Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Maggie ( tror jag hon kallas för) som jobbar i Farsta , var hos henne idag med min syster! Vilken kvinna & hennes service är ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️! Jag kommer utan tvekan åka ända från Ekerö till Farsta i fo... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev påprackad en extraförsäkring som skulle vara fantastisk ”bara att komma in och få ett nytt om man tappar bort eller blir bestulen” Så va inte fallet, efter polisanmälan, fylla i papper, svara p... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Önskar att jag kunde ge ett bättre betyg, men det går tyvärr inte. Vi köpte ett dyrt guldhalsband som sedan blev ett försäkringsärende efter en skada, vilket ni fortfarande inte löst ett halvår in. Vi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel
  2. Juwelier
  3. Juwelenhandelaar
  4. Sieradenontwerper
  5. Sieradenfabrikant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Diamanter, guldsmycken, silversmycken och presenter till bra pris hos Albrekts Guld. Shoppa dina smycken i webbshopen eller våra butiker!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Maggie ( tror jag hon kallas för) som…

Jag kommer utan tvekan åka ända från Ekerö till Farsta i fortsättningen för att få hennes service 😍❤️.

2 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag tycker det är förfärligt och under…

Jag tycker det är förfärligt och under all kritik att man inte kan returnera varor man köpt online i butiken. Skräp service rent av sagt! Sen vill ni ha massa avgifter och frakt betald av kund.. för vad? Sämsta servicen ? Jag är väldigt missnöjd med detta och önskar att ni ser över er retur "policy ".

4 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har kontaktat deras kundtjänst…

Jag har kontaktat deras kundtjänst angående en ring som jag köpt och inte varit nöjd med. Personen i chatten svarade mig extremt oprofessionellt, otrevligt och nedsättande. Kommentaren jag fick var: “Varför köpte du en ring för så mycket pengar om du inte har ekonomisk möjlighet till det?” vilket inte alls var min poäng.

Jag var inte nöjd med varan eftersom jag skulle betala 14 800 kr och sedan får veta att de bara köper tillbaka den för 3 655 kr. Varför skulle jag slösa 11 000 kr på en ring som jag inte kan använda? Webbplatsen var från början otydlig om att det inte skulle gå att göra retur.

16 december 2025

Rekommenderar inte

Enligt butikschefen i Täby centrum kan man inte reklamera använda smycken... Dessutom kan deras guldörhängen enligt henne få skador av att ligga i soffan. Skulle inte rekommendera att handla där pga väldigt dålig kvalite på deras smycken samt väldigt dålig kundservice.

4 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag avråder er från att handla här. Kundservicen är sämst.

Vad ni än gör, handla inte här. Om ni önskar få ett smycke som kostar cirka 10 tusen som varar i 10 månader och känner att ni har pengar att kasta, då kan ni handla här. Annars avråder jag er starkt, från hjärtat. Gå till annan Smyckesaffär om ni önskar handla. Kundservicen är sämst också. Ni får ingen hjälp, inget bra bemötande här.

30 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min sambo beställde en ring från…

Min sambo beställde en ring från hemsidan. Den motsvarar inte vad man får i verkligheten. På webben visar bilden en rosa sten. I verkligheten är stenen knappt en uns av rosa.

11 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

lämnade in en ring för gravering på…

lämnade in en ring för gravering på Albrekts Guld Backaplan Göteborg. Passade på att eventuellt få kostnadsförslag på vad det skulle kosta att byta stenen i ringen. Då skulle jag få lämna in den för att få veta , men stenen kostar fick jag till svar av en ung tjej . Ursäkta du vet inte hur mycket jag är beredd att betala SKÄRPNING sista gången jag handlar av er.

10 april 2025

Riktig katastrof

Vi köpte en vigselring av Albrekts guld på bröllopsmässan i Älvsjö för ett par veckor sedan. Frågade där vad det skulle kosta att minska min förlovningsring på samma gång och fick svaret att det skulle kosta några hundralappar bara eftersom det gäller en vanlig solitärring utan stenar längst med sidorna etc. De två tjejerna som hjälpte mig sa båda två att "absolut inte över 1000 kr, det behöver du inte oroa dig för. Det kommer att kosta någonstans mellan 400 och 1000 kronor, men inte mer än så". En av dem ringde även upp någon kollega/chef/ansvarig(?) för att dubbelkolla, och svaret var efter det fortfarande det samma. Detta hörde både jag, min fästman och hans mamma, och vi var nöjda med det. Vi lämnade således in förlovningsringen i butiken i Täby samtidigt som vigselringen hämtades ut och hon i kassan sa att "ni får betala ett kostnadsförslag på 360 kr nu och om det sedan blir mer än så så hör vi av oss och informerar om det när vår guldsmed har tittat på det". Sagt och gjort, vi betalade 360 kr och gick nöjda därifrån.

