AsiaTorvet.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min mand og jeg bestilte nogle forskellige ting fra webshoppen, og nogle dage senere fik vi besked at de oplevede problemer med PostNord, og om de måtte komme forbi og levere ordren på vores adresse.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

When one does not live in Copenhagen or Aarhus or Odense - AsiaTorvet is the place to (web)shop for everything needed for Asian cooking. I can finally return to my tried and true Thai, Japanese or... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en god håndfuld saucer til en julegave. Virkelig fint prisniveau. Én vare var udsolgt, men Jørgen fra AsiaTorvet sendte mig et godt tilbud på en større erstatning af samme type sauce. Vir... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt en god håndfuld varer torsdag aften. De ankom allerede lørdag formiddag og det hele var der, og det var omhyggeligt og forsvarligt pakket ned. Der var en enkelt af varerne der desvær... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aziatische toko

Geschreven door het bedrijf

AsiaTorvet er en familiebaseret virksomhed i stadig vækst der sælger asiatiske fødevarer. Det betyder at organisationen ikke er stor og klodset, men mere strømlinet og direkte. Denne fordel giver næsten altid det rigtige svar første gang. kontakt os døgnet rundt på: info@asiatorvet.dk

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Faldt over dem på tiktok hvor de…

Faldt over dem på tiktok hvor de reklamerere med at for 10 kr kan man få filmet sin ordre. Det tænkte jeg at jeg ville prøve har endnu ikke set vidoen. Snart 1 måned siden jeg lavede min ordre. Varerne kom dog men ikke det værd. Handler Der med stor sandsynlighed ikke igen

14 januari 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fandt jer på Tik Tok og så i havde en…

Fandt jer på Tik Tok og så i havde en masse lækre ting jeg ikke har kunne finde i lang tid og en masse nudler jeg ville prøve :) det bliver "Kun" til 4 stjerner (men med pil op) da kassen var gået op i bunden og nogle af nudlerne var blevet lidt mast men det kan have været fra transport. :)

5 januari 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God til at bringe det asiatiske køkken hjem, men...

Vi fandt dem på tik tok og er super glade for deres udvalg, de er ærlige om problemerne ved levering af frost og pakker det ansvarligt og hjælper os virkelig til for første gang at kunne lave sushi, vil helt klart handle her igen og planlægger at køre forbi næste gang jeg er i Tyskland.
Det ville være 5 stjerne hvis ikke de havde verdens værste bobleplast, det er uacceptabelt.

29 december 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kom ud få at de varer jeg havde…

Jeg kom ud få at de varer jeg havde bestilt at de ikke hade alle de nudler jeg skulle have men så fik jeg bare en mare af de andra ting os selv om den var dyer så det setter jeg pris på men syndes godt nu det her mit nr at de næste gang ringet eller skrav og spurte om der var noget andet jeg ville have med men alt i alt er jeg tilfreds og fik os min pakke til tiden og hurtit

30 november 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg ville købe nogle nudler og tænkte…

Jeg ville købe nogle nudler og tænkte at det var oplagt at bruge dem da de havde nogle skarpe priser.

Dog blev den skarpe pris fuldstændig ødelagt da jeg skulle give 85 kroner for at få pakken leveret til en pakkeshop.

Jeg kontakter dem da jeg tænker det er en fej, jeg modtager så en flabet mail tilbage om at den planet de bor på koster ydelser penge.

Hvis jeg selv opretter en pakke af samme størrelse og vægt hos GLS koster den kun 49 kroner, uden fragt aftale.

25 november 2021

Perfekt pakket ind!

Har bestilt fra Asiatorvet én gang nu, og kan kun anbefale det.
Bestilte om morgenen en torsdag og den blev sendt selv samme dag. Varerne var i den bedste kvaliteten da jeg modtog pakken, hvilket nok har skyldtes deres fantastiske indpakning! Alting var pakket til præcision så intet kunne gå i stykker, trods at jeg havde købt ting som risvin og Pocky.
Vil klart købe fra Asiatorvet igen!

20 oktober 2021

Fantastisk leverings tid

Fantastisk leverings tid. Bestilte igår og fik det i dag allerede. Plus det er helt i Kruså og alligevel fik jeg det allerede i dag. Plus det var super godt pakket ind, så intet gik i stykker. Kan varmt anbefales 🙏🏼😍Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.

1 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ris der lugter af kloak !!! Og afvisende kundeservice !

Ris der lugter af kloak !!!

Købte flere varer hos firmaet, men måtte desværre konstatere at de pose med 4,5 Kg ris, absolut ikke var anvendelig til menneske føde.
Det første jeg oplevede efter at have kommet vand på risene, var en kvalm lugt af kloak...
Føj for pokker....
Det har jeg ALDRIG før oplevet ved ris noget sted fra.

Tillod mig så at skrive en klage herover.
Tak for kaffe...
Chefen hos Asiatorvet Jørgen Nielsen svarer både groft og uforskammet, og på ingen måde imødekommende over for de stinkende ris.
At jeg hvis jeg ikke kan komme og få posen byttet på et hestemarked i Hammel, så kan jeg "send posen retur til os for egen regning"

Som fødevare forhandler, så er det 100% i JERES interesse at modtage en vare retur, hvis der er den mindste mistanke om forurenede varer - og dermed er det jer der fra start af skal fungere som den aktive part, og ikke afvise og mistænkeliggøre en kunde henvendelse.

Ved du hvad Jørgen Nielsen, jeg afleverer dem til Fødevarestyrelsen, så kan de selv tage fat i jer....

11 september 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dyr fragt - svare ikke på mail

Jeg kom forbi deres hjemmeside for første gang, og fandt da en varer jeg gerne ville købe (ris), grundet både kvaliteten og pris.

Da jeg tjekker indkøbskurven inden endelig bestilling, opdager jeg en ekstrem høj fragtpris. Går derfor ikke videre med købet, men sender derimod en mail til firmaet, for at høre om der ikke er noget helt galt med den oplyste fragtpris. Nu efter lige knap en uge, har jeg intet svar fået.

Jeg lægger nu min ordre et andet sted.

27 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid gode varer og hurtig levering

Altid gode varer og hurtig levering. Jeg handler fast hos Asiatorvet.dk, og det har altid været en 5 stjernet oplevelse med god kundeservice, kvalitetsvarer og hurtig levering.

29 mei 2021
Logo AsiaTorvet.dk

Antwoord van AsiaTorvet.dk

Hej Emily, vi takker for dine flotte ord. Vi prøver hver dag at yde vor bedste service og at være en spændende leverandør af fødevarer til det autentiske Asiatiske køkken. Tak også til alle andre positive anmeldelser som vi ikke måtte have besvaret personligt tilbage. Ha' en supergo' dag :-)