Dit overhemd is niet conform de beschrijving, er staat katoen en is helemaal synthetisch. Tot overmaat van ramp probeer ik het te retourneren maar kan geen CP inleverpunt vinden. Het is door DHL... Toon meer

Producten veelzijdig en prima, maar die klantenservice... Lezen je berichten niet, sturen standaard antwoorden, zijn niet behulpzaam en komen met geen oplossing. Sluiten de chat zomaar af wannee... Toon meer

Tot 2x toe geprobeerd om een bestelling voor 2 harde schijven te plaatsen. In beide gevallen direct geannuleerd, omdat het blijkbaar een ongebruikelijke bestelling was. Ze hadden eerst een kopie v... Toon meer

Meestal heb ik geen problemen met Amazon, behalve dan dat ze gebruik maken van DHL. Ik heb begrepen van de klantenservice dat ze met verschillende bezorgdiensten samenwerken. De computer bep... Toon meer

1. Boekwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Hobbywinkel
  4. Schoenenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Online shopping from the earth's biggest selection of books, magazines, music, DVDs, videos, electronics, computers, software, apparel & accessories, shoes, jewelry, tools & hardware, housewares, furniture, sporting goods, beauty & personal care, broadband & dsl, gourmet food & just about anything else.

1,7

Zeer slecht

46K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Amazon blokkeert klanten na melding over problemen met afhaalpunt

Mijn bestelling laten bezorgen bij een afhaalpunt waar ik voor de 1e keer iets heb laten bezorgen. Ik kreeg een email dat mijn bestelling is bezorgd en kan worden afgehaald. Twee uur later kreeg ik een email dat mijn bestelling is afgehaald, in mijn account stond ook dat mijn bestelde items zijn afgehaald. Ik heb meteen het afhaalpunt gebeld op een 06nummer. Ik kreeg de eigenaar aan de telefoon die meteen zei, we zijn al gesloten, stuur mij een whatsapp met je naam en bestelnummer. Heb ik meteen gedaan. De man zou het uit zoeken ik heb niets meer gehoord.

Meteen daarna heb ik Amazon klantenservice gebeld met vermelding verdachte activiteit van het afhaalpunt. De medewerkster heeft na overleg met haar manager mij een tegoedbon gegeven voor hetzelfde bedrag als mijn oorspronkelijke bestelling. Ik heb meteen hetzelfde besteld en veilig laten bezorgen in een locker.

Omdat ik heel erg tevreden was over de snelle en goede oplossing heb ik meteen een nieuwe bestelling gedaan.

Na de melding dat mijn nieuwe bestelling is verzonden kreeg ik in totaal 3 emails van ofm accountspecialist.

Mijn account is afgesloten:

Reden 1 Afsluiting Account
>> We hebben uw store op Amazon.nl gesloten na een grondige controle, omdat
>> de activiteit ervan niet in overeenstemming is met onze Gebruiksvoorwaarden

Hierna heb ik een email gestuurd en om opheldering gevraagd ,ik kreeg het volgende antwoord

Reden 2 Afsluiting Account
We hebben dit account gesloten, omdat uit onze gegevens blijkt dat uw account rechtstreeks is gekoppeld aan een ander account, via dat we eerder hebben gesloten vanwege het schenden van onze Gebruiksvoorwaarden. Wanneer we uw account sluiten wegens het schenden van onze Gebruiksvoorwaarden,

Hierna heb ik een email gestuurd en gevraagd wel account gekoppeld is want ik heb er maar een. Hierna kreeg ik het volgende antwoord

Reden 3 Afsluiting Account
Zoals eerder gemeld, hebben we dit account gesloten

Waarom nemen we contact met u op?
We hebben uw account en uw bestelgeschiedenis opnieuw onderzocht om er zeker van te zijn dat de beslissing met betrekking tot uw account is genomen volgens ons beleid. Na zorgvuldige overweging hebben we beslist dat we uw gesloten Amazon-account niet zullen heropenen. Deze beslissing is definitief.

