Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kim Jacobsen skiftede håndtaget på min altandør. Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt. Og han var utrolig venlig. Oven i købet smurte han også lige dørene. Så fuld tilfredshed med hele forløb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en fantastisk god oplevelse med montering af altan. Monteret af Rasmus og Morten fra Altan.dk. De to unge herre er bare så søde, så enestående og virkelig så utrolig dygtige til deres h... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Overordnet en rigtig god oplevelse og klart en anbefaling herfra ! Eneste årsag til jeg ikke giver 5 ⭐️ er fordi jeg godt kunne have brugt noget mere kommunikation omkring opsætningen. De t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hela processen från första kontakt till montering har varit väldigt enkel! Altan löste allt för oss som privatpersoner och allt gick väldigt smidigt med minimal insats från vår sida. Kommunikationen... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gebouwrestaurateur
  2. Aannemersbedrijf
  3. Aannemer
  4. Deurenwinkel
  5. Algemeen aannemer

Geschreven door het bedrijf

Drømmer du også om altan? Altan.dk er Danmarks mest erfarne virksomhed indenfor levering og etablering af altaner til eksisterende etageejendomme, hvor vi monterer tusindvis af altaner om året i hele Danmark. Med Altan.dk som leverandør af jeres nye altaner, får I en samarbejdspartner med stor erfaring og bred fra flere tusinde altanprojekter. Vi vægter design, kvalitet, innovation og kundepleje højt. Det giver nemlig de bedste resultater. Foruden den store erfaring, kan I også nyde godt af vores gennemtestede proces, hvor vi tager hånd om alt fra første besigtigelse, myndighedsbehand­ling og selve monteringsarbejdet af altanerne — og vi tager dig med hele vejen. Ud over nyetablering, hjælper vi også gerne med eftersyn af din eksisterende altan samt både renovering og udskiftning af gamle og nedslidte altaner. Eftersynet lavet i samarbejde med eksterne og uvildige eksperter inden for både stål, beton og konstruktioner. Altan.dk sørger for altaner til de hyggelige stunder, til morgenkaffen, til vasketøjet, til barnevognen, til solbadning, til et koldt glas rosé, til aftensmaden. Kort fortalt, så sørger vi for en altan til det gode liv, hvor både inde- og udeliv kombineres på bedste vis. Vi leverer altaner til enhver lejlighed, bygning og ejendom. Altan.dk — til det gode liv i byen.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Uprofessionel salgskommunikation

Jeg kontaktede Altan.dk for et tilbud, og forventede at modtage en specificeret liste over omkostninger. Jeg modtog en kort e-mail med en pris, som jeg anså for meget høj baseret på tilbud fra andre firmaer, jeg modtog. Så jeg spurgte, om de kunne fordele omkostningerne for mig, så jeg kunne forstå det mere. De vendte tilbage til mig og sagde, at det ikke var muligt at få et specificeret tilbud. Den eneste mulighed ville være at komme videre med projektet, hvis jeg vil. Jeg anså dette for at være meget uprofessionelt, og jeg var overrasket over, at et så kendt firma ville kommunikere på denne måde. Jeg kommer ikke til at vælge Altan.dk til mit altanprojekt.

4 april 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kvalitet af arbejdet og respektable…

God kvalitet af arbejdet og respektable medarbejdere, der gjorde deres arbejde omhyggeligt. Det resulterede i, at de leverede rigtig gode altaner af høj kvalitet.Grunden til, at jeg gav fire stjerner, var på grund af kun én medarbejder, der behandlede os dårligt, svarede os med respektløshed og vrede.

1 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, kommunikation og produkt. Meget tilfredse.

Vores andelsforening fik sat altaner op i januar 2023. Det har været en rigtig god proces med Altan.dk fra start til slut, og vi er rigtig glade for resultatet. Vi har følt os trygge, og kommunikationen har været god fra start af. Særligt har de to altanmontører, Dennis og Emil, gjort et virkelig godt stykke arbejde. De har arbejdet hurtigt, ordentligt og været yderst høflige og imødekommende. Vi vil bestemt anbefale Altan.dk.

2 januari 2023

Tak til altan.dk

Opløbet til vores altanprojekt var langt, men da alle udfordringerne var ryddet af vejen gik det stærkt. Et fantastisk team leverede i den grad “varen” … ikke mindst til tiden, men også med en kvalitet og et service niveau der oversteg vores forventninger. Mange tak herfra … vi er så glade for vores altaner på Gammel Kongevej 164.

14 november 2022

Team 1 som lavede min altan

Team 1 som lavede min altan, er nogle hyggelige, dygtige samt sjove håndværkere. De er hjælpsomme. F.eks. hjalp de med at få et klædeskab ned, så jeg slap for at slæbe på det ned af trappen. Synes de bør få en bonus. De var også flinke til at forklare hvordan hele forløbet ville forgå. Samt de ryddet op efter sig.

