Aquarium Winkel

Wat een waardeloos bedrijf. Heb mijn bestelling nooit gekregen...kreeg wel bericht wanneer het verzonden zou worden, daarna niks meer gehoord. Bellen hoef je ook niet aan te beginnen..ze zijn alti... Toon meer

Bestel niet op deze site! Betaling is snel gebeurt, maar vervolgens kan je naar je geld en je spullen fluiten. Op telefoontjes en mails wordt niet gereageerd. Na een zoekopdracht via google kwamen... Toon meer

Helaas te snel besteld en geen recensies gecheckt! Order is verstuurd, order is zoek,order is in systeem blijven staan etc etc. Allerhande smoezen worden gebruikt maar leveren ho maar!! Let op... Toon meer

1. Dieren en huisdieren

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Aquarium-winkel - Aquaria Inrichting Techniek Medicijnen Voeding Onderhoud Waterconditioners Accessoires Bestrijdingsmiddelen Terraria Vijver Aquariumbewoners aquaria, aquarium, winkel, ideal, shop, medicijnen, filters, pompen, decoratie, inrichting, techniek, bodembedekking, luchtfilter, luchtslang, vissen, waterplanten, juwel, aquality, decoratie, grind, legholen, jbl, eheim, tetra, sera, aquariumwinkel, aquariumartikelen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen service

Ik heb een filter van Tetra gekocht ex1200 nu is er een fabricage fout in de afdekrubber over 10 cm zit deze in de kap verscholen kan de winkel niets aan doen maar ik mag mijn filter niet terug stuuren er kan niets mis mee zijn zeggen ze na 4 dagen elke mail heeft 4 dagen nodig voor antwoord gewoon zielig dat je zo kan werken gr agnes

22 juli 2016

Uitstekend

De vissen zijn snel en perfect thuis afgeleverd. Als ik weer vissen wens zal ik zeker weer bij het Aquarium Winkel bestellen.

6 juni 2016

Wel betaald, niet geleverd.

Bestelling is na betaling niet verzonden. Op e-mails wordt niet gereageerd, telefoon wordt niet opgenomen. Ik overweeg, op aanraden van een raadsman, na een ultimatum van 24 uur aan hen gesteld, aangifte te doen van Internetoplichting.

2 juni 2016

Gewoon slecht

Ze zijn zo traag als dikke stront tegen de berg. Vrijdag iets besteld. Heb nog niet eens eens een order bevestiging.denk dat ik deze mensen maar eens bij kassa ga aangeven. Op deze manier hoor je geen zaken te doen. telefonisch zijn ze gewoon onbereikbaar. Dus koop niks hier. Ik hoop mijn spullen nog wel te krijgen. groet Brunsveld.

31 mei 2016
Logo Aquarium Winkel

Antwoord van Aquarium Winkel

Goedenavond JP Brunsveld,

Op uw naam kunnen wij helaas geen bestelling terugvinden. Ook heb ik geen e-mail van u ontvangen.

Graag ontvang ik een ordernummer om na te kijken waar het mis gaat.

Aquarium-winkel

onbereikbaar

Een week na mijn bestelling eens contact opgenomen, blijkt dat het product nog niet bij de leverancier besteld was. vervolgens zou deze maandag op de post gaan en zou ik op de hoogte gehouden worden. Helaas niet bereikbaar via de telefoon en geen antwoord op mails.

Zou fijn zijn als er van te voren gecommuniceerd word over eventuele vertraging, dan was het geen probleem geweest.

27 januari 2016

Levering

Snelle levering van mijn achterwanden en netjes verpakt

G.Hendrikx

15 januari 2016

Na drie weken wachten!

Telefoon wordt niet opgenomen, op hun site wordt aangegeven dat dit inderdaad een probleem is.
Twee e-mails verstuurd, telkens tijdens het volgende weekend ongeveer hetzelfde antwoord ontvangen: 'Er is iets fout gegaan, maar het is niet onze schuld (maar o.a. wel van postNL ?)'.
Na bijna 3 weken mij hier afgevraagd of ik met oplichters te maken had. Vrij snel een antwoord per e-mail ontvangen en ik citeer: 'Ik zou het wel fijn vinden als u de review over ons dan wilt verwijderen. Wij hebben gedaan wat we beloofd hebben.'
Twee dagen later een e-mail van postNL ontvangen: 'Er is om 16u 19 een pakket voor u afgeleverd.' En de volgende dag - exact 3 weken na het plaatsen van mijn order - had ik mijn bestelling thuis.

