Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kim Jacobsen skiftede håndtaget på min altandør. Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt. Og han var utrolig venlig. Oven i købet smurte han også lige dørene. Så fuld tilfredshed med hele forløb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en fantastisk god oplevelse med montering af altan. Monteret af Rasmus og Morten fra Altan.dk. De to unge herre er bare så søde, så enestående og virkelig så utrolig dygtige til deres h... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Overordnet en rigtig god oplevelse og klart en anbefaling herfra ! Eneste årsag til jeg ikke giver 5 ⭐️ er fordi jeg godt kunne have brugt noget mere kommunikation omkring opsætningen. De t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hela processen från första kontakt till montering har varit väldigt enkel! Altan löste allt för oss som privatpersoner och allt gick väldigt smidigt med minimal insats från vår sida. Kommunikationen... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gebouwrestaurateur
  2. Aannemersbedrijf
  3. Aannemer
  4. Deurenwinkel
  5. Algemeen aannemer

Geschreven door het bedrijf

Drømmer du også om altan? Altan.dk er Danmarks mest erfarne virksomhed indenfor levering og etablering af altaner til eksisterende etageejendomme, hvor vi monterer tusindvis af altaner om året i hele Danmark. Med Altan.dk som leverandør af jeres nye altaner, får I en samarbejdspartner med stor erfaring og bred fra flere tusinde altanprojekter. Vi vægter design, kvalitet, innovation og kundepleje højt. Det giver nemlig de bedste resultater. Foruden den store erfaring, kan I også nyde godt af vores gennemtestede proces, hvor vi tager hånd om alt fra første besigtigelse, myndighedsbehand­ling og selve monteringsarbejdet af altanerne — og vi tager dig med hele vejen. Ud over nyetablering, hjælper vi også gerne med eftersyn af din eksisterende altan samt både renovering og udskiftning af gamle og nedslidte altaner. Eftersynet lavet i samarbejde med eksterne og uvildige eksperter inden for både stål, beton og konstruktioner. Altan.dk sørger for altaner til de hyggelige stunder, til morgenkaffen, til vasketøjet, til barnevognen, til solbadning, til et koldt glas rosé, til aftensmaden. Kort fortalt, så sørger vi for en altan til det gode liv, hvor både inde- og udeliv kombineres på bedste vis. Vi leverer altaner til enhver lejlighed, bygning og ejendom. Altan.dk — til det gode liv i byen.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Stor ros til projektleder

Jeg har haft fornøjelsen at arbejde med projektleder Thomas G. på 2 projekter og jeg har kun fine ord at sige om ham og hans hold. Thomas gjorde en ekstra indsats for at servicere foreningerne. Stor ros herfra.

29 november 2024

Kære Jonas

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Thomas🤩

Endelig opsætning af altaner

Efter en tumult periode med usikkerhed om vi overhovedet ville få vores altaner i Jægergården i Charlottenlund er altan.dk gået igang med arbejdet med at opsætte nye altaner.
Stor tak til team 37 for deres gode kvalitetsarbejde og humør. Virkelig fine altaner og vi ser frem til sommeren med mange timer udendørs

12 december 2024

Kære Thomas

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din ros videre til Palle og Kurt fra Team 37🌟

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

proffessionelt og fleksibet samt konkurrencedygtigt

Altan.dk var villige til at indgå en aftale om opsætning af 2 altaner i vores ejendom. Andre selskaber var ikke interesserede i en ordre af denne størrelse.
Altan.dk tilbud var iflg. vore undersøgelser på markedet konkurrencedygtige.
Det var specielle altaner (ældre bygning fra 1895) og Altan.dk skulle derfor lave et produkt med mange overvejelser og ændringer.
Trods det følte vi at være i trygge hænder hele vejen igennem. Det færdige resultat inkl. en dygtig montering, med altid smilende mandskab i en lidt besværlig kommune (Lyngby Taarbæk) var dejligt at opleve.
Årsagen til den manglende stjerne er, at vi havnede i konkursperioden, hvor vi ikke kunne komme igennem hos selskabet for at forvisse os om, hvor vi stod.

