Asogem..of beter..asociaal... Sturen bericht na n beko reparatieverzoek. Nemen zsm contact op...NIET TE VERTROUWEN... LATEN NIKS VAN ZICH HOREN.. DOE GEEN ZAKEN MET BEKO.. KOOP NIKS VAN BEKO.... Toon meer

De monteur (Bart) kwam - overigens netjes op tijd-om de deur van de nieuw geleverde wasmachine te vervangen. (deur was n.l. beschadigd tijdens de levering.) Een zeer vriendelijke monteur die beslist w... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Asogem..of beter..asociaal...

Asogem..of beter..asociaal...
Sturen bericht na n beko reparatieverzoek.
Nemen zsm contact op...NIET TE
VERTROUWEN...
LATEN NIKS VAN ZICH HOREN..
DOE GEEN ZAKEN MET BEKO..
KOOP NIKS VAN BEKO..
ZE LOSSEN NIKS OP..
GARANTIE ..EN REPARATIE BESTAAT NIET BIJ HUN...

18 september 2024

Slechte liegende techniekers

Al maanden aan het proberen van de waterpomp te laten vervangen onder garantie alsook de droogsensor van was/droogcombinatie voor synthetische was beter laten afstellen. 1 technieker deed of het allemaal normaal was dat die waterpomp na 11 maanden kabaal maakt. 2de technieker beweerd dat 1ste technieker had vermeld dat de waterpomp vervangen is !!! Wat uiteraard kon vastgesteld dat dit niet klopt. 2de technieker ging 1 week later langskomen met onderdelen. Ik wacht al meer dan 6 maanden op reparatie. Ze zijn gewoon aan het treuzelen tot de garantie in november verlopen is van herstelling
(0759021). Nooit nog Beko

19 februari 2024

Beko en asogem service werkt niet!

Tot 2x aan toe binnen 1 jaar 1 beko gekocht bij mediamarkt.
De eerste vrat de kleding kapot en heb na ander halve maand wachte de machine omlaten ruilen voor een andere beko(want ze zijn wel zuinig!)
De eerste dag al maakte de andere machine zoveel herrie omdat de zij en frontpaneel los aan het trillen waren.
En de stel poten constant los bleven trillen doordat de contra moeren niet vast bleven zitten.
En weer zit ik al 2 maanden op reparatie te wachten na div mails berichten via media markt enz
Ook deze machine mogen ze weer opkomen halen en idd nooit meer een beko als dit de service is die je erbij krijgt !!
Snap niet dat deze maatschappij de enige is die deze machines repareert in nederland.
Slechte zaak voor beko denk ik zo.

10 juli 2024

Afgrijselijk bedrijf

Afgrijselijk bedrijf. Onvriendelijk personeel. Lang wachten op onderdelen. Zonder enige communicatie het product omruilen voor een ander/verkeerd model. Lastig te bereiken en wordt alleen maar lastiger. Soms geheel niet meer reageren. Waardeloze website. Nu voor de 8e keer een service vraag in moeten dienen voor het zelfde defect. Ga zo maar door. Opdoeken.

31 mei 2024

Enorm slechte service

Enorm slechte service. Na vele pogingen van Media Markt om dit bedrijf in te schakelen voor ons voor een reparatie van een vriezer is er uiteindelijk geen afspraak gemaakt en hebben we het maar opgegeven. Nooit meer Beko.

2 mei 2024

Ik wacht al 4 weken op ene belletje van…

Ik wacht al bijna 4 weken op een belletje van hun (reparatie via mediamarkt aangemeld.) En al meerdere keren contact had met mediamarkt hierover.. hun blijven mailen met dit bedrijf...nog steeds geen contact..ket als gevolg beko oven werkt niet en er werken nog maar 2 gaspitten...erg leuk met een gezin...

11 april 2024

8 weken in de wacht

Wij wachten inmiddels 8 weken op een reparatie van onze was/droogcombinatie.
Inmiddels is er na 4 weken een monteur langs gekomen die een lek in het wasmiddelbakje constateert.
Deze heeft hij zogezegd besteld. Tot dusver geen reactie noch reparatie, slechts telefonistes die bij herhaling
melden binnen 48 uur contact met ons op te nemen. Ook dit gebeurt niet.
Een zeer slechte service!!

8 april 2024

Nooit meer beko

Waarover gaat uw melding?
bedreiging, misleiding en oplichting

Om welk bedrijf gaat het?
BEKO / ASOGEM

Omschrijf uw melding kort, duidelijk en volledig.
Ik heb nu 1,5 jaar een wasmachine. Deze ging in de eerste twee maanden al stuk. Toen een factuur ontvangen. Meermaals contact gehad met het bedrijf. Ik werd uitgelachen en uitgescholden aan de telefoon. Mijn rechtsbijstand heeft dit opgelost voor mij.

