Fantastisk service ud over det forventelige
Min kommende mand og jeg var indstillet på at skulle spendere en hel dag eller to på Strøget for at lede i de forskellige guldsmede og smykkebutikker efter vores vielsesringe. Vi ønskede os noget vidt forskelligt og var endda klar på at skulle købe fra to forskellige steder. Inden vi hoppede på toget, fik vi den spontane indskydelse at stikke hovederne ind hos Bidstrup - den lille, lokale guldforhandler i Vanløse. Og så kom vi faktisk aldrig videre.
Min kommende mands ring kunne vi skabe fra bunden ved at kombinere to forskellige slibninger/overfladebehandlinger på lidt utraditionel vis. Guldsmeden gav kyndig vejledning om, hvad vi kunne forvente af resultatet, også i fremtiden. Aftalen var, at hvis ikke resultatet var, som vi ønskede ved afhentning, ville de arbejde videre med den. Men det blev slet ikke nødvendigt, for den sidder lige i skabet og matcher visionen.
Min egen vielsesring troede jeg oprindeligt også, at vi skulle skabe fra bunden. Jeg havde set en ring i Bidstrups vindue, der var helt perfekt, men en del over vores budget. Så jeg forhørte mig, om man ville kunne lave en lignende ring, bare med zirkoner i stedet for diamanter, lavere karat guld og tyndere guldbånd for at presse prisen ned. Igen vejledte guldsmeden mig om, hvad jeg skulle forvente ift. båndets holdbarhed ved "mit" design, og vi fandt frem til, at det nok ikke var løsningen (eller kunne svare sig at lave fra bunden). Men i stedet for at sende mig videre til en anden forhandler, besluttede gulsmeden sig for at prismatche deres færdige ring med en anden, jeg havde fundet på nettet. Det skar således en tredjedel af prisen - en besparelse (og gestus), der kom helt bag på os. Der var ingen tvivl, da vi takkede ja til det flotte tilbud.
Ringene skulle indgraveres, hvoraf den ene måtte gøres i hånden grundet mangel på plads inde i båndet. Halvanden uge gik der, før vi kunne komme og hente vores ringe. Graveringerne er helt perfekte, og ligeså er ringene.
Der er ingen tvivl, når jeg siger, at vi er fuldt ud tilfredse med den service, kyndige vejledning og venlighed, vi er blevet mødt med i Bidstrup i Vanløse. Det er bestemt ikke vores sidste besøg i butikken.
En stor anbefaling herfra!
8 mei 2025
Review zonder uitnodiging