Dit overhemd is niet conform de beschrijving, er staat katoen en is helemaal synthetisch. Tot overmaat van ramp probeer ik het te retourneren maar kan geen CP inleverpunt vinden. Het is door DHL... Toon meer

Producten veelzijdig en prima, maar die klantenservice... Lezen je berichten niet, sturen standaard antwoorden, zijn niet behulpzaam en komen met geen oplossing. Sluiten de chat zomaar af wannee... Toon meer

Tot 2x toe geprobeerd om een bestelling voor 2 harde schijven te plaatsen. In beide gevallen direct geannuleerd, omdat het blijkbaar een ongebruikelijke bestelling was. Ze hadden eerst een kopie v... Toon meer

Meestal heb ik geen problemen met Amazon, behalve dan dat ze gebruik maken van DHL. Ik heb begrepen van de klantenservice dat ze met verschillende bezorgdiensten samenwerken. De computer bep... Toon meer

1. Boekwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Hobbywinkel
  4. Schoenenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Online shopping from the earth's biggest selection of books, magazines, music, DVDs, videos, electronics, computers, software, apparel & accessories, shoes, jewelry, tools & hardware, housewares, furniture, sporting goods, beauty & personal care, broadband & dsl, gourmet food & just about anything else.

1,7

Zeer slecht

46K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bestel je tegenwoordig iets bij Amazon, dan komt het vaak bij Temu vandaan

Bestel je tegenwoordig iets bij Amazon omdat je in het verleden een mooie prijs kwaliteit had ervaren, dan kun je dat nu op je buik schrijven. De meeste spullen die nu worden aangeboden komen van Temu. Handige handelaren sluiten zich aan en verkopen troep voor een Amazon prijs. Dus extreem lang wachten, foute verpakking en ook nog eens beschadigd. Ik snap niet dat Amazon zich inlaat met dit soort gajes.

26 januari 2026

Geen Amazon A tot Z garantie!!!

Ik ben al twee maanden bezig met Amazon
De verkoper reageert niet, dus ik kan het artikel niet terugsturen
Via de klantenservice van Amazon wordt de verkoper gesommeerd, maar reageert niet
Ik krijg van Amazon ook geen retour en of de garantie dat ik een terugbetaling krijg
Zelfs met een claim via Amazon krijg ik geen terugbetaling
Dus pas op als je iets van een derde verkoper bestelt in een ander EU land!!
Amazon doet dan niks voor je!!!!
Dus je betaalt voor A tot Z garantie, maar er gebeurt niks

28 november 2025

Nieuwe bezorgdienst Dragonfly bij Amazon

Sinds Amazon een nieuwe bezorgdienst genaamd Dragonfly heeft toegevoegd is het een drama, je krijgt geen tijdvak meer wanneer ze langskomen, ze maken ongevraagd foto’s (ook van mij als ze het pakket overhandigen) hier ben ik al helemaal niet van gediend. Klantenservice waar je geen contact mee krijgt. Ik ben er wel klaar mee.

28 januari 2026

waardeloze bezorging door dragonfly

Tot voor kort veel besteld bij Amazon. Altijd op tijd geleverd.
Vier keer op rij problemen met de aflevering door Dragonfly.
Je kunt bij de bezorg opties invullen wat je wilt, maakt niet uit want de chauffeur spreekt alleen verweggistans.
Zelfs twee keer na 23.00 uit mijn bed gebeld (telefonisch) door een niet verstaanbare man die blijkbaar mijn huis niet kon vinden.
Kortom, waardeloos.
Zelfs 1 ster is eigenlijk al teveel :-(

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, zeggen dat het artikel volgende geleverd zou worden. Kijk in de volgende dag in de app staat er dat het pas 4 dagen duurt. Dit is een vorm van misleiding

Waardeloze/geen bezorging door Dragonfly

Als ik zeker wilde zijn dat een product aankwam en snel bezorgd werd (met name voor duurdere producten) koos ik altijd voor Amazon.
Maar die reputatie hebben ze in één keer verpest door Dragonfly in de arm te nemen voor de bezorging. Wat een drama: vage updates, na een week nog geen idee wanneer en of het bezorgd gaat worden, geen bezorgopties, geen afhaalpunten. Geen contact mogelijk. Kortom, waardeloos.
Zolang Amazon gebruik blijft maken van Dragonfly, zal ik hier niets meer bestellen. Ongelofelijk dat de managers bij Amazon zo'n idiote beslissing nemen. Het zal jaren kosten om het consumentenvertrouwen weer terug te winnen.

