Alex Cykler Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er ærligt talt i chok over den service, jeg har fået hos Alex Cykler på Kongelundsvej. Jeg betalte 550 kr. for at få udskiftet et kabel. Allerede efter cirka én måned faldt endehætten af... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en Norden Ellen damecykel til min datter. Efter 3 måneder faldt baglygten af cyklen, men det var kun lygten/lygteglasset. Bagbeklædningen sad stadigvæk på cyklen. Lygten/lygteglasset er tabt... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

37 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er ærligt talt i chok over den…

Jeg betalte 550 kr. for at få udskiftet et kabel. Allerede efter cirka én måned faldt endehætten af det nye kabel, og wiren begyndte at trevle. Da jeg kom tilbage, forventede jeg naturligvis, at en næsten ny wire blev udskiftet eller håndteret som en reklamation.

I stedet valgte værkstedet blot at sno den trevlede stålwire sammen igen og sætte en ny endehætte på. Det er efter min opfattelse en uprofessionel løsning. En stålwire, der først er begyndt at trevle, har ikke længere samme styrke som før, og at rulle trådene sammen igen genskaber hverken holdbarheden eller den oprindelige sikkerhed. Tværtimod er der risiko for, at wiren fortsætter med at trevle og med tiden kan svigte.

For mig er det et eksempel på dårlig service, manglende gennemsigtighed og et værksted, der ikke tager ansvar for sit eget arbejde. Når man betaler en høj pris for en udskiftning, forventer man, at arbejdet holder længere end én måned, og at fejl bliver udbedret ordentligt – ikke lappet med en hurtig nødløsning.

Jeg kommer ikke tilbage og kan desværre ikke anbefale værkstedet.

9 juli 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ordered a chain protection for a…

Ordered a chain protection for a Raleigh Tourist de luxe. Packaging was pretty bad (just a plastic bag) and paint was scratched.
In addition, the set came without the two screws to connect the protector to the frame in the back - not sure if they are part of the set, normally, but I can see they are when ordering in other shops.
PS: changed from 2 to 3 stars after they sent me the missing screws free of charge .

1 juli 2026

E-handel i topklasse

Bestilte et kranksæt søndag kl. 13.45. Leveret mandag kl. 14. Desværre var passede det ikke på cyklen. Ringede til firmaet. De tog telefonen i løbet af et minut. Kompetent medarbejder som fandt det rigtige produkt på deres hjemmeside. Bestilte det kl. 14.30 mandag. Leveret kl. 11.47 tirsdag. Det er bare i orden.

30 juni 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vær opmærksom på netpriser er ikke butikpriser

Jeg har ændret min karakter fra 1 til 3 stjerne efter reaktion og svar fra sælgeren. Jeg var i butikken for købe et støtteben som var sat ned fra 119 til 89 på deres hjemmeside. Da jeg skulle købe den, så fik jeg at vide at det er netpris og det står der intet om på linket.
Så vil jeg gerne betale fuldpris altså de 119, men nej nej nej, pris i butikken var 149, som jeg endte med at betale fordi jeg havde brug for den.
Efter klage her har sælgeren kontaktet mig og beklaget fejlen og mente der ikke skulle være forskel mellem vejledende pris og butikpris. Han har være sød og refunderet overprisen. tak for det. Jeg kan ikke klage over sælgeren længere da han ageret ret godt og korrekt. Men der skal komme mere overskuelighed på netpriser.

30 juni 2026
Logo Alex Cykler

Antwoord van Alex Cykler

Hej Sas

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for anmeldelsen.

Men det er rigtigt at butikkerne og webshoppen på nogle vare godt kan have forskellige priser, da webshoppen har et separate lager og dermed ligger inde med vare som er købt separat ind til andre priser.

Jeg har snakket med min kollega som du vist skulle have været i dialog med i butikken, og der har muligvis været tale om en misforståelse, fordi hvis vi har haft en vejledende pris på vores side så går vi ikke over den.

Hvis jeg kan logge dig til at kontakte mig på ente info@alex-cykler.dk eller på 3135 2270 så skal jeg nok se på og få refunderet dig så det passer med den rigtige pris der skiltes med.

Beklager mange gange!

Mvh.

Daniel - Alex Cykler

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte mine vare kl ca. 18:30. Havde dem dagen efter kl. 11 om formiddagen. Trods afstanden måske ikke var så lang, så det alligevel top nice og have sine bestilling på den korte tid, så man kan komme videre i programmet.

24 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De står ved en fejl, og retter op på det hurtigt

Jeg havde bestil 2 stk 10 tommer slange til mit el løbehjul, de har en rigtig god pris i forhold til alle andre steder, ved en fejl kom der så 2 stk 14 tommer.
Ups, jeg sendte en mail med billede af hva jeg havde fået og spurgte, hva gør vi så. Næste morgen fik jeg svar, kan jeg godt se, jeg har sendt de rigtige til dig, under 48 timer efter, var de landet hos mig.
Det er da rigtig god service, stå ved dine fejl og få det ud af verden.

Klart anbefaling herfra

14 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en ny oplader til min elcykel

Bestilte en ny oplader til min elcykel fredag klokken 15. Pakken lå klar til afhentning i min valgte pakkeshop lørdag klokken 11 - Hurtig service og opladeren passer heldigvis 🤩

11 april 2026

Super hurtigt betjening

Super hurtigt betjening, jeg bestilte en cykellås (søndag eftermiddag) og allerede dagen efter (mandag) kunne jeg hente den. Næste gang jeg mangler udstyr til cyklen, kommer jeg bestemt tilbage.

16 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg stod med et akut problem

Jeg stod med et akut problem, få minutter før lukketid.
Jeg ringede for at forklare mit problem, og i indvilgede i at holde åbent for min skyld.

Det er service, og fem stjerner værd.
Tak for hjælpen

14 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.