Kim Jacobsen skiftede håndtaget på min altandør. Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt. Og han var utrolig venlig. Oven i købet smurte han også lige dørene. Så fuld tilfredshed med hele forløb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft en fantastisk god oplevelse med montering af altan. Monteret af Rasmus og Morten fra Altan.dk. De to unge herre er bare så søde, så enestående og virkelig så utrolig dygtige til deres h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Overordnet en rigtig god oplevelse og klart en anbefaling herfra ! Eneste årsag til jeg ikke giver 5 ⭐️ er fordi jeg godt kunne have brugt noget mere kommunikation omkring opsætningen. De t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hela processen från första kontakt till montering har varit väldigt enkel! Altan löste allt för oss som privatpersoner och allt gick väldigt smidigt med minimal insats från vår sida. Kommunikationen... Toon meer
Drømmer du også om altan? Altan.dk er Danmarks mest erfarne virksomhed indenfor levering og etablering af altaner til eksisterende etageejendomme, hvor vi monterer tusindvis af altaner om året i hele Danmark. Med Altan.dk som leverandør af jeres nye altaner, får I en samarbejdspartner med stor erfaring og bred fra flere tusinde altanprojekter. Vi vægter design, kvalitet, innovation og kundepleje højt. Det giver nemlig de bedste resultater. Foruden den store erfaring, kan I også nyde godt af vores gennemtestede proces, hvor vi tager hånd om alt fra første besigtigelse, myndighedsbehandling og selve monteringsarbejdet af altanerne — og vi tager dig med hele vejen. Ud over nyetablering, hjælper vi også gerne med eftersyn af din eksisterende altan samt både renovering og udskiftning af gamle og nedslidte altaner. Eftersynet lavet i samarbejde med eksterne og uvildige eksperter inden for både stål, beton og konstruktioner. Altan.dk sørger for altaner til de hyggelige stunder, til morgenkaffen, til vasketøjet, til barnevognen, til solbadning, til et koldt glas rosé, til aftensmaden. Kort fortalt, så sørger vi for en altan til det gode liv, hvor både inde- og udeliv kombineres på bedste vis. Vi leverer altaner til enhver lejlighed, bygning og ejendom. Altan.dk — til det gode liv i byen.
Næstvedvej 60, 4180, Sorø, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super service fra Team 37, der kom forbi og hjalp mig med min dør. Stor anbefaling.

Antwoord van Altan.dk a/s
Der er intet som at nyde en friskbrygget kop kaffe på altanen.
Tusind tak til det fantastiske Team 46 for deres dedikation og hårde arbejde. De var ikke kun super søde og venlige, men de fandt også tid til os beboere. De blev en fast del af vores daglige rutine; min 4-årige datter elskede at vinke til dem hver morgen og aften, og selvfølgelig skulle de ikke snydes for et stykke lagkage på hendes fødselsdag.
Så for min familie og mig har det været en virkelig god oplevelse at have Team 46, Morten og Martin, til at sætte vores altan op.

Antwoord van Altan.dk a/s
Da først altanprojektet kom igang efter en del forsinkelser, skred selve altanarbejdet hurtigt og upåklageligt frem. Der skal lyde et kæmpe shoutout til Team 37, der virkelig har knoklet, og været de mest venlige og dygtige arbejdere nogensinde 💫

Antwoord van Altan.dk a/s
God faglig rådgivning og service fra Kasper i forbindelse med udbedring af Altan.

Antwoord van Altan.dk a/s
Super professionelle. Godt samarbejde og godt håndværk.

Antwoord van Altan.dk a/s
Michael fra serviceafdelingen kom og fiksede min dør, så den nu overhovedet ikke binder mere - og tilmed få dage efter min henvendelse. Vi er super tilfredse :)

Antwoord van Altan.dk a/s
Fint arbejde, rare folk som er meget hjælpsom

Antwoord van Altan.dk a/s
For tiden er jeg nabo til altanbyggeri, der opføres af Altan.dk og jeg vil bare gerne sende min ros i deres retning. Jeg er imponeret over hvor lidt det larmer, som nabo. Derudover, er det skønt at byggeriet ikke har overtaget hele vejen, men der stadig er plads til biler og cykler. 👏🏻

Antwoord van Altan.dk a/s
Vores altanprojekt var desværre ramt af konkurs da vi var ret langt inde i processen i forhold til at skulle have monteret vores altaner, så projektet blev selvsagt meget forsinket, yderligere end det i forvejen var.
Selve arbejdet er gjort meget flot og tilfredsstillende. Og der har været få anmærkninger i processen efterfølgende. Flot arbejde, med forsinket proces generelt.