Nu weer de machine kapot. Dit heb ik begin februari gemeld. Ik heb toen op 16 februari een monteur langs gekregen. Deze heeft slechts 5 minuten kort geluisterd, geen probleem geconstateerd. Echter is het probleem er wel. Monteur liet zijn telefoonnummer achter voor als wij nog problemen hadden. Deze gebeld en gemeld dat het nog niet naar behoren functioneert. Monteur heeft mij meermaals bedreigd. ' Ik weet waar je woont, waar je werkt en ik heb je gegevens, je mag niet meer bellen' . Toch gedaan. 15 maart een nieuwe afspraak. Eerst werd deze vervroegd door de monteur zelf. Gelukkig kwam hij toch op de afgesproken tijd. Helaas hebben zijn tips (betontegel er onder & spanband er om heen)niet geholpen. Op 18 maart terug gebeld. Daar kreeg ik een medewerker te spreken. Deze hing eerst op bij het maken van een nieuwe afspraak & toen ik terug belde bleef hij mij in de reden vallen. Hij weigert een bevestiging van de afspraak te sturen terwijl zijn collega's dit wel deden, verwijt mij meermaals dat ik ' toch een leerkracht' ben en niet zoveel vragen hoef te stellen en verteld mij dat ik ' dom' ben voor een leerkracht en gewoon op de site moet kijken. Ik verzoek hem meermaals om contactgegevens van het hoofdkantoor en zijn leidinggevende, echter krijg ik deze niet.

18 maart 2024

Top monteur Ron

Ron kwam op de afgesproken tijd, erg gelachen. En zeer deskudig! Volgende keer vraag ik zeker om Ron.Fijne tips gekregen.

18 oktober 2023

Slecht bereikbare sta al half uur te…

Slecht bereikbare sta al half uur te bellen en de wachtrij blijft op beller 3 staan. Wij hebben na de vakantie de wasmachine en deze is stuk netjes via formulier aangemeld. Wordt niet teruggebeld of andere manier gecommuniceerd dan een formulier met er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen. Beko dat is toch geen service.

16 augustus 2023

Perfecte monteur

Vanmorgen is monteur Bart aan huis geweest voor een reparatie aan de wasmachine. Zeer klantvriendelijke meneer en goede kennis van zaken. Deze monteur zou ik iedereen aanbevelen
Bedankt
H. Harren
Maastricht.

20 juni 2023

Ron is rustig en professioneel

Ron was ruim op tijd. Hij is rustig en vriendelijk. De reparatie is rustig en professioneel verlopen.

Daarnaast aanvullende tips gekregen voor het schoonhouden van de achterwand van het kookgedeelte. Dit heb ik opgevolgd en het glimt weer als een zonnetje;-)

16 februari 2023

Geen kennis en wel een rekening sturen, simple gebruikersvraag kost 109 euro

Via bol.com heb ik een BEKO wasmachine gekocht. De handleiding die erbij zit van BEKO is heel algemeen voor diverse machines geschreven en de instructies voor die van mij zijn er niet uit te halen. Om extra uitleg te krijgen heb ik contact opgenomen met bol.com. Zij zouden de productspecialist laten bellen. Zij kregen geen contact met de service van BEKO en na maanden nabellen, kreeg ik het verzoek een reparatieverzoek aan te maken. BEKO zelf was onbereikbaar en dit was de enige manier om ze te bereiken. Ik heb het verzoek aangemaakt en kreeg contact met BEKO. Ik heb alleen maar een gebruikersvraag maar de meneer aan de telefoon had geen enkele kennis en kon niets beantwoorden. De enige oplossing om antwoord te krijgen op mijn vraag is een monteur langs te laten komen. Dat daar kosten bij zouden komen, was mij niet bekend. Het toestel is nieuw dus het valt onder de garantie, dat lijkt mij een duidelijke zaak. De monteur is geweest, gaf steeds tegenstrijdige antwoorden maar ik ben iets verder gekomen met de machine. Uiteindelijk kreeg ik ineens een factuur van 109 euro hiervoor, ongelooflijk. Ik heb gebeld en ze blijven bij hun verhaal. Bol.com geeft ook niet thuis en ik zit met deze factuur. De wasmachine is fijn maar ik koop nooit meer een BEKO door deze verschrikkelijke service. Als alles werkt is het prima maar zonder instructie en als er wat kapot gaat dan ben je echt de pineut.

20 november 2022

Belachelijk slechte klantenservice en 0…

Belachelijk slechte klantenservice en 0 excuses voor alle nalatigheid. Wordt constant van alles beloofd en niks nagekomen. Afspraak steeds verplaatst. Onderdelen kwijt of verkeerde meegenomen door monteur.

15 januari 2023

Racisme/discriminatie

Bedrijf vol met vriendjespolitiek. Enkel de juiste huidskleur kan gelijk krijgen. De rest niet!!! Als je voor jezelf opkomt wordt het als agressief bestempeld, willen liefst enkel schapen die het met alles eens zijn of die zich laten doen

8 december 2022

Is dit jouw bedrijf?