Als Motor - En del af Karvil Group Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Magen til svindel og dårlig service skal man lede længe efter. Jeg har nu haft min Hyundai i10 fra 2019 i to år. Den blev købt hos Als Motor for 2 år siden, og i den periode har bilen kostet... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har fået lavet bil ved alsmotor Nu konstatere jeg så at værkstedet ikke har roteret dæk ifm med service, ej heller undersøgt om jeg ønsker dette. ( Det er standard at efterspørge dette på servi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt vores første elbil af Leo fra Als Motor, og vi er meget tilfredse med oplevelsen. Leo hentede os endda på stationen efter 4,5 time i tog🤩 Leo er meget nede på jorden og det var en supe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

“ Min debut som kunde hos Als motor er af så overbevisende karakter at jeg nu betragter mig som stamkunde. Jeg overlod trygt, både handlen af min tidligere bil samt købet af den nye, i Steen Zanc... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Autoschadebedrijf
  3. Autobedrijf/Garage
  4. Hyundai-dealer
  5. Motorvoertuighandelaar

Geschreven door het bedrijf

Als Motor blev grundlagt af fabrikant Mads Clausen i 1955, hvor man startede med forhandlingen og serviceringen af Opel. I dag tilbyder Als Motor autoriseret salg og service af Hyundai samt service af BMW. Als Motor har været Hyundai-forhandler i mere end 20 år, og virksomheden vil øge sin indsats for at udvikle Hyundai-mærket i Sønderjylland. Det er et samarbejde med et mærke, der har et meget bredt modelprogram, førende teknologi og samtidig tilbyder den bedste garanti på markedet. Hyundai ligger ikke mindst helt i front, når det kommer til fremtidens el- og hybridbiler. Als Motor er i dag ejet af Karvil Group.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 44% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et værksted der trods nedsat bemanding…

Et værksted der trods nedsat bemanding på grund af ferie, sørgede for at jeg ikke havde problemer med at passe mit job mens min bil blev lavet og reparation og pris var helt okay.

31 juli 2022

Hej Steen,

Tusind tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, til rimelige penge.

12 juli 2022

Hej Stefan,

Mange tak for din anmeldelse.

God sommer

Havde et “mindre” problem

Havde et “mindre” problem, viste sig at have sine naturlige årsager, en Def./utæt slange forbindelse (nok blevet mør af ælde). - fik en tid, med “kort varsel”
-Og de holder stadig det gode service niveau

18 juni 2022

Hej Jørn,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Venlig betjening

Venlig betjening, god service, håber alt er lavet som det skal.

17 juni 2022

Hej Vibeke,

Mange tak for din anmeldelse.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - meget dygtige teknikere og venligt personale

21 mei 2022

Hej Brita,

Mange tak for de pæne ord og din anmeldelse.

Altid god service med et smil

Altid god service med et smil

Har haft bil til service ved Als Motor - altid god service og bestilling klares med et smil

De er gode til at fortælle om det der skal laves og skiftes - således man ved hvad man siger ja til

17 mei 2022

Hej Mark,

Tusind tak for din anmeldelse. Den er givet videre til personalet.

Købte Hyundai Tucon juni 2022 hos jer

Købte Hyundai Tucon juni 2022 hos jer. Mine sommerdæk Hancook allerede opsildt efter cirka 5 måneders kørsel 2020 8 måneders kørsel i 2021, altså et lidt over et års kørsel og ialt har bilen 35000 km, så halvdelen på sommerdag de er allerede væk pga hæl og tå, hvor er jeres dæk garanti? Undskyldning bilens opbygning ??? Hm.. det skulle man måske så have fortalt lidt om. Har tidligere kørt Skoda Octavia med sommer og vinter uden skift af dæk i 4 år og ca. 20000 km pr år. I tilbød så halskæde på 2 nye dæk, langtfra tilfreds

16 mei 2022

Hej Bjarne,

Jeg er ked af din oplevelse med din Tucson og dækkene dertil. Desværre kan vi ikke lave om på hvilke dæk bilen bliver leveret med fra fabrikken. Jeg kan forstå på Bent, at I sammen havde fundet en løsning som du var tilfreds med. Derfor undrer jeg mig også over anmeldelsen her.
Igen kan jeg kun beklage og håber de nye dæk kører som de skal. Ellers kigger du blot ind, så hjælper vi gerne igen.

Professionel og imødekommende…

Professionel og imødekommende kundebehandling. Jeg føler mig godt tilpas ved kundebesøg på en konstruktiv og afslappet måde.

9 mei 2022

Hej Helge,

Fantastisk anmeldelse, tak for det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og venlige medarbejdere.

Fik et gratis karossitjek og synstjek og de sørgede også for at bilen blev synet mod betaling af synsgebyret. Der var en smule der skulle ordnes og jeg fik en rigtig fin video tilsendt så jeg kunne se det der skulle laves. Og kunne også godkende det der skulle laves online. Virkelig fin service og venlige medarbejdere.

6 mei 2022

Hej Catharina,

Tusind tak for din superfine anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endnu en gang en super god…

Endnu en gang en super god oplevelse💪🏻😀
Kan varmt anbefales👍🏻

9 april 2022

Hej Jes,

Tusind tak for din fine anmeldelse.