Mijn nieuwe bestelling was al onderweg en is gelukkig wel bezorgd, ook veilig in de locker.
Wat ik besteld had, heb ik gekregen. Daar heb ik geen klachten over.

Mijn account is gesloten? Ik heb alleen gemeld dat mijn 1e bestelling bij het afhaalpunt is weggegeven en afgehaald en gevraagd door wie? Er moet toch een ID getoond worden.
Het is toch belachelijk dat ik juist aangeef dat een afhaalpunt fout is geweest en moet worden onderzocht. Maar nu is mijn account gesloten.

Ik wil mensen,die eerlijk zijn, adviseren Niet te bestellen bij Amazon!

De medewerkers van Amazon maken er een sport van om accounts van zoveel mogelijk mensen zonder enige uitleg te blokkeren. Alsof er score lijstjes worden bijgehouden per medewerker.

6 februari 2026

Een mat gekocht die na nog geen drie…

Een mat gekocht die na nog geen drie maanden al afgesleten was, meerdere keren contact moeten opnemen met amazon omdat ze de afspraken om mij een antwoord te geven maar steeds niet nakwamen. Erg slechte klantenservice voor zo'n groot bedrijf. En je vraagt je af waarom ze producten verkopen met zo'n slechte kwaliteit

6 februari 2026

Amazon, dat kan en moet beter

Het bestelde artikel is te groot. Instructies voor retourneren zijn duidelijk. Echter, de barcode om terug te sturen (Chinees) is niet te scannen en dus kan het pakket niet verstuurd worden. Een mail naar Amazon wordt niet beantwoord. Chatten met een medewerker levert eerst een reactie op dat ik zelf maar contact met de verzender op moet nemen. Na aandringen wordt beloofd te vragen om een andere verzendlabel. Of dat is gebeurd? Geen idee. Ik heb niets ontvangen.
Dat kan beter Amazon. Neem een voorbeeld aan Bol daar is de klantenservice wel op orde.

Schaamteloze leugenaars

Amateuristisch als in de naam van de klant fout schrijven, maakt per slot van rekening niks uit.
Maar zwart op wit liegen over een bestelling RAM sticks die nog zou toekomen en er dan geen enkele verantwoordelijkheid voor dragen gaat wat te ver. Hun leugens gaan mij een slordige €150 kosten. Ik wachtte geduldig op de één van de beste Lexar RGB ramkits, maar helaas, beloftes niet nagekomen, levering komt niet meer hoewel Lexar nog altijd gewoon bestaat. Eigenlijk zou ik in beroep moeten gaan tegen dit soort wanpraktijken.

32 GB (2 x 16 GB) DIMM DDR4 Lexar Thor RGB PC4-25600 (3200 MHz)

Het moest ECHT dat zijn (die snelheid, dat merk, etc, was perfect), mijn geduld werd niet beloond, integendeel, ik moet nu een pak meer betalen voor iets dat ik minder graag wil omdat RAM prijzen intussen door het dak zijn, meer dan verdubbeld sinds ik mijn bestelling 2 maand geleden (6 december) geplaatst heb.
SCHANDALIG

2 februari 2026

Veel beloftes, nul overzicht, geld kwijt en eindeloze ellende – nooit meer

Mijn eerste bestelling bij Amazon.nl verliep perfect: snelle levering, goede prijs en een origineel product. Dat gaf vertrouwen. Helaas bleek dit een uitzondering, want alles daarna is compleet ontspoord.

Vanaf mijn tweede bestelling begon het drama. Bezorgers reden het adres niet eens aan en registreerden doodleuk “niet thuis”. Retourneren van een verkeerd besteld product ging nog, maar toen ontdekte ik pas hoe cruciaal het is dat je uitsluitend producten bestelt die door Amazon.nl zelf worden verkocht en verzonden. Bestel je bij een derde partij, dan weet je niet waar het vandaan komt, uit welk land de factuur komt (zeer onhandig voor Nederlandse btw), en worden retourneren en afhandeling ineens omslachtig en frustrerend.

