Super klantenservice! Had iets kleins besteld en geretourneerd, maar niet opgehaald door de vervoerder. Klantenservice gebeld en dit was geen enkel probleem, super aardige dame die mij snel kon help... Toon meer
Heb 3 apple itunes cards gekocht bij Primera.Ze deden het alle 3 drie niet.Primera zegt neemt contact met Apple.Gedaan en bleek dat ze mijn kaarten geannuleerd hebben.Ik heb bewijzen gestuurd.Na ander... Toon meer
Heb mijn eerste Apple computer 15 jaar gebruikt zonder problemen, maar kon verleden jaar geen update meer doen. Dus nieuwe Apple computer gekocht….. dacht volgens reclame dit word een verbetering, nee... Toon meer
Afgelopen updates van apple is zo slecht het lijkt alsof ik een totaal andere telefoon heb en moet dingen opnieuw uitzoeken. Niet dat het beter is gemaakt uitendelijk veel slechter en ongemakkelijk. W... Toon meer
- Elektronicawinkel
- Mobiele telefoonaccessoire winkel
- Mobiele telefoon winkel
- Kledingwinkel
- Computer & laptop accessoires
- Computerwinkel
- Softwarebedrijf
- Horlogerie
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Apple designs and creates iPod and iTunes, Mac laptop and desktop computers, the OS X operating system, and the revolutionary iPhone.
Verenigd Koninkrijk
- www.apple.com
Censuur?
Ik heb - volgens mij - een keurige review ingediend op een app, maar die wordt afgewezen: zonder concreet te worden waarom dat is gebeurd: lijkt censuur.
Geen garantie op Air Pods 2 problemen
Ik heb vorig jaar AirPods 2 gekocht en heb er vanaf het begin problemen mee gehad. Het probleem was dat het linker oortje vaak geen contact maakte met mijn iPhone (gaat soms een poosje goed en dan weer niet). Dit is steeds weer op te lossen door of de telefoon te resetten of door de installatie van de AirPods te herhalen. In November ben ik naar de Apple Store in Amsterdam gegaan om het probleem te laten onderzoeken voordat de garantie af zou lopen. Ze konden niets vinden en hebben het linker oortje gratis vervangen maar dit heeft het probleem niet verholpen. Vandaag maar weer eens terug gegaan (en ik zit nog steeds binnen de garantie termijn) en nu was het verhaal er lijkt iets van corrosie (door vocht) in de 'case' te zitten en om dit op te lossen moet alles vervangen worden en dit valt volgens de medewerker van de Apple Store niet onder garantie. Ik gebruik deze AirPods uitsluitend in de gym dus als er al vocht in zit komt dat door transpiratie en dan vind ik het nog steeds kwalijk dat die AirPods hier niet tegen zouden kunnen (dit moet onder normaal gebruik vallen). Ook vertrouw ik de uitleg niet omdat het probleem min of meer vanaf het begin daar is geweest. Verder is het zo dat tijdens eerdere gesprekken in de Apple Store ze mij vertelden dat de 'case' alleen het opladen doet en dat het probleem daar dus niet aan zou kunnen liggen. Nu hebben ze het verhaal dus ineens aangepast en ligt het ook aan de case??
Ik heb heel veel apple producten en dit is de eerste keer dat ik vraag om een reparatie onder garantie en dan geven ze niet thuis! Je betaald de hoofdprijs maar op garantie hoef je blijkbaar niet te rekenen.
Apple heeft mijn leven verpest ik als…
Apple heeft mijn leven verpest ik als ware Samsung fan weet wel hoeveel dingen aan Apple slecht zijn
Apple levert niet, zoals ze zich presenteren
Apple heeft een serie airpods pro 09-2020 verkocht die ruis geven tijdens gebruik, waardoor ze niet meer bruikbaar zijn. Medewerker probeerde nog een lulverhaal met een update van IOS, maar na confrontatie dat de genoemde serie niet deugt, gaf ze aan niets te kunnen doen, omdat garantietermijn is verstreken. Nu blijkt dat mijn kinderen en ik 7 maanden buiten een verlengde garantie termijn vallen, terwijl Apple al langere tijd weet dat deze serie airpods pro niet deugen.
