Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kim Jacobsen skiftede håndtaget på min altandør. Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt. Og han var utrolig venlig. Oven i købet smurte han også lige dørene. Så fuld tilfredshed med hele forløb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en fantastisk god oplevelse med montering af altan. Monteret af Rasmus og Morten fra Altan.dk. De to unge herre er bare så søde, så enestående og virkelig så utrolig dygtige til deres h... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Overordnet en rigtig god oplevelse og klart en anbefaling herfra ! Eneste årsag til jeg ikke giver 5 ⭐️ er fordi jeg godt kunne have brugt noget mere kommunikation omkring opsætningen. De t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hela processen från första kontakt till montering har varit väldigt enkel! Altan löste allt för oss som privatpersoner och allt gick väldigt smidigt med minimal insats från vår sida. Kommunikationen... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gebouwrestaurateur
  2. Aannemersbedrijf
  3. Aannemer
  4. Deurenwinkel
  5. Algemeen aannemer

Geschreven door het bedrijf

Drømmer du også om altan? Altan.dk er Danmarks mest erfarne virksomhed indenfor levering og etablering af altaner til eksisterende etageejendomme, hvor vi monterer tusindvis af altaner om året i hele Danmark. Med Altan.dk som leverandør af jeres nye altaner, får I en samarbejdspartner med stor erfaring og bred fra flere tusinde altanprojekter. Vi vægter design, kvalitet, innovation og kundepleje højt. Det giver nemlig de bedste resultater. Foruden den store erfaring, kan I også nyde godt af vores gennemtestede proces, hvor vi tager hånd om alt fra første besigtigelse, myndighedsbehand­ling og selve monteringsarbejdet af altanerne — og vi tager dig med hele vejen. Ud over nyetablering, hjælper vi også gerne med eftersyn af din eksisterende altan samt både renovering og udskiftning af gamle og nedslidte altaner. Eftersynet lavet i samarbejde med eksterne og uvildige eksperter inden for både stål, beton og konstruktioner. Altan.dk sørger for altaner til de hyggelige stunder, til morgenkaffen, til vasketøjet, til barnevognen, til solbadning, til et koldt glas rosé, til aftensmaden. Kort fortalt, så sørger vi for en altan til det gode liv, hvor både inde- og udeliv kombineres på bedste vis. Vi leverer altaner til enhver lejlighed, bygning og ejendom. Altan.dk — til det gode liv i byen.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fleksible, venlige og lydhøre

Jeg har oplevet et effektivt team, der med stor lydhørhed og fleksibilitet har arbejdet. Det har været rart, fordi det jo er ret indgribende, når folk går ud og ind ad ens lejlighed via et hul i væggen.

10 juli 2024

Hej Henriette

Tusind tak for den meget fine anmeldelse! Vi sender din store ros videre til Dennis og Emil, som har gjort et godt stykke arbejde med at montere din altan!😊

Jeg håber, at du får en fantastisk sommer på din altan!☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået opsat altan fra altan.dk på Nørrebro

Har fået opsat altan fra altan.dk, og forløbet har været helt efter planen. De to unge fyre, D&J ("TJ-01"), der forestod arbejdet, var punktlige, informative og enormt flinke. Derved blev byggeprocessen en fornøjelse, som forhåbentlig sætter standarden for, at ibrugtagningen aff altanen bliver en ren fornøjelse!

20 juni 2024

Hej Claus

Tusind tak for den meget fine anmeldelse! Vi sender din store ros videre til Jeff og Danni, som uden tvivl har lagt en stor indsats i jeres altanprojekt!😊

Jeg håber, at du får en fantastisk sommer på altanerne!☀️

Michael Brose

Jeg har ad flere omgange handlet i den nu lukkede butik på Gl. Kongevej. Michael Brose, som vist i virkeligheden bare tilfældigt var i butikken da jeg kom første gang(og så hang han ligesom på mig), har været fuldstændig fantastisk. Jeg var vist lidt besværlig, skulle bytte ting og fandt hele tiden på nyt og andet, jeg skulle have. Hver gang kom han og åbnede butikken udenfor åbningstid, ventede tålmodigt på mine “svære” beslutninger blev truffet og var i det hele taget den rareste og mest servicemindede ansatte, man kunne ønske sig. TAK for uovertruffen service og fantastisk lækre ting, som nu pryder terrasserne. Varmeste anbefalinger her fra :-)

16 mei 2024

Kære Frederikke

Tusind tak for din meget meget fine anmeldelse! Vi sender din store ros videre til Michael😍

Du må have en dejlig sommer☀️

Super kommunikation.

Super kommunikation..
Meget informativ og føler en stor tryghed.