Rond kerst liep het volledig uit de hand. Producten die volgens Amazon “samen besteld” konden worden, bleken niet compatibel. Het hoofdproduct arriveerde bovendien in drie dozen, inclusief een beschadigde originele verpakking en beschadigd product. Onacceptabel.

Daarbovenop werd een bestelling zonder duidelijke reden in een betalingscontrole gezet en niet verzonden. Weer annuleren, opnieuw bestellen, weer tijd kwijt.

De klantenservice is ronduit ondermaats. Nauwelijks Nederlandstalige medewerkers, alles gaat via gebrekkige automatische vertalingen waardoor communicatie fout loopt en problemen niet goed begrepen worden. Elke keer opnieuw alles uitleggen aan weer een andere medewerker. Uren chatten, nul resultaat.

Er zijn meerdere beloftes gedaan over terugbetalingen en tegoeden, maar als je daarna probeert te controleren waar dat geld is gebleven, blijkt er geen enkel duidelijk overzicht te zijn. Bedragen lijken te missen. De financiële afdeling zou “contact opnemen”. Dat is nooit gebeurd. We zijn inmiddels maanden verder.

Telefonisch hetzelfde verhaal: “Mijn bevoegdheid laat het niet toe.” Niemand neemt verantwoordelijkheid.

Als ondernemer heb ik hierdoor niet alleen geld verloren aan verdwenen of onduidelijke terugbetalingen, maar ook minstens vier uur aan kostbare werktijd (± €300,- ex btw). Stress, frustratie en geen oplossing.

Conclusie: Amazon wil wel makkelijk omzet draaien, maar verantwoordelijkheid nemen ho maar. Klanten worden aan het lijntje gehouden en uiteindelijk in de steek gelaten.
Voor mij is dit reden om juridische stappen te overwegen. Dit was mijn laatste bestelling bij Amazon.

3 februari 2026

Beste Amazon....Stop alsjeblieft met…

Beste Amazon....Stop alsjeblieft met Dragonfly als bezorgerbedrijf.
DHL en Postnl doen het wel aardig in vergelijk met hun. Nu al een paar keer dat ik niet thuis zou zijn en van dat soort onwaarheden maar ze komen pas 2 tot 3 dagen later bezorgen terwijl je koop met levering voor de volgende dag. Waardeloos

31 januari 2026

Ik heb een kapotte item ontvangen

Ik heb een kapotte item ontvangen. Retour aangevraagd en een verkeerde retourlabel ontvangen. Toen ik probeerde contact op te nemen was dit heel lastig en bij het eindelijk spreken van een medewerker werd ik heel grof te woord gestaan en verteld dat omdat mijn retour periode nu was verstreken ik niet geholpen kon worden. Waarna ik bot werd opgehangen.

Chinese prut

Chinese prut. Retourneren een oerwoud.
Weggegooid geld.
Talloze verkopers Amazone die toelaat maken Amazone zeer onbetrouwbaar.
Amazon verliest geloofwaardigheid
A tot Z garantie, alleen het kost uren om contact en retour te regelen.
Helaas, blijf bij Amazone uit de buurt

2 februari 2026

Slechte bezorg en inpak service

Mooie pannen besteld sturen ze in papieren zak beschadigd aangekomen zak gescheurd pannen ingedeukt bezorger belt niet eens aan zet het gewoon voor de deur en loopt weg dragonfly

