Tot 2 x toe sturen ze de verkeerde linker buitenspiegel toe. Echt waardeloos dit. Je geeft kenteken en naam en type op en ze sturen een heel ander model op. Een via Autodoc beste;d en een via Autoo... Toon meer
Op 12 september 2020 is een ECU met tellers en contactslot gekocht door mijn monteur op mijn kosten bij dit bedrijf. De ECU bleek defect dus retour gezonden conform Europese wettelijke b... Toon meer
Tot 2 x toe sturen ze de verkeerde li…
Je geeft kenteken en naam en type op en ze sturen een heel ander model op. Een via Autodoc beste;d en een via Autoonderdelen.nl .Niet één maar twee keer.
En terugsturen naar Berlijn is erg duur.
Dat zou gratis moeten kunnen!
Zeer slecht bedrijf banden besteld
Zeer slecht bedrijf banden besteld, en binnen 10 seconden geannuleerd ,wegens verkeerde maat. krijg dit bericht,nog zelfs in het weekend na 10 seconden terug :Wij verwerken bestellingen snel. Daarom is het pakket met het artikel 42152590 Maxxis х4 van de bestelling nr. 105997641 al doorgestuurd naar de koeriersdienst. Het is niet langer mogelijk de verzending te annuleren. Je kunt het pakket bij aflevering gewoon weigeren.
Waren ze ook maar snel met de terug betaling wacht al weer langer dan een maand. zeer slecht bedrijf nooit meer iets bestellen mensen je bent gewaarschuwd. Ps ze hebben de banden zonder iets te berichten in de tuin gegooit.
inmiddels 3-4 weer een bericht van bewijs op sturen van de banden die opgehaald zijn. banden zijn verdorie niet opgehaald ,heb ik zelf naar gls gebracht,zijn ze nu zo dom daar. kunt toch zo zien bij gls dat ze al lang bij jullie zijn. mensen koop er niks,waardeloos bedrijf,heb elders al weer nieuwe banden moeten kopen voor de auto keuring. maar nog geen geld. geef het door. oplichters
Lang wachten
Wacht al een week op een olievuldop en tankdop ... zou op voorraad zijn ... echt slecht...
Op 7 dec een onderdeel besteld,vorige…
Op 7 dec een onderdeel besteld,vorige week een bericht via Facebook messenger gedaan dat het niet binnen was,ze zeiden via messenger dat deze opgestuurd was en dat deze maandag/dinsdag j.l bij ons zou zijn maar bij thuiskomst was er niks geleverd dus weer via messenger maar ook via de email een berichtje op de email niks terug gehad maar via messenger wel en ze beloofde dat het geld vandaag(donderdag) terug gestort zou zijn en dat klopt ook nog ondanks dat ik er zelf geen vertrouwen in had. Wij bestellen er nooooiiiitttt meeerrr
geen autobanden hier bestellen
De geleverde autobanden waren zo misvormd dat een gewoon professioneel bedrijf ze niet kon monteren. Uiteindelijk is het een zeer gespecialiseerd bedrijf met veel moeite gelukt...
Afgelopen maandag morgen om 10:00 uur 1…
Afgelopen maandag morgen om 10:00 uur 1 remklauw besteld….. vandaag woensdag nog steeds niks verzonden, gisteren al een mail gestuurd maar krijg totaal geen reactie….. wat een ongelooflijk select bedrijf, slechte klantenservice en zeer slechte klanten service…… voor mij de laatste keer geweest. Let op mensen, bestel hier niet!
Wat een ongelooflijk slecht bedrijf 5-6…
Wat een ongelooflijk slecht bedrijf 5-6 onderdelen besteld onderandere een gasveer voor de achterklep. Deze was bij dit "bedrijf" wel op voorraad volgens de website. Op 17-7 pas de onderdelen gekregen en je raad het al de gasveer zat er niet bij!!! Gelijk een mail gestuurd als reactie terug krijg ik dat ik fotos moet maken, van de doos de binnenkant van de doos en de onderdelen die ik wel gekregen heb. Tevens in de mail vermeld dat 1 ruitenwisser niet past . (Dit mag ik dus op eigen kosten retour sturen) Krijg ik doodleuk weer een mail van een ander persoon met de zelfde vraag, werken lekker
langs elkaar heen. Zeer slecht bedrijf onderdelen moeten uit Duitsland komen (Duits bedrijf) hier geld de Duitse Pünktlichkeit dus echt niet.
Wegblijven. Goedkoop is Duurkoop
Drie ruitenwissers en een interieurfilter besteld en gekregen. Optie met een betaalde controle op het bestelde genomen zodat ik verzekerd zou zijn van de juiste onderdelen voor mijn auto.
Bij ruitenwissers horen adapters zodat deze op de bevestiging van de auto passen. Ik kreeg slechts 1 set voor 3 wissers.