26 juni 2024

Hej Asui

Tak for den meget fine anmeldelse! Vi sender din ros videre og håber, at du får en fantastisk sommer på din altan!☀️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har i 4 år haft en altan

Har i 4 år haft en altan - opsat af Altan.dk. Har været i dialog med firmaet, men det har stadig ikke løst de problemer jeg har med vedligeholdelse, fejl og mangler.
1) Altanen sat for højt ift den altandør de selv har sat i (nabo altan er sat 5 cm lavere, så de kan åbne altandøren, når der ligger sne/is på altangulvet).
Først og fremmest betyder det, at døren går på altangulvet og slider på den yderste gummiliste på altandørene, der skal holde regn ude fra bundrammen på dørene - så pt skifter jeg gummilisten hvert halve år.
Det, der er endnu værre er, at lakken ikke er god nok til at holde fugten ude af bundrammen, så den er blevet slebet ned og lakeret 2 - og det holder bare ikke.
2) Gummifugen i den ene side af døren, ikke er udført korrekt og har været utæt (det er nu lavet efter mange besøg). Så fugten har haft direkte adgang til dørkarm/mur og ikke mindst det bagvedliggende materiale, som desværre var en MDFplade på 2,5 cm, som også var opsat af firmaet. Da den ikke kunne suge mere vand, ekspanderede "pladen" og trykkede på dørkarm, indervæg, som var mur, gipsplade, træ og trægulv - en uheldig kombination, som nu også skal skiftes og gulvet skal slibes ned og lakeres.
3) Følgeskader ved ovenstående er bl.a. at bundrammen har slået revner og bør skiftes. Men hver gang Altan.dk har været ude og set på "udfordringerne", har de fortalt, at de går hjem og skriver en rapport - men indtil videre har det ikke løst problemerne!

Når dette er beskrevet, møder jeg en kundeservice som er venlig. Har også mødt håndværkere fra andre firmaer, som løser den opgaven, de er sendt ud på, - men det løser ikke hovedproblemerne.

22 juni 2024

Hej Kim

Tak for din anmeldelse, omend det ikke er den slags anmeldelser, som vi stræber efter.

Vi tager selvfølgelig din anmeldelse og oplevelse alvorligt, da vi kun ønsker at give vores kunder en god oplevelse, når de vælger os, som leverandør af deres nye altan.

Jeg kan se, at vores servicemontører allerede har været forbi og udbedre utætheden ved dit eksisterende vindue, som har været årsag til fugten og følgeskaderne.

Derudover kan jeg se, at du også er i dialog med vores serviceafdeling omkring din altandør, og her venter vi svar fra leverandøren.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores serviceafdeling på service@altan.dk.

Ny altan

God service, dygtige montører og grundigt arbejde.

21 juni 2024

Hej Jacob

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg håber, at du får en god sommer på altanen!☀️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vælg alt andet end altan.dk

Vi havde i vores forening en ekstremt dårlig oplevelse. De håndværkere der lavede vores altan var utrolig søde men virkelig dårlige og sjuskede. De måtte tilbage et utal af gange for, at lave reparationer eller ting de havde glemt eller lavet grimt. Der var dårlig kommunikation, så de møder de lover de vil holde ved opstart blev aldrig til noget. Vi fik stort set ingenting at vide i processen. Der blev ikke fulgt op på fejl så vi var nød til at hyre 2 advokater og en byggesagkyndig i en forening med 10 lejligheder. Det har været helt håbløst. Det her var både før og efter konkursen. Jeg ville helt klart anbefale at gå med en anden virksomhed.

1 februari 2024

Hej Sanne.

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi stræber efter at give vores kunder.

Kan du give lidt mere info om hvilket projekt det drejer sig om (evt. sagsnummer), så jeg har mulighed for at dykke ned i de forhold, du nævner?

Trygt og professionelt forløb

Vi har haft et godt og professionelt forløb med altan.dk. Med én primær kontktperson og samtidig mulighed for at komme i direkte dialog med montørerne, har de været super tilgængelige og dygtige til at holde os opdateret undervejs. Vi har tydeligt mærket at forløbet har været tilpasset til vores ejerforenings behov for statusmøder mv. for at skabe tryghed.
/ Josephine Altanudvalget

12 juni 2024

Hej Josephine

Tusind tak for den meget fine anmeldelse! Vi sender din ros videre til alle, som har været involveret i dit projekt😊

Vi håber, at I får en fantastisk sommer på altanerne!☀️

Professionelle håndværkere.