Någon vecka senare blir jag kontaktad av en tjej som säger att arbetet kommer att kosta 2280 kr till utöver de 360 vi redan betalat (??!). Berättade då vad som sagts på mässan och gav henne namnet på en av de två tjejer som hjälpt oss där. Hon skulle ta det vidare med sin chef och lovade återkoppling efter helgen. Idag, onsdag, blev jag kontaktad igen av en tjej i Täby som meddelade att tjejerna på mässan inte alls kändes vid detta och att de nu fått feedback gällande att de inte får säga några maxtak på priser. Och så undrade hon om jag ville tacka ja eller nej till kostnadsförslaget. Jag sa att vi vill fundera och kolla priser på andra ställen var på hon informerade om att alla stora kedjor; Albrekts guld, Guldfynd och Hallbergs guld, har samma guldsmed och därför samma prissättning. Sa att vi ändå vill fundera och bad att få återkomma.

Ringde direkt upp Vanbruun och frågade om pris för minskning av solitärring samt justerad gravyr. De visade sig ta 700 kr för förminskning, 350 kr för att ringen ska vara försäkrad hos dem och i postgången samt 400 kr för gravyrarbetet. Så totalt 1450 kr för hela kitet, kunde de säga på el gång. Ringde därför upp Albrekts guld och informerade om detta och att vi då givetvis tackar nej till deras förslag. Frågade om vi får våra 360 kr tillbaka men hon svarade att det kommer vi inte att få, för de 360 kronorna var priset för att ens få ett förslag från guldsmeden. Jaha, det kunde ju ha varit tydligare från början tycker vi. Känner oss lurade av tjejerna på mässan och anser att man definitivt kunde ha hanterat situationen betydligt bättre. Nä, detta blev ingen kul upplevelse precis. Riktig katastrof och vi kommer inte att vända oss till varken Albrekts guld, Guldfynd eller Hallbergs guld igen framöver.

12 maart 2025

Ger dagens ros till Jane Lundgren

Ger dagens ros till Jane Lundgren, butikschef Albrekts Guld i Växjö.
Mycket proffsig, trevlig och hjälpsam.
Hon har en utpräglad servicekänsla och sätter alltid kunden i fokus.
Kan starkt rekommendera denna butik.
/Anna

12 februari 2025

UTEBLIVNA SMYCKEN P G A SALDOFEL

Beställde ett smyckeset online strax innan jul som skulle aviseras med sms när det anlänt till vald butik. Veckorna gick och när jag hörde av mig för att fråga vad som hänt fick jag veta att man haft fel på sitt saldo så att min order gått till annan kund. Detta borde vara en icke situation!? De smycken jag beställt var slutsålda och gick inte att få tag på. Deras kundtjänst skickade en länk till någon slags rabatt i tron att jag skulle beställa något annat istället. Nätt och jämnt att jag fick en vag ursäkt. ALDRIG MER!!!

20 december 2024

Missledande säljare

Vi bytte in diverse guldringar samt guldringar med diamanter för att sedan köpa förlovningsring.
Vi fick sagt till oss att det uppskattade värdet på samtliga ringar UTAN stenar var 11000kr, samt att vi skulle få diamanterna och stenarna tillbaka då dem inte gick att byta in.

2 veckor passerar och värderingen har kommit in. Det totala värdet visade sig vara 4500kr totalt, samt att stenarna inte kommer att returneras.

Otroligt sorgligt då detta har förstört hela våran förlovning på grund av oseriösa säljare.

26 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min kille köpte en förlovningsring till…

Min kille köpte en förlovningsring till mig på Alberts guld i Mall of Scandinavia och personalen rekommenderade honom att vänta med justera storleken pga att det var kostnadsfritt att justera storleken i efterhand. Ringen var för stor och när vi skulle lämna in den hade de tydligen ’ändrat regler’ och de kostade oss 1000 kr för dom att göra det. 2 veckor senare får vi ett samtal av butiken när dom säger att då ringen har flera sidostenar kommer det krävas mycket jobb för att sidostenarna på ringen behövdes plocka av och på. Detta skulle alltså resultera i ett pris på 21 000 kr EXTRA ENDAST för justeringen. Alltså nästan mer än vad ringen i sig kostade?! Såklart sa vi nej och fick istället ett presentkort på butiken istället för pengarna tillbaka. Riktigt dåligt och rekommenderar inte någon att köpa dyra förlovningsringar på denna butik i mall of Scandinavia! De andra Alberts guld butiker vi pratat med i Stockholm höll med om att det lät helt sjukt konstigt med ett sånt högt pris och att man inte nämner denna detalj innan köpet och istället missleder kunder.

