Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kim Jacobsen skiftede håndtaget på min altandør. Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt. Og han var utrolig venlig. Oven i købet smurte han også lige dørene. Så fuld tilfredshed med hele forløb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en fantastisk god oplevelse med montering af altan. Monteret af Rasmus og Morten fra Altan.dk. De to unge herre er bare så søde, så enestående og virkelig så utrolig dygtige til deres h... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Overordnet en rigtig god oplevelse og klart en anbefaling herfra ! Eneste årsag til jeg ikke giver 5 ⭐️ er fordi jeg godt kunne have brugt noget mere kommunikation omkring opsætningen. De t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hela processen från första kontakt till montering har varit väldigt enkel! Altan löste allt för oss som privatpersoner och allt gick väldigt smidigt med minimal insats från vår sida. Kommunikationen... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gebouwrestaurateur
  2. Aannemersbedrijf
  3. Aannemer
  4. Deurenwinkel
  5. Algemeen aannemer

Geschreven door het bedrijf

Drømmer du også om altan? Altan.dk er Danmarks mest erfarne virksomhed indenfor levering og etablering af altaner til eksisterende etageejendomme, hvor vi monterer tusindvis af altaner om året i hele Danmark. Med Altan.dk som leverandør af jeres nye altaner, får I en samarbejdspartner med stor erfaring og bred fra flere tusinde altanprojekter. Vi vægter design, kvalitet, innovation og kundepleje højt. Det giver nemlig de bedste resultater. Foruden den store erfaring, kan I også nyde godt af vores gennemtestede proces, hvor vi tager hånd om alt fra første besigtigelse, myndighedsbehand­ling og selve monteringsarbejdet af altanerne — og vi tager dig med hele vejen. Ud over nyetablering, hjælper vi også gerne med eftersyn af din eksisterende altan samt både renovering og udskiftning af gamle og nedslidte altaner. Eftersynet lavet i samarbejde med eksterne og uvildige eksperter inden for både stål, beton og konstruktioner. Altan.dk sørger for altaner til de hyggelige stunder, til morgenkaffen, til vasketøjet, til barnevognen, til solbadning, til et koldt glas rosé, til aftensmaden. Kort fortalt, så sørger vi for en altan til det gode liv, hvor både inde- og udeliv kombineres på bedste vis. Vi leverer altaner til enhver lejlighed, bygning og ejendom. Altan.dk — til det gode liv i byen.

4,7

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fremragende kundeservice

Super hurtig respons ca. en time efter jeg havde skrevet en henvendelse. God service, hvor man kan sende billeder ind som en første vurdering, hvilket kan gøre det meget nemt. Vi har ikke en betonaltan, så altan.dk kunne ikke hjælpe os direkte, men alligevel var Leslie fra virksomheden super sød til at guide os og kom endda ud for at hjælpe med at vurdere sagen

9 april 2024

Hej Mathilde

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Leslie :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik virkelig fin og hurtig service

Fik virkelig fin og hurtig service, da en sprosse var faldet af min altandør, efter 11 år.
Efter få dage havde jeg en ny liste, og da jeg selv valgte at skære den op, var det gratis.

25 maart 2024

Hej Solveig

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til vores opmåler, Kim, som hjalp med din nye liste! :-)

Jeg håber, at du stadig er glad for din altan og nyder altanlivet☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik en altan i 2014 på min…

Jeg fik en altan i 2014 på min lejlighed. Den er nu lejet ud og nuværende lejere henvendte sig med bekymring om altanen skulle være løs og de var bange for at bruge den. Jeg henvendte mig til Altan.dk og spurgte om de kunne komme og lave en gennemgang/service. De kom efter én uge kvit og frit og konstaterede at der (selvfølgelig) ikke var noget at komme efter og at Altanen er fuldt brugbar. - GOD SERVICE!

3 april 2024

Hej Martin

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Dan, som var forbi og kigge på din altan! :-)

Jeg håber, at din lejer nu kan nyde altanlivet med ro i maven☀️

Kæmpe Tak til Altan.dk og TEAM 07

Kæmpe Tak til Altan.dk og specielt TEAM 07! 👍🏻🤝🏻.
Hurtige, godt informerende og pæn aflevering .
man kan stort ikke se at de har været i vores gård eller at altanerne er nye, det ligner de hele tiden har været monteret.
Flot arbejde! 👏🏻.
Kan klart anbefales! .
Kæmpe tak og ros til Team 07, fra Julius Bloms Gade på Nørrebro.