Professionelle håndværkere.
Positiv kundepleje med jysk humor og glemt i øjet.
Tak til Jeff og Danny for veludført arbejde.
10 stjerner til jer.
To glade kunder
Christian og Eva

28 mei 2024

Hej Christian og Eva

Tusind tak for den meget fine anmeldelse! Vi sender jeres ros videre til vores gæve jyder Jeff og Danni!😊

Vi håber, at I får en fantastisk sommer på altanen!☀️

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Store forsinkelser (ikke skyldet deres konkurs)

Vores altanprojekt startede for snart 3 år siden. Vi var dengang 2 lejligheder, som havde skrevet under på kontrakt. Siden hen tilføjede altan.dk løbende flere lejligheder uden at aftale dette med os eller informere os om, at det kunne forårsage forsinkelse ift. deres ansøgning hos kommunen, som hver gang skulle revideres.

Hele opstartsforløbet blev forhalet af altan.dk. Der var skiftende sagsbehandlere, en var syg, nu mener de også, at der skal trækkes en hel uge fra påsken, hvor de havde ferie mm.

De mener nu, at vi to første lejligheder, de indgik aftalen med oprindeligt, skal indeksreguleres og betale ekstra, da projektet er blevet så forsinket. Vi er ved at gøre indsigelser imod dette og bede om aktindsigt i deres korrespondance med kommunen. Altan.dk har på mail indvilget i, at der kan have været nogle forsinkelser pga. tilføjelse af andre aftaleparter dryppende henover halvandet år, men ikke trukket noget tid fra for dette.

I det hele taget, har de været tunge at danse med og ikke svaret prompte det første år af projektet. Vi endte med at være 5 lejligheder, men de kunne kun sende samlede fakturaer på trods af, at vi alle havde forskellige prisaftale med dem. Hele processen har været rodet, og vi har ikke været tilfredse med dem i vores ejerforening. Der har været så meget rod med forskellige sagsbehandlere og forvirrede bogholdere, at jeg ærlig talt ikke er overrasket over, at selskabet gik konkurs.

Jeg vil gerne undtage vores sidste projektleder, som også var ham, der kom ud og tilså altanerne. Han var meget flink og fulgte op på vores henvendelser.

Altanerne er nu efter 2,5 år endelig oppe, og vi er tilfredse med dem på trods af få sjuskefejl, herunder især ved malerarbejdet.

Jeg vil råde fremtidige altaninteresserede i at se på andre altanfirmaer - og hvis I alligevel vælger altan.dk, skal I virkelig gå kontrakten i sømmene, især bestemmelse om regulering af pris ved forsinkelse og betalinger, så I ikke hæfter for naboers manglende betalinger.

28 maart 2024

Kære Emilie

Først og fremmest er vi rigtig kede af din anmeldelse, som bestemt ikke er den slags feedback, vi stræber efter at modtage.

Vi er helt enige i, at sagsbehandlingstiden hos kommunen på jeres altanprojekt har været mærkbart længere, end vi normalt ser, hvilket bestemt også ærgrer os.

Vi har forsøgt at være imødekommende over for andre ejere i foreningen, som også har ønsket at slutte sig til altanprojektet. Det har desværre bidraget til forsinkelsen, så det er altid en fordel, at man ret hurtigt i processen får skabt afklaring i foreningen om, hvem og hvor mange der ønsker altaner.

I forhold til indeksreguleringen er der sket en beklagelig misforståelse. Vores procedure er, at hvis vi er medvirkende til en betydelig forsinkelse - som i dette tilfælde - så indeksregulerer vi selvfølgelig ikke. Den er desværre kommet afsted til jer, uden at vi har nået at fange den. Det vil vi gerne have lov til at råde bod på.

Vi er - situationen taget i betragtning - alligevel rigtig glade for at høre, at I er tilfredse med resultatet og håber, at I kommer til at nyde jeres altan i rigtig mange år☀️

Fremragende altan-kvalitet

I en almen boligafdeling på Østerbro har vi kæmpet i flere år for at få tilladelse fra Københavns kommune, og vi kunne i efteråret 2023 omsider sætte Altan.dk i gang med at opsætte 26 altaner rundt omkring i vores gårdrum. Det har ikke været nogen let opgave i et forholdsvis lille gårdrum, men Altan.dk's to montører har løst opgaven til perfektion. Det har taget sin tid, bl.a. pga. en barselsorlov, men det har været værd at vente på. Vi nåede heldigvis at få vores altan færdig til de solskinsrige maj-dage. Begejstringen hos alle 26 "altanister" er stor, og kvaliteten og serviceniveauet hos de to montører kunne ikke have været bedre.