3 maart 2023

Kæmpe tak til team 37 🙏

Kæmpe tak til team 37 🙏

Sidder og nyder solen på min altan takket være konduite fra Team 37 (Palle-Michael-Kurt)

Bor på 5te. Sal og fik lavet min altan først borset fra et specielt fremstillet endestykke der skulle laves af en smed, udfordringen er at når liftplatformen kører ned kan den ikke komme op igen da der så er lavet altanbund hos underboen og vi skulle vente mindst 3 uger men da endestykket kom retur fra smeden blev arbejdet udført med samme.

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Altan.dk

8 maart 2023

Spørg efter Team 11

Vi har netop haft Altan.dk's Team 11 - Leslie og Thomas - til at sætte vores altan på, og det var simpelthen en fornøjelse. Altanprojektet i vores ejendom havde været ramt af bl.a. forsinkelser, sygdom og dårligt vejr, men Team 11 formåede at løfte stemningen. Vi oplevede Team 11 som ikke bare imødekommende, venlige og hensynsfulde. De var også fagligt professionelle og satte en ære i, at alt spillede. Det var også et stort plus, at de løbende kommunikerede og informerede os under hele processen. Hvis I skal have en altan sat på, så spørg efter Team 11!

6 maart 2023

Altaner Frederiksberg C

Har fået opsat altaner af altan.dk på ejendom på Frederiksberg C i 2022-23.

Projektleder, monterings- og serviceteam har alle været yderst professionelle venlige og imødekomne og alle ydet en stor indsats for at sikre at projektet er nået i mål.

Altan-projektet har haft sine udfordringer, primært relateret til leverance-forsinkelser og materialeknaphed post corona.
Altan.dk har understøttet en fair kommerciel håndtering af de uforudsete elementer samt afgrænsninger imellem kunde og leverandør, som der altid vil dukke op i et løbet af et komplekst projekt, f.eks. har altan.dk sørget for fin udbedring af bygningsskader opstået ved montering af altanerne samt håndteret diverse kontraktuelle og kommercielle aspekter på en fair måde igennem projektforløbet. Samlet har Altan.dk igennem projektforløbet været lydhøre over for os som kunde, herunder har altan.dk arbejdet loyalt på at imødekomme beboernes ønsker til ændringer undervejs i projektet, hvilket har bidraget til at sikre et rigtig godt samlet projektresultat og altaner, som beboerne har stor glæde af.

6 maart 2023

Det er ikke godt nok!

Jeg bor i en lejlighed i Aarhus, og har i disse dage besøg af Altan.dk. De har fjernet mit gamle vindue, og sat nyt parti ind, og sat en dør i til den nye altan, når den engang skal op. samtidig med det, fjernede de den nederste del af muren. De havde varslet inden, at dette kunne give noget støv, og derfor skulle man gerne have minimum 2 meters afstand til muren.

Dog da de var færdige, var der støv over alt. Det er selvfølgelig naturligt. Men grunden til den dårlige anmeldelse, er baseret på logik og mangel på Service.
Jeg er uforstående overfor, hvorfor man ikke sætter noget op for sine kunder. Et beslag eller plastik eller noget i den stil. Man har så meget erfaring, og vælger i dette tilfælde ikke at bruge det.

Resultatet er meget flot, og der er god kemi med jeres håndværkere, som også er flinke. Men det glemmer man lidt når man bruger 3x2 timer på at gøre sit værelse rent. Jeg går ud fra i godt ved at støv ned i stikkontakter ikke er særligt smart, her tænker jeg på ildebrand og kortslutninger....

21 februari 2023

Kære Mads

Tak for din feedback

Byggearbejde støver desværre. Derfor varsler vi også altid, at der skal være ryddet foran det dørhul som skal etableres samt at man skal huske at støvfølsomme genstande bør fjernes eller afdækkes med fx lagner.

Det forhindrer dog ikke, at man skal forvente rengøring efter nedbrydning af en vinduesbrystning.

Det glæder mig at du, støvet til trods, er glad for din nye altan, og har været glad for samarbejdet med håndværkerne på projektet.
Jeg håber at du får stor glæde af din nye altan og kommer til at få mange gode stunde i dit nye uderum.

Mvh. Ulrik, Altan.dk

Professionelt og imødekommende team 2 - Ronni og John

Om en uge er Altan dk færdig med at opsætte 22 altaner i vores andelsboligforening på Østerbro.
Det har været en meget professionel oplevelse at følge, hvordan Team 2 - John og Ronni har haft styr på hele logistikken med flytning af arbejdsplatform og oplagring af materialer, så hver af de seks facader ar færdige til tiden.
Jeg kan kun rose Altan DK for, at et team står for det fulde ansvar for alt, så man hele tiden omgående havde mulighed for at få svar på selv de mindste ting hos John og Ronni.
Jeg kan på det kraftigste anbefalet Team 2.

