Snelheid, service en klantvriendelijkheid. Ik ben al heel lang klant en heb nog nooit en klacht gehad of hoeven melden. Ik krijg vasteklantenkorting en zelfs zo af en toe een complimenteus gratis fles... Toon meer

De gemengde pakketten bieden mij voldoende herkenbare smaken en nieuwe smaken om te proberen. Alles werd snel geleverd. Echter, de enkele doos waarin alle 18 flessen werden bezorgd is voor mij als zw... Toon meer

Ben zeer te reden over de dranken. Rosé champagne heerlijk van smaak. Cocktails niet van origineel te onderscheiden. Allen de brandende smaak in je keel ontbreekt. Pina Colada en Mojito favoriet. Keur... Toon meer

Het aanbod van alcoholvrije wijnen via Alcoholvrij.com is enorm en wordt steeds verder uitgebreid. Ik bestel vaak nog enkele "proefwijnen" naast mijn gebruikelijke favorieten. Zo blijf ik op de hoogte... Toon meer

1. Wijnhandel

Wij starten elke dag weer met het idee dat het de eerste dag is dat we bestellingen krijgen. Elke klant is voor ons een moment van waardering voor ons assortiment en betrouwbare imago.Inmiddels zijn we al 3 jaar de online marktleider in alcoholvrije dranken en wijnen. We hebben echte "wijnkenner" in dienst die ons elke dag weer wijzen op de noodzaak van absolute kwaliteit, ook in alcoholvrije wijn willen we het beste aanbod voor de juiste prijs kunnen aanbieden. Daarnaast hebben we inmiddels een uitgebreid assortiment likeuren, cocktailmixen en whisky. Wij leveren direct uit voorraad, dus vandaag besteld kan morgen al in huis zijn. Door onze extra sterke verpakking en de zorg die wij besteden aan het versturen hebben we een 99,98% excellente uitlevering op tijd en 99.99% komt zonder beschadiging aan. vragen? service@alcoholvrij.com Wij zijn lid van de thuiswinkel organisatie en hebben dus het thuiswinkelwaarborg!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Lidl, premixed alcoholvrije cocktails mojito&moscow mule

Lidl: De alcoholvrije premixed “mojito” en “Moscow mule“ zijn een aanfluiting!! (En dat is nog een understatement!)
Beide cocktails (met of zonder alcohol) behoren volledig zónder het ingrediënt kokos te zijn!
Helaas is de fles van Solevita bijna volledig gevuld met kokos!!! Niet dat ik kokos niet lust, maar bij de inhoud van deze flessen past maar 1 cocktail en dat is een pinacolada. (En dan nog moet je enorm je best doen om er nog iets drinkbaar van te maken waarschijnlijk) Dit past totaal niet bij een Moscow mule of een mojito!! Advies aan het team “alcohol vrije cocktail mixers” .... ga ook eens de echte cocktail drinken of kijk eens op internet wat de ingrediënten zijn.... En voorkom voortaan zo’n enorme blunder!!!!!

6 augustus 2020
Logo ALCOHOLVRIJ.com

Antwoord van ALCOHOLVRIJ.com

Beste Jolanda. Eens nu (wij hebben geen contract met Trustpilot) komt dit review onder ogen en we zien deze voor de Lidl bedoeld is. Wij verkopen dit merk niet en ook nooit gedaan. U heeft bij het verkeerde bedrijf een slechte review gezet. Hopelijk kunt u deze aanpassen zodat hij bij het juiste bedrijf staat en niet meer onder ons bedrijf. Alvast bedankt.

Lekkere wijnen voor goede prijzen.

De prijs van de wijnen waren iets onder de prijzen van soortgelijke internetwinkels. Wijn was erg lekker en er zat ook nog een proefflesje van een andere wijn bij. Kortom: hier ga ik vaker bestellen.

30 september 2015

bestelling en betaling daarvan niet helder

De bestelling die we gedaan hebben bleek een proforma factuur welke vooraf betaald moet worden. Was ons niet duidelijk, dus wij geen wijn en jullie geen geld.
Misschien is het ook fout gegaan omdat hier verschillende mensen hiermee aan de slag zijn gegaan. Hopelijk kunnen we nu bestellen en ontvangen we de factuur.

22 september 2015

Rosé champagne

In eerste instantie werd de verkeerde champagne bezorgd. Na één telefoontje werd direct de volgende dag de doos omgeruild voor de juiste flessen. Erg prettig!

13 september 2015

Wijn van goede kwaliteit

Ik kocht de alcoholvrije wijn Vintense rosé Syrah. Zeer smakelijk maar hij moet goed koel zijn. Ik denk wel dat de levering thuis iets sneller kan in deze tijd.

17 augustus 2015

Voor herhaling vatbaar

ruime keuze in wijnen en bieren. Redelijk snelle levering ( 3 dagen) in een goede stevige verpakking.

16 augustus 2015

Klantenservice reageert allert

N.a.v. onze eerste bestelling ging een en ander goed fout. De bestelling werd veel later bezorgd, 1 fles miste, deze was kapot gegaan tijdens het transport. Klantenservice reageerde direct. De creditering van de kapotte fles hebben wij nog niet ontvangen. Ben benieuwd hoe de tweede gaat verlopen!

27 mei 2015

alcoholvrije whisky

De whisky smaakt helemaal niet naar whisky.Heel erg zoet.Mijn man mag niet veel alcohol gebruiken,hoopte dat niet een redelijk alternatief was.
Helaas is dit niet zo.Grote teleurstelling.

9 mei 2015
Logo ALCOHOLVRIJ.com

Antwoord van ALCOHOLVRIJ.com

Beste If rose,

Jammer dat de smaak niet de gewenste smaak voor uw man was. Gelukkig biedt dit artikel wel uitkomst voor vele anderen.

Mochten wij in de toekomst een alternatief hebben voor u, dan zullen we hierover berichten.

Ivm de ene ster die u ons als bedrijf geeft, vraag ik me af of onze service, snelheid, verpakking, website, betaalopties enz ook niet naar tevredenheid waren?

Mocht u enkel het product willen beoordelen, dan kunt u dit op onze eigen website doen onder het betreffende artikel.

Ik hoop u wellicht in de toekomst een alternatief aan te kunnen bieden.

Service, snel geleverd, prima producten!

Lekkere alcoholvrije bubbel wijnen, veel keuze in biersoorten. Ik ga de andere producten(cocktails) ook proberen! Ik heb er vertrouwen in dat die ook goed smaken. Kwaliteit-prijsverhouding is zeer goed. De producten zijn zeker niet te duur.

6 mei 2015