3 april 2024

Hej Patrick

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Jørgen og Christian fra Team 07! :-)

Jeg håber, at du bliver glad for din altan!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hænderne op for Team 4 på Altan.dk 💪…

Hænderne op for Team 4 på Altan.dk 💪 Ikke kun venlige og sjove, men også ordentlige, informerende - og færdige før aftalt!! 🙏👍 Vi siger tak fra Struenseegade på Nørrebro ☀️

26 maart 2024

Hej Tina

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Team 04! :-)

Jeg håber, at du bliver glad for din altan!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

ordentlige håndværker og en virksomhed…

ordentlige håndværker og en virksomhed der tager telefonen. Altanen er upåklagelig.

1 februari 2024

Hej Nils

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg håber, at du bliver glad for din altan!

Jeg sender din store ros videre til alle, som har været involveret i din sag! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde glemt at bestille børnesikring…

Vi havde glemt at bestille børnesikring på vores altandør, og opdagede det først da altanen var færdigmonteret. Men det var inter problem:) Kim fra Altan.dk som egentlig er opmåler kom selv ud med det samme og skiftede håndtaget ud med ét med børnesikring. Fantastisk service, - og så har alle på projekter været rigtig søde.

4 maart 2024

Hej M. Nielsen

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe, og jeg sender din store ros videre til vores opmåler, Kim, som du har haft fornøjelsen af! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt og kompetent hjælp med montering af “børne lås” på altan døren!

God og hurtigt kundeservice. Vi manglede en “børne lås” på vi altan dør, efter vi i weekenden fandt ud af vores 2 årige kunne åbne døren selv. Kontaktede service afdelingen kl. 9 og fik hjælp af Steen der samme formiddag kom ud og monterede den for os.

18 maart 2024

Hej Nanna

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe, og jeg sender din store ros videre til Steen fra vores serviceafdeling! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har netop fået altanprojekt udført af…

Har netop fået altanprojekt udført af Altan.dk, og er meget, meget glad for resultatet. Professionelt håndteret i hele processen og især af team-46-håndværkerne, som var både dygtige, behageligt selskab og enormt hjælpsomme. Stort tak til dem!

19 maart 2024

Hej Sigrid

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din meget store ros videre til Morten og Martin! :-)

Jeg håber, at du bliver glad for din nye altan og snart kan nyde den danske sommer på den!☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende service fra Altan.dk montør Team 37!

Jeg er simpelthen så imponeret over den service, jeg har modtaget fra Altan.dk montør Team 37! Fra start til slut har de leveret enestående arbejde og service, der fortjener al den ros, de kan få.

Team 37 har altid været punktlige, professionelle og venlige. De har altid været meget hjælpsomme og imødekommende.

Jeg er særligt imponeret over deres engagement og dedikation til at sikre, at alt arbejde blev udført til perfektion. Det er tydeligt, at de virkelig går op i deres arbejde og sætter en ære i at efterlade deres kunder tilfredse. De fortjener uden tvivl en lønforhøjelse, og deres chef kan være stolt af at have sådanne dygtige medarbejdere i sit team.

Tusind tak for alt jeres hjælp, Team 37! Jeg vil varmt anbefale jer til alle, der har brug for professionel og pålidelig service.

19 maart 2024

Hej Marina

Tusind tak for din virkelig virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din meget store ros videre til Kurt og Palle! :-)

Fantastisk

Fantastisk - tak til team 1 fra Altan.dk
Tusind tak for den hurtige og effektive opsætning af altan, og tusind tak for det flotte tømrerarbejde indendørs. Vi er meget glade.

21 februari 2024

Hej Tine

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Johnny og Tobias fra Team 1! :-)

Kæmpe tak til Team 12!

Kæmpe tak til Team 12; Casper og Steven arbejdede så afsindigt hurtigt og effektivt, da de satte altan op i min lejlighed - helt uden udfordringer eller overraskelser.
Jeg oplevede kun fin kommunikation, ordentlighed og effektivitet. Tak, resultatet er så flot!

7 maart 2024

Hej K. Rasmussen

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Casper og Steven fra Team 12! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Samlet set god oplevelse - hjælpsomme medarbejdere

Samlet set endte det med at være en god oplevelse at få bygget altan hos Altan.dk 2023 A/S (dvs. det genopståede Altan.dk). Engagerede og dygtige medarbejdere hjalp mig igennem en meget vanskelig ansøgningsproces, altanmontørerne var rare og dygtige, og de mindre udeståender efter aflevering af altanen blev også håndteret godt og professionelt af altanfirmaet.

