Stuk scherp plastic in voedselwaren van het Albert Heijn-huismerk. Gelukkig heb ik het op tijd opgemerkt en niet doorgeslikt. Ik heb dit direct gemeld als kwaliteits- en veiligheidskwestie. Het... Toon meer
Tot driemaal toe in 1 week verkeerd geïnformeerd over een bezorging. Uiteindelijk geen bezorging gekregen en moet mogelijk een verspillingsbijdrage afstaan. Terwijl ik vanaf dag 1 zo druk was om dit t... Toon meer
Hoewel de winkel zelf volop reclame maakt voor glutenvrije producten, behandelt ze die als tweederangsburgers. Een voorbeeld uit week 31 van 2026: een Dr. Oetker pizza-aanbieding, ja, maar glutenvrij,... Toon meer
Ik wilde gebruik maken van een algemene bonuskorting die al meer dan 10 jaar bestaat. In het filiaal Pijnacker Ackershof werd deze korting niet verrekend. Een medewerker verklaarde van de korting nie... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik heb 2 verspakketten gekocht bij AH
Ik heb 2 verspakketten gekocht bij AH. Over t algemeen is het makkelijk. Maar vandaag niet. Ik had een verspakket mosterdsoep. Daarin zit een kwart knolselderij. Deze was helemaal rot van binnen.
Het sndere pakket zalm met tagliatella. Daarin zat niet het zakje kruidenmix. Daarnaast was de courgette op een stuk ook rot. Heel jammer
Dorst!
Tweede Pinksterdag 2026. Voor veel mensen een vrije dag. Stralend mooi weer, ongeveer 27 graden. Maar Albert Heijn Klaver-Kortwijk / Bannerschultestraat 7 / 7841 AA Sleen verkoopt geen gekoelde drankjes (water, cola, bier, etc.).
In mijn leven (71 jaar) ben ik duizenden keren bij een Albert Heijn geweest in tientallen verschillende vestigingen. Maar dit is de eerste keer dat ik het heb meegemaakt dat ik er op zo'n zomerse dag geen koel drankje kon kopen.
Het Pieterpad komt notabene dóór Sleen, op nog geen 120 meter van deze Albert Heijn. Wat denk je, zouden daar ook dorstige wandelaars lopen?
Als je op zo'n plek en op zo'n mooie dag geen gekoelde drankjes wenst te verkopen, dan wil je dus gewoon geen geld verdienen en dan wil je dus gewoon geen service aan je klanten bieden.
AH zegels uitbetalen
Ik ben over het algemeen heel tevreden over Albert Heijn. Goede service, vriendelijk personeel en de winkel is meestal netjes en goed georganiseerd. Daar heb ik eigenlijk weinig op aan te merken.
Maar één ding vind ik echt onbegrijpelijk: de uitbetaling van de Albert Heijn-zegels. Als ik één of meerdere volle spaarkaarten laat uitbetalen, duurt het soms 4 à 5 dagen voordat het geld op mijn rekening staat. Dat is toch niet meer van deze tijd?
Als ik met een volle boodschappenkar bij de kassa sta, kan ik toch ook niet zeggen: “Ik betaal over vijf dagen wel even.” Dan verwacht Albert Heijn direct betaling — en terecht. Maar andersom moet de klant blijkbaar wel dagen wachten op zijn eigen spaargeld.
Dat mag/moet echt sneller geregeld worden.
Vriendelijke groet,
Alwine Dikkers
Wegens brand in het magazijn veel lege…
Wegens brand in het magazijn veel lege vakken.dit in AH midden Beemster!
Jullie verkopen gif producten en…
Jullie verkopen gif producten en vermoorden Jullie eigen bevolking
2x AH thuisbezorgd: waardeloos!
2x AH thuisbezorgd geprobeerd.
2x stond de bezorgde bestelling de hele dag in een papieren zak in de regen.
Terwijl ik op het tuinhek een grote brief had gehangen: "svp in het schuurtje zetten".
Maar 2x op 2 m. afstand van het schuurtje de boel op de tegels gezet.
Daarna AH een bericht gestuurd via hun website: nooit iets teruggehoord.
Ah op binnenban
Ah op binnenban. Werkelijk niet 1 7 up uit de aanbieding. Geen kassa open en personeel ook niet vriendelijk tegen een klant die bij een kassa wil betalen. En had 2 producten en toch controle. Super slecht geworden
Ik ben super fan van de verspakketten....maar!!;
Ik ben super fan van de verspakketten!
Maar... de gesneden verspakketten ben ik minder fan van. de ene groente is klaar en de andere niet
Met de boboti was de rijst ook helemaal niet klaar, zelfs niet na 5min langer dan aangegeven ...
Albert heijn zijn honden oplichters bij…
Albert heijn zijn honden oplichters bij sommige artikelen staat 2+3 maar je betaald gewoon voor 5 je krijgt helemaal niks gratis wat een bagger winkel honden winkel
Kaasplank
Bestel online ivm fout na operatie.