8 mei 2024

Hej Steen

Tusind tak for den meget fine anmeldelse! Vi sender din ros videre til Jonas og Rasmus fra Team 18, som uden tvivl har gjort et godt stykke arbejde!😊

Vi er glade for at altanerne har været ventetiden værd og håber, at du får en fantastisk sommer på din altan!☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en sand fornøjelse at have de…

Det var en sand fornøjelse at have de super dygtige håndværker i vores gård. De var fagligt dygtige, venlige og alle aftaler der blev lavet blev udført. Kan bestemt anbefale altan.dk - AKB Ejendomskontoret

21 mei 2024

Hej Dion

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi sender din ros videre til Jonas og Rasmus fra Team 18, og alle andre, som har været involveret i jeres projekt!😊

Jeg håber, at alle de nye altanejere får en fantastisk sommer på deres altaner!☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtige folk og lækkert resultat.

Vi har haft Team 18 på jobbet. Utroligt sympatiske mennesker, som arbejder dygtigt og effektivt. Det har været en stor fornøjelse. Selve altanen er super lækker og udført i premium materialer. På alle måder en god oplevelse med et flot resultat, som vi vil nyde i mange, mange år fremover. Tak!

15 mei 2024

Hej Niels

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi sender din ros videre til Jonas og Rasmus fra Team 18, som uden tvivl er både sympatiske, dygtige og effektive!😊

Effektiv, venlig og professionel

Vi er super glade for vores nye altan. Tak for det tjekkede og hurtige arbejde i en altid behagelig og venlig tone. Vi giver Kurt og Palle fra Altan.dk de bedste anmeldelser.

10 mei 2024

Hej Sidse

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi sender din ros videre til vores gæve fynboer, Palle og Kurt, fra Team 37😊

Vi kan kun anbefale team 37 hos altan.dk

Vi har netop afsluttet et altanprojekt i vores forening og meget glade for resultatet. Det er det første byggeprojekt(et af mange) vi har oplevet, hvor der absolut ingen problemer var og alt var klaret og ordnet til tiden. Derfor går den gode anmeldelse faktisk kun til team 37 hos altan.dk. De to mest hyggeligste, effektive og dygtige håndværkere. Tak for et fantastisk stykke arbejde og nogle hyggelige snakke her på Blegdamsvej 😊

15 april 2024

Hej Sabine

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi sender din ros videre til Palle og Kurt fra Team 37😊

Det er ingen tvivl om, at Kurt og Palle er både hyggelige, effektive og dygtige til deres arbejde!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Excellent service hele vejen igennem og…

Excellent service hele vejen igennem og håndværkere der var til at tale med.

29 februari 2024

Hej Marianne

Tusind tak for endnu en flot anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til alle på projektet, og så håber jeg, at du får en helt fantastisk sommer på din nye altan ☀️

Det bedste altanhilsner

Eftersyn af altaner i AB

Har netop haft besøg af Leslie fra Altan.dk, som har besigtiget altanerne i vores andelsboligforening. Jeg fik en særdeles venlig og kompetent vurdering og fik ro i maven ift. at alternerne er i fin stand mange år frem.
Der er blevet fulgt op på tidligere korrespondance og Leslie havde sat sig ind i sagen, inden han kom forbi.
Vi er både glade for altanerne (som Altan.dk også har sat op) og efterfølgende samarbejde.
Helle Regine Hanssen

23 april 2024

Hej Helle

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi sender din ros videre til Leslie :-)

God sommer på altanen!☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet og god service!

God kvalitet og god service!
Jeg bestilte 2 altankasser. Desværre var der fejl ved den ene. Det blev hurtigt løst. Tak for nogle rigtig fine altankasser, der hænger godt og nemt!

18 april 2024

Hej Dorrit

Tusind tak for den fine anmeldelse til Simone, som styrer vores webshop, AltanLiv :-)

Vi håber at du bliver glad for dine altankasser!

God sommer på altanen ☀️

Fantastisk flot udført arbejde

Fantastisk flot udført arbejde. Enormt kompetente og servicemindede håndværkere der leverer smukke resultater og er effektive. Tjol og Jeff får mine varmeste anbefalinger. Vi elsker vores lille franske altan der giver lys og varme til et ellers meget mørkt værelse.

17 april 2024

Hej Louise

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Jeff og Danni :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin og kompetent opfølgende service

Jeg vil takke Steen og Kasper fra service afdelingen for hurtig, venlig og kompetent opfølgning på henvendelse om og efterfølgende udskiftning fra galvaniserede til hvide hængsler på min altan dør. Jeg havde tilkøbt dem efter altan projektet var afsluttet og mente, at jeg selv kunne klare den praktiske del, men Steen overtog ansvaret - og jeg er meget taknemmelig :)

15 april 2024

Hej Karen-Margrethe

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Steen og Kasper :-)

Louise

Lees meer over geverifieerde reviews.