Auksjonen Reviews

3.140
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bilen jeg kjøpte BILDENE av bilen var IKKE artige på bildene mann kan ikke se skader å bulker på karosseri BILEN kunne ikke startes det ble sakt at bilen var lett prosjekt men den var IKKE men selve A... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

A super positive experience! I bought a car without seeing it beforehand. I was in contact with the seller and everything was as he explained. The whole transaction also went better than expected,... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Auksjonen er en grei markedsplass for kjøp og salg av alle mulige gjenstander men vær obs. det er feller der! På en del ting så står ikke auksjonshebyret i forhold til salgsartikelen og kan i mange... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Veldig bra side for salg av kjøretøyer og andre ting. Det eneste jeg syns er dumt er å ikke kunne legge til flere bilder. Alt det andre forstår jeg. Det tar også for lang tid å få svar om man har gjor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online veilingwebsite
  2. ook in
  3. Autoveiling

Over Auksjonen

Geschreven door het bedrijf

Auksjonen er Norges største nettauksjon for kjøp og salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr.

Vi er i dag en effektiv salgskanal for for næringslivet, privatpersoner, objekter for banker og finansieringsselskaper, samt avhending av konkursbo.

Det siste året er mer enn : 57.900 salg gjennomført gjennom vår nettauksjon, det er registrert mer enn 3 millioner bud og vi har hatt 18.8 millioner besøk på vår nettside. Mer enn 5.700 firmaer og 9.600 privatpersoner har solgt gjennom Auksjonen.no.

Vi annonserer også de fleste auksjoner på FINN.no, og næringsobjekter på internasjonale markedsplasser. Vi benytter også annonsering av slike objekter på Google og Meta.

Auksjonen.no har 140 ansatte, og mer enn 40 auksjonsmeglere over hele landet som bistår bedrifter med salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr. Vi forenkler hele salgsprosessen for våre kunder, og har trygg betalingsløsning for både selger og kjøper.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(3.140)

876 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Veldig bra 👍

Veldig bra 👍

Hei Hamed,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med opplevelsen hos oss.

God enkelt og greit

12 augustus 2026

Hei Oddbjørn,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde handelen som enkel og grei.

Enkelt å greit

Hei Alexander,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er akkurat slik vi ønsker at en handel hos oss skal oppleves, enkelt og greit.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Fikk korkket pris .
Bra info.

15 augustus 2026

Hei Saleh,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både prisen og informasjonen du fikk underveis.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wrong description on the produkt.

Wrong description on the produkt.
I guess, the guy from you, as me, did need too learn differenses before buying

30 maart 2026

Hi Lars Iver,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that the product description did not match what you expected.

Accurate information is important when bidding, and we appreciate you bringing this to our attention. We’ll take your feedback with us going forward.

Easy to shop

Easy to shop. Fast service after an auction.

3 augustus 2026

Hi Tor,

Thank you for the great feedback! We’re happy to hear that you found it easy to shop with us and that you received fast service after the auction.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Enkelt å bruke

Enkelt å bruke, men meget dyre honorarer. 25% av objektets kjøpesum + 25% mva på toppen av det igjen i noen tilfeller.

15 augustus 2026

Hei Egil,

Takk for tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du synes løsningen vår er enkel å bruke.

Vi forstår samtidig at gebyrene er en viktig del av totalvurderingen når man byr. Auksjonsgebyret og eventuell MVA fremgår av den enkelte auksjonen før bud legges inn, slik at totalprisen kan vurderes på forhånd.

Vi setter pris på at du deler erfaringen din med oss.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Uklare ansvarsforhold, sjekk alltid funksjon/tilstand!…

Vanskelig å få avklaringer om ansvarsforhold, når varene ikke har kvaliteten som er oppgitt, f.eks elektronikk som ikke fungerer...

Har lært at utstyr på funksjonstestes ved utlevering, (uten unntak selv om det er upraktisk eller ikke gjennomførbart) ellers mister du alle rettigheter...