Tot nu altijd super, bestel een kaasplank, gezellig samen eten
Wordt hedenmorgen geleverd alles los zonder kaasplank.
Staat niet bij advertentie: zonder kaasplank.
Beetje teleurgesteld in Albert Heijn.
AH Meppel Oosterboer
AH Meppel Oosterboer , sinds eigenaar Elzinga de AH winkel overgedragen heeft , is het assortiment behoorlijk uitgedund, meer lege schappen of het artikel wordt nie5 meer geleverd , terwijl het bij AH in de stad Meppel gewoon leverbaar is , voorbeelden ;
voor de 2 e keer geen lasagne , geen 4 Westland Rundvlees slaatjes, geen Koopmans diepvries kant en klare pannenkoeken, geen AH salades ,
Verder de tafel met de krant en kopje koffie is verdwenen , toch maar eens vaker winkelen in Meppel zelf bij AH , Jumbo en zeker de Lidl.
Plastic statiegeld tassen
Bestel aan huis, aardige bezorgers die de boodschappen brengen. Het valt me inderdaad op dat verpakkingen kleiner worden, maar de prijs niet. Producten zijn bijna altijd goed, maarrrr waar ik niet bij kan is het volgende:
Ik krijg meerdere plastic tasjes met de boodschappen en kan er maar 1 teruggeven.
Let op: ik betaal voor de plastic tasjes.
Ik kan intussen een plastic tassenwinkel beginnen. AH, denk aan het milieu en geef de klant dan ook 1 tas als je er ook maar 1 kunt retourneren. Dank u.
P.s. datum is al vanaf ik AH boodschapoen bestel dus jan. 2025
Misleid met kanskoopjes in de ah-app
In de app worden in de kanskoopjes weleens 70% korting getoond (diezelfde dag verlopen houdbaarheidsdatum), maar eenmaal in de winkel bestaan deze producten er niet, of met een latere houdbaarheidsdatum! Dus je wordt vaak misleid.
Wat een achterlijk gedoe
Wat een achterlijk gedoe, mijn vrouw koopt gepelde tomaten ah eigen merk die alles behalve gepeld zijn. Probeer dat te melden. Eerst Acount aanmaken, dan proberen te melden en dan zegt de app, “u heeft niets gekocht en kan geen klacht indienen” kan ik een klacht indienen om een klacht in te dienen? Wat een belachelijke bedrijf is dit weer.
Ah doet niets met ingediende klacht.
Ah doet niets met mijn gestelde vraag/klacht. De tekortkoming blijft voort duren. Slecht van zo'n multinational en behoorlijk arrogant. Gedachte is de "klant" blijft toch wel komen. Duizende slechte beoordelingen her en der, dat zou ik toch eens serieus oppakken. De schijn hoog houden dat de klant koning is, nee de aandeelhouders zijn koning, welke door ons als voetvolk gevoed worden. Jaren geleden alle zelfstandige kapot gemaakt en nu misbruik maken en net doen alsof je neus bloed. SCHANDALIG.
Begrijp goed dat dit niet gelezen wordt door A.H. medewerkers. Kan wel signaal zijn naar andere consumenten.
Mogelijk moet het voetvolk eens wakker worden en terug gaan naar streekproducten of zelfstandigen op de hoek. De internationale toko's daar zijn er genoeg van.
Klantenservice is beneden alle peil…
Klantenservice is beneden alle peil vandaag de dag.
In het kort 2 problemen waarmee ik over gebeld heb met de klantenservice en die er vervolgens niks mee kunnen en/of doen.
* Kassa's dicht filiaal Sittarderweg Heerlen
Geen tijd om kassa's te openen wel om te discussieren. Niks aan de hand, komt er een beveiliger zich mee bemoeien alsof een normale klant een of andere crimineel is.
Hierover gebeld met de klantenservice, krijg je dit soort antwoorden:
4-5-2026,|18:03:45 - [Jij]: hoi
4-5-2026,|18:03:52 - [Jij]: Willen jullie van de klanten af?
4-5-2026,|18:04:31 - [Jij]: Ik wil best vaste klant worden bij een andere supermarkt, of zou het mogelijk zijn dat ik gewoon bij een kassa kan afrekenen?
4-5-2026,|18:04:58 - [Sade]: Je kunt zeker bij een gewone kassa afrekenen. We willen graag dat je een fijne ervaring hebt bij ons. Als er iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het gerust weten!
4-5-2026,|18:05:20 - [Jij]: bovendien raar, dat zodra er een discussie over kassa/zelfscan is, er een beveiliger wordt bijgehaald alsof iemand dan meteen een of andere crimineel is?
4-5-2026,|18:05:56 - [Jij]: het is tegenwoordig vaker, dat de kassa onbemand is, meestal komt er wel iemand aan, echter vandaag dus niet. waren te druk met andere dingen, boodschappen maar op de band laten liggen
4-5-2026,|18:06:18 - [Jij]: stonden overigens nog meerdere klanten achtermij om bij de gewone kassa af te rekeken.
