online een cadeaukaart gekocht die volgens hen binnen het uur zou worden gestuurd, na 24u nog niets ontvangen. Deze morgen dan gebeld en zou bestelling in revieuw staan omdat ze een huisnummer mis... Toon meer

Super klantenservice! Had iets kleins besteld en geretourneerd, maar niet opgehaald door de vervoerder. Klantenservice gebeld en dit was geen enkel probleem, super aardige dame die mij snel kon help... Toon meer

Heb mijn eerste Apple computer 15 jaar gebruikt zonder problemen, maar kon verleden jaar geen update meer doen. Dus nieuwe Apple computer gekocht….. dacht volgens reclame dit word een verbetering, nee... Toon meer

Heb 3 apple itunes cards gekocht bij Primera.Ze deden het alle 3 drie niet.Primera zegt neemt contact met Apple.Gedaan en bleek dat ze mijn kaarten geannuleerd hebben.Ik heb bewijzen gestuurd.Na ander... Toon meer

1. Elektronicawinkel
  2. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. Mobiele telefoon winkel
  4. Kledingwinkel
  5. Computer & laptop accessoires
  6. Computerwinkel
  7. Softwarebedrijf
  8. Horlogerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Apple designs and creates iPod and iTunes, Mac laptop and desktop computers, the OS X operating system, and the revolutionary iPhone.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

12K reviews

Verificatie te ingewikkeld!

Ik bel met apple omdat ik mijn telefoon verloren was. Toen heb ik mijn telefoon teruggevonden. Krijg ik de hele tijd dat geauhoer met die verificatie. Omdat ik geregistreerd sta met mijn oude nummer van mijn vorige abbo. Meneer zegt dat het 7-30 dagen kan duren voordat ik weer normaal in mn icloud kan komen. Ik haat APPLE wat dit soort dingen betreft. Al dat ingewikkelde gedoe! Ik heb mn oud nr doorgegeven, heb ingelogd in mn icloud, nieuw nr doorgegeven.. NIKS IS GOED GENOEG!

22 juli 2023

Beloftes

Al bijna 4 weken bezig met een probleem oplossen, elke gesprek duurt ander half uur omdat je 7 keer doorverbonden moet worden naar een collega die ‘ mij zeker kan helpen ‘ . Word elke keer beloofd dat ik terug gebeld zou worden. En laatst was beloofd dat het binnen 24 uur zou worden opgelost. Elke keer leugens.

26 juli 2023

Apple België is een onderneming die nog…

Apple België is een onderneming die nog steeds niet doorheeft dat België meertalig is. Bij het openen van de webpagina krijg je telkens opnieuw de vraag om over te gaan naar de pagina Apple “Belgique”. Apple moet zich dringend bewust worden van de regionale gevoeligheden. Er is ondertussen tenminste al werk gemaakt van een Nederlandstalige webpagina. Enkele jaren geleden werd ik naar de Nederlandse pagina verwezen om de informatie in het Nederlands te lezen. Foei Apple. Culture eats strategy over breakfast.

24 juli 2023

Slecht service voor kapotte apparaat

Slecht service.

Ik heb een Airpod pro gekocht. Ze laden niet goed op. Ik heb 2 keer afspraak gemaakt, naar locatie gereden. Iedere keer kost het me geld om daar te komen. Iedere keer word ik weggestuurd met de boodschap dat er niets mankeert.

Ik heb altijd Apple producten blijven kopen, ook zakelijk omdat ook mijn Iphone kapot was uit doos en ze, zonder enig probleem, dat apparaat hadden vervangen. Het was locatie Haarlem dus misschien is de kwaliteit van Haarlem beter dan Den Haag. Alleen voor service bleef ik dus Apple kopen, die veel duurder is dan Android apparaten.
Ik ervaar nu dat hun service simpelweg niet meer voldoet.
Ik ga geen Apple meer kopen. Gewoon Android en Linux laptops. Ze zijn veel goedkoper en misschien toch betere service en betrouwbaarheid.

