Tot 2 x toe sturen ze de verkeerde linker buitenspiegel toe. Echt waardeloos dit. Je geeft kenteken en naam en type op en ze sturen een heel ander model op. Een via Autodoc beste;d en een via Autoo... Toon meer
Afgelopen maandag morgen om 10:00 uur 1 remklauw besteld….. vandaag woensdag nog steeds niks verzonden, gisteren al een mail gestuurd maar krijg totaal geen reactie….. wat een ongelooflijk select bedr... Toon meer
Regelmatig iets nodig, laatste keer zaten ze ernaast. Radiateur voor Kia Picanto automaat, was 2.5 cm te hoog. paar maal met ze gebeld , zogenaamde expers die niets weten, ik had volgens hun n gemodif... Toon meer
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden! Bestelling wachten meer dan 10 dagen en niet gekregen. Maar heb email ontvangen dat mijn pakket op adres geleverd.
Bij bestelling staat al op voorraad…
Bij bestelling staat al op voorraad is.binnen 2 dagen binnen
Helaas ben week verder
Nog niets.
Nu bericht binnen kan 6 dagen duren als je dan nog niets hebt neem contact op
Mijn bus staat nu een week stil kan. Mij klanten niet helpen
Dus ja voor mij hier niet ga vandaag onderdeel maar ergens anders halen
En kijk wel of ik het retour kan sturen als het aankomt
zeer slechte!!
zeer slechte beantwoording van de mail!! duurt een week minimaal voordat je de onderdelen binnen hebt!!
zeer slechte klantenservice!!
Ik niet weer, beter naar de locale autoonderdelenboer gaan!!!!!!!!
Zeer slechte ervaring met… auto onderdelen 24
Zeer slechte ervaring met auto-onderdelen24. Pakket onderweg. Volgens hun was het pakket bezorgd. Ik heb nooit een pakket ontvangen. Na veel zeuren (alles in het Engels) geven ze nu aan dat binnen 2-3 werkdagen m’n geld terug heb. Ik vraag het me af.. maar we gaan het zien.
Bij dit bedrijf staat 24/7 voor eeuwig....
Heb een onderdeel besteld; kachelaanjager MB 190. Krijg geen bevestiging; moest wel meteen betalen via ideal. Bij telefonische navraag word je gebrekkig en in engels te woord gestaan. De extensie .nl zegt blijkbaar niets. Daarnaast geen exacte leverdatum van het onderdeel ontvangen. M.a.w. geld weg .... en geen onderdeel ontvangen.
Wat een slechte webwinkel
Wat een slechte webwinkel. Ik ben nu 2 uur bezig geweest om via chat, email een vraag te sturen over mijn bestelling. Vergeet dit maar ze reageren gewoon niet. Beste mensen bij deze webwinkel niet bestellen. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt bent.
1 x en nooit meer.
1 x en nooit meer.
Had ivm apk herkeuring snel onderdelen nodig.
Alles was op voorrraad en heb uiteindelijk 11! dagen moeten wachten op de onderdelen.
Ondertussen snel bij een andere webshop besteld, die keurig binnen 3 dagen leverde.
De naam van de website doet vermoeden dat het om een Nederlandse webshop gaat, wat uiteindelijk Duits blijkt te zijn, vandaar de lange bezorgtijden dus..
Dan wil je je producten retour sturen, blijkt dat je zelf de verzendkosten à 12 euro moet betalen.
Vervolgens 2 weken gewacht op reactie, word het geld in eerste instantie op je account gestort, weer mailen dus om het geld terug te krijgen op je rekening, wat vervolgens 5 euro te weinig blijkt te zijn, zullen wel weer administratie kosten zijn...
Op mijn bestelling van 43 euro heb ik dus uiteindelijk maar 26 euro terug gehad door retourkosten en administratiekosten....
Nooit meer!!!
Bedrieglijke website
Op de website wordt er beloofd " Vòòr 20 uur besteld dan de volgende werkdag geleverd.
Dit is een pertinente leugen.
Ik heb een alternator besteld en pas 11 dagen later geleverd alhoewel hij op de website in voorraad was.
Niet passend onderdeel zelf betalen voor retour zenden
Onderdelen besteld. Duurt ongeveer iets langer dan een week tot bezorging. 1 onderdeel op kenteken besteld wat volgens de website zou moeten passen. Dit was niet het geval de kosten voor het terug sturen kwamen voor mijn eigen rekening dit terwijl de fout ligt bij Onderdelen24
Normale onderhoudsmaterialen
Normale onderhoudsmaterialen zoals filters, ruitenwissers etc. besteld, duurt allemaal veel te lang voordat het bezorgd gaat worden.Ik zal hier niet meer iets bestellen.
Ik had zo snel mogelijk een armdrager…
Ik had zo snel mogelijk een armdrager nodig voor mijn auto die best uniek is op dit moment. Dit model armdrager kon ik nergens anders vinden maar bij jullie wel. Erg blij hierom!
