Achtbaan van mould king is echt rotzooi…
Achtbaan van mould king is echt rotzooi uit China, kan niet tippen aan lego, ontbreken al onderdelen en breken onderdelen af.
Altoys Kwaliteit in speelgoed. We verkopen niet alleen speelgoed, we kunnen samen met u er ook voor zorgen dat het lang meegaat. Voor service, onderdelen en zelfs reparatie kunt u bij ons terecht. Op onze website vindt u ons aanbod in speelgoed, maar wat betreft onderdelen staat lang niet alles standaard online. Zoekt u iets uit ons assortiment, naam dan gerust contact op.
Rheezerveenseweg 41, 7797HB, Rheezeveen, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
gewoon een onstabiele bedrijfsmentaliteit ik wacht al bijna 10 dagen op pakketje, ik kan het niet traceren er wordt ook niet geantwoord via mail. ik voelt mij gewoon in de zak gezet. Een bende afzetter's dat zijn het, ik besteld daar nooits iets meer.
Ik kan altijd prima afspraken maken om mijn collectie uit te breiden, ook zijn ze goed bereikbaar en komen keurig alle afspraken na
Waardeloos bedrijf! We krijgen het verkeerde artikel geleverd. Hebben na veel moeite uiteindelijk contact met Altoys, ze geven aan in het magazijn te gaan kijken of ze het juiste artikel nog hebben. Vervolgens blijft het stil en worden onze mails niet beantwoord. Er is dus geen oplossing en wij hebben nu een die product in de doos staan. Ik raad af om bij Altoys iets te kopen!
Waardeloos bedrijf!
Een pakket retour gestuurd met een door altoys gestuurd retour label van UPS
Nu krijg ik te horen van Altoys dat het pakket kwijt is geraakt en dat ze nooit met UPS werken.
Contact opgenomen met UPS maar die zeggen dat de oorspronkelijke verzender Altoys dus zelf aangifte moet doen .
Ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd,en heb vanaf februari mijn geld niet retour ontvangen
We bestellen nu regelmatig. Snelle levering, tot nu toe, voor 14:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Goede verpakking. Enige minpunt is het bestellen via bol.com, waar "gratis verzending" bovenop de prijs van de eigen webshop is gezet. Vraag daar ook verzendkosten je als iets met een lagere prijs besteld.
Prima ervaring met Altoys.nl. In april 2020 een kinderschommel besteld en geleverd. Mijn kleinkind was echter in augustus pas groot genoeg om erin te schommelen. Bij het in elkaar zetten bleek de rugleuning dusdanig beschadigd dat dit niet veilig was. Een mailtje/telefoontje naar Altoys en het was geregeld twee dagen later een nieuwe rugleuning in huis. Prima service Altoys. TOP !!!!