Eea is direkt geregeld; binnen 15 minuten kreeg ik eea per mail toegestuurd. Al een aantal jaren ben ik zeer tevreden over NOD antivirus
Ik ben zer te spreken over het Smart Security Pakket. Het verlengen van de licentie verloopt prima, zolang je de nieuwe code in je software zet. Wanneer je echter weinig verstand hebt van compute... Toon meer
NOD32, wat een verademing dit programma t.o.v. andere virusprotectors. Heb op mijn andere pc één van een conculega, sorry..... Kostte veel moeite dit gedownload te krijgen en een aftersale telefonisc... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De online shop voor ESET NOD32 en ESET Smart Security. Een veilige PC met NOD32, totaaloplossing voor antivirus, antispyware, spam en firewall.
Markt 120, 5981 AP, Panningen
- 0900-5995995 (80 ct p/m, max € 40,- p.g.)
- info@antiviruspakket.nl
- www.antiviruspakket.nl
prima
Eea is direkt geregeld; binnen 15 minuten kreeg ik eea per mail toegestuurd.
Al een aantal jaren ben ik zeer tevreden over NOD antivirus
Ook voor mij de beste koop!
Ik Ben al enkele jaren gebruiker van ESET NOD32 en dik tevreden. Bij elke opstart wordt eerst (nauwelijks merkbaar) alles gecontroleerd en ge-update naar de nieuwste versie. Doet rustig zijn werk en zorgt ervoor dat ik zelf de controle over mijn computer houd. En dat alles tegen een zeer concurrerende prijs.
Gewoon goed
Ik heb al voor veel pc dit gedaan, gaat tot heden altijd goed en hoop in de toekomst ook zo, makkelijk simpel en snel ga zo door ...
Ik ben tevreden omdat de controle op eventuele virus permanenent aanwezig is.
ik raad een ieder aan deze viruspakket aan te schaffen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alles wordt gecontroleerd, of het nou goedaardig is of kwaadaardig.
Prima product. Snelle afwerking.
Heb helemaal geen klachten over ESET. Ben er zeer tevreden over. Vind het het een goede beveiliging. het enige wat voor mij wat moeilijk is, is de installatie. Vooral het deïnstalleren van de oude software. Ik ben geen computerfreek dus ik moet er altijd hulp bijhalen.
Dus een wat betere uitleg over deïnstalleren zou makkelijker zijn. Verder geen aanmerkingen
goede antivirus, goede service
ben zeer tevreden, goede antivirus en goede service, zelfs na de aankoop kan je hier altijd terecht om vlug en correct geholpen te worden.
uitstekend
Eset NOD is een prima antivirusprogramma dat zich op een heel gemakkelijke wijze laat installeren. Zelfs een computerleek als ik kan de was doen.
Installatie 2e pc niet duidelijk omschreven
Installatie 2e pc niet duidelijk omschreven.
En steeds bij opstarten nog steeds melding niet up to date terwijl dat wel is.
slechte warrige administratie ESET ; niet doen dus.....
wel heel eigenaardig dat ik na recent verlengen van mijn abonnement per mail nog steeds waarschuwingen krijg, dat mijn computer niet goed beveiligd is en (of ) ik mijn abonnement svp wil verlengen.....????? Een beetje waardeloze administratie????

Antwoord van Antiviruspakket
Buitengewoon veilig !
Absolute aanrader, Goed veilig en snel geregeld.
Prima levering en gemakkelijke installatie
vrij eenvoudig te installeren en werkt prima
Een verademing
Na lange tijd gezeur met gratis en ook betaalde virusscanners eindelijk weer een virusscanner die goed zijn werk doet en ook het systeem nog eens minimaal belast. Kortom: een verademing en dus zeker aan te bevelen!
uitstekend pakket, waardoor ik me helemaal veilig voel!
Nu voor de derde keer heb ik dit antiviruspakket genomen omdat ik steeds prima beveiligd werd. Dit lijkt tegenwoordig een uitzondering, als ik het vergelijk met mijn vrienden. Zolang ik zo tevreden ben blijf ik natuurlijk bij dit pakket.
Super service
Wij maken al jaren gebruik van antiviruspakket, de service is goed en de prijzen zijn, zeker bij meerdere licenties (ik heb er 3), erg laag. ESET Smart Security doet moeiteloos zijn werk op de achtergrond. Het gebruikt, zeker in vergelijking met andere virusscanners, erg weinig rekencapaciteit van de pc. Dat is bij concurrenten wel anders. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Mvg
Veilig goed en goedkoop
Nu 1 week in gebruik en ben tot nu toe zeer tevreden,en belast mijn systeem minimaal.
Prima product ,zeer tevreden
Ik zou het product zeker aanraden, het is een betrouwbaar programma wat zich goed op de achtergrond houdt, dwz geen vervelende meldingen en lange opstartprocedures. Ook vind ik het duidelijk en gebruiksvriendelijk, en voor een vriendelijke prijs.