28 november 2024

Kære Jan

Mange tak for din fine anmeldelse på trods af, at I blev påvirket af konkursen. Dog er vi meget glade for at høre, at projektet trods alt har levet op til alle forventninger i forhold til både tryghed, monteringsarbejdet og smilende montører!

Jeg sender fluks din ros videre til dem, der har været involveret i jeres sag🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig flot stykke arbejde af team 46…

Rigtig flot stykke arbejde af team 46 og team 25. Fik en meget flot altan, som jeg er rigtig glad for. De var effektive, hurtige og serviceminded.

20 november 2024

Kære Anne Sophie

Mange tak for din fine anmeldelse! Jeg sender fluks din ros videre til Morten og Henrik fra Team 25 og Morten og Martin fra Team 46🤩

Rigtig god dialog med Per fra Altan.dk

Rigtig god dialog med Per fra Altan.dk, der med stor tålmodig har ført os gennem tilbudsprocessen.

19 november 2024

Kære Malou

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse! Jeg sender din ros videre til Per🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I forbindelse med vores altanprojekt på…

I forbindelse med vores altanprojekt på Østerbro har vi haft en tæt dialog med byggeleder Niels Andersen fra altan.dk. Niels har været yderst professionel og informativ gennem hele processen. Vi giver hermed en klar anbefaling til altan.dk, særligt til Niels Andersen og hans team, for deres fremragende arbejde og service.

28 mei 2024

Kære Frederik

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse! Jeg håber, at du nyder det søde altanliv🌿

Virkelig godt håndværk

Virkelig godt håndværk. De personer som satte vores altan på var profesionelle og imødekommende. Det hele blev afviklet hurtigt og ser super godt ud!

6 november 2024

Kære Jens

Tusind tak for din meget fine anmeldelse til montører! Jeg sender dine rosende ord videre👏

Jeg håber, at du bliver lige så glad for altanen, som du har været for montagen🤩

De bedste altanhilser

Godt forløb

Godt forløb, professionelle folk. Processen var klar fra starten, og blev overholdt. Fin kommunikation fra byggelederen, der professionelt håndterede de udfordringer der uundgåeligt opstår i ethvert byggeprojekt.

30 oktober 2024

Kære Charlotte

Tusind tak for din meget fine anmeldelse til vores byggeleder, Thomas! Jeg sender dine rosende ord direkte i hans retning👏

De bedste altanhilser

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dørgrebet på min altandør var gået i…

Dørgrebet på min altandør var gået i stykker og jeg skrev til Trine Altan.dk som straks sendte servicemontør Michael ud for at reparere. Michael rettede derudover andre småting og smurte hængsler.
Super service og meget tilfreds.

22 oktober 2024

Kære Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse til Trine og Mikael - jeg sender de rosende ord videre til dem👏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Også for de små foreninger

Projekteringsfasen
Da vi ikke fået opsat altaner endnu går denne anmeldelse udelukkende på projekteringsfasen.
Vi startede med at bede om et tilbud på 8 altaner og ender med at få sat tre op. Afstanden til nabobygningen er lige på grænsen, så det har virkelig været en meget lang proces med kommunen, som bare gerne ville imødekomme vores ønske om altan, men også skal holde sig indenfor byggeplanloven(?) for en bevaringsværdigbygning som vores.
Vi har fået ændret og justeret tegninger efter kommunens ønske utallige gange. Vi har været ramt af Corona nedlukning og konkursen hos AltanDk. Og under hele forløbet har vores projektleder (enkelte gange en ferievikar) stillet op til div. møder hos kommunen, og svaret på opkald og mails indenfor kort tid. Vi har heller aldrig haft følelsen af, at vi var uinteressante efterhånden som flere i vores lille forening faldt fra. Tak for det.
Så håber jeg at montørerne kan levere samme kvalitet og service. :-)

14 oktober 2024

Hej J

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse og rosende ord til vores projekteringsafdeling - jeg sender fluks rosen videre til dem👏

Din anmeldelse afspejler alt det, som vi stræber efter at være for vores kunder - så tak for det!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde besøg af Mikael fra service og…

Vi havde besøg af Mikael fra service og det var en fornøjelse - kæmpe servicehjerte og løsningsorienteret - tak!