Schandalig dat Apple indertijd geen terugroepactie heeft opgezet en nu zijn klanten laat barsten. Nu zit ik met drie paar niet werkenden airpods pro van ca.
€ 249,- per stuk, terwijl ik ze zelden heb gebruikt.
Een hele slechte ervaring gehad met…
Een hele slechte ervaring gehad met Apple.
Ik zou een vervangende telefoon krijgen wegens een defect aan mijn toestel.
Het vervangende toestel is vervolgens verstuurd naar een totaal ander adres. Eerst wel de borg innen (1129 euro), maar vervolgend de schuld bij UPS (koerier) leggen. Dit is te zot voor woorden!
Uiteindelijk heb ik zelf de telefoon moeten halen bij ons in het dorp.
Ben zeer teleurgesteld in Apple dat er niet iets van een kleine compensatie van af kan.
heb 2 jaar samsung gehad nooit…
heb 2 jaar samsung gehad nooit problemen gehad.
iphone is broll overprijste nest heb er nu al spijt van dat ik dit gekocht heb rampzalig diirt 1u voor ik mn telefoon heb ingesteld moet ik inloggen met mijn icloud en sturen ze een bericht met een verificatie code naar een nr dat al 5 jaar niet meer in gebruik is dit kan je dus nergens aan passen of nergens inlogen zpnder die sms dus kben alles kwijt en heb voor nikks extra opslag op de cloud gekocht appel oplichters enige reden dat ge nog koploperzijt is door de sociale media brainwash nest want android is 1000 procent b'tr en da is een feit
Het valt toch echt wel mee
Ik moet toch echt even reageren. Ik ben een echte Apple fanboy, al sinds 2008 met mijn iPhone 3G en uit de VS geïmporteerde iPad 1.
Ik zie een hoop mensen zeuren over problemen die ze zelf veroorzaken. De accu, ik gebruik een chargie waardoor mijn accu (pre iPhone 15) nooit over de 80% werd opgeladen met niet meer dan 7 watt. Ook liet ik hem niet onder de 30% komen. Gevolg, accu na anderhalf jaar nog 100%.
Verder, niemand geeft zolang software ondersteuning als Apple. Met een Android is het vaak na 3 jaar afgelopen.
Garantie is 1 jaar, daar buiten moet je niet zeuren want dan had je maar Apple care moeten kopen. Apple had ook standaard 3 jaar kunnen geven maar dan was je iDevice ongetwijfeld duurder bij aankoop. Ik heb nooit Apple care aangeschaft.
Ik heb trouwens maar 1 keer een defect aan een iDevice gehad, mijn iPhone 14 had een lightning poort met kuren en werd onder garantie omgeruild voor een nieuwe. Dat was de enigste keer.
Mijn ervaringen met de helpdesk zijn redelijk. Niet perfect maar zeker ook niet erg slecht. Denk alleen dat een cursusje iDevice kennis wel handig zou zijn voor sommige medewerkers aangezien ik meer kennis schijn te hebben dan de gemiddelde helpdesk medewerker.
Al met al valt het zeker mee en zijn de reviews hier niet representatief. Mensen met problemen klagen, tevreden mensen schrijven meestal geen review.
1 ster is net te weinig
1 ster is net te weinig, 2 is te veel vind ik.
De service kost alleen maar geld. Geen begrip van garantie. Jammer!
Koop geen producten uit de webshop van Apple
Op 24 september bestelde ik op de website van Apple een Apple Watch. De belofte van de bezorging op de volgende werkdag werd niet gehaald. Na een week waarin UPS de bezorging continu verzette en aanpaste, belde ik op woensdag 2 oktober voor het eerst met de klantenservice. Er werd een onderzoek ingesteld en ik kreeg later terug dat ik wederom een bezorgafspraak moest maken met UPS (terwijl ik al een aantal dagen op hen gewacht had). Ik belde die dag een tweede keer en gaf aan de bestelling te willen annuleren. Dit werd geregeld en ik dacht dat daarmee alles klaar was.