Herhaaldelijk gemaild hierover maar hoe meer je uitlegt hoe meer vragen je terugkrijgt.
Wegblijven van dit bedrijf.
Rotslechte service
Rotslechte service, als je iets besteld kan je direct betalen maar leveren doen ze niet graag! NOOIT MEER!!!
Zo snel mogelijk eruit zulke firmas. 👎
Verkeerde onderdeel ontvangen
Verkeerde onderdeel ontvangen. Na 4x mailen nog steeds niet ontvangen. Koop hier niks!
Het gaat niet zo makkelijk maar de volhouder wint!
Auto-onderdelen 24/7 en haar zusterbedrijven zoals AUTODOC bieden onderdelen tegen ongekend lage prijzen aan. Dit is ook de grote aantrekkingskracht.
Maar er is ook een keerzijde. Communicatie mogelijkheden zijn beperkt en eigenlijk alleen per email, Nederlands wordt niet altijd goed begrepen en eea kan ook heeeeeeel lang duren. Zo ook in mijn geval. Onderdeel besteld, eigenlijke verkoper levert onderdeel niet. Weken wachten . . . mailen en mailen en mailen (en beetje dreigen met negatieve review), maar als je volhoudt wordt uiteindelijk je probleem wel opgelost en komt het onderdeel alsnog of krijg je je geld terug + een tegoed bon. Nou dan zeg ik toch maar eind goed al goed!
Ellendig bedrijf
Wat ging er mis? ALLES!
Vanaf 21 november op een pakketje gewacht word 8 december geleverd maar incompleet.
Meerdere malen over gebeld, telefoon wordt niet opgenomen alleen gereageerd op WhatsApp.. " schuld van collega's en allerlei andere onzin".
Constant achteraan moeten zitten, appen en bellen waar de rest van de bestelling blijft. Voor het weekend nog niks gehoord terwijl het verstuurd zou worden.
Inmiddels het helemaal zat en gezegd dat ik mijn geld terug eis of dat het pakket er begin deze week is.
Geld is vandaag terug gestort maar onderhand 4 weken bezig geweest met dit ellendige bedrijf!
Schandalig dat dit nog in de lucht is, en ik helaas geen review eerder gelezen heb.
Snelle en correcte levering
Snelle levering, vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag geleverd. Sierlijst was ook netjes ingepakt. Onderdeel was 2de hands onvindbaar bij andere autohandelaren. Uitstekende ervaring
Slecht bedrijf alles komt uit Polen en…
Slecht bedrijf alles komt uit Polen en duurt fking lang rommel
Ik wacht all meer dan een week op een…
Ik wacht all meer dan een week op een onderdeel.
Op vragen krijg ik altijd de zelfde antwoord.komt nog.
Niet echt fijn.
Hopeloze tijden wachten
Regelmatig iets nodig, laatste keer zaten ze ernaast. Radiateur voor Kia Picanto automaat, was 2.5 cm te hoog. paar maal met ze gebeld , zogenaamde expers die niets weten, ik had volgens hun n gemodificeerde auto, ik heb de rubbers verlaagd nieuwe beugel gemaakt en paste , 2 weken later een radiateur uit Rotterdam besteld , originele maat en deze geplaatst. Hier kunnen echte experts aan t werk.!!!!!
Zeer lange lever tijd
Zeer lange lever tijd. 10 dagen en komt helemaal vanuit Poland. Voor paar filters zo Lang wachten. Misschien kunnen jullie contracten maken met China en volgende keer vandaar opsturen. Belachelijk!!!! Misleiding bij aankopen!!!
Goede ervaring, vlotte levering
Ondanks alle slechte reviews kan ik niets op de site aanmerken.
Dinsdag besteld en vrijdag geleverd. Meer moet dat voor mij niet zijn.
af blijven !!! niet bestellen !!!
Ik raad het af. De klantenservice spreekt geen Duits of Nederlands, maar alleen gebroken Engels. Vrijwel geen contact!!! De goederen worden verzonden vanuit Polen, dus het is een tussenpersoon die koopt bij Poolse groothandels en verzendt vanuit Polen Ik wachtte
10 dagen en ik kreeg een onderdeel dat niet in mijn auto past. Ik moest het op eigen kosten opsturen - na 10 dagen heb ik mijn geld nog niet terug. Na 20 e-mails zeggen ze dat de goederen niet zijn afgeleverd en ik heb een bevestiging van DHL dat het pakket is afgeleverd
Extra kosten
Onduidelijke site waar met grote letters de kortingen worden verkondigd maar onder de streep vage kosten worden berekend. Typisch een gevalletje gladjanussen die (zoals de titel verkondigd) pretenderen binnen 24 uur te leveren. Ik adviseer eerst ergens anders te bestellen.