AUTOproff Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tvisten er ALTID på sælgernes side. Medarbejder på auktionen kan ikke bevise påstand som han skriver, men han siger at problemet er vist på billede. Har bedt ham og sende det billede som åbenbart han... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt løsning til salg af engros biler og mulighed for friske varer til hylden. Får for det meste gode priser og altid fin service fra AutoProff teamet

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode beskrivelser for det meste, dog smutter de ind i mellem især for de store forhandlere. Syntes det skulle være obligatorisk at tage nærbilleder af de værste skader og defekter, for mange slipper m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig nemt at bruge, hurtige responstider på henvendelser, umiddelbart ikke noget at klage om. All in all et rigtigt godt produkt - det eneste minus jeg lige har, er at Lene kalder mig for Alex, mi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online veilingwebsite

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til autobranchens største handelsplatform for handel med brugte indbytningsbiler fra størstedelen af den danske bilbranche. På AUTOproff finder du dagligt det største udbud af de brugte biler der udbydes til salg mellem de danske bilforhandlere. Bilerne udbydes på vores lukkede brancheauktion, hvor du som professionel bilforhandler eller reparatør kan tilmelde dig systemet.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

79 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mit firma havde valgt jer som udbyder

Mit firma havde valgt jer som udbyder - så jeg har ikke så meget andet valg. Men jeres side er rimelig OK

18 maart 2024

Hej Claus,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre.

Jeg give 12

Det var. Dejligt

12 maart 2024

Hej Youssef,

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på.

Alt gik som planlagt

Alt gik som planlagt, nemt og lige til

11 maart 2024

Hej Henrik,

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på.

Hurtige!

Altid hurtige svar/respons når vi spørger efter priser etc.

23 februari 2024

Hej Mads,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre.

Indfrier forventning

Det kører som det skal, omend garantipriser og bud er lave i øjeblikket.

14 februari 2024

Hej,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig godt koncept. Skaber værdi for virksomheden

Rigtig godt koncept. Meget let at bruge. App delen er et stort plus. Skaber stor værdi for virksomheden, til rimelig fornuftige gebyrer. God support ved udfordringer. Anbefalinger herfra.

22 februari 2024
Review zonder uitnodiging

Hej Christian,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har blandede følelser omkring…

Har blandede følelser omkring Autoproff. Selve platformen og måde at købe og sælge biler på, fungere nemt og hurtigt . Dog syntes jeg, min oplevelse omkring biler, hvor der fejl og mangler på, når de ankommer er noget mere skuffende. Elendig rådgivning fra Autoproff samt en for nem måde man som sælger, kan slippe uden om de fejl og mangler der nu engang er på den solgte bil.

16 januari 2024

Hej Daniel,

Det er sælgerne der opretter bilerne og sætter dem på auktion. Hvis køber ikke mener at bilen er som beskrevet, kan køber oprette en tvist på bilen, når den er modtaget. Det ser ikke ud til at der er oprettet en tvist på den bil du henvender dig om? På b-bil er der begrænset tvistmulighed.
Vi kan desværre ikke se at du har kontaktet os i denne sag. Har du mulighed for at ringe til os, så vi kan få snakket sagen igennem?

Fint

15 januari 2024

Hej Leif,

Tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

for langsomt

hej det tager for lang tid, for mange klik og betaling er heller ikke optimalt

15 januari 2024

Hej Kim,

Kan du prøve at uddybe, hvad der tager for lang tid og hvilke problemer du oplever med sikker betaling?

xxxxxxxxxx

18 december 2023

Hej
Mange tak for jeres anmeldelse.

Hjælp til selvhjælp

Jeg oplever en stor hjælp fra Autoproff side til at få struktur i hverdagen, det giver en støtte i et dynamisk og omskiftelig marked

7 december 2023

Hej Arnth,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Stor auktionsplatform med mange købere

Stor auktionsplatform med mange købere. Til gengæld er garantipriserne blevet useriøst små.

11 december 2023

Hej Børge
Tak for din anmeldelse. Vi garanterer priser i et marked der for øjeblikket er meget forsigtig og hvor der opleves store prisnedsættelser. Det kommer også til udtryk i vores garanterede priser, da dette jo netop er et udtryk for den pris vi mener bilen kan sælges for på auktionen. Du har som sælger altid mulighed for at sætte bilen på til egen midstepris, hvis du mener at garantiprisen er for lav.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

god køb /salg mulighed på nettet

god køb /salg mulighed på nettet , dog giver de ikke lov til at checke produktet ... stress når bilen er aflev er der for lidt tid til at gennemgå produktet, og mulighed for indsigelse kunne være bedre...

29 november 2023

Hej,
Der gives 24 timer til at godkende/gennemse bilen, når den leveres med autologik. Det er både i køber og sælgers interesse at handles ikke trækkes ud.

Valg friheden er væk

Valg friheden er væk - prisen går kun en vej på div

29 november 2023

Hej Keld
Tak for din anmeldelse. Vi er meget interesseret i en uddybende beskrivelse af dine kritikpunkter.
At valgfriheden er væk, kan vi ikke genkende. Vi laver løbende opdateringer på platformen og ofte tages der udgangspunkt i ønsker direkte fra vores kunder.

godt produkt

Alt gik fint og er meget tilfredse.

24 november 2023

Hej Dan
Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Rigtig fin portal

Rigtig fin portal - Effektiv og sikrer os de bedste priser på vores varer.

9 november 2023

Hej Christian

God betjening

Altid dejlig betjening ved forespørgsel kort og godt

2 november 2023

Hej
Mange tak for jeres anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Dejligt at i modtager en god betjening.