Min mand og jeg bestilte nogle forskellige ting fra webshoppen, og nogle dage senere fik vi besked at de oplevede problemer med PostNord, og om de måtte komme forbi og levere ordren på vores adresse.... Toon meer
Jeg bestilte en god håndfuld saucer til en julegave. Virkelig fint prisniveau. Én vare var udsolgt, men Jørgen fra AsiaTorvet sendte mig et godt tilbud på en større erstatning af samme type sauce. Vir... Toon meer
Jeg havde bestilt en god håndfuld varer torsdag aften. De ankom allerede lørdag formiddag og det hele var der, og det var omhyggeligt og forsvarligt pakket ned. Der var en enkelt af varerne der desvær... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
AsiaTorvet er en familiebaseret virksomhed i stadig vækst der sælger asiatiske fødevarer. Det betyder at organisationen ikke er stor og klodset, men mere strømlinet og direkte. Denne fordel giver næsten altid det rigtige svar første gang. kontakt os døgnet rundt på: info@asiatorvet.dk
Kelstrupgårdvej 3, Holbøl, 6340, Kruså, Denemarken
- 40 15 75 17
- info@asiatorvet.dk
- www.asiatorvet.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
God oplevelse!
Da ordren blev bestilt, gik der ikke mange dage før den var landet hjemme hos os.
Det gik hurtigt, de ansatte er søde og jeg fik alt det jeg havde bestilt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse! :)
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, de ansatte er meget søde:) købte konjac nudler og det smager sygt godt
Super god oplevelse
Min ordre blev pakket med omhu, da den indeholdt et par skåle. Overraskende hurtig fragt og levering.
'SCAM Pakken' til 199kr.
Bestilte 'SamYang Pakken' til 199kr.
Der medfulgte 6 pakker nudler, føler mig virkelig snydt.
Vil ikke anbefale denne hjemmeside.
WHAT A SCAM!

Antwoord van AsiaTorvet.dk
Jeg har bestilt en stor skraldeboks
Jeg har bestilt en stor skraldeboks, efter jeg så jeres reklame på Tiktok.
I jeres Tiktok reklame på den boks til 149kr var der utrolig mange forskellige saucer, paste, nudler, kokos mælk, the osv. Så jeg bestilte den til 249kr og så virkelig frem til at modtage pakken, men må indrømme at jeg blev slemt skuffet. Det var ikke andet end en "snack" boks, med 12 yumyum nudler med rejer, 3 poser chips, 10 vegetar nudler, 3 pakker chokolade kiks, og 7 pakker pocky alle med jordbær smag, 2 poser karmaliseret popcorn og 1 sæbe.
Jeg er klar over at dette er en "lykke" kasse og at indholdet selvfølgelig varierer. Men jeg havde håbet på større variationer end mange af samme slags og alt sammen enten nudler eller snacks/slik.
Forsendelsen var hurtig, der gik kun 2 dage, så den er helt i top !
Jeg vil give skralde kassen endnu et forsøg om nogle mdr, og håbe på lidt mere brugbare ting til madlavningen, ellers er det sidste gang jeg benytter mig af dette produkt.

Perfekt
Hurtig levering og alt var som det skulle være. 5/5 herfra
De rigtige varer til gode priser
De rigtige varer til gode priser, og selv i december gode leverings tider.
Ankom forsvarligt pakket ind, absolut ikke sidste gang jeg handler her.
Meget fin LeveringsService:
Meget fin Leveringsservice:
jeg fik Service opkald vedr. aftale om
"Hurtige leveringstidspunkt end forventet og aftale om herom."
Alt perfekt og leveret dagen efter bestillingen.
Pakket meget fint og i komprimeret emballage -)
stabilt indtryk.
Dags til dags levering.
Dags til dags levering.
Bestilte 2 kasser nudler, yum yum. En okse og en med kylling. En flaske soja, og et glas Chili olie. Alt virkelig flot pakket og endda sådan at hele kassen havde et transporthåndtag.
Er virkelig tilfreds med deres service!
Manglende varer i min ordre
Det er 2. gang jeg handlede hos dem, men det bliver desværre den sidste. Begge gange har de leveret noget, som jeg ikke bestilte, med den undskyldning, at det nødvendige antal varer ikke var på lageret. De havde både min e-mail og tlf.nr. De kunne kontakte mig og informere om, at de havde problemer med min ordre. De kunne også investere i et bedre system på deres hjemmeside, som gør det umuligt at bestille noget, som ikke er på lageret.
Det kan godt være, at de synes, at det er en god service at levere noget andet og lægge ekstra varer i kurven, men ikke i min optik.
Der blev lagt en seddel med en sød besked om, at de havde problemer, men det kan jeg ikke bruge til noget nu. Jeg finder nogle andre at handle med fra nu af.

