Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde et udfald i vores internet på en kontakt i vores sammenlagte lejlighed så den ene router stod uden lys i den rigtige lampe, men Mikkel i kundeservice reetablerede kontakten så vi fik net ige... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I talked to 2 guys from the support today at different times of the day and in both cases my experience was very positive and helpful! Got my internet connection back :) Very nice attitude and the q... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har butik i en ejendom i Nansensgade, København K, som var blevet tilsluttet Andels.net. Jeg kontaktede firmaet for at blive tilsluttet, og fik SÅ meget hjælp. En tekniker kom forbi i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne dele min erfaring med andelsnet . Jeg har haft fornøjelsen af at interagere med deres medarbejdere, og de har været utrolig søde og hjælpsomme. Når jeg har glemt at betale en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Internetaanbieder
  2. Kabelmaatschappij
  3. Internetprovider

Geschreven door het bedrijf

Andels.net leverer førsteklasses fiberinternet til yderst konkurrencedygtige priser. Altid med god service og stabil drift med i pakken. Vi samarbejder allerede med over 900 boligforeninger i København. For nylig har vi lanceret en platform kaldet nabo.net. Det er både en foreningshjemmeside men også et sted, hvor hele nabolaget kan mødes - blandt andet for at udveksle viden, erfaringer, varer, services og andre ressourcer.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin service og lette at snakke med

Fin service og lette at snakke med. Tak for godt samarbejde!

2 september 2024

Hej Rasmus
Tak for at anmelde os her på siden, det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været kunde hos andels.net i…

Jeg har været kunde hos andels.net i snart 4 år på 2 forskellige adresser. De er nemme at få fat i, service kvaliteten er høj, prisen er konkurrencedygtig og hastigheden på internettet er høj. Det fortjener 5/5 stjerner. Mvh Lucas

29 augustus 2024

Hej Lucas
Vi elsker når vore kunder giver deres mening til kende her på siden, men der er altså noget særligt over når langvarige kunder giver sig tid til at fortælle om erfaringer med os, det luner enormt. Tusind tak for det og vi vi gøre vores for at du forbliver en tilfreds kunde i lang tid fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og god kvalitet af netværk

26 augustus 2024

Hej Per
Mange tak for din anmeldelse af oplevelsen med at være kunde hos os. Det sætter vi pris på. Vi bestræber os på at alle skal have en solid oplevelse og derfor er det rart at få tilbagemeldinger som denne.

Supergod service

Venlig og effektiv service :-)

23 augustus 2024

Hej A
Tak for en flot og effektiv anmeldelse af os :)

Venligt personale

Yderst venlig person kom til tiden og hjalp mig med at få tv igen på no time. Tak.

22 augustus 2024

Hej Rosa
Tak for at tage dig tid til at anmelde os her på siden. Vi mener det er vigtigt at overholde aftaler :) og det går naturligvis begge veje. Det var dejligt at det var hurtigt rettet så du igen kunne benytte dit tv. Selvtak :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig imødekommende service og hjælp…

Utrolig imødekommende service og hjælp (selv via distancen pr. mail) til at få mit internet til at fungere optimalt.
Min eneste lille anke er, at medarbejderne ikke underskriver sig med navn (bare fornavn), så man aner ikke, hvem man har kommunikeret med, men det har ingen praktisk betydning.

20 augustus 2024

Hej Pia
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du giver udtryk for din oplevelse her på siden. Vi kan godt forstå at det virker lidt upersonligt og vil ikke udelukke at den praksis kan laves om, det bunder egentlig i vores interne systemer og vi vil kigge på om vi kan blive bedre dér.

Igen tak for din flotte anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og kompetent rådgivning

Jeg fik en rigtig god service af Theodor. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål og fik hjælp med at komme videre i mit forløb med, at blive kunde hos Andelsnet.