4-5-2026,|18:06:21 - [Jij]: rekenen
4-5-2026,|18:06:51 - [Sade]: Het spijt me te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We willen graag dat je prettig kunt winkelen. Als er geen medewerker bij de kassa is, kun je altijd iemand van het personeel vragen om te helpen.
4-5-2026,|18:06:55 - [Jij]: heb al een keer telefonisch geklaagd, vanwege het feit dat ik bij zelfscazn iedere keer controle kreeg (nooit wat aan de hand geweest),
4-5-2026,|18:07:17 - [Jij]: dus doe ik absoluut geen zelfscan meer, maar als er dan al niemand achter de kassa kan komen, dan houdt het een eind op
4-5-2026,|18:07:37 - [Jij]: een en ander werd afgehandeld door een beveiliger, hoe verzin je het?
4-5-2026,|18:08:44 - [Jij]: die fijne ervaring is al een tijdje geleden dat dat was, hoor trouwens veel klachten over dat filiaal (diverse soorten klachten)
4-5-2026,|18:10:21 - [Sade]: Het is begrijpelijk dat je je ongemakkelijk voelt bij zo'n situatie. We willen dat je je welkom voelt in onze winkels. Bedankt voor het delen van je ervaring, we nemen dit mee om onze service te verbeteren.
4-5-2026,|18:10:36 - [Jij]: is dit een bot?
4-5-2026,|18:10:52 - [Jij]: wat is dit nu weer voor flauwe reactie?
4-5-2026,|18:11:04 - [Sade]: Ik stuur dit meteen naar de juiste afdeling zodat er naar gekeken kan worden en ook aangpast kan worden in onze service.
4-5-2026,|18:11:18 - [Sade]: Ik ben geen bot, ik heet Sade.
4-5-2026,|18:11:28 - [Jij]: zet mijn email maar in de cc dan
4-5-2026,|18:11:54 - [Jij]: kan ik beetje volgen wat er mee gebeurt, want met vorige klacht is ook niks gedaan, nooit meer wat van gehoord.
4-5-2026,|18:12:05 - [Sade]: Je heb een klacht door gegeven, het enige wat ik moet doen, is naar jouw luisteren, jouw gerust stellen en jouw klacht door sturen naar de juiste afdeling.
Einde filiaal voor mij dus, ga wel paar straten verder voortaan.
* Artikel gekoch bij AH VoordeelShop:
Verzonden via DPD, er komt een doos aan, alsof er mee gevoetbald is, accepteer ik dus niet. Bel de AH Klantenservice, moet persé contact op nemen met de leverancier. Dus niet, via via, kom je gewoon bij een retour formulier van de AH zelf uit.
Link in email van klantenservice wijst naar:
www . ah . / klantenservice
(zonder de extra spaties)
blijkbaar niemand die zich geroepen voelt om dit te controleren.
Heb voor het eerst online boodschappen…
Heb voor het eerst online boodschappen besteld, van de 10 producten 8 2 halen 1 betalen,
Ben als een domme koe vergeten om de artikelen dubbel te bestellen.
Nu krijg ik geen compensatie omdat de artikelen niet meer in de bonus zijn🤬 Als ik had kunnen kopen had ik geen artikelen online besteld. 4,50 bezorgkosten. Ah is niet eens 5min lopen van mijn huis. Waardeloos
een lege fles inleveren bij AH in Borger
een lege fles inleveren bij AG in Borger lukt niet vanwege de vastgeplakte sticker, waarvan de jongedame zeg, helaas, pech en ik help u verder niet
Wat heeft het voor zin uw ongenoegen te ventileren op dit platform ? ? ?
Hoe ONNOZEL kunnen mensen zijn ! ! !
Een hoop mensen die hier op dit platform hun ongenoegen spuien over Albert Heijn .
Is het ook bekend dat al deze reviews NIET GELEZEN worden door de betreffende organisatie ! ! !
Dus ongenoegen ventileren uit frustratie prima maar dat is dus eigenlijk voor persoonlijke gerief !
Mijns inziens heeft het totaal geen “waarde” , maar goed dit is mijn mening .
De AH in poort is verbouwd. Kloteformule.
De AH in poort is verbouwd en heeft nog 1 kassaband waar ik geen gebruik van kon maken volgens de floormanager. Ik werd gedwongen om zelf te scannen. Dir was mijn laatste bezoek aan AH. Wat een fjagrante aanfluiting. Het personeel heeft niet door dat men actief meewerkt aan het verbannen van menslijk contact en hun eigen job. Los van het feit dat ik geen steekproeven wens om te zien of ik het goed gedaan heb ( joepie een sticker of zegel) , vind ik de toon om mij te instrueren van de scankassa gebruik te laten maken kleinerend.
Kloteformule.