29 januari 2026

Ten onrechte de betaling weer geïncasseerd

Ik had 2 zeepdispenser gekocht, die binnen 2 weken kapot gingen. In overleg met Amazon via een retour etiket terug gezonden. Ik heb een bewijs van verzending en je kunt zien dat het pakketje in ontvangst is genomen. Direct na verzenden mijn geld terug ontvangen. Dat vond ik erg netjes. Tot mijn verbazing kreeg ik een maand later een berichtje dat ze het bedrag weer gingen incasseren, omdat ik het product niet zou hebben terug gestuurd. Alle bewijzen geüpload waarin staat dat het verzonden is en is ontvangen door Amazon. Twee weken later dezelfde mail. "Ik zou de artikelen niet hebben geretourneerd". Weer alles geüpload. Twee weken later een mailtje gestuurd of ik een keer antwoord kan krijgen en mijn geld graag terug. Het gaat maar om €7,70, maar toch

25 januari 2026

Oplichting door wederverkoper

Bestelde 2 lampjes met bewegingsmelder. Kreeg met schemermelder. ( en Chinese rommel bleek)
6 weken nadat ik deze retour heb gezonden nog geen reactie en geld terug. Ik wordt nu van het kastje naar de muur gestuurd. Ik koop er NOOIT meer iets!!

1 februari 2026

Bezorging blijft een drama

Bezorging blijft een drama. Geen tijdvakken en geen ophaalpunten. Die waren er in het verleden wel! Ophaalpunt zijn is een hondenbaan. Letterlijk veel voor weinig. Wanneer komt hier verandering in? Met of zonder Prime het maakt niet uit.

30 januari 2026

Eerst laten bestellen en afrekenen om…

Eerst laten bestellen en afrekenen om daarna de melding te krijgen dat het niet voor die prijs geleverd kan worden. En dan ook nog 5 tot 7 werkdagen op mijn geld moeten wachten dat het teruggestort wordt.
In één woord "SCHANDALIG" bijna duizend euro nota bene.

30 januari 2026

Deze organisatie bedrijft en globaliseerd frauduleuze online handel

Ik kocht bij Amazon honderden producten. Regelmatig worden er producten geëtaleerd die niet overeenkomen met het product wat u thuis ontvangt. Ik zie dat als misleiding dan wel oplichting.

Zojuist heb ik een gesprek met een medewerker van Amazon gehad.
Ik kocht een OIVO laadstation voor PS5 controllers voor de kinderen. Dit laadstation zou volgens de beschrijving laad indicatoren en ook laadbescherming hebben. Dit staat zowel in de beschrijving van het product op de Amazon website als in de beschrijving in de Amazon app.

Na 12 uur laden blijven de indicatoren rood en geven de indicatoren niet aan dat de controllers al 10 uur vol zijn. Ook zit er geen laad bescherming op. Het is zelfs zo dat wanneer u de aan en uit knop van het laadstation gebruikt, dan blijft het laadstation nog stroom afgeven aan de controllers. Dit laat station functioneert niet. Erger nog, dit laad station kan de accu's van uw controllers kapot maken en mogelijk brand veroorzaken. Dit komt omdat het station de laad bescherming van de controllers overruled. Het laden gaat constant door.

Amazon neemt geen verantwoordelijkheid voor deze frauduleuze handel. Indien mogelijk schuiven ze het probleem door naar een externe verkoper. Wanneer Amazon zelf het product aan u verkoopt dan geven ze ook geen compensatie of oplossing.

Ik wil u en anderen mensen adviseren om deze frauduleuze bedrijfsvoering niet te ondersteunen want deze handel wordt globaal steeds groter en erger. Dit soort handel normaliseert ook.

De enige manier om dit te stoppen is om Amazon en vergelijkbare bedrijven compleet te boycotten. Om uw accounts te sluiten en nooit meer iets bij deze organisaties te bestellen. Op deze manier verliezen deze bedrijven, uiteindelijk, de mogelijkheid om hiermee door te gaan.

Koop en steun idealiter alleen betrouwbare organisaties en service gerichte bedrijven.

Stop deze bedrijven en normalisering van frauduleuze handel. Stop uw bestellingen want elke bestelling, goed of slecht, ondersteund deze handel.

Fijne dag vandaag ✌️