ALCOHOLVRIJ.com Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Snelheid, service en klantvriendelijkheid. Ik ben al heel lang klant en heb nog nooit en klacht gehad of hoeven melden. Ik krijg vasteklantenkorting en zelfs zo af en toe een complimenteus gratis fles... Toon meer

De gemengde pakketten bieden mij voldoende herkenbare smaken en nieuwe smaken om te proberen. Alles werd snel geleverd. Echter, de enkele doos waarin alle 18 flessen werden bezorgd is voor mij als zw... Toon meer

Ben zeer te reden over de dranken. Rosé champagne heerlijk van smaak. Cocktails niet van origineel te onderscheiden. Allen de brandende smaak in je keel ontbreekt. Pina Colada en Mojito favoriet. Keur... Toon meer

Het aanbod van alcoholvrije wijnen via Alcoholvrij.com is enorm en wordt steeds verder uitgebreid. Ik bestel vaak nog enkele "proefwijnen" naast mijn gebruikelijke favorieten. Zo blijf ik op de hoogte... Toon meer

1. Wijnhandel

Wij starten elke dag weer met het idee dat het de eerste dag is dat we bestellingen krijgen. Elke klant is voor ons een moment van waardering voor ons assortiment en betrouwbare imago.Inmiddels zijn we al 3 jaar de online marktleider in alcoholvrije dranken en wijnen. We hebben echte "wijnkenner" in dienst die ons elke dag weer wijzen op de noodzaak van absolute kwaliteit, ook in alcoholvrije wijn willen we het beste aanbod voor de juiste prijs kunnen aanbieden. Daarnaast hebben we inmiddels een uitgebreid assortiment likeuren, cocktailmixen en whisky. Wij leveren direct uit voorraad, dus vandaag besteld kan morgen al in huis zijn. Door onze extra sterke verpakking en de zorg die wij besteden aan het versturen hebben we een 99,98% excellente uitlevering op tijd en 99.99% komt zonder beschadiging aan. vragen? service@alcoholvrij.com Wij zijn lid van de thuiswinkel organisatie en hebben dus het thuiswinkelwaarborg!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima geregeld

De wijn was goed verpakt en op de gewenste datum afgeleverd. De site was duidelijk en de reviews waren makkelijk toegankelijk, zodat ik een keuze kon maken tussen de verschillende wijnen.

20 mei 2013

Het is echt lekker!

Wil geen alcohol meer drinken en was op zoek naar een alternatief.
Kreeg maagpijn van de alcoholvrij wijn van de supermarkt.
Heb op deze site een proefpakket genomen en het is echt lekker.
vooral de witte en de rosë.
Ga beslist vaker bestellen.
Goede en snelle levering.

23 april 2013

Prima site!

Juiste informatie. Bestelling is goed gegaan. Zou iets sneller geleverd mogen worden. Wel verstandig om meerdere flessen te bestellen i.v.m verzendkosten.

7 april 2013

Ruim aanbod, snel en correct

Een handige site met een goed aanbod. Mis wel een "sommelier" advies bij de wijnen. Kleur en type druif is niet alles..... Een blauwe knoop moet nog iets te wensen houden...

28 maart 2013

Zeer tevreden klant

Ik heb nu een aantal keer iets besteld bij alcoholvrij.com. Elke keer werd mijn bestelling efficient afgehandeld en bezorgd. Ik kan deze site aan iedereen aanraden.

25 maart 2013

Prima service

Bestellen op de site was gemakkelijk. Ik
Heb met ideal betaald, en had het pakket dan ook vlot in huis. De flessen waren goed en stevig verpakt.

5 maart 2013

alles prima

Beste Bubbel!

Als je een feestje geeft, of je vrouw is zwanger, of je hebt gewoon es geen zin om lekker door te zakken, kan ik je alcoholvrij. com aanbevelen: even bestellen op internet en binnen een paar dagen thuis. Makkelijk zat.
Als 't eenmaal goed bevalt bestel je de volgende keer meteen 12 flessen. Dat scheelt een slok op een borrel in de verzendkosten!

groetjes, Laura

21 februari 2013

Goede en snelle service.

Jullie zijn snel en helder. Bij een probleempje was het niet moeilijk om persoonlijk contact met jullie te krijgen om het op te lossen. De kwaliteit van de wijnen is zeer goed.

Jammer dat het met verzendkosten erbij zo duur wordt. Dit weerhoudt me er van vaker te bestellen. Ik zou nog wel een kortingspakket wensen met 1 soort wijn (voor als je je favoriet gevonden hebt)

21 februari 2013
Logo ALCOHOLVRIJ.com

Antwoord van ALCOHOLVRIJ.com

Beste, de verzendkosten zijn helaas nodig om de wijn op een goede wijze in een extra sterke doos bij u te krijgen.
Doordat wij de kosten niet doorberekenen in de wijnprijs blijft de prijs wel zo eerlijk en laag mogelijk.
Heeft u uiteindelijk een lievelingswijn gevonden dan kunt u deze vanaf 12 stuks met een korting bestellen, op deze wijze bespaart u op de fles wijn en zijn de verzendkosten per fles ook lager.Eerlijk en helder, dat vinden we belangrijk. Bedankt voor uw review, hierdoor krijgen wij de kans om op uw gewaardeerde mening te reageren.

Perfect

Niets op aan te merken. Wel hoge verzendkosten, maar we hebben het over breekbaar spul, dus....

11 februari 2013

lekker en prima levering

goed initiatief, een webshop met alcoholvrije wijnen. Ik ben vooral fan van de witte vici vici sparkling. Levering was na 2 dagen, prima voor mij

29 januari 2013