Wat een waardeloos bedrijf. Heb mijn bestelling nooit gekregen...kreeg wel bericht wanneer het verzonden zou worden, daarna niks meer gehoord. Bellen hoef je ook niet aan te beginnen..ze zijn alti... Toon meer

Bestel niet op deze site! Betaling is snel gebeurt, maar vervolgens kan je naar je geld en je spullen fluiten. Op telefoontjes en mails wordt niet gereageerd. Na een zoekopdracht via google kwamen... Toon meer

Bestelling gedaan, na 1 week zelf contact gezocht met de vraag waar mijn bestelling bleef. Eén product kon niet op tijd geleverd worden, daarom vertraging. Deel geld terug ontvangen, vervolgens rest v... Toon meer

Helaas te snel besteld en geen recensies gecheckt! Order is verstuurd, order is zoek,order is in systeem blijven staan etc etc. Allerhande smoezen worden gebruikt maar leveren ho maar!! Let op... Toon meer

1. Dieren en huisdieren

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Aquarium-winkel - Aquaria Inrichting Techniek Medicijnen Voeding Onderhoud Waterconditioners Accessoires Bestrijdingsmiddelen Terraria Vijver Aquariumbewoners aquaria, aquarium, winkel, ideal, shop, medicijnen, filters, pompen, decoratie, inrichting, techniek, bodembedekking, luchtfilter, luchtslang, vissen, waterplanten, juwel, aquality, decoratie, grind, legholen, jbl, eheim, tetra, sera, aquariumwinkel, aquariumartikelen

1,3

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Koop hier niet!!

Wat een waardeloos bedrijf.
Bellen hoef je ook niet aan te beginnen..ze zijn altijd even niet bereikbaar....wat een teleurstelling dit bedrijf

7 maart 2026

Hebben mijn adres niet op hun pakket…

Hebben mijn adres niet op hun pakket gezet, gevolg PostNl heeft deze retour gestuurd. Probeer al een paar dagen contact te krijgen...zonder succes.:(

Van zodra het toch in orde komt, laat ik jullie dit via deze weg weten.

Na vele pogingen...eind goed al goed. Eenmaal in contact hebben ze het nog 2 maal geprobeerd (fout lag bij het automatisch labeling systeem voor de post.

Jammer dat het zo is gegaan maar uiteindelijk dikke pluim voor de klantendienst.

9 juni 2020

Erg tevreden!!

Voor de eerste keer bij deze webshop besteld. Via de e-mail netjes en snel geholpen met een aantal vragen. Mijn bestellingen waren snel in huis. Erg tevreden!

29 oktober 2017

Na kleine 2 jaar binnen de garantie volledig nieuwe pomp ontvangen

Kleine 2 jaar geleden Juwel bioflow one besteld en zonder problemen ontvangen. In augustus deed hij echter niks meer, na kontakt via de mail afgesproken het filter retour te sturen waarna Aquqrium-winkel deze naar de fabrikant zou sturen. Toen bleef het even stil, na een paar mailtjes over en weer is er uiteindelijk een compleet nieuw Juwel bioflow one opgestuurd!

25 oktober 2017

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Goede service, snelle levering en kwalitatief goede producten.
Ik ga hier zeker vaker bestellen!

22 oktober 2017

Heldere communicatie, professioneel bedrijf

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. goede heldere communicatie via de mail en de producten zaten netjes en goed verpakt Ik vindt dit een fijn en professioneel bedrijf, mijn volgende aankoop doe ik zeker ook bij hen, top!

20 oktober 2017

Ervaring met aquarium-winkel.nl

Mooie producten, duidelijke site. Wat problemen gehad, omdat er geen bevestigingen of mails naar hotmail-account gezonden konden worden. Oftewel, bestellingen kunnen beter met een ander e-mailaccount geplaatst worden. Telefonisch niet bereikbaar.

Toen we uiteindelijk wel contact hadden, is alles wel netjes afgehandeld.

28 augustus 2017

Pakket niet opgestuurd en krijg geen …

Pakket niet opgestuurd en krijg geen contact via mail of telefoon. Pas na online klagen wel contact gekregen. Ik zou gemaild zijn over de vertraging, maar ik kan dit nergens terugvinden. Misschien is hier iets foutgegaan. Geld teruggestort gekregen.

4 juli 2017

Zeer tevreden

Ben zeer tevreden, goede service en als er iets niet op voorraad is laten ze dat weten.

16 maart 2017

Review

Mijn bestelling was weer binnen enkele dagen in huis.
Iets later dan verwacht maar na contact via mail de bestelling aangepast en de volgende dag geleverd.

8 augustus 2016

Conform afspraak

Mijn bestelling is goed en snel afgewerkt. Niet leverbare goederen direct gecrediteerd. Levering en creditering is conform afspraak gedaan.
Ik raad een ieder aan bij aquarium-winkel de spullen te kopen.

5 augustus 2016