De volgende dag, 3 oktober, kreeg ik een melding dat het pakket bezorgd was. Ik heb daarna wederom contact gehad met de klantenservice om aan te geven dat ik niks ontvangen had. Een week later belde mijn buurman na zijn vakantie aan dat er een pakket bezorgd bleek te zijn in zijn brievenbus voor mij. Schandalig, want er dient voor het pakket getekend te worden dus bezorging in de brievenbus en ook nog eens de verkeerde lijkt me al een grote fout van de verzender.
Op 14 oktober belde ik met de klantenservice dat het pakket terecht was en dat ik graag een retourlabel wilde ontvangen. De medeweker zorgde ervoor dat ik het label zelf kon uitprinten. Zo gezegd zo gedaan, op woensdag 23 oktober leverde ik het pakket in bij het UPS point. Ik kreeg keurig een SMS van UPS met de bevestiging. Maar tot mijn grote teleurstelling en verbazing zag ik dat na een week het pakket nog steeds niet opgehaald is bij het UPS point door UPS.
Bij de klantenservice krijg ik steeds te horen dat het pakket eerst door hen ontvangen moet zijn voor zij overgaan tot terugbetaling. Ik heb het pakket, toen het eindelijk terecht was, keurig ingeleverd. Apple dient mijn inziens er nu zelf met de verzender eruit te komen dat het pakket bij hen bezorgd wordt. Tevens ben ik van mening dat het ontvangen van de retourbetaling hier nu los van is komen te staan. Ik vind het schandalig dat ik na zes weken en herhaaldelijk contact nog steeds mijn geld niet heb.
Neem van mij aan, koop niks bij de webshop van Apple.
KOOP HIER NIKS DIT ZIJN OPLICHTERS
KOOP HIER NIKS DIT ZIJN OPLICHTERS
JA ZELFS APPLE LICHT MENSEN OP
Ik had donderdag 24 oktober een iphone 16 pro max gekocht alles netjes in een keer betaald. Hoorde ik hem dezelfde dag,Donderdag 24 oktober dus, op te kunnen halen, nou zit ik nog steeds te wachten op de ophaalbevestigings mail er is 0 keer contact met mij opgenomen over wat er is mis gegaan ik heb zelf contact op moeten nemen krijg ik steeds te horen dat ik verbonden word met een expert,nou niet dus ik krijg gewoon een automatische geluidsbericht te horen dat ik mijn contactgegevens achter moet laten en dat was sinds 24 oktober al begonnen het is
Nu 28 oktober 4 dagen verder dus en er is nog steeds geen contact opgenomen of gemaild met wat het probleem is dan maar zelf contact op moeten nemen wordt er door de 1ste medewerker gezegd dat er iets fout is gegaan met mijn bank vervolgens 2de medewerker, Ruben gesproken die aangeeft dat er niks fout is gegaan met de betaling heel vreemd! Dan vraag ik me af waarom ik
Mijn iphone nog steeds niet heb kunnen ophalen als er niks fout is gegaan met mijn bank heel vreemd zeker van apple zou je dit niet willen verwachten
Goede service in de winkel
Goede service in de winkel, maar alle beloftes die gedaan werden na het bezoek in de winkel houden geen steek. Eerste vooral alles in de verkeerde taal, daarna werd er mij gemeld dat iemand mij ging contacteren voor business. Ze vonden mij gewoon niet terug, dus ging het niet.
Batterij is erg slecht
Mijn batterij laadt niet meer op
Mijn batterij laadt niet meer op. Je betaalt zoveel voor een toestel en toch gaat het stuk.