22 juli 2023

2 jaar garantie, maar niks valt onder garantie

Vorige week zaterdag is mijn iphone 11 van precies 1 jaar oud er helaas mee gestopt. Er kwamen allemaal strepen over het scherm en hierna werd het scherm zwart. Zondag naar een Imac gegaan, hier werd ons verteld dat een software fout, eventuele waterschade (terwijl de iphone 30 min lang 4 meter onder water kan) en val schade allemaal niet onder garantie vallen. Toen wij vroegen wat er eigenlijk wel onder garantie viel kon geen van de 5 medewerkers hierop antwoorden. Ze konden niks voor ons doen en we hadden simpelweg pech. We werden doorgestuurd om te bellen met apple support. Hier werd ons verteld dat we helemaal geen garantie hadden omdat de telefoon in een apple store in kroatie was gekocht en dat we maar even naar kroatie terug moesten reizen om het daar af te handelen. Na een uur aan de lijn, en meer dan 7 keer in de wacht gezet met mevrouw gaf mevrouw aan dat ze haar supervisor erbij ging halen en dat hij het gesprek verder zou doen. Na een tijd in gesprek met supervisor Tim gaf hij aan dat hij ons begreep en dat hij met zijn manager zou overleggen en dat hij morgen terug zou bellen met een goede oplossing. Hierbij gaf hij de volgende voorbeelden: of we zouden een nieuwe iphone krijgen, of een nieuwe refurbished iphone, of een deel van het geld terug of hij zou komen met een andere goede oplossing in ons voordeel. Na deze beloftes beëindigde het telefoongesprek met Tim. Volgende dag worden we terug gebeld, tot mijn grote verbazing niet door Tim. Deze mevrouw vertelde ons dat we konden kiezen: of de telefoon zou worden opgehaald en nagekeken worden of we moesten hem brengen en dan zou hij nagekeken worden. Mocht het een fout in de software zijn, waterschade, of iets verschoven in de telefoon waren de kosten voor ons. Hier gingen wij natuurlijk niet mee akkoord en de mevrouw beloofde dat we dinsdag terug gebeld werden door Tim omdat hij ons de beloftes hadden gedaan. We zijn inmiddels een week verder en nogsteeds hebben we niks gehoord van Tim…
Apple, wat een service… Ik heb er geen woorden voor.
Dus mocht je graag een nieuwe telefoon bij apple willen kopen? DOE HET NIET. Want je garantie slaat toch nergens op en de manier hoe je geholpen word is gewoon asociaal.

16 juli 2023

Apple kwalitatief de beste

Jaren geleden overgestapt van Microsoft naar Apple en daar heb ik nooit spijt van gehad. Alles werkt veel gemakkelijker, is veel veiliger en met vragen of problemen kun je altijd terecht bij Support, ook als het device al oud is. Toch krijgt Apple van mij geen vijf sterren en dat komt door de prijs. Ik denk dat ook deze kwaliteitsproducten toch wel wat goedkoper zouden kunnen.

21 juli 2023

Mijn vader was zijn wachtwoord vergeten…

Mijn vader was zijn wachtwoord vergeten van zijn Ipad. Na tientallen telefoontjes met Apple Support ( gekoppelde 06 was wel actief ) kregen we eindelijk een account reset. Echter moesten we wel weer 13 dagen wachten!!! Echt te schandalig voor woorden! Wij hebben meerdere Apple device’s in gebruik, maar ik kan Apple garanderen dat alles per direct de prullenbak ingaat! Service van 0!

19 juli 2023

NOOIT MEER APPLE

In november 2021 nieuwste I-pad gekocht voor 399,00 euro. Eerste ervaring met Apple na jarenlang probleemloos Samsung. Doe ik vijf jaar mee, dacht ik. Na acht maanden viel het scherm steeds uit en opeens deed hij het niet meer. De volgende dag ineens weer wel. Tot eerste week van januari 2023. Dood, deed niks meer. Was er ziek van. Bezocht online de Apple store en volgde de aanwijzingen op.. Nee hoor, apparaat dood. Accu waarschijnlijk, nee, valt niet onder garantie. Vorige week schreef ik bij Belsimpel (daar had ik het apparaat gekocht) een review over Apple. Mijn review was slecht natuurlijk en dat mocht niet want het apparaat was defect. Ze motiveerden mij het apparaat op te sturen voor reparatie. Apparaat bleek niet te repareren. Wat er mis was? Geen idee. Los contactje misschien? Apple bood een vervangend apparaat aan van meer dan 383,00 euro, meer dan de nieuwwaarde! Ze gaven aan dat er geen garantie was, want ik had de factuur niet. Wat? Die heb ik wel! NOOIT MEER APPLE! Ik ben gewoon depressief en uit het lood geslagen.

12 juli 2023

Waardeloze service

20-06-2020 Airpods Pro gekocht en deze gingen (tot 2x toe) kapot. Dit was erkend (fabricagefout) door Apple en vervolgens netjes vorig jaar nieuwe gekregen, via Amac. Deze nieuwe zijn nu weer kapot gegaan, maar omdat mijn eerste aankoop meer dan 3 jaar geleden was (10 dagen te laat!) is het nu dikke pech en koop maar nieuwe of laat ze vervangen, wat nog duurder is dan nieuwe kopen.
M.a.w. nieuwe airpods van vorig jaar gaan gewoon weer kapot door dezelfde fabricagefout. Je zou toch verwachten dat ze deze serie niet meer uit gaan leveren.

