Ring
Først, det er jo aldrig SJOVT at skulle forbi jobcentret, og med mine helt samfundsmæssigt ubrugelige uddannelser, så er det desværre noget, jeg har gjort en del. Men når det så er sagt, så har jeg bare KUN rosende ord om personalet! Jeg har vitterligt kun oplevet søde og velmenende mennesker, det særligt i dag har gjort hvad de har kunnet for at hjælpe mig i min situation.
Folk beskriver systemet som rigidt, og ja, der er da noget bøvl med selve sitet (som multimediedesigner er der i hvert fald mange lavthængende frugter, som selv en lavtuddannet som mig kunne fikse for at gøre oplevelsen bedre), men hvis man gør som man gjorde i gamle dage og ringer og forklarer sin situation, har jeg kun mødt hjælpsomhed!
Jeg skulle i dag have været til fysisk møde kl 11.15, men har en pige på 4 der er syg og en baby, der er i gang med indkøring og synes det er mega svært at gå i vuggestue, så selv med en far, der tager fri er det ikke til at få enderne til at mødes og passe godt på vores børn samtidig. Og det KAN virke som en lille ting at ændre et fysisk møde til et telefonisk møde, men for mig og min familie i dag, betød det godt nok hele verdenen! Så ærligt, jeg håber jeg snart er videre, men jeg har sgu ikke noget problem med at frekventere centret for tiden!