11 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Behöll min ring tills jag ringde polisen

Köpte en förlovningsring som var mycket dyr, kom tillbaka med min. Tjej för att gravera in datum. Helt plötsligt fick jag intyg hämta ut ringen även fast jag hade kvtiitot på ringen vid köptillfället i mitt namn. Då måste hon komma ner och hämta den när hon inte hade möjlighet den veckan. De ville sälja ringen vidare och jag kontaktade polis som sa att man inte får behålla någon annans egendom. Sen så var det ett tjafs och när jag skulle göra en polisanmälan så ville de helt plötsligt hitta en lösning. Detta gäller i Västerås Erikslund. Var försiktiga vad ni köper där!

4 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte ett guld kedja som enl säljaren…

Köpte ett guld kedja som enl säljaren skulle väga 5 gr. Vägde kedjan senare hos 2 andra guldsmed . Kedjan vägde 4,5 gr . Påpekade detta i affären där jag köpt kedjan. Fick till svar att det står ca gr på deras kedjor.
FALSK MARKNADSFÖRING. .
Väg era smycken vid köp.

9 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oprofessionellt och slarvigt efterköp behandling, produkter som har dåligt kvalité

Köper en halskedja ca på 13.000kr efter två veckor går den söder. Jag går tillbaka med den och de tar den emot och skickar vidare till sin verkstad. Efter tio dagar talar de om att det var mitt fel för att ”den var vriden” och ville ha 1.800kr för reperationskostnader. Jag blir fly förbannad och detta är oacceptabelt men det gick inte få de att förstå. Jag kallar min halsband tillbaka utan att de gör några åtgärder. Hur får jag den tillbaka, ju, de har tryckt in den lilla ringen som gått sönder in till den andra ringen. Som ett skämt! Så oprofessionellt så slarvigt, kanske till och med flit att jag inte skulle gå vidare med det. Tragiskt att de behandlar sina kunder på detta vis! Jag aldrig mer köper från de, deras produkter har dålig kvalité inte nog med det de skyller på kunden för det! Så jag rekommenderar inte de, i så fall på egen egen risk!

11 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Detta gäller kundservice i Varberg där…

Detta gäller kundservice i Varberg där en manlig kundmottagare ombads att styrka mitt inköp på en dyr guldring (
förlovningsring )
Han uppträdde väldigt nonchalant, arrogant och otrevligt och vägrade skicka en kopia på mitt tidigare inköp
Uruselt bemötande

25 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hade sen tidigare dåliga erfarenheter…

Hade sen tidigare dåliga erfarenheter av albrekts guld. Köpte för flera år sen ett dyrt guldarmband. Det höll inte. När jag kom tillbaks till affären frågade de mig om jag sovit med armbandet. Förvånat svarade jag ja. Det går inte sa dom. Detta är mer av ett festarmband. Det tål inte att sova med. Borde de inte upplysa mig om det innan. Nu köpte jag en guldring kostade nästa 3000:- jag sa när jag köpte det att jag vill kunna använda det dygnet runt. Inga problem svarade dom. 2,5 månader senare lossnade en sten. Lämnade in för kostnadsförslag men fick tillbaks att den inte var möjlig att laga eftersom ringen var ”ihålig”. Kommer aldrig köpa något hos Albrekts guld igen.

22 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville returnera ett par guldörhängen…

Ville returnera ett par guldörhängen med otroligt dålig kvalitet. Ringarna var så tunna och för att få i creolerna måste man böja åt sidan på ringen.

Efter 3 användningar syns tydliga märken där ringen blir belastad vid böjningen av isättning.

1,5 månad senare går jag tillbaka och har dessutom köpt försäkring på dom och det dom kan erbjuda är ett tillgodokvitto.

Dåligt bemötande och vedervärdigt att man blir lurad på försäkring och inte ens kan returnera en vara som inte håller i kvalitet överhuvudtaget.

8 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.