Audiwereld is een bedrijf met veel vakkenis. Weet vrijwel alles over hoe Audi's / vag auto's in elkaar steken en hoe problemen op te lossen of iets toe te voegen (retrofitten). Legt alles duidelijk ui... Toon meer

Kan alleen maar zeggen top! Ben naar Audiwereld geweest om mijn Audi te laten 'beplakken'. Vanaf A spijl de ramen donker gemaakt. Ziet er super mooi uit en top geplakt! Daarnaast heeft Audiwereld als... Toon meer

Leon van Audiwereld.nl is dé go-to-guy als je iets wil laten upgraden aan je Audi. Een liefhebber pur sang die van z'n hobby z'n werk heeft gemaakt. Veel kennis en expertise in het inbouwen van o... Toon meer

Diverse malen contact gehad in verband met inbouw van smartphone interface in mijn A3. Telkens werd er toegezegd dat ik teruggebeld zou worden, maar dit is geen enkele keer gebeurd. Als ik dan wee... Toon meer

1. Automaterialenwinkel
  2. Auto-accessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Audiwereld is de Audispecialist met betrekking tot retrofits, uitbreidingen en custom chiptuning. Dealer en specialist van Kufatec produkten en Hartogtuning. Leverancier van Orginele Audi delen, Mobridge, Bullit, Fiscon Bluetooth etc.

4,4

Uitstekend

4,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super!

Ik ben ontzettend tevreden! Audiwereld is zeker een aanrader als U iets nodig heeft voor uw Audi, Hebben ze te bieden wat U zoekt dan zeker niet twijfelen.. Gewoon bestellen en hoppa voor je het weet heb je het netjes thuis afgeleverd!

Heb wel 1 ding: Assortiment is top maar mag van mij persoonlijk nog wel uitgebreider het is wel prettig als je alles bij 1 bedrijf/site kan bestellen.

Verder SUPERRR!!

8 december 2013

Super service en bijzonder klantvriendelijk

In mijn audi A4 (8k) van 2009 PDC voor+achter laten inbouwen samen met een tuning naar 200 pk. Super service en in 1 dag klaar.

Mocht er in de toekomst nog een upgrade plaatsvinden Led lampen dan gaan we zeker terug

30 november 2013

Hoi John,

Bedankt voor je beoordeling. We zijn je graag weer van dienst in de toekomst!

Audiwereld

Goed, snel en handige extra informatie

Ik heb de achterlichten van mijn Audi A5 laten upgraden naar de facelift achterlichten. Dit hebben de jongen van audi wereld snel en professioneel gedaan! Eindresultaat is geweldig.

Daarnaast nog extra informatie gekregen over het olie verbruik van mijn auto, met wat extra tips is het nu geregeld bij mijn dealer dat hele motor vervangen wordt onder garantie. Zonder de info van audiwereld, was dit nooit gelukt.

13 september 2013

Goed.. Maar minderen communicatie!!

Ik heb via audiwereld.nl de chrome sierlijsten voor in de grill voor mijn audi A4 B8 besteld.
Ik had deze ook op het zelfde moment betaald maar ik kreeg geen melding of een mail dat mijn betaling aan gekomen was of dergelijken.
Na mailen naar hun kreeg ik dan de bevestiging en dat mijn pakket de zelfde week nog werd verstuurd.
Maar na 3 weken had ik nog altijd niks ontvangen. Ondertussen ook al eens gemailt voor te vragen wat er van was maar ik kreeg toen geen reactie.
Na mijn iets was dreigende mail dat ik er niet mee gesteld was en deze wilde annuleren kreeg ik onmiddelijk een reactie en werd de volgende dag mijn pakket zelf geleverd.

Aan de leveranciers wel alleen lof want deze hebben mijn pakket mooi achter in de tuin gezet uit de regen en uit het zicht.

Voor de rest vond ik alles wel oké en mits wat aanpassing aan de communicatie is deze site wel een aanrader!!

29 mei 2013

Meerdere artikelen besteld met een prima afhandeling

Meerdere artikelen besteld in de webshop van dit bedrijf, waarbij het met de levering (artikel is zoek geraakt in het postsorteercentrum) door Post NL even mis ging. Dit is meteen prima opgelost (er is een nieuw artikel verzonden) door het bedrijf en ook op (vele) mailtjes is iedere keer netjes en snel geantwoord.

Mooie overzichtelijke webshop en een correcte en snelle beantwoording op de mail.

21 februari 2013

Goed, maar kan beter.

Prima webshop met altijd originele producten, verstand van zaken en snelle reactie op mail.

Toch kan het nog wel wat beter. Bestelling liet lang op zich wachten. Opzich was dit van te voren bekend, maar verder nul reactie hoe het er met de bestelling voor stond. Ineens was het pakketje daar.. Helaas bleek een item niet aanwezig, waarna er direct werd nagestuurd. Dit was in 2 dagen geregeld. Waarom duurde de 'originele' bestelling dan zo lang vraag ik me af?
Het verdere mailcontact was zoals gezegd snel. Wel erg kortaf, niet negatief, maar wees wat meer informatief.

Overall een prima shop! Als je weet wat je nodig hebt, geen problemen te verwachten. In de basis zou een wat klantgerichtere houding prettiger zijn.

