Veel producten doen aan krimpflatie. Zelfde product, even duur of duurder, maar minder inhoud of goedkopere ingrediënten. Albert Heijn doet vrolijk mee. Bij premium geen dubbele airmiles meer en nog... Toon meer

Haarlem. Veel te vaak : Bestelling niet compleet. Oude producten. Verkeerde producten. Incomplete trays blikjes. Beschadigde producten. Kortom. Ver beneden de maat. Maar als ik bij bezorging de be... Toon meer

Zegels Vandaag bericht gehad dat de koopzegels nu per 2 euro er 1 bij kunt kopen ipv 1 op 1 , dat hebben ze eerst met de airmails gedaan en nu dit De gratis producten die je kon krassen hebben ze nu... Toon meer

Geen dubbele zegels meer? Andere aanbiedingen? Wie zegt dat ik daar behoefte aan heb AH? Ik wil niet naar de Efteling, bios of andere uitjes met korting. En ik hoef geen producten gratis of met kort... Toon meer

1,4

Zeer slecht

3K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,4

Alle reviews

(3.334)

539 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Op zich erg tevreden over AH in Wognum

Op zich erg tevreden over AH in Wognum. AH beschikt over vele e-mail adressen maar gebruikt deze alleen voor commerciele uitingen, prima tot vandaag. AH in Wognum was vandaag, 30 april 2026, gesloten wegens een kleine verbouwing. Niets op tegen maar waarom niet even naar al je klanten met een e-mail adres een berichtje sturen?

30 april 2026

Al diverse keren goed last gehad van de…

Al diverse keren goed last gehad van de bezorgers op de bussen van AH , vaak over aangesproken deze clowns.
Vaak alle verkeer in de straat blokkerend , want hun staan boven de wegenverkeerswet terwijl er zat ruimte 10 meter verderop is.
Waarschijnlijk worden ze geselecteerd op zo mijn mogenlijk lopen en nadenken.
Nu had ik er net eentje...die gewoon het woonerf , de stoep en de doorgang dicht zetten....3 meter naar rechts.....ruimte zat.
En...als je uitlegt hoe het werkt ...een bek krijgen van zo een krentenbol...ik ben aan het werk er komen geen auto's
Er stonden meerdere auto's te wachten om dat krentenbol met schildpaddensnelheid zijn spulletjes in de auto moest zetten.
BRAVO AH

30 april 2026

Chagrijnig personeel

Ik ga altijd naar de gewone kassa omdat ik bij de zelfscan voortdurend gecontroleerd word. Eergister en vandaag was de gewone kassa dicht terwijl drie medewerkers gezellig stonden te kletsen. Nu moest ik de zelfscan gebruiken en kreeg prompt een steekproef. Een medewerkster vond het niet leuk dat ze niet verder kon kletsen en ws zeer chagrijnig. Ik was ook niet blij dat ik weer als een crimineel gecontroleerd werd. Toen ik mijn boodschappen uit mijn rugzak haalde en de champignons in het mandje vielen werd medewerkster nog chagrijniger en wilde mij niet meer helpen. Kennelijk heeft ze nooit een (agressie) training gehad, anders zou ze dit anders opgelost hebben. Ik ben van plan hier nooit meer te komen. Wat je in de winkel ervaart is het tegenovergestelde van de gelikte reclames van ah.

29 april 2026

1 ster is eigenlijk al teveel,

1 ster is eigenlijk al teveel,
Contact gehad met de klantenservice over het aanpassen van mijn rekening nummer .
Hierover al meerdere keren contact gehad.
Het is blijkbaar erg lastig om mijn rekeningnummer aan te passen ,ben daar een jaar mee bezig geweest. Altijd trouwe klant geweest die netjes betaalde.
De klantenservice zou een passende oplossing voor mij zoeken en je raad het niet maar het reling nummer werd niet aangepast .
Ik ga nooit meer naar welke ah dan ook en bestel ook niets meer al loopt mijn bestelbundel nog tot juli .
Slecht slecht slecht ,ik dacht dat klant koning was maar dat is niet zo iiig bij ah.

15 april 2026

Update 07-05-2026 26-04-2026 Online bestellingen altijd melding te laat of echt te laat

Update 07 05 2026 Vandaag kreeg ik telefoon van de AH klantenservice. Een uiterst vriendelijke mevrouw, die goed begreep wat mijn klacht was. En ook enige uitleg gaf en mogelijkheden om te melden als er weer een probleem zou zijn. Ik waardeer het zeer dat een zo groot bedrijf als AH op deze wijze de moeite neemt om te luisteren. En een fout maken kan, maar vooral de wijze hoe er op gereageerd wordt, maakt het verschil. Dus van 1 ster naar 5 sterren.
26-04-2026 Dit is nu de 100e keer dat ik bij een online bestelling te horen krijg dat de bestelling mogelijk wat later is. Meestal is de uiterste tijd dan een kwartiertje en meestal komt deze toch dan toch redelijk op tijd, maar vandaag is het bar en boos. Bestelling geplaatst om te laten bezorgen tussen 17.00 en 19.00 uur. Dan komt de melding: Onze bezorger is mogelijk WAT??? later en verwacht tussen 19.25 en 20.25 uur bij u te zijn. Dat kan echt niet. Wat moeten we nu doen? We moeten om 19.30 uur dringend ergens zijn en met dringend bedoelen we echt dringend!!!! Moeten we dat dan gaan afbellen, moeten we wachten en hopen dat het toch op tijd komt, dit kan echt niet!!!!!!