15 maart 2024

Hej Bettina

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Ole og Christian fra Team 06, samt vores dygtige projekteringsafdeling! :-)

Stor tak til team 25

Stor tak til team 25, Morten og Henrik, for super professionelt arbejde, godt humør og en høj grad af kundeservice. Imponerende at man kan lave et så omfattende arbejde uden nærmest at efterlade så meget som støv i det rum, ud for hvilket altanen monteres.
Efter at være landet midt i en konkurs, hvor vi troede, vi havde mistet vores penge, var det mere end glædeligt at høre, at ny ejer af Altan.dk honorerede alle aftaler, og at arbejdet tilmed blev fremskyndet et halvt år ift. vores forventninger. Nu er vi så klar til foråret!
Det er anden omgang med Altan.dk i vores ejendom, og det er kun blevet bedre med tiden.
Og resultatet er enestående. Det første skridt ud på en ny altan, når man aldrig tidligere har kunnet gå ud af sit hjem, er jo nærmest magisk.

Og en tilføjelse fra resten af ejerforeningen, som insisterer på mere ros:

Altan.dk har overholdt ALLE aftaler, siden byggeriet gik i gang - og de har holdt, hvad de lovede.
Team 25 har været super respektfulde i deres omgang med nye altanejere og ejendommens øvrige beboere, som ikke var involveret i projektet. Vi har ikke oplevet sure beboere på noget tidspunkt,
Har der været spørgsmål, er de straks blevet undersøgt og besvaret.

Oplevelsen har været en høj grad af korpsånd og ordentlighed - der er alt mulig grund til at have tillid til det nye Altan.dk.

Og resultatet: selv de mest krakilske har ikke kunnet finde fejl på altanerne. Alt står knivskarpt - selv, hvor nedløbsrør er ført gennem altanens gulv.

Vi kommer faktisk til at savne de gode mennesker på matriklen, hvor det har været fascinerende at se, hvor hurtigt arbejdet går!

7 maart 2024

Hej Christina

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Morten og Henrik fra Team 25! :-)

Stor ros til Team 38

Stor ros til Team 38, aka team Fyn!
På trods af forsinkelser og andet så var humøret i top hos de to, altid klar til at svarer på spørgsmål, og yderst prof til deres arbejde. En kop kaffe i ny og næ, så har man de to bedste Altan montører i DK.Tak for jeres humør, humor, og morgensang ;-)

5 maart 2024

Hej Dini

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Dennis og Emil fra Team 38! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til Team 25 for flotte altaner på…

Tak til Team 25 for flotte altaner på Nørrebrogade 200. Der har været mange bump på vejen, men jeg var meget imponeret over jeres gode humør og konduite i arbejdet, som blev udført i både sne og slud.
Tak for det.

3 maart 2024

Hej Daniel

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super venlig og imødekommende service

Super venlig og imødekommende service.
De kom ud samme dag til en hasteopgave.
Mvh
Nicolai

1 maart 2024

Hej Nicolai

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Trine og Kasper! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god start på altanprojekt

Virkelig god start på altanprojekt. Der er god kommunikation med Kim (fra Altan.dk) og der bliver lyttet til mine behov - i dette tilfælde lydtætte ruder, som er et must, når man bor ud mod et larmende tog.
Ser meget frem til når projekter er færdigt 😊

26 februari 2024

Hej Tina

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt, at vi kunne finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov! Jeg sender din store ros videre til Kim! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Team 37 var simpelthen de bedste…

Team 37 var simpelthen de bedste mennesker til at have arbejdende udeforan sit vindue i flere uger, tusind tak for alt!

1 augustus 2023

Hej Peter

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Palle og Kurt! :-)

Tillykke med altanen!

Sags nr 15996

Sags nr: 15996
Team 01.

Jeg vil gerne give de flotteste 5 stjerner til team 01 fra altan.dk
- jeg var så heldig og overtage 2 af deres brugte vinduer til mit drivhus. Og de var ydre mere så overskuds artige og de hjalp med og læsse det på traileren.
Mere venlige håndværkere skal man lede længe efter! 🌟🌟🌟🌟🌟

20 februari 2024

Hej Signe

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Johnny og Tobias! :-)

Louise

Lees meer over geverifieerde reviews.