Mijn iPad laadt niet meer op
Mijn iPad laadt niet meer op, oplaadpoort kapot na 16 mnd. Helaas alleen een dure reparatie aangeboden door Apple care, geen enkele tegemoetkoming naar de klant, want “uw garantie is verlopen” . Je zou toch verwachten dat zo’n duur apparaat langer meegaat.
Laatst een iphone 13 gekocht
Laatst een iphone 13 gekocht, wat een top apparaat.
Gps storing iPhone 16
iPhone 16 heeft waardeloze gps.
Oude XR probleemloos. Google maps flitsmeister
en kaarten lopen steeds vast.
Batterij gaat snel kapot
Batterij gaat snel kapot, al helemaal bij iPhone 14 Plus , echt dure telefoon. Ik verwacht wel meer voor dat geld.
Reparatie is ook niet bepaald goedkoop.
Maken u van alles wijs.....
Zij zeggen dat die apparaatgeschiedenis niet te wissen is en koopjeonderdelen zegt alleen door AMAC bv...
Dat klopt niet.... bij deze de review bij koopjeonderdelen:
Punt 1. Originele iphone 13 batterij is pulled new en dat word niet vermeld op de website noch dat er een melding zou komen dat de batterij niet origineel is.
Punt 2. Batterij is leeg ipv 50% zoals het bewaaradvies is, gelukkig deed deze nog laden.
Punt 3. Zeggen dat de verzending is gedaan maar dat is een leugen als u met paypall betaald hebben zij dat 1 of 2 dagen later binnen als u het van uw rekening af laat schrijven via paypall en dan pas word verzonden.
Punt 4. Ik plaats de batterij en er komt geen 100% te staan en stuur een email ervoer en krijg volgend bericht:
Beste,
Wij verkopen als een van de weinigen échte originele batterijen voor iPhone's. Deze garantie krijgt u van ons.
Ik zal even kort toelichten over de afkomst, conditie en de melding van onze originele batterijen:
Onze originele batterijen worden uit nieuwe iPhone's gehaald. Deze toestellen zijn ingekocht om hier de onderdelen uit te halen voor wederverkoop. Hierdoor kunnen wij met volle 100% zeggen dat wij als een van de weinigen originele onderdelen aanbieden. De batterijcapaciteit/batterijconditie is hierdoor nog op de volle 100% capaciteit.
Wij krijgen dagelijks vragen over de ''belangrijke batterij-informatie'' en hier hebben wij een uitleg over. De functie van de melding is een waarschuwing voor het feit dat de batterij vervangen is door een niet-officiële reparateur. Authorized Apple reparateurs kunnen deze melding deactiveren. Een derde partij zoals u of Koopjeonderdelen kan dit niet, hierdoor verschijnt de melding op uw beeld. Maar wees gerust, het is slechts een loze waarschuwing. Het heeft geen enkele invloed op de prestaties van de iPhone accu, beeldscherm of de iPhone zelf. Of je nu een originele batterij of een replica batterij installeert, de melding zal hoe dan ook verschijnen.
Mocht u nog vragen hebben, hoor ik het graag.
Met vriendelijke groeten,
Julian Wiegman
Klantenservice | Koopjeonderdelen.nl
HET IS MIJ GELUKT, HIJ STAAT OP 100% EN DE MELDING HEB IK WETEN TE VERWIJDEREN. HIJ KOMT WEL ALS GEBRUIKT NAAR VOREN IN DE APPARAAT EN ONDERHOUDS GESCHIEDENIS!
Update apparaat en batterij gaat achteruit..
Niks aan de hand met mijn Apple iwatch SE. Totdat ik de nieuwste update erop had gezet. Batterij ging ineens 2/3 minder lang mee. Gezien de berichten die ik hier lees ben ik niet de enige die dit overkomt. Blijft bijzonder dat hier niks aan gedaan wordt door bijvoorbeeld een ACM (tip: je kan een klacht indienen bij het ACM). Het is pure oplichting. Het is geen geheim dat Apple dit al in het verleden heeft gedaan en ze dit blijkbaar nog blijven doen.