Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde et udfald i vores internet på en kontakt i vores sammenlagte lejlighed så den ene router stod uden lys i den rigtige lampe, men Mikkel i kundeservice reetablerede kontakten så vi fik net ige... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I talked to 2 guys from the support today at different times of the day and in both cases my experience was very positive and helpful! Got my internet connection back :) Very nice attitude and the q... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har butik i en ejendom i Nansensgade, København K, som var blevet tilsluttet Andels.net. Jeg kontaktede firmaet for at blive tilsluttet, og fik SÅ meget hjælp. En tekniker kom forbi i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne dele min erfaring med andelsnet . Jeg har haft fornøjelsen af at interagere med deres medarbejdere, og de har været utrolig søde og hjælpsomme. Når jeg har glemt at betale en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Internetaanbieder
  2. Kabelmaatschappij
  3. Internetprovider

Geschreven door het bedrijf

Andels.net leverer førsteklasses fiberinternet til yderst konkurrencedygtige priser. Altid med god service og stabil drift med i pakken. Vi samarbejder allerede med over 900 boligforeninger i København. For nylig har vi lanceret en platform kaldet nabo.net. Det er både en foreningshjemmeside men også et sted, hvor hele nabolaget kan mødes - blandt andet for at udveksle viden, erfaringer, varer, services og andre ressourcer.

4,7

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er bare et super sted

Det er bare et super sted. Internettet er fejlfrit, priserne er geniale og dem i kundeservice er så hjælpsomme og flinke! Amen der er ikke et øje tørt

25 oktober 2024

Hej Charlotte
Hvor er det en dejlig anmeldelse, det er netop den oplevelse vi ønsker at vore kunder har med at have os som internetleverandør. Det luner enormt når kunder som dig giver udtryk for dette her på siden.

Igen tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Andelsnet er billigt og har god…

Andelsnet er billigt og har god service, tak for det

22 oktober 2024

Hej Chopsty
Det manglede bare :) Vi er glade for at du deler dette her på siden. Tak for at gøre brug af os.

Super nem oprettelse

Super nem oprettelse
God guide fra Teodor

17 oktober 2024

Hej Ras
Tak for at tilmelde dig :) Dejligt at det forløb gnidningsfrit. Jeg vil lige gå ind og klappe Theo på skulderen.

Sublim imødekommende og…

Sublim imødekommende og løsningsorienteret service

11 oktober 2024

Hej Simon
Tak for de rosende ord og for at dele dem her på siden.

Lynhurtig og løsningsorienteret…

Lynhurtig og løsningsorienteret kundeservice!🙌🏼

10 oktober 2024

Hej Joachim
Kort og godt må man sige :)

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os her på siden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik rigtig god og hurtig hjælp hos…

Fik rigtig god og hurtig hjælp hos kundeservice! Indenfor et par minutter var mit problem løst, og internettet virker helt perfekt. Tak! ☀️
Kan varmt anbefales, hvis man ønsker hurtig og stabil forbindelse.

9 oktober 2024

Hej Nicolas
Dejligt at vi kunne hjælpe, det er derfor vi er her. Vi er meget glade for og stolte af vore medarbejdere der utrætteligt arbejder for at give vore kunder den perfekte internetoplevelse :)

Tak for at tage dig tid til at anmelde os her på siden.

Tilfreds kunde i 8 år

Jeg har været kunde hos Andels.net i 8 år, og har udelukkende haft positive oplevelser med dem. Forbindelsen er stabil, og deres supportafdeling er venlig og kompetent.

Jeg er flyttet og bliver nødt til at skifte selskab, så det mindste jeg kan gøre at at give en god anmeldelse med på vejen. Hvis du har mulighed for at få internet igennem andels.net kan jeg varmt anbefale det.

1 oktober 2024

Hej Michael
Sikke en dejlig tilbagemelding på et efterhånden meget langt kundeforhold. Vi er kede af at miste dig som kunde men meget meget stolte af den ros du giver os. Vi ønsker dig alt held og lykke med din nye bolig og håber at vi igen bliver i stand til at levere internet til dig.
Tusind tak for at anmelde os her på siden.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Trak mig dobbelt for en installation

Trak mig dobbelt for en installation, hvilket jeg selv opdagede (ikke dem). Virkede ganske afslappede i den forbindelse og jeg havde alt bøvlet med at få pengene tilbage. Ikke nogen imponerende kundeservice.

Edit; fint I svarer her, men hvor bliver pengene af? I svarer heller ikke på mails. Mystisk ‘service’.

2 oktober 2024

Hej Kristian
Naturligvis skal du ikke dobbeltfaktureres og ikke have besvær i den forbindelse. Der er helt sikkert noget i denne proces der kan justeres så du ikke oplever besvær med at få dine penge tilbage. Jeg har forhørt mig og det lader til at vi før har oplevet problemer med at føre penge tilbage via nets og at vi derfor har valgt at benytte bankoverførsler da vi ved at dette virker. Derfor bad vi om dit reg. og kontonummer for tilbageførelse. Dette forekommer lidt bøvlet kan jeg godt forstå og skal ikke være en undskyldning fra vores side. Vi kigger på processerne og ser om vi kan forbedre os og forhindre lignende oplevelser i fremtiden.