Op voorraad en de volgende dag meteen geleverd, toppers!!
al diverse keren gebeld voor bumper…
al diverse keren gebeld voor bumper die geadverteerd staat op marktplaats krijgt dan te horen dat die verkocht is, na 2 maanden staat de advertentie er nog op, weer gebeld, krijg ik weer te horen dat die net verkocht is !!! hier klopt iets niet.
Slechte ervaring met autoonderdelen24.nl uiteindelijk goed opgelost.
Onderdelen besteld bij autoonderdelen24.nl. Na enkele dagen kreeg ik een heel summier bericht dat een onderdeel niet op voorraad was. Er werd niet aangegeven wanneer ik het artikel zou krijgen. Na bijna 2 weken wachten werden de goederen geleverd. Bij aankomst blijkt echter 1 artikel defect.
Mail hierover gestuurd met afbeelding waaruit blijkt dat het onderdeel defect is. Na 3 dagen nog eens een bericht gestuurd, omdat ik geen reactie had gekregen. In het bericht ook aangegeven dat ik mijn geld terug wil krijgen.
Update:
Na het plaatsen van dit artikel word ik binnen een uur door een Engels sprekende mevrouw teruggebeld. Ze geeft aan dat ze nog iets moeten onderzoeken?
Vervolgens krijg ik daarna een mail om diverse foto's te maken van de verpakking en het artikel. Nadat dit is gedaan heb ik nog een mail gekregen met het verzoek of het bedrag bewaard moet worden voor toekomstige aankopen of direct moet worden teruggestort. De klacht is uiteindelijk wel correct opgelost.
Onderdelen besteld en bestelnummer…
Onderdelen besteld en bestelnummer ontvangen! Na twee dagen nog geen reactie als ze al verzonden zijn!!! Contact krijgen lukt ook niet😡
Verkopen niet wat ze zeggen.
Had onderdelen gekocht het duurde al bijna een week dat het er was.ik kon het pakket volgen en zag al dat het gewicht niet klopte. Bij het leveren zag ik al een kleine doos zat dus geen motor olie in van 5 liter. Ik heb ze gemaild maar geen reactie oplichting
ORDINAIRE OPLICHTERS
Pas op, oplichters.
Onlangs 4 abs sensoren gekocht, 2 gaven geen signaal.
Kon ze niet retour sturen omdat ze gemonteerd waren geweest, hoe moet je er anders achter komen dat ze het niet doen??
Al tig keer gehaald dat ik mijn geld terug wil maar geen gehoor. Dit is in strijd met de wet en regels uit Brussel vwb consumentenrecht.
BESTEL HIER NIETS HET ZIJN ORDINAIRE OPLICHTERS.
En als je dan je klacht hier neerzet krijg je een standaard antwoord dat ze het jammer vinden en willen oplossen maar ze krijgen je niet te pakken,bla,bla,bla.
WEES GEWAARSCHUWD.
Levering was niet goed
Levering was niet goed. Terugsturen doen ze niet. Verspilling vsn geld.
Nooit geleverd
Nooit geleverd, geld weg. Contact met de klantenservice gehad en nooit meer van hun gehoord.Niet doen!
Boyd Kletter A'veen
Onderdelen passen niet, zelfs na kenteken check
Denk alsjeblieft 3x na voordat je hier gaat bestellen. Als het onderdeel past, heb je echt wel een enigszins leuke deal te pakken, maar juist daar gaat het mis..
Als je gaat zoeken via kenteken of via Merk / Type / Motor krijg je (blijkbaar) gewoon onderdelen te zien die niet voor jouw auto bedoeld zijn. Dit geven ze ook gewoon toe en leggen daarna de verantwoordelijkheid bij jou neer.
Je moet eerst het oude onderdeel demonteren en vergelijken met het nieuwe onderdeel, als je DENKT dat dat klopt en het wil monteren, ben je direct al je rechten kwijt bij autodoc. Gaten komen niet overeen of zijn te klein. Schijven die net iets dikker zijn, je hebt gewoon pech.
Betaal gewoon 5 euro meer bij een bedrijf waar je wel op kan bouwen, in plaats van met deze oplichters in zee te gaan.
Houd onderdelen en betaling vast. Aangifte wegens diefstal volgt.
Op 12 september 2020 is een ECU met tellers en contactslot gekocht door mijn monteur op mijn kosten bij dit bedrijf. De ECU bleek defect dus retour gezonden conform Europese wettelijke bepalingen voor reparatie of een nieuw exemplaar. Indien beiden niet mogelijk is volgt restitutie aankoopbedrag.
Eigenaar Ron Klomp weigert en zegt dat het onderdeel door de auto (?) of monteur is stukgemaakt.
Ron Klomp heeft de onderdelen en de betaling ad. € 160,- in zijn bezit. Aangifte wegens diefstal volgt. Het betreft:
Ron Klomp
24/7 Auto Onderdelen - Autorecycling Den Helder