21 augustus 2024

Hej Sebastian
Godt at høre at du fik hjælp og svar. Vi er meget glade for vores kundeservicemedarbejdere og derfor luner det ekstra når du tager dig tid til at fortælle andre om din oplevelse.

Tusind tak for det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et kompetent og seriøst firma

Jeg har for nylig haft kontakt til Andels.net og jeg har fået en god , kompetent og brugbar hjælp hos dette firma ! Jeg kan kun anbefale dette firma. Desuden er de hjælpsomme og venlige !
Torben

20 augustus 2024

Hej Torben
Det må vi sige sikke en anmeldelse vi er meget glade for at du har taget dig tid til at fortælle andre om din oplevelse.

Tusind tak for den.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Upåklagelig forbindelse og god…

Upåklagelig forbindelse og god kundeservice af blandt andre Mustafa

19 augustus 2024

Antwoord van Andels.net

Hej Nynne sikke en flot anmeldelse, både af andels.net og sandelig også af Mustafa. Tusind tak for den.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, med mulighed for personligt fremmøde.

13 augustus 2024

Hej Anders
Tusind tak for din anmeldelse og det er sandt man er velkommen på vores kontor til personlig betjening, det er nok lidt atypisk efterhånden.

Andelsnet fungerer rigtigt godt

Andelsnet fungerer rigtigt godt, og Mathias fra kundeservice som har hjulpet mig, gav en super service.

12 augustus 2024

Hej Ditte
Tusind tak for at anmelde os her på siden det er vi glade for. Dejligt at høre at du var glad for hjælpen fra Mathias og er tilfreds med os og vores internet.

Det dur bare.

8 augustus 2024

Hej Rasmus

Tusind tak for at anmelde os her på siden. Kort og godt :)

God kundeservice

God kundeservice! Fair priser.

7 augustus 2024

Hej Christian
Tak for din anmeldelse. Den luner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ringede for at få hjælp til netværkstilknytning af printer

Jeg ringede for at få hjælp til tilkobling af min trådløse printer og fik virkelig god hjælp af supporten. Jeg mødte tålmodighed og fik hjælp til at få den tilkoblet på alle mine enheder via telefonen. Der var lige et par ting der skulle justeres i Andelsnets ende og det blev gjort og så virker det. Efter jeg selv har prøvet i 5 timer, fik vi lige løst det sammen på 10 min.
Meget tilfreds. Tusinde tak!

6 augustus 2024

Hej Marie
Dejligt at høre at vi kunne hjælpe og at du fik printeren til at virke. Vi er stolte af vore kundeservicemedarbejdere og det luner virkelig når der tikker en anmeldelse som din ind - Tusind tak for den.

God internetudbyder

Hurtigt, stabilt og billigt. Altid søde hjælpsomme folk. Fedt at de er i lokalmiljøet.

29 juli 2024

Hej Anne Jeanette
Hvor er det dejligt at få en anmeldelse som din :) Vi er glade for at være her på Østerbro og i København. Igen tak vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Internet virkede rigtig godt

Internet virkede rigtig godt. Fik also altid hjælp fra kundeservice da jeg havde bruge for det

24 juli 2024

Hej Tiina
Dejligt at høre at du har været glad for at være kunde hos os. Mange tak for at anmelde os her på siden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og et godt produkt til en…

God service og et godt produkt til en skarp pris

19 juli 2024

Hej Michael
Kort og godt - må man sige. Tusind tak for at give din mening til kende her på siden. Det er netop den oplevelse vi sigter efter vore kunder får, så det er dejligt at høre.

God og meget venlige ved henvendelse

God og meget venlige ved henvendelse
Tak for stabil forbindelse i mange år ,kan desværre ikke tage det med mig

19 juli 2024

Hej Inger-Lise
Mange tak for at tage dig tid til at anmelde os her på siden, vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at være kunde hos os - og håber evt. at se dig tilbage en dag.

Mvh. Nikolaj fra Andels.net

Lees meer over geverifieerde reviews.