Het is spijtig dat ze niet bekwaam zijn om voor al hun klanten de service te leveren die je van een webshop mag verwachten. Er zijn voldoende andere webwinkels waar probleemloos je bestelling de volgende dag wordt thuisbezorgd.

24 december 2015

Niks te klagen :)

Heb 2 Juwel achterachterwanden besteld bij deze firma omdat ze de goedkoopste waren. Kreeg de bestelling de volgende dag in huis

19 oktober 2015

Niet professioneel

Moest te lang wachten op levering pomponderdeel, kon de zending annuleren (volgens afspraak), kreeg drie weken later toch geleverd en op mijn vraag hoe nu te handelen geen respons.
Bedenkt eer gij begint. Ik niet meer !

10 september 2015

Zou de bestelling aankomen? Jullie horen het

van het weekend voor ongeveer € 100,- besteld. Daarna pas de recensies gelezen. In mijn teruggekeerde mail stond dat ik een pakbon gekregen had. Als ik hem open kom ik op hun site terecht maar geen pakbon. Ook geen bevestiging van ontvangst vandaag. Ik gebeld,zeiden ze, vandaag is het 7 september, dat ze tot 31 augustus onbereikbaar waren.Ik begin te vrezen, hoop dat ze de spullen opsturen anders bestel ik alleen nog bij bekende winkels via internet. Als ze de spullen alsnog opsturen zal ik daar netjes melding van maken maar ik ben ongerust.

7 september 2015

Goede webwinkel met een vlotte levering

Voor 55 euro aan aquariumtoebehoren besteld vorige week. ik wist dat de winkel aan het verhuizen was en daarom had ik een lange levertijd verwacht. echter kreeg ik het pakket de dag na mijn bestelling al in huis! Ik kreeg netjes een mail dat het pakket verpakt was en daarna ook dat het verzonden was. Hier stond een track en trace code in om het pakket te volgen. Kortom een zeer goede service en dit zal niet mijn laatste bestelling zijn!

Vriendelijke groeten van Henk

6 november 2014

Super opgelost!

Na de bestelling van 2 pompen, bleek dat 1 pomp niet meer leverbaar was. Netjes bericht over gekregen.Mijn geld is netjes terug gestort.
Nu bleek dat de pomp die wel kwam stuk was. Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik meteen antwoord, ik moest even iets nakijken. Maar dat was het niet. De volgende mail was zeer service gericht, we sturen u een nieuwe, hou de kapotte pomp maar, hij hoeft niet terug gestuurd.Kortom een zeer goede service en ik zal ook zeker weer gebruik maken van jullie diensten!
Groeten Jeannette van Lieshout

4 september 2014

gaat er mee door.

Het is niet de snelste leverancier in mijn geval, ook had ik pas het id dat mijn klacht gehoord werd nadat ik hem op deze site geplaatst had. Echter schijnt het om een misverstand te gaan en was mij al binnen een week een mail verstuurd dat 1 van mijn 2 "gangbare artikelen" naar mijn idee niet op voorraad was.. deze mail is mij in zijn geheel aan het oog ontsnapt. Maar na de klacht hier ben ik netjes binnen een aantal uur opgebeld om mij dat te verklaren en zal 1 van de twee artikels morgen op de post gaan.

28 augustus 2014

Ontevreden

Bestelling gedaan, na 1 week zelf contact gezocht met de vraag waar mijn bestelling bleef. Eén product kon niet op tijd geleverd worden, daarom vertraging. Deel geld terug ontvangen, vervolgens rest van producten niet ontvangen. Weer na 1 week zelf contact gezocht, mij werd beloofd dat de bestelling binnen 24 uur verstuurd zou worden. Echter na 48 uur, geen bericht of pakket. Geld terug gevraagd en gekregen.

25 juni 2014