26 april 18.14 uur Opeens melding dat de bestelling tussen 18.15 en 19.15 komt. Dus redelijk op tijd wsch., maar vanwege de (verdrietige) afspraak waar wij (helaas, mag ik wel zeggen) echt naartoe moeten, zit mijn hart in mijn keel. Dank AH, dat is niet fijn zo

26 april 2026

Albert Heijn misleidt klanten

Albert Heijn misleidt klanten, Bonus aanbiedingen worden aangeboden maar gelden niet...
Bij de zelfscan worden producten dubbel afgerekend wanneer de scan 'code onbekend' geeft. Een tweede scan zorgt ervoor dat het product 2x afgerekend wordt. Geen excuus, geen compensatie. Misleidend en foutief beleid

26 april 2026

Tegenwoordig zijn gekoelde blikjes red…

Tegenwoordig zijn gekoelde blikjes red bull verboden in de Ah want daar zit suiker in. Maar wel bespoten groente verkopen. Biefstuk met kleutstof en vol met water gespoten kip. En nu in 1 keer het beste met mensen voor hebben zogenaamd.

22 april 2026

AH vers appeltaartje

Het bekende verse roomboter appeltaartje van AH is mits vers heerlijk van smaak, de korst is bros en lekker, de appel lekker sappig.
Er zou alleen veel minder suiker gebruikt moeten worden.
Zowel het deeg als de appel is veel te zoet en dat is jammer, niet nodig en ongezond.

20 april 2026

Zeer slechte bezorghygiëne

Qua assortiment sluit AH het best aan bij mijn behoeften. Ik bestel al jaren maandelijks 1 keer online. Echter, de laatste tijd heel vaak ontzettend vieze kratten, soms met daardoor ook vieze productverpakkingen. Ook keer opengescheurde verpakkingen. Ik snap niet dat het logistiek systeem (incl. werknemers) kennelijk toelaten dat enorm vieze kratten worden ingezet bij bezorging.
Ik begin het werkelijk zat te worden.
Deze maand maar weer ochtendje gesjouwd met grote tassen van de winkel naar huis. Jammer en zeer ergerlijk.
Vraag me af of Jumbo bezorging beter is qua hygiëne?

20 april 2026

Kan veel beter

Orionstraat, Eindhoven.

Na de brand en renovatie eerder slechter dan beter geworden. Smaller assortiment, veel producten met een versheidsdatum van 1-2 dagen na aankoop. Management zit er niet bovenop.

Fijn parkeren, qua grootte veel potentieel maar het kleinere filiaal aan de Tarwelaan of het Cassandraplein is veel fijner om te winkelen. Gemiste kans. Hoop dat het snel beter wordt anders liever naar de Jumbo in Nuenen.

19 april 2026

AH Roostenlaan Eindhoven.

AH Roostenlaan Eindhoven.
Eergistern gisteren zowel als vandaag kon ik mijn tas statiegeld weer mee naar huis nemen.
De reacties van het personeel zijn ook niet aangenaam.
"De mensen doen dit en dat verkeert zodat het kapot gaat!"
Het is ook niet aangegeven als je binnenkomt.
Werkelijk een aanfluiting, doe er al 42 jaar boodschappen, ondertussen lijkt men er klanten te ontmoedigen!
Ook is regelmatig de contant kassa gesloten, word je gedwongen langs de scan geleid, wat dan weer tot omwegen leid, daar wij uitsluitend contant betalen.
Kortom, DEZE WINKEL VERLIEST DE SERVICE UIT HET OOG!!!!!
Corrie de Jonge Tijn van Helmont.
Bonuskaart 2 621649 497396

19 april 2026

Zegels sparen

Ben je elektronische zegels bij AH aan het sparen dan moet je dit direct afrekenen. Wil je ze uitlaten betalen dan duurt het meerdere dagen voor het op je rekening staat. Zo blijf je lekker liquide als bedrijf. Maar wel ten kosten van klanten die moeten maar wachten op hun geld!

17 april 2026

Waardeloos, niet bestellen!

Bestelling geplaatst bij de Albert Heijn voordeel shop en nog steeds niets ontvangen, duurt inmiddels 2 weken! Contact gehad met de klantenservice en die verwijst zonder iets te doen door naar de leverancier. Je krijgt een mailadres en succes ermee. Leverancier stelt een onderzoek in bij de pakket dienst en ik als klant maar wachten. Kortom eens maar nooit weer dat ik iets bij de Albert Hein voordeel shop, waardeloos!

4 april 2026

Mieren in eten

Mijn vriendin en ik zijn net naar e albert heijn geweest en kochten Franui. Lang verhaal kort: er zaten allemaal mieren in. Ik snap dat dit miashien niet de fout is van de Appie maar de Albert Heijn zou dit soort producten NIET moeten verkopen. Het is een schande. Misselijkmakend. Belachelijk. Ik ga er nooit meer heen. Schaam jullie!

17 april 2026

Is dit jouw bedrijf?