Antiviruspakket Reviews

4,5

Eea is direkt geregeld; binnen 15 minuten kreeg ik eea per mail toegestuurd. Al een aantal jaren ben ik zeer tevreden over NOD antivirus

Ik Ben al enkele jaren gebruiker van ESET NOD32 en dik tevreden. Bij elke opstart wordt eerst (nauwelijks merkbaar) alles gecontroleerd en ge-update naar de nieuwste versie. Doet rustig zijn werk en z... Toon meer

Ik ben zer te spreken over het Smart Security Pakket. Het verlengen van de licentie verloopt prima, zolang je de nieuwe code in je software zet. Wanneer je echter weinig verstand hebt van compute... Toon meer

NOD32, wat een verademing dit programma t.o.v. andere virusprotectors. Heb op mijn andere pc één van een conculega, sorry..... Kostte veel moeite dit gedownload te krijgen en een aftersale telefonisc... Toon meer

1. Softwarebedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De online shop voor ESET NOD32 en ESET Smart Security. Een veilige PC met NOD32, totaaloplossing voor antivirus, antispyware, spam en firewall.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Eset NOD32 doet waar ik het programma voor heb geïnstalleerd, prima produkt.

Recentelijk heb ik m'n licentie voor het antivirus-programma NOD32 met 2 jaar verlengd, voor m'n nieuwe pc . Het doet z'n werk onopvallend maar naar het lijkt zeer grondig, nog geen enkel virus heeft de pc's tot nu toe kunnen vervuilen. Er wordt tijdig gewaarschuwd wanneer ik een verdacht bestand wil downloaden of een "foute" site bezoek. Wat ik onduidelijk vindt zijn de meldingen die soms opduiken bij het willen downloaden van met name wat oudere drivers, daar wordt bijna altijd voor gewaarschuwd. En dat zijn geen obscure site's. Voor de oude pc kan ik dan niet alle hardware aan de praat krijgen, jammer.

4 november 2012

Gewoon Goed !

Antivrus systeem werkt goed, ik heb mijn contrakt al enkele jaren verlengd.Ook als er iets mis gaat , wordt je goed geholpen.

4 november 2012

tevreden over het programma niet over de instalatie

het programma werkt goed alleen het instaleren was een drama er wordt aangegeven de je het wachtwoord kan copieren en plakken maar dit werkt dus niet na tientallen foutmelingen en info van de helpdesk heb ik het toch maar een keer met de hand in getoetst dit werkt dus wel

2 november 2012

Uitstekend.

Prima antivirus pakket, alleen steeds die pop-up met 'ongeldig wachtwoord' is irritant, dat gebeurt namelijk ook bij het bezoek aan sites waar ik helemaal geen wachtwoord heb. Verder geen klachten.

25 oktober 2012

goede bescherming voor een redelijk bedrag

sinds ik nod32 heb ben ik tot op heden vrij gebleven van virussen.
en als dit staat te gebeuren vist je virus software het virus er al uit voor dat het schade kan aanrichten.
ik heb een lisentie voor meerdere pc's en voor meerdere jaren waardoor het nog goedkoper is dan de toch al lage instap prijs.
ik heb verschillende programma's gebruikt maar tot op heden kan ik zeggen dat deze me het beste aanstaat

21 oktober 2012

Dienst na verkoop laat te wensen over

Onlangs heb ik mijn Eset antivirusprogramma online verlengd. Ik had serieuse problemen bij het installeren van deze verlenging en heb dan ook een mailtje gestuurd naar uw Belgisch/Luxemburgse helpdesk. Als antwoord kreeg ik een mail terug "we kunnen u niet helpen omdat u in Nederland besteld hebt". Deze email was dan ook nog eens opgesteld in een zeer gebrekkig nederlands.

Het enige wat ik kan zeggen is, dat mensen met weinig computerervaring beter een Eset laten installeren door een verkoper van dit produkt.

U zou veel beter een klaar en duidelijk emailadres opgeven waar er eventueel hulp bij installeren kan aangeboden worden.

Ik overweeg serieus in het vervolg over te schakelen op een ander antivirusprogramma die een duidelijke link toont waar hulp bij installatie heel eenvoudig kan bekomen worden.

Mvg,

Windels Rik

11 oktober 2012

veilig achter je PC

Sinds ik Nod32 gebruik heb ik geen virus meer op mijn computer gehad.
Ik download best wel wat, maar Nod32 geeft tijdig aan als er (misschien) een virus op zit.

7 oktober 2012

Snelle afhandeling

Via Google bij antiviruspakket.nl terecht gekomen, op zoek naar NOD32, vlug gevonden en binnen een half uur alles geregeld en software geÏnstalleerd. Software werkte direct en tot op heden wordt er keurig iedere dag n update gemaakt.

5 oktober 2012