6 juli 2023

Restitutie en producten

Goede service bij het opzeggen van een abonnement en het terugbetalen van een miskoop of foute betaling gaat ook prima. Verder heel goede producten. Ik heb een iphone 14 pro, een apple watch en een ipad van ondertussen 4 jaar oud. Alles werkt snel, soepel en gaat lang mee. Handig in gebruik, mooi uiterlijk en super-functies!

15 mei 2023

Verwacht niets!

Als jarenlang fervent Apple gebruiker weet ik inmiddels dat je na aankoop van een Apple product er niets meer van mag verwachten. Het bikkelharde klantonvriendelijke servicebeleid is puur een juridisch kwestie. Verwacht geen enkel begrip of coulance, het loopt standaard uit op een discussie. Je krijgt volgens Apple een ‘beperkte' garantie, met de nadruk op beperkt, maar noem het gerust géén. Binnen de garantie doen ze er namelijk alles aan om er onderuit te komen en de schuld op de gebruiker te schuiven. Deze ‘garantie’ kun je trouwens nog tegen betaling met 2 jaar uitbreiden. Want service is bij Apple ook een product en allesbehalve vanzelfsprekend. Buiten de garantie heb je er sowieso niets meer te zoeken. Reparaties zijn dan volledig voor eigen rekening en veelal duurder dan bij concurrenten.
Laat je vooral niet misleiden door de prachtige winkels en het vriendelijke personeel. Het moreel is ver te zoeken bij Apple. #AppleDontCare

22 april 2023

Slechte ervaring met Apple

Slechte ervaring met Apple. De in mij. Ogen nog jonge IPad van 3 jaar is gecrasht en volgen Apple niet meer te repareren. Verder doen zij niets. Het lijkt mij toch heel gek dat een tablet van 3 jaar al afgeschreven is. Opmerking van kan gebeuren vind ik ook vreemd. Van Apple dus geen hoge verwachting

3 mei 2023

Slechtste service ever!

Slechtste service ever!! Mijn telefoon is gestolen en ik heb Apple ID en mijn wachtwoord nog maar geen oude telefoon en ik kan gewoon niet inloggen. Een uur gebeld en niemand kan helpen echt belachelijk.

1 mei 2023

Zwarte vlekken in Macbook pro scherm, mijn probleem?!

Ik heb een macbook pro ter waarde van 2000,- uit 2016. In het scherm krijg ik zwarte vlekken en heb op internet gezocht naar wat dit is. Het schijnt een hardware fout vanuit Apple te zijn. Vervolgens hebben ze hiervoor een serviceprogramma opgericht, maar mijn laptop valt er net buiten, in verband met verjaring!! Een fout van Apple zelf en ik zit binnenkort met een afgeschreven laptop terwijl de rest nog prima werkt... Hiervoor een laptop van microsoft gehad, nooit problemen gehad en prima service! Zou fijn zijn als ze met een passende oplossing komen.

10 april 2023

AppleCare: terugbetaling

Apple care:
Als je verzekerd bent via Apple, krijg je een vergelijkbaar refurbished product terug. Op zich prima service.

Vervolgens reserveren ze het bedrag op je creditcard voor de nieuwwaarde. Bij Apple zijn dit behoorlijke bedragen. In dit geval rond de €1000,-

In het gesprek geven ze (bij navraag) duidelijk aan dat het geld, bij retour sturen oude product, direct weer beschikbaar is.

Helaas!!

Dit gereserveerde bedrag wordt 30 dagen gereserveerd. Dus je moet 30 dagen wachten voordat je het bedrag terug krijgt. Een bedrag van rond de €1000,- is veel geld. Los van dat ze me eerst een verkeerd advies geven, waarbij ik nog eens op €180 euro moet wachten waar ik helemaal geen gebruik van heb gemaakt.

Nu verwijst Apple naar de creditcard service. Deze geeft echter aan dat Apple het bedrag binnen 24 uur na levering kan storneren d.m.v. een reversal. De actie ligt dus bij Apple Dit is wat anders dan de reservering stopzetten en 30 dagen wachten. Ze weigeren de reversal toe te passen. Blijkbaar denken ze bij Apple dat net als bij hun voor iedereen financieel the sky the limit is.

Deze conclusie kan ik trekken na vele omzwervingen:
GEEN Apple Care afsluiten. Erg slechte dienst/service! Nooit weer!

Gewoon bij je verzekeraar afsluiten. Kost misschien een paar cent meer, maar heb je binnen 24 uur netjes je geld terug!
Goedkoop=Duurkoop

PS
Bij Apple feedback is het niet mogelijk om over deze dienst een klacht in te dienen. Bewust?

7 april 2023

Mooi producten maar de service is…

Mooi producten maar de service is waardeloos. Al helemaal wanneer je een macbook van 2000 mag laten repareren, ze vinden altijd wel wat waardoor je toch moet betalen. Lijkt me toch dat spullen van deze prijs en kwaliteit langer mee zouden moeten gaan.

4 april 2023

Is dit jouw bedrijf?