AUTOproff Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tvisten er ALTID på sælgernes side. Medarbejder på auktionen kan ikke bevise påstand som han skriver, men han siger at problemet er vist på billede. Har bedt ham og sende det billede som åbenbart han... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt løsning til salg af engros biler og mulighed for friske varer til hylden. Får for det meste gode priser og altid fin service fra AutoProff teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig nemt at bruge, hurtige responstider på henvendelser, umiddelbart ikke noget at klage om. All in all et rigtigt godt produkt - det eneste minus jeg lige har, er at Lene kalder mig for Alex, mi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online veilingwebsite

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til autobranchens største handelsplatform for handel med brugte indbytningsbiler fra størstedelen af den danske bilbranche. På AUTOproff finder du dagligt det største udbud af de brugte biler der udbydes til salg mellem de danske bilforhandlere. Bilerne udbydes på vores lukkede brancheauktion, hvor du som professionel bilforhandler eller reparatør kan tilmelde dig systemet.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

79 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dejlig nemt at bruge :)

All in all et rigtigt godt produkt - det eneste minus jeg lige har, er at Lene kalder mig for Alex, mit navn er altså Axel :) men det er til den langt mindre side, nu må i ikke være for hårde ved Lene, det er bare sjov og ballade.
Til jer andre, som overvejer produktet har jeg ikke andet end gode ord at sige, taget ud fra mine egne erfaringer hidtil.

4 september 2025

Hej Axel,

Mange tak for de flotte ord.
Vi er glade for at du kan lide at bruge platformen.

Lene sender sine undskyldninger, og lover at huske det til næste gang. :-)

Med ønsket om god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse hele vejen igennem

God oplevelse hele vejen igennem - som altid

25 augustus 2025

Hej Kasper,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du kan lide at bruge platformen.

En rigtig service.

Jeg har købt mange biler der og ordningen virker rigtig godt.

25 augustus 2025

Hej Kurt,

Hvorfor jeg kan ikke åbne Auto proff

Hvorfor jeg kan ikke åbne Auto proff

31 augustus 2025

Hej Cihan,

Mange tak for din anmeldelse.

Du må meget gerne kontakte os på kontakt@autoproff.dk eller på telefon +45 82 303 505, såfremt du oplever problemer.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Oplever desværre sælgere af bilerne og…

Oplever desværre sælgere af bilerne og ofte de store bilhuse ikke beskriver deres bilerne på en ordentlig måde og når man påpeger fejlene i en tvist, så er Autoproff ikke til nogen hjælp overhovedet, man kan godt få en fornemmelse af kundestørrelse har noget at sige i hvem der har deres opbakning. B-biler er jeg indforstået med, men når vi snakker dyre biler og så svaret er at man ikke kan forvent at sædevarmen som der er beskrevet som udstyr virker og er testet fordi det tager for lang tid? og dette gæler også A/c osv. og når den ikke virker så er der en selvrisiko på 5000+moms så ingen afslag! så må jeg sige at jeg savner det gamle hvor der var sælger ansvar, nu accepter man det vilde vest hvor sælge kan undlade en ordentlig beskrivelse og gemme sig bag selvrisiko (dårlig forretnings skik og Autoproff godkender dette) Det er jo ikke sådan at bilerne er så billige igennem denne platform at der er til hovedrenovering af bilerne, stram op så det er som det var at man havde ansvar for hvad der bliver lagt op.

19 augustus 2025

Hej Patrick,

Mange tak for din feedback.

Vi beklager hvis du har haft en dårlig oplevelse med vores platform. Vi opfordrer alle sælgere til at oprette bilerne så korrekt som muligt, men det kan ske, at der er fejl i en oprettelse.
Bilerne skal naturligvis beskrives så retvisende som muligt, og er dette ikke tilfældet skal der oprettes en tvist.

Vi differentiere selvrisikoen ud fra hvorvidt der er tale om synlige eller ikke-synlige fejl og mangler. Disse beløb kan du finde under "Økonomi" fanen.

Hvis du ønsker at uddybe den konkrete sag, må du meget gerne kontakte os på kontakt@autoproff.dk eller på telefon +45 82 303 505.

Med ønsket om en god dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den ringeste håndtering fra deres…

Den ringeste håndtering fra deres bogholderi. Vi har betalt for meget i transport for levering af nogle biler og AutoProff kunne ikke rette i faktura. Det for meget indbetalte beløb har vi nu ventet på i længere tid og endnu ikke modtaget det, på trods af at de siger det er udbetalt. Under al kritik.

12 augustus 2025

Hej Anders,

Mange tak for din feedback.

Kontakt os gerne på kontakt@autoproff.dk eller på telefon +45 82 303 505.
Jeg vil meget gerne undersøge din oplevelse nærmere, og følge op på sagen.

Med ønsket om en god dag.

Hverdagens værktøj

Autoproff er et godt, effektivt og proffessionelt værktøj, som bruges meget i hverdagen. Det er nemt, sikkert og pålideligt.
De bedste anbefalinger herfra.

31 juli 2025

Hej Mark,

Mange tak for de fine ord.
Vi er glade for at høre, at du kan lide at bruge platformen.

Dejligt nemt

Dejligt nemt

18 juli 2025

Hej Victor,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os.

****

**********

14 juli 2025

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode beskrivelser for det meste

Gode beskrivelser for det meste, dog smutter de ind i mellem især for de store forhandlere. Syntes det skulle være obligatorisk at tage nærbilleder af de værste skader og defekter, for mange slipper med betegnelsen; brugt bil der trænger til klargøring , se billeder. Ofte svært at se da billeder er tage på p.plads ved forretningen med en masse genskin fra de øvrige biler. Ligeledes beskrivelse af dækstand / alder. Lige pludseligt så forsvinder sl mulighed for avence.

11 juli 2025

Hej Henrik,

Mange tak for din feedback og flotte anmeldelse.
Det vil vi tage med videre.

8 juli 2025

Hej,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os.

Hej Lars,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Selve systemet er fint

Selve systemet er fint, men i er blevet at for grådige med jeres gebyrer og tvangs betalinger ved køb og salg gennem siden. Det har taget overhånd!

4 juli 2025

Hej,

Tak for din feedback.

Vores abonnementspriser, samt gebyrer, afspejler de øvrige på markedet, og er sat ud fra at kunne levere de bedst mulige ydelser og services for vores brugere.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har i flere tilfælde oplevet at…

Vi har i flere tilfælde oplevet at sælgere ikke har styr på deres registrerings attester, og vi har måtte vente i mange uger på at få den tilsendt. Man skal som sælger sættes i karantæne eller få sin salgspris til køber reduceres med 500,- pr. dag der går efter 4. dagen fra køber har godkent bil.
Det ville sikre at sælgere altid har styr på deres attester

26 juni 2025

Hej Bjarke,

Tak for din feedback.
Det vil vi tage med videre til fremtidig evaluering.

god service

hurtig og effektiv

19 juni 2025

Hej Hans,

Mange tak for din flotte anmeldelse.