Kundeservice i top

Jeg har haft utallige spørgsmål i forbindelse med oprettelse af internet hos andels.net. Service har været i top og de har besvaret alle spørgsmål med tålmodighed.

24 september 2024

Hej Christian
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at vi kunne hjælpe og man kan sige at det er derfor vi er her så vi kan hjælpe :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og hurtig oprettelse.

Nem og hurtig oprettelse.

Hej Jonas
Mange tak for at tage dig tid til at anmelde os her på siden.

Kompetence

venlighed, kompetence og kundetillid

Hej Henrik
Tusind tak for de rosende ord :)
Kort og godt kan man sige.

mvh. Nikolaj fra Andels.net

God service af Teodor!

Hej Kim
Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os her på siden.

hurtig og god kundeservice

hurtig og god kundeservice, meget tilfreds

Hej Oliver
Det er vi glade for at høre, og tusind tak for at give dig tid til at skrive her på siden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været rigtig glade for…

Vi har været rigtig glade for Andelsnet. Lynhurtigt internet og venlige og tilgængelig kundeservice med kompetente folk, som altid har løst tingene.

21 september 2024

Hej Didde
Tusind tak for den fine anmeldelse :) Det er netop den oplevelse vi ønsker at vore kunder får hos os, så det er dejligt at høre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og hjælpsomhed

Kundeservice var hjælpsomme med at give en anbefaling til bedste løsning og imødekom mine ønsker med en positiv indstilling.
Rigtig god oplevelse - svært at se hvad der skulle have været bedre!

9 september 2024

Hej Benjamin
Tusind tak for din fine anmeldelse af os her på siden , det sætter vi stor pris på.

Ingen Kundeservice i weekenden

Den påstand at man leverer pålidelig internet er lidtcaf en joke.
Nu er vi på indre østerbro igen med meget svag og dårligt internet, så dårligt at man ikke kan bruge det. Det minder om den gang med 56k modem. Hastigheden mål fra min router ligger på 0.2 mbps til 0.

På hjemmesiden er driftstatus: Normal.. Endnu en misinformativ postulat.

Værst af alt, lader ikke til at nogen er ved at løse problemet før mandag.

Hej Marco
Vi har oplevet to ting denne weekend som vi sjældent oplever og da slet ikke i denne konstellation. Vi blev udsat for DDos angreb og en af vore centrale routere led under dette før den helt stod af. Vores NOC reagerede på alarmen og lokaliserede problemet samt skiftede den defekte hardware, lørdag tidlig eftermiddag. Herefter blev vi igen angrebet af et DDos angreb der gjorde internettet langsomt. Eftersom vi ikke taler om en enhed der bare "stod af" besværliggjorde det identifikationen af problemet.
Dette ændrer ikke ved at vi monitorerer vores netværk 24/7 - omend vi ikke har kundeservicemedarbejdere på arbejde i weekenden, er der stadig overvågning.
Vi arbejder på at blive meget bedre til at sende information på sms og informere på kommunikationsplatforme så man ved hvad der foregår.
Så problemet blev løst i lørdags men angrebene fortsatte, det beklager vi.

Mvh Nikolaj fra Andels.net

Ingen forbindelse, ingen kundeservice

Internetforbindelse generelt i ejendommen er nede på (mindst) 10. time. Driftsstatus er iflg. andels.net normal.
Der er ikke længere mulighed for at komme i kontakt med kundeservice i weekender mhp. fejlmelding. Angiveligt er der overvågning ved teknikere 24/7. Hvad de laver, er ikke til at sige. De opdaterer i hvert fald ikke driftsstatus på Andelsnets hjemmeside, som stadig er grøn og siger ingen problemer. Manglende kontaktmuligheder efter fredag kl. 17.30 gør, at et generelt problem i et område ikke kan meldes ind, eller at en mere lokal fejl ikke kan blive udbedret ved, at reparatør kan sendes ud.
Andelsnet er måske billigere end de fleste andre udbydere. Men hos andre er der så til gengæld mulighed for fx at komme igennem til en kundeservice i weekender for at fejlmelde eller i det mindste få en opdateret, retvisende driftsstatus.

Hej Chr

Skod udbyder

Været kunde mange år. Intet net i weekenden og ingen at få kontakt med. Det er sgu for ringe service. Det var ikke sket hos yousee ell andre udbydere som ikke lukker kundeservice i weekenden. Stram op andelsnet. Asap.

Hej Brion
Det er ærgerligt at du som flerårig kunde mener at denne oplevelse definerer hele din oplevelse med os - men vi er naturligvis med på at internettet er vitalt.

Mvh. Nikolaj fra Andels.net

Lees meer over geverifieerde reviews.