7 oktober 2024

Kære dig

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og sender din store ros videre til Mikael 🤩

Check af ny opsat dør

Teamet ( Brian og Henrik) henvendte sig telefonisk hurtigt efter at jeg havde afsendt min seddel med bemærkninger, og vi lavede en aftale.
Aftalen blev overholdt punktligt, og døren blev efterset. Jeg fik god rådgivning om, at døren var i orden.
Teamet var som sædvanlige søde ,venlige og nærværende. Det efterlader stor tillid til firmaet .

12 september 2024

Hej Birgitte

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse og rosende ord til Brian og Henrik - jeg sender fluks rosen videre til dem👏

Gennemgang af altan

Jeg er ved at købe lejlighed, hvor jeg i den forbindelse havde Sten ude fra Altan.dk for at gennemgå altanen. Sten var meget fleksibel og behjælpelig, hvilket gjorde at hele processen omkring gennemgang af lejligheden gik meget smertefrit. Sten ydet en fremragende service, og var god til at sætte mig ind i de ting de kigger på ved en gennemgang af en altan. Ydermere, kom han med gode råd og anbefalinger til vedligeholdelse af en altan.
Jeg kan varmt anbefale Sten og Altan.dk.

29 augustus 2024

Hej Mads

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Steen - vi er bare glade for at kunne hjælpe!⭐️

De allerbedste altanhilsner

Fantastisk service

Reparerede vandskade fra en altan lavet af et andet firma (som ikke ville så meget som se på det)! Super serviceminded. Positive imødekommende tjenstvillige mennesker!

21 augustus 2024

Hej Lizzie

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse! Jeg sender din ros direkte videre til vores dygtige serviceteam🥳

Super fin service

Super fin service. Personligt besøg og god opfølgning.

7 augustus 2024

Hej Julie

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!

Jimm og Danny

I har gjort det igen😊sidste gang da vi fik nye døre til for og bagtrappe og nu hvor bedste team Jimm og Danny har sat vores altaner op. De har arbejdet stabilt, roligt og meget professionelt og de har haft overblik og stor imødekommenhed når vi har spurgt til det arbejdet. Tak til Jimm og Danny.
Kate

13 augustus 2024

Hej Kate

Tusind tak for endnu en virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Jeff og Danny!☀️🥳

Super effektive og strukturerede

Super effektive og strukturerede. Ryddede flot op efter sig og var meget imødekommende.

11 augustus 2024

Kære Gitte

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse!🤩

God sommer☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altan.dk får kæmpe anbefalinger fra os

Altan.dk får kæmpe anbefalinger fra os. Vi har haft Danny og Jimm til at opsætte vores altan fra Altan.dk. Total flinke, rare, præcise, arbejdssomme. Overholder tider og mega gode til at informere. Arbejdet er perfekt og gjort gør rent efter sig.
10 stjerner herfra.

8 augustus 2024

Kære Zita

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse! Vi sender din ros og stjernerne videre til Jeff og Danny🤩

God sommer☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

So impressed with Emil and Dennis (Team…

So impressed with Emil and Dennis (Team 36) they were amazing with their commitment to detail - making sure everything was right. Their skill set is truly impressive, and we’re really hardworking - Altan are lucky to have them. They were also very friendly and helpful with any questions I needed to ask.

7 augustus 2024

Dear Richard

Thank you for your review and kind words! I will forward your words of praise to Dennis and Emil! We are truly lucky to have them!☀️

Kind summer regards

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service

Dårlig service

13 juni 2024

Kære anonyme

Jeg er ked af, at du føler, at du har fået en dårlig service. Kan du give mig med et sagsnummer eller en adresse, så jeg kan hjælpe dig yderligere?

Louise

Lees meer over geverifieerde reviews.