Zoekgeraakte bestelling bij Shantime

Ik bestel al jaren bij Amazon en heb nog nooit problemen gehad. Voor het eerst nu bij Shantime iets gekocht waar alles mis ging. Kort gezegd: melding gaf ‘bezorgd’ aan maar er is niets bezorgd, ook niet bij buren. Het telfnr wat ik volgens Shantime voor zoekgeraakte pakketjes kon bellen was niet in gebruik. Omdat het pakje nergens te achterhalen was heb ik om terugbetaling verzocht. Dit werd vandaag zonder probleem toegezegd. Over plm 2 weken weet ik of Shantime zich aan z’n belofte houdt. Het contact met Shantime via Amazon verliep gemakkelijk en de verkoper reageerde steeds meteen.

23 januari 2026

Retourneren is echt waardeloos…

Retourneren is echt waardeloos geregeld. Er zijn bijna geen UPS-punten, waardoor je ver moet reizen om een pakket terug te sturen. Dat is totaal niet klantvriendelijk en kost onnodig veel tijd.
Waarom wordt er niet gewoon met DHL of PostNL gewerkt? Die zijn overal te vinden en veel makkelijker.
Advies: bestel hier niet als je geen UPS-punt in de buurt hebt. Retourneren is onnodig moeilijk gemaakt.

21 januari 2026

Nooit problemen met Amazone ,Geld terug…

Nooit problemen met Amazone ,Geld terug als is terug gestuurd en koop er graag .enige twijfel is de reviews over een produkt ,ze doen goede reviews van andere produkten die niet bij het gene wat je zoekt en plaatsen dat .beetje raar express of niet geen idee .

22 januari 2026

Pakketjes voor de deur dumpen......

Ik bestel regelmatig iets bij Amazon.nl.
Zelden hoeft iets geretourneerd te worden.
En als ik retourneer heb ik snel mijn geld terug.
Tot zover geen probleem dus en minimaal 4 sterren.

Maar de bezorging is werkelijk ho-pe-loos.
Pakketje al bezorgd door DHL voor het bericht " uit voor bezorging".

Wat de kroon spant is dat vandaag (en in december 2025) pakketjes voor de deur worden gedumpt zonder op mijn tuinpad te komen, vanaf de tuin van de buren aan te bellen, doodleuk te vertrekken en als ik dan (als ik mijn voordeur open) opmerk " dat doe je toch niet?" een grote bek te hebben en mij verrot schelden?
En dan onbeschaamd in het systeem te zetten " overhandigd aan de bewoner". Een regelrechte leugen.
Deze bezorgwijze is geen enkele ster waard en haalt de gemiddelde waardering fiks naar beneden.

Gelukkig heb ik de camerabeelden.......

22 januari 2026

Drama

Drama service als je wilt verkopen op dat platform. Nooit aan beginnen! Geeft je zoveel hoofdpijn

21 januari 2026

Bezorging met Dragonfly dramatisch!

Bij het bestellen op maandagochtend 19 januari ’26 stond dat ik het de volgende dag zou ontvangen! Anders had ik het NIET gekocht! Het zou dus gisteren 20 januari bezorgd worden,.
Ik kreeg om 16,53 uur bericht van Dragonfly :
“Helaas is het niet gelukt je pakket vandaag vóór 22.00 uur te bezorgen”
Vandaag 21 januari 14.00 uur nog niks gezien of gehoord van Dragonfly. Kijk ik op de site met de track & Trace het word morgen 22 januari pas bezorgd!! Terwijl ik kan zien dat het pakje ongeveer 23 kilometer bij mij vandaan is.
Ik zit er met smart op te wachten wordt gek van de huiduitslag wat akelig jeukt. Kan geen contact krijgen met Amazon klantenservice.

20 januari 2026

Klantenservice bij Amazon

Als je een product op Amazon hebt besteld via een externe verkoper, dan zal de klantenservice helemaal niets voor je doen. Ze geven aan dat je zelf met de verkoper tot een oplossing moet komen.

5 januari 2026