Antiviruspakket Reviews

4,5

Eea is direkt geregeld; binnen 15 minuten kreeg ik eea per mail toegestuurd. Al een aantal jaren ben ik zeer tevreden over NOD antivirus

Ik Ben al enkele jaren gebruiker van ESET NOD32 en dik tevreden. Bij elke opstart wordt eerst (nauwelijks merkbaar) alles gecontroleerd en ge-update naar de nieuwste versie. Doet rustig zijn werk en z... Toon meer

Ik ben zer te spreken over het Smart Security Pakket. Het verlengen van de licentie verloopt prima, zolang je de nieuwe code in je software zet. Wanneer je echter weinig verstand hebt van compute... Toon meer

NOD32, wat een verademing dit programma t.o.v. andere virusprotectors. Heb op mijn andere pc één van een conculega, sorry..... Kostte veel moeite dit gedownload te krijgen en een aftersale telefonisc... Toon meer

1. Softwarebedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De online shop voor ESET NOD32 en ESET Smart Security. Een veilige PC met NOD32, totaaloplossing voor antivirus, antispyware, spam en firewall.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Al jaren trouwe klant

Een maand voordat mijn antivirus afloopt ontvang ik een mail.
Via een link schaf ik dan weer voor een jaar voor 4 computers het antivirus programma aan. Uitermate tevreden!

29 juli 2012

kan geen mening geven, kan nog steeds mijn anti virus niet downloaden

Ik beoordeel dit negatief omdat ik problemen heb met het downloaden

24 juli 2012
Logo Antiviruspakket

Antwoord van Antiviruspakket

Geachte heer,mevrouw,

In onze helpdesk kan ik geen vraag vinden, en als ik u mail krijg ik nog geen reactie. Als u mailt waar het mis gaat naar helpdesk@antiviruspakket.nl dan kunnen we u helpen

Team antiviruspakket.nl

snel en goed

geen enkel probleem om te bestellen, online te betalen en daarna snel een email met de benodigde gegevens.

17 juli 2012

Prima service!

Wij maken al jaren gebruik van deze site. Keurig voor het eind van de contracttermijn een reminder dat de antivirus licentie vernieuwd moet worden, en ook elk jaar weer gedaan.

17 juli 2012

gewoon goed

mijn mening is gewoon goed ik maak al een jaar of 5 gebruik van eset nod 32 en ik mag niet mopperen is goed spul.

12 juli 2012

simpel, doeltreffend en snel afgehandeld

NOD32, wat een verademing dit programma t.o.v. andere virusprotectors. Heb op mijn andere pc één van een conculega, sorry..... Kostte veel moeite dit gedownload te krijgen en een aftersale telefonisch voor
€ 0,80 p/m waarbij opgemerkt moet worden dat ik minimaal tien minuten lang de eerste volgende was alle keren dat ik belde. Welk programma dat was? AVG, afgevoerd voor goed....

2 juli 2012

werkt prima

hi van eck ik heb een nieuwe anti virus gevonden op internet
als die van jouw verlopen is plaatsen wij deze ook je computer
Doeiiiii GJB

2 juli 2012

Moeilijk te installeren, daarna goeie hulp.

Voor de vierde keer op rij heb ik geworsteld het antiviruspakket te installeren. Het heeft me elk jaar minstens een dagdeel gekost. Als ik uiteindelijk hulp kreeg was die adequaat en was men behulpzaam.

1 juli 2012

perfect!doet z'n werk zonder dat je merkt,gaat het mis weet je dat het er is.

hey Nod 32,
ik heb nu al 6 jaar jullie product,en ik ben er echt elke dag blij mee!nooit een reden gehad ook maar 1 opmerking te maken.het werkt perfect,altijd op de achtergrond en gaat het mis,heeft het programma haar maatregelen al genomen zonder dat je er last van hebt.sevice okee,jullie zijn echt de 5 sterren waard

a.tempelaar h.i.ambacht

30 juni 2012