Antwoord van Altan.dk a/s
Totalt god oplevelse at have team 46 til at lave min altan. De kom med masser af godt humør og var optagede af at lave tingene ordentligt. De hjalp med at løse udfordringer, der opstod undervejs, der blandt andet involverede kommunikation med VVS-folk. Alle altanfolkene har været søde og imødekommende, og det er sgu en god start på at få ny altan, Fedt - tak!

Antwoord van Altan.dk a/s
Hurtig levering. Dog havde varen en lille fejl. Ringede og skrev ind... Næste morgen var ny vare klare til at blive hentet ved pakkepost uden fejl.
Så kun ros for go kundeservice 👍

Opdatering d.01/12/2023.
Altan.dk har på baggrund af vores klage haft indkaldt til et møde. Et møde, hvor deres administrerende direktør beklagede forløbet og var meget lydhør overfor for vores kritik.
På baggrund af mødet har Altan.dk valgt at kompensere os økonomisk. Som kunde er vi meget tilfredse med denne løsning.
Derfor skal deres stjerner også ændres - vi rammer ikke topkarakter, da forsinkelsen stadig er aktuel, men alligevel føler vi os set og hørt og det skal I have tak for!
_____________________________________________
Altan.dk kan jeg desværre ikke anbefale til nogen i fremtiden.
De har i juli måned begyndt opsætning af altaner og færdiggjorde dem i slut august. Imidlertidig så passede gelænderne ikke (som de selv havde tegnet og opmålt), så altanerne kunne ikke tages i brug. Altan.dk pakkede sammen og forlod byggepladsen.
Efter talrige mails, opkald til hovedkontor og andre ihærdige forsøg på at få fat på byggelederen, så lykkedes det endelig. 11 uger efter fejlen var opdaget af firmaet selv, så kom de og målte op. Derefter var der igen stilhed og først 4 uger senere fik vi en bekræftet dato for, hvornår gelænderne var færdige. De bliver nu leveret i starten af det nye år.
Projektet er blevet 20 uger forsinket og der er fra altan.dk's side blevet lavet adskillige kontraktbrud. Alligevel er der ingen der svarer på vores kritik, når vi kontakter den administrerende direktør eller deres produktions direktør.
Sagen understreger for os, at I som virksomhed, forsøger bevidst ikke at færdiggøre projektet når I allerede har modtaget den fulde betaling. Det står i skærende kontrast til jeres egen udmelding om at “ alle forudbetalte aftaler honoreres. Ingen skal snydes for den vare, de har betalt for". Det må vi ærligt erkende, at vi ikke havde forventet af jer.
Jeg kan på det kraftigste advare imod at benytte altan.dk fremadrettet.

Antwoord van Altan.dk a/s
Team Jeff og Danni har netop færdiggjort vores altan her i Brønshøj. Super dygtige, professionelle og meget behagelige. Efter lidt ventetid pga. omstændighederne hos altan.dk, er de vendt stærkt tilbage, og vi er meget glade for resultatet. Selv finish indenfor er flot og færdigt - vi forventede selv, at vi skulle ordne meget mere indenfor, så det var en dejlig overraskelse. Og så havde de respekt for vores ting i lejligheden, og alt var ryddet og pænt, da de var færdige i går. Virkelig en god oplevelse :)

Antwoord van Altan.dk a/s
TEAM 42 Niklas og Dennis!
Vi har lige haft besøg af team 42 Niklas og Dennis, de var virkelig dygtige, hurtige og søde! Vi er meget begejstrede. Altan.dk har vores varmeste anbefalinger.

Antwoord van Altan.dk a/s
Holdet med Martin og Morten er nogle brave gutter, der gør deres arbejde ordenligt! Kommunikationen med dem er ofte bedre end med ledelsen, og så er de også flinke!

Antwoord van Altan.dk a/s
Super tilfreds med service, håndværk og kommunikation. Kan varmt anbefale altan.dk a/s til alle! 😊
Vi er i gang med at få etableret elevatorer på Amager. Arbejdet er flere uger forsinket. Vi får stort set ingen information og ingen forklaringer? Det er meget kritisabelt. Der er flere beboere i ejendommen, der er dybt afhængige af elevatorerne, og som ikke har kunnet bebo deres lejligheder i månedsvis. Det preller tilsyneladende af på Altan.dk. Oveni har der været problemer med sikkerheden på arbejdspladsen og Arbejdstilsynet har måttet tilkaldes.

Antwoord van Altan.dk a/s
Vi har netop fået altaner. Super dygtige, effektive og rare håndværkere og altan.dk medarbejdere. God oprydning efter projekt og god kommunikation. Meget tilfreds.
Lees meer over geverifieerde reviews.