Albertslund Kommune Reviews 14

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

The womens working in Albertslund…

The womens working in Albertslund municipality do not want to help you at all. They ignore you, looking at you disrespectfully because you are not Danish. I asked them for help, all their answer was, I don't know, go to another woman, another woman also says I don't know and leaves her workplace. I am very disappointed in the help and work of the women in Albertslund komune to help others,and be respectful to other people. I do not recommend this komune to anyone.And if it possible, go to another commune.

10 juli 2025

Retarderet medarbejder i kommunen

Du skal ringe til dem kl. 08-09 lige når de åbner så kan du måske hvis de ikke er helt retarderet i omstillingen få omstillet dig til den du ren faktisk skal snakke med inden de lukker.

26 juli 2024

yderst ringe borgerservice

yderst ringe borgerservice, de sagde at de havde åbent men var nr. 1 i køen indtil deres telefontid lukkede. Jeg ved at de bare sad og åd sig fede i croissanter og drikkede kaffe mens deres store runde øjne blot stirrede på den ringende telefon.

25 juli 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ringer i telefontiden - alle til møde

Ringer i telefontiden, og endelig finder omstillingen den pågældende afdeling - men desværre, så er der møde i åbningstiden..... Så den dame jeg taler med, kan ikke hjælpe mig da jeg spørger, ved du hvad jeg kan gøre videre? De kan ringe tilbage, eller jeg kan ringe i telefontiden. Thjaaa, men jeg ringer nu, fordi det er muligt for mig nu - kan ikke senere. De vil gerne ringe mig op, når mødet er færdigt, men der er jeg også i gang. Tænker at møder kan lægges udenfor åbningstiderne, eller som minimum have en kompentent medarbejder på linien

25 april 2024

En mand der lyver

Hej jeg ville andmeld en mand der bliver ved med st kigge i mit kælder! Og bliver ved med at råbe af mig fordi jeg har åbenbart tisset foran hans have eller jeg har lavet dørfis på hans dør som jeg ikke har gjordt!

26 september 2023

Kommunernes medarbejdere🤢🤮har ikke…

Kommunernes medarbejdere🤢🤮har ikke styr på en skid, de har ikke kommunikationen med hinanden på rette plads, man skal informere de samme oplysninger så mange gange indtil man får nok og man får først svar tilbage efter to måneders ventetid. Jeg har boet i over ti forskellige kommuner og dette er virkelig den dårligste jeg har været i og jeg knokler virkelig for at komme ud af den

10 november 2021

Ikke i orden!!

Jeg skriver til kommunen ang. den mobile test center her i alb
Der VAR mulighed for at blive testet da vores kommune har eh høj smitte tal, d. 8-9-10 dec. mellem 10 og 16. Min mand og jeg ankommer kl9.30 og der er en MEGET lang kø. Testning går i gang od der vi havde stået 1 time lukker køen, der var ikke flere pladser,så måtte vi gå hjem.
Anden dag kommer vi igen i god tid, og får at vide at testerne var forbeholdt de unge, så de bliver "puttet" imellem os andre så vi kunne gå hjem og drikke kaffe og varme os og så bestilte tid på nettet blev der sagt til os andre.
Tredje dag stiller vi igen op i god tid(9.15) og der er meget lang kø. Vi beslutter at vende tilbage over middag, vi ankommer kl.14 og der er lukket for testning på trods af der skulle være åben til kl 16.
Vi har faktisk brugt 3 dage på at blive testet ,total forgæves.😡
DET ER BARE IKKE I ORDEN!!!!!
Så er der ikke flere chancer for at blive testet med mindre vi bestiller tid men der er FLERE dages ventetid.
Så må I mane jer op og udvide test mulighederne. Det er ikke rigtigt at man skal køre hele regionen rundt for at blive testet.
MVH. En utilfreds Alberstlund borger😡

10 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu har kommunen fjernet flere alm

Nu har kommunen fjernet flere alm. skraldespande rundt omkring i kommunen. Dette har ført til, at der ligger rigtig mange hundelorte og hundeposer alle vegne.
Det er ærgeligt, da borgerne, har været rigtig gode til at samle op.

Få nu sat flere spande op!!!

18 april 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

uhygiejnisk besøg på albertslund …

uhygiejnisk besøg på albertslund kommune
kommunen har opsat telefoner til kontakt med div afdelinger,fint nok,men der stod en ældre borger foran mig der hostede og hakkede i både hænder og rør under sin samtale,,der mangler desinficerende muligheder for at rense telefonen før brug efter tidligere borgeres brug,,utroligt man ikke i den kommune tager højde for smittespredning via disse telefoner der er dybt ulækre ,,selv netto har håndsprit sat op ved flaskeautomaterne,og de er med sikkerhed mindre befængt med bakterier og vira end disse telefoner...

6 juli 2017
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Albertslund Kommune

Jeg er opvokset i Albertslund og vendte tilbage i 2014 efter fravær på 36 år. Der er stadig alt for meget beton og mange udfordringer for A-Town, men vi har en god Borgmester, en sej miljøprofil og mange spændende initiativer på vej.

Kommunens administration:
Jeg har kun haft tre kontakter (personligt og via borger.dk). Sagsbehandling og rådgiving har været hurtig og effektiv

Jobcenter:
Meget imponeret over den service jeg har modtaget i Jobcenter Albertslund. Professionel rådgiving, hurtig sagsbehandling, fleksibilitet og personlig coaching fra to forskellige sagsbehandlere (i to forskellige områder i.e. Aktivitets/Jobparate og Akademikere).
Knap så imponeret over Jobcentrets Virksomhedsservice - måske lidt mere fokus på sagsbehandleres ehversrelaterede kompetencer og erfaring?

Miljø og Teknik:
Der er rent og pænt de fleste steder. Affaldsspande bliver tømt regelmæssigt, men der er stadig steder der ikke bliver inspiceret regelmæssigt, så affald hober sig op.

Bibliotek:
Biblioteket er et lille frirum for mig. Dejligt lokale med masser af studie/arbejdspladser, IT der virker og gode udstillinger/aktiviteter. Borgerrådgivning på biblioteket er en god ide.

14 januari 2017

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.