Hei Thor-Erik,

Takk for at du deler erfaringen din. Vi forstår at det er frustrerende når et objekt ikke svarer til forventningene, og når ansvarsforholdene oppleves som uklare.

Det er viktig for oss at informasjonen i annonsene gir et best mulig grunnlag før budgivning, og vi tar med oss tilbakemeldingen din om både informasjon, funksjonstesting og oppfølging.

Raskt og greit 👍.

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er veldig kjekt å høre at du opplevde handelen som rask og grei.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjelpsom, kunnskapsrik og til å stole på

Fikk hjelp til alt vi trengte, lett å be om hjelp uten å føle seg dum. Svarer raskt og er til å stole på. Kunnskapsrik og etterrettelig.

Hei Lina,

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding! Det betyr mye for oss å høre at du opplevde det som enkelt å spørre om hjelp, og at du følte deg godt ivaretatt underveis.

Takk for tilliten og for at du tok deg tid til å dele erfaringen din!

Effektivt

Enkelt og trygt

Hei Pål,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er veldig kjekt å høre at du opplevde handelen som effektiv, enkel og trygg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spennende og nyttig tjeneste.

Spennende og nyttig.

Hei Gunnar,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er veldig kjekt å høre at du opplever Auksjonen.no som en spennende og nyttig tjeneste.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Grei hjelp med alt i alt

Grei hjelp med alt i alt, men bilen var ikke i beste stand. Sto ikke noe om at den var heit tom for både olje og vann, gikk ikke Ann å kjøre den før dette va fiksa…

Hei Sondre,

Takk for at du deler erfaringen din. Det er hyggelig å høre at du opplevde hjelpen som grei, men samtidig leit at bilens tilstand ikke svarte til forventningene.

Vi forstår godt at det er frustrerende å oppdage slike forhold ved henting, og tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Everything is perfect

Hi Stein,

Thank you so much for the great feedback! We’re very happy to hear that everything went perfectly.

We really appreciate you taking the time to share your experience.

Meget hyggelig handel.🤗🧞‍♂️

Review zonder uitnodiging

Hei Stein,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Veldig kjekt å høre at du hadde en god opplevelse med handelen hos oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var en utfordring da det ikke var…

Det var en utfordring da det ikke var med nøkkel til Safen.
Det var ikke med i berekningen da jeg kjøpte den

11 augustus 2026

Hei Magnus,

Takk for tilbakemeldingen. Vi forstår at det var frustrerende at nøkkel til safen ikke fulgte med, særlig når dette ikke var noe du hadde tatt høyde for ved kjøpet.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Enkel og greit

Enkel og greit , hyggelig kunde servis

8 augustus 2026

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er veldig kjekt å høre at du opplevde handelen som enkel og grei, og at du er fornøyd med kundeservicen vår.

Bled svindlet

6 augustus 2026

Hei Jørn,

Det er leit å høre at du sitter igjen med denne opplevelsen. Vi kjenner oss ikke igjen i beskrivelsen ut fra informasjonen vi har registrert på denne handelen, og kan heller ikke se at det er meldt inn en sak til oss.

Dersom dette gjelder forhold knyttet til handelen gjennom Auksjonen.no, er du velkommen til å kontakte kundeservice og vise til auksjonsnummer 614378, slik at vi kan få mer informasjon om hva tilbakemeldingen gjelder.

Super bedrift.

Proft og seriøst

Hei Stein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever oss som profesjonelle og seriøse.

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Opplyser ikke om feil og mangler

Opplyser ikke om feil og mangler. Lett å kjøpe katta i sekken. Plassen å selge ting med feil og mangler.

7 augustus 2026

Hei Frede,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Det er leit å høre at du sitter igjen med denne opplevelsen etter handelen.

Vi ønsker at informasjonen i annonsene skal gi et så godt grunnlag som mulig før man legger inn bud. Dersom du mener det var konkrete feil eller mangler ved objektet som ikke var opplyst om, ønsker vi gjerne at du tar kontakt med kundeservice, slik at vi kan se nærmere på saken.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.