Tijdens het bezorgen ging er bij de bezorgservice iets fout. Waardoor pakket niet aankwam. Geprobeerd contact leggen met klantenservice na verschillende mailtje geen reactie, enkel standaard mailtjes... Toon meer
Ondanks de vele negatieve reacties van de laatste tijd over asphaltgold toch besloten hier te bestellen en betalen via klarna. Na de bevestiging in de mail volgde Snelle verzending, en product zoals... Toon meer
Oplichters!!! Al 2 weken zijn me schoenen in jullie magazijn gerotouneerd. Nog steeds geen geld terug!! Klantenservice kan je niet bereiken en per mail krijg je alleen maar standaard Ai antwoordjes zo... Toon meer
Nu twee keer bij hen besteld en beide keren verliep het naar wens. Betalen via Klarna wat in sommige gevallen handig is. Goede verzendinfo met track and trace nummer en verzending binnen aangegeven te... Toon meer
Asphaltgold.com ist dein Online-Shop für Premium-Sneaker. Zusätzlich zu unserem hochwertigen Portfolio an Schuhen für sie und ihn findest du bei uns alle angesagten Apparel Brands. Ein rundum zufriedenstellendes Shopping-Erlebnis inklusive blitzschnellem Versand und 1A Kundenservice ist unser Anspruch.
Darmstadt, Duitsland
- hello@asphaltgold.com
- www.asphaltgold.com
Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord
Tevreden!
Op maandag sneakers besteld voor een zeer scherpe prijs en op donderdag in nette staat ontvangen.
De bestelling werd keurig bevestigd per mail en het pakket was goed te volgen.
De sneakers passen goed dus geen ervaring met de retourprocedure.

Wat een slechte service
Wat een slechte service
Schoenen besteld nooit binnen gekregen waren retour gestuurd door DHL zijn niet langs geweest maar gewoon terug gestuurd ik contact op genomen met de web shop dat ik geen schoenen heb binnen kegelen dat ik ze graag wilde hebben toen werd mij verteld je krijgt je geld binnen 10 dagen terug dus 10 dagen zonder geld en schoenen niet waar ik om gevraagd had in de mail ik had gevraagd om geld gelijk terug of gelijk nieuwe schoenen op sturen zo dat ik niet zonder schoenen of zit nu dus mijn geld terug maar ja zonder de verzend kosten en schoenen zijn er niet meer dus ik wilde bellen 2 keer gebeld en een half uur in totaal in de wacht rij gestaan en dan word er op gehangen echt dramatisch

Antwoord van ASPHALTGOLD
€19 eigen kosten om een paar schoenen…
€19 eigen kosten om een paar schoenen te
Retourneren. Nooit weer

Zeer goed!
Schoenen in 3 dagen geleverd en in perfecte staat. Je kreeg er zelfs stickers etc. bij.
Heel tevreden over dit bedrijf!

Antwoord van ASPHALTGOLD
Goede prijs voor goede schoenen en goede service
Goede prijs voor goede schoenen, snel geleverd, mini zakje snoepjes erbij, perfecte service dus!

Antwoord van ASPHALTGOLD
Super en zeer snelle levering
Super en zeer snelle levering! Altijd top en netjes!

slechte service
het bedrijf weigert een onderzoek te starten bij DHL nadat mijn pakket is gestolen/kwijtgeraakt. Ze claimen zelfs een onderzoek te zijn gestart bij DHL. Wat ik heb nagevraagd maar geen enkele gegevens van terug te vinden zijn. Het pakket is bezorgd door DHL, beweert DHL, maar zij hebben het voor mijn huis achterelaten en handtekening van mij vervalst. Terwijl ik het aangetekend moest aannemen.
Klarna heeft uitbetaald aan asphaltgold en nu zit ik met een gestolen pakket, incasso bureau op me dak en contact krijgen met jullie is moeizaam of niet te krijgen.

Nike Air Jordan Retro High besteld
Nike Air Jordan Retro High besteld. Door het lezen van wat reviews was ik wel wat sceptisch. Maar zondag besteld en dinsdag in huis. Zonder verzendkosten!
Leuk envelopje met een kaartje en een zakje snoepjes. Echt top!

Super!
Super! snelle levering en heel schattig cadeautje bij het pakketje, zeker een aanrader.

Heel erg tevreden!
Super goed. Levering na 7 dagen. Alles mooi verpakt en er zaten zelfs snoepjes bij ;) Door deze goede ervaring met Asphaltgold, ga ik hier zeker vaker bestellen.

Niet zoals het hoort bij bestellingen
Niet zoals het hoort bij bestellingen
Nadat bleek dat de online bestelde schoenen niet naar wens waren moest ik naast dat ik verzendkosten bij de bestelling a 6 euro ook nog eens verzendkosten retour a 12,50 euro betalen. Dus voor niets bijna 20 euro kwijt!!

Helemaal goed
Nieuwe Air Max besteld en waren binnen een paar dagen in Nederland. Bedankt en succes.

Prima webshop.
Prima webshop.
Adidias Campus 00s Chrystal White besteld die overal uitverkocht of een stuk duurder zijn. Binnen een paar dagen geleverd! Helemaal top, niks op aan te merken!

Goede ervaring
Ik was een beetje terughoudend vanwege de vele slechte reviews, maar aangezien de schoenen die ik wilde hebben overal uitverkocht waren en ik met Klarna kon betalen, nam ik de gok. Het is me 100% meegevallen! Binnen enkele dagen ontving ik de schoenen al en ik had nog een vraag gesteld via de site die ook keurig werd beantwoord.

Was eerst een beetje sceptisch
Was eerst een beetje sceptisch
na het lezen van de revieuws. Bestelt op zondag en op 7 maart al in huis. Netjes een dankjewel kaartje erbij en pakket netjes gelevert. Er staat ook bij hoe een nike air max1 uitvalt, ik denk dat het goed is als je weet welke maat je precies nodig hebt! De maat komt overeen met de maat die ik in andere paartjes heb.

Air force 1.
Sneakers besteld vanuit het mooie Friesland! Na een week de schoenen goed geleverd, top! Ook bedankt voor de snoepjes!

Perfect
Prima website, ondertussen al 8 paar schoenen besteld. Regelmatig kortingsacties en snelle levering. Aanrader!!

Geld nooit teruggekregen
Schoenen besteld, maar weer teruggestuurd. Bewijs van DHL dat de schoenen inderdaad weer zijn aangekomen bij Asphaltgold, maar het bedrijf zelf zegt niets te hebben ontvangen. Ze zeggen daarom geen geld terug te kunnen geven, maar er is gewoon bewijs dat de schoenen zijn aangekomen.

Antwoord van ASPHALTGOLD
Geen service en betalen voor iets wat je niet hebt.
Zoals eerder beschreven hier, bestelling geretourneerd en nooit geen reactie gekregen.
Wel herinneringen van Klarna!
Oplichters, en 0 service. Niet bestellen hier!

Schoenen retour gestuurd
Schoenen retour gestuurd. Bevestiging dat alles was binnengekomen. Vervolgens betaalherinneringen van Klarna binnengekregen.
Firma zelf moeilijk te bereiken. Via de mail het antwoord dat ik een track & trace nummer moest doorsturen. Ook daar geen reactie op. Niemand weet of begrijpt daar wat. Er wordt over en weer naar elkaar gewezen.
BESTEL HIER DUS NIETS!