Verdens bedste ur handler & suveræn…
Verdens bedste ur handler & suveræn service .
Verdens bedste ur handler & suveræn service .
Jeg har været derinde nogle gange efterhånden og bliver altid mødt med imødekommende og dygtige mennesker derinde!
Idag gik jeg derind med et gammelt ur der efterhånden var godt brugt og gik derud med kyndig vejledning, en mindre reparation i låsen og en god oplevelse, ganske kvit og frit! Fik oplyst billigere priser på reparation og gik derfra med samme yderst professionelle service jeg altid får derinde! De kan bestemt anbefales, og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen! Tak til jer!
En virkelig god service.
Jeg kom ind med mit ur, som skulle have skiftet batteri og solbriller, som vel og mærke ikke er købt i butikken.
Alligevel fik jeg dem tilrettet gratis.
De sidder perfekt nu.
Derudover rigtig god og tålmodig vejledning ved køb af smykker.
Tak 🤩
Den bedste service!
Jeg er kommet hos optikerne i mange år. Cykler gerne fra Tilst for at købe briller eller smykker hos dem.
Man bliver altid mødt med et smil. Og de hjælper altid gerne
Jeg kan kun på det varmeste anbefale butikken - særligt Henrik Bondrop som også er sød til at komme til min mor der bor på plejehjem og ikke lige har mulighed for at besøge butikken, når hun skal have noget derfra.
Jeg indleverede i februar 2022 en guldring - et arvestykke.
Ringen sendte pågældende butik til deres samarbejdspartner, der laver deres guldsmedearbejde.
Jeg afhentede ringen d. 28/3, da den skulle bruges til min mormors fødselsdag den efterfølgende dag (var arvestykke fra min morfar).
Jeg opdager i bilen på vej til fødselsdagen, at ringen har fået et stort indhak i den ene side - hvilket tydeligt viser sig i solens lys. Jeg henvender mig efterfølgende til butikken i Veri centret, hvorpå de benægter alt ansvar og forsøger, at smide skylden over på min side. Ringen blev først taget i brug, da jeg satte mig i bilen, men medarbejderen i den pågældende butik påstod, at jeg havde klemt den i bildøren - tænker dog, at de fleste ville mærke, såfremt deres ringfinger sad i klemme i en bildør! Så uagtet blev jeg oplyst om, at jeg løj omkring deres fejl.
Min familie har i årevis handlet i butikken - min kone købt dyre varer som ure, briller og smykker - den del er så absolut slut nu!
Jeg vil aldrig anbefale, at benytte dette sted - hvilket også er lagt op i de forskellige Risskov grupper - så kan man selv vurdere om man tør tage chancen med smykker, der aldrig bliver sig selv igen. Hold jer væk - men sjovt nok får man en afsluttende (flabede) bemærkning fra butikschef/indehaver - “vi samler kun på glade kunder”… Så alle os andre, er der så ikke plads til…
Jeg er kommet hos optikerne, siden jeg fik briller som helt lille pige. Jeg er nu 30 år gammel, og vil være kunde her indtil butikken ophører med at eksistere :)
Man bliver altid mødt med et smil, og der bliver altid taget den tid til én, der skal bruges - også selvom man kommer uanmeldt eller i sidste øjeblik.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale butikken - særligt Henrik Bondrop.
altid super god service og meget kompetente fagfolk til fx reparationer - som de ofte ikke tager ngt. for :)
Jeg fik i dag skiftet mit batteri i mit armbåndsur af Anytime. Dette blev gjort til en billig penge og med god service.
Udover blot at skifte batteriet sørgede de også for at datoen gik rigtigt og at min stopursviser endelig virkede igen - hvilket de ikke tog ekstra for.
De vil opleve mig som stamkunde fra nu af.
Lees meer over geverifieerde reviews.