10 december 2012

Meer informatie zou de beoordeling verhogen.

Allereerst natuurlijk echt super dat er nu originele onderdelen via het web gekocht kunnen worden! Ik maak er dan ook regelmatig gebruik van. Goeie producten, over het algemeen snelle levering. al is 3 tot 5 werkdagen nog wel een ruim begrip af en toe ;). De beoordeling was beter geweest als de informatievoorziening beter was. Even iets meer vertellen over de status van je bestelling, of net even eerder bellen (niet reactief maar proactief). Het is niet altijd erg dat een levertijd niet gehaald kan worden, maar de klant in spanning laten kijken naar "bezig met verwerken" kan én hoeft niet meer in deze moderne tijd.

24 november 2012

LED achterlichten

Ongeveer 1.5 jaar geleden kocht ik een set LED achterlampen voor mijn A6 bij jullie voor € 265,00. Nu zijn er een paar lampjes stuk en komt de A6 waarschijnlijk niet door de APK. Lijkt mij dat jullie met een oplossing moeten komen voor de gedupeerde klant. In de vorige achterlampen zat veel condensvocht en daarom besloten ik voor LED te kiezen.

5 november 2012

Antwoord van Audiwereld

Deze klant is tevreden gesteld door een nieuwe set LED achterlichten voor zijn Audi A6.

Uitstekende service/kwaliteit en zeer klantgericht‏

Voor diverse zaken bij Audiwereld geweest. In eerste instantie de Audi China mistlamproosters (B8) besteld, maar deze hadden een vrij lange levertijd (begrijpelijk overigens i.v.m. de import). Uiteindelijk kwamen deze helaas beschadigd over maar ik kon ze zonder problemen omruilen. Daarvoor echter toch maar op bezoek geweest in Utrecht om ze meteen te laten plaatsen. Daarbij ook LED mistlampen erin laten zetten. Tevens sideskirts besteld maar die weken qua kleur helaas net iets af. Deze gingen terug naar de spuiter, ook omdat Audiwereld graag kwaliteit wil leveren. De sideskirts zijn vervolgens 14 dagen later geplaatst. Dit is uiterst vakkundig en met zorg gedaan, wat overigens ook voor de andere werkzaamheden gold. Prima ontvangst ook bij beide bezoeken, klantvriendelijk en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Enige tijd later is er nog wel een mistlamp defect geraakt maar ook dat werd prima verholpen! Samengevat een erg goede dienstverlening en een bedrijf waar ik in de toekomst zeker nog weer zaken mee zal willen doen!

1 november 2012

Eindelijk een website waar je Audi onderdelen kan kopen, die de dealer niet wil verkopen.

Supergoede site, waar je de zaken kan kopen, waar de dealer heel erg mysterieus over doet. Met deze site is een eind gekomen aan de monopolie van de VAG establishment.
Onlangs een kabelset voor mijn TT gekocht, waar de dealer mij vertelde dat dit niet bestaat. Allemaal erg moeilijk. Nu kan ik de koplampsproeiers aansluiten voor te voldoen aan de Belgische bepaling dat die erop moeten zitten.
Enig minpuntje, waar naar mijn idee meer aandacht aan gegeven moet worden, is de kwaliteit van de documentatie die bij de kabelset zit, die is erg minimaal. Dit kan beter Audiwereld.nl !
Ook de levertijden zijn wat lang.
In ieder geval, zal ik in de toekomst zeker meer gaan bestellen.
Bedankt voor de support, ook in het aankoopproces.

16 september 2012

Top!

Hallo Audi Wereld,

Bestelling keurig al de volgende dag ontvangen. Top!
S-Line embleems zijn van prachtige kwaliteit en staan erg mooi op mijn A8.
Ik ben er blij mee.
Als ik weer iets nodig heb horen jullie het direct.

Thanks en Vr. Gr. Arnold.

12 augustus 2012

zeer goede service

Parkeersensoren laten inbouwen. Deze werkte eerst niet, maar uiteindelijk heeft Leon het probleem opgelost. Er was hem geen moeite teveel. Er gaat overal wel eens wat mis, maar het gaat er om hoe het dan opgelost wordt. Audiwereld heeft dit perfect gedaan. Chapoo !!

23 juli 2012

Goedkoper dan bij de dealer

Ben blij dat zo iets bestaat. Goedkoper dan bij de dealer en toch originele onderdeel.
Ik had liefst nog groter assortiment z.a. velgen, dakdragers….

17 juli 2012

Hoi Dino,

Wij kunnen in principe alles leveren ten aanzien van orginele accessoires. Wat je niet kan vinden in de shop even mailen naar info@audiwereld.nl!

Bedankt voor je recensie.
Audiwereld.nl

Leuke site voor al uw audi accessoires

Site is goed en duidelijk te gebruiken en bestellingen worden netjes verpakt aangeleverd. Handig voor al uw audi accessoires. Heb ambient led verlichting aangeschaft en deze ingebouwd met enige aanpassing voor Audi TT type 8J.

17 juli 2012

Prima service

Goede service voor een goede prijs.
Ook als er iets niet in orde is, wordt je goed geholpen.

14 juli 2012