Nemt hurtigt og effektivt
Nemt hurtigt og effektivt, bestilte den 11 betalte med Mobil pay hentede min pakke den 12, det kan man kalde service
Super gode Chopsticks
Fin fragt ... Super gode Chopsticks jeg købte i stål. Alt som det skulle være
Asia Torvet is the place to go for all Asian food
When one does not live in Copenhagen or Aarhus or Odense - AsiaTorvet is the place to (web)shop for everything needed for Asian cooking. I can finally return to my tried and true Thai, Japanese or Chinese recipes. How wonderful!
I also like to note that I am delighted by the fact that an order placed yesterday is already delivered the next day!
For gamle varer og arrogant kundeservice!
Opdatering 2
Efter kontakt med Asiatorvet, har de været utrolig ubehagelige, fordi jeg har lagt denne anmeldelse, og grundet det, gik jeg alle mine produkter minutiøst igennem.
Her kunne jeg så konstatere at der var 5 produkter imellem der allerede var løbet på dato.
Derudover har jeg fundet 10 pakker nudler (ud af de 30 jeg købte) der slet ikke har en udløbsdato på, så dem tør jeg ikke spise.
Opdatering.
Jeg kontaktede Asiatorvet omkring de produkter der løb på dato om 2 dage og det dårlige udvalg i deres Mystery box.
Jeg fik en ekstremt arrogant mail fra "Kundeservice", der i bund og grund gav mig skylden for det, fordi jeg jo havde valgt en Mystery box.
Derfor har jeg også fjernet stjerner fra min anmeldelse, jeg kommer ikke til at handle hos Asiatorvet igen, og kan kun fraråde andre at holde sig langt væk fra dem.
De er tydeligvis ligeglade med deres kunder, og med om de sender dem skrald!
Jeg bestilte en pakke med 30 forskellige pakker nudler, heraf havde 10 af dem ingen udløbsdato, og en pakke var allerede blevet for gammel for 2 måneder siden.
Jeg bestilte også en Mystery box, den var jeg dog lidt skuffet over. Ud over en pakke med ris, var det også blot en masse nudler. Jeg ved godt det er en overraskelse, men havde forventet en del mere variation, da de skriver det er alt godt fra sortimentet, og ikke bare en masse med nudler, som ovenikøbet har meget kort dato på. Den ene pakke nudler har 2 dages holdbarhed fra jeg modtog dem.
Risene er allerede blevet for gamle og 2 yderligere pakker nudler var for gamle.
De har også pakker med ting der er gået på dato, hvilket jeg bevidst holdt mig fra, så er faktisk ret skuffet over den del af ordren.
Super hurtigt og værdi for pengene
Kan varmt anbefale deres "skraldemix" boks eller hvad det hedder. Fik utroligt meget variation og værdi for pengene. Både en masse spændende nudler med stor variation i smag og mærker, saucer, en stor pakke peanuts og meget mere spændende. Er så tilfreds med den pakke!
Jeg købte også den lille version af lykkepakken for nudler og den var jeg lidt skuffet over, da der udelukkende var nama og yumyum nudler i. Havde håbet på lidt mere variation. Så den kommer jeg nok ikke til at bestille igen. Men jeg kommer 100p tilbage efter den skraldepakke! Alle pengene værd og tingene fejler absolut intet. De er bare over dato.
Derudover var der super hurtig levering. 2 dage efter jeg bestilte (sent om aftenen) kunne jeg hente pakken i nærboksen.
Virkelig hurtig levering.Pålidelig
Virkelig hurtig levering.Pålidelig. Gode varer.Gode priser. Bedste sted at handle.
Elsker alt ved denne lille shop her
Elsker alt ved denne lille shop her! Glutenfrie vare, mega hurtig levering! I er super gode og i kan tro vi handler her fremover!
Jeg bestilte mine varer fredag aften og…
Jeg bestilte mine varer fredag aften og modtog dem i dag ,mandag. På trods af 27 varmegrader skulle glutenfri risnudel suppe da prøves. Det var nemt, hurtigt og lækkert. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos asiatorvet 👍