22 februari 2023

Dårlig på alle områder

Vi har fået sat to altaner op i vores ejerforening. Altan.dk skulle stå for opgaven fra start til slut og har på alle punkter leveret et dårligt arbejde både i proces og produkt.
Ansøgning om byggetilladelse, måtte vi selv tage over på, da Altan.dk ikke kunne navigere i dialog med kommunen og frembringe argumenter om eksempelvis forkert antagelse om vores bygnings bevaringsværdi. Så her har vi betalt ca. 18.000 for et stykke arbejde, vi dybest set selv lavede. Tegninger på altanen var udført, så altanerne er endt 10 cm mindre dybe, end krav fra Kommunen. De er udført med gelænder stående ovenpå altanen, hvilket yderligere optager plads på en lille by-altan. Montering af altanen har kørt hen over små to år. Gelænderplacering forhindrer at trægulvet kan køre til kant og fritlægger en helt skæv bundplade, som resulterer i 1,5 brede og dårligt udførte fuger. Gelænderet har de ikke kunne måle rigtigt op, så det har de forsøgt at lave af 4 omgange, hvor det for hver gang blev mere og mere skævt. Det sidder nu med en kile, så jernet som minimum ikke vrider.
Det er super dejligt med en altan. Den nyder vi og vi dækker det dårlige håndværk med blomster. Men at vi har skulle betale så mange penge for et produkt af så håndværksmæssig dårlig kvalitet og for processer vi selv måtte tage over på. Det er under alt kritik.
Vi tror ikke, den falder ned. Det er da positivt.
Vi vil aldrig anbefale Altan.dk

18 februari 2023

Antwoord van Altan.dk a/s

Kære Anne. Tak for din anmeldelse omend det ikke just er sådanne anmeldelser vi drømmer om og slet ikke den slags oplevelser vi ønsker at give vores kunder.
Vil du give lidt flere informationer om hvilket projekt der er tale om her, sagsnummer, adresse e.l..? Du er også meget velkommen til at sende mig en mail på uk@altan.dk.

Mvh. Ulrik, Altan.dk

Manglende opfølgning

Vi har fået altaner i vores andelsforening. På min altan mangler de at montere trægelænder som bare ligger på i bunden af altanen.
Jeg får en seddel at de kommer 2/-2023 og sætter det på.

Slutningen af januar er der tilsyn fra altan.dk som også noterer at det mangler. Den 2/2 tager jeg fri og venter på de kommer. Men ingen kommer. Det er ikke muligt at anmelde det på deres hjemmeside, for de har ikke skrevet sagsnummer på den seddel og man kan ikke anmelde uden sagsnummer. Så jeg må skrive på deres hjemmeside. En uge - Intet svar. Utrolig dårlig service.

1 februari 2023

Antwoord van Altan.dk a/s

Hej Thomas. Det lyder ikke som en optimal oplevelse, det beklager jeg meget! Hvis du fortsat ikke er blevet kontaktet, må du meget gerne sende en mail til mig på uk@altan.dk med dine kontaktinformationer.

Mvh. Ulrik, Altan.dk.

FRA ANONYM TIL STILIG !

FRA ANONYM TIL STILIG !
JA DET KAN VEL LADE SIG GØRE , FRA ANONYM BOLIG TIL BOLIG MED STIL.
EN VÆRDIG SUPER INDSATS AF HÅNDVÆRKERNE MARTIN OG MORTEN ALTAN 46 ,
SOM VI GERNE VIL REKOMMENDERER HER MED!
MVH FRU V. VESTI

22 januari 2023

Ordentlige håndværkere

Altan.dk har det behageligste håndværkere jeg har mødt. Leslie, Thomas og Mike har sat altan op hos mig denne vinter og de har været så hensynsfulde. Kommunikationen har været god og alt er efterladt pænt og ret. Faktisk har de holdt det imponerende rent hele vejen igennem processen. De er nogle behagelige mennesker og det har været en fornøjelse at følge deres arbejde.

19 januari 2023

Ronni og John 👍🤩

Det har været et langt sejt træk at få altaner i vores andelsforening. Altan.dk har tålmodigt ventet på vores endelige beslutning. Nu er de i gang og når jeg kigger på Ronni og John som bliver jeg så glad. De er smilende, imødekommende og fleksible. De lytter de og besvarer, tålmodigt på alle de spørgsmål som alle vi amatører stiller.
De er nogen helt igennem gode drenge.

Jeppe Boel Isager

19 januari 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.