Aveny - Smykker & Ure Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aveny, Rødovre - det er helt sikkert den skønneste service ever. Vi talte mest med Christina, men alle, uden undtagelse bidrog til en skøn oplevelse - et unikt højt serviceniveau, smilende og smittend... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som kunde føler man sig set og imødekommet med det samme man træder ind i butikken. I er hjælpsomme og smilende. Vi ender altid hos jer i Røovercentret, 🥰 i de andre forretninger er der ingen ser... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overraskende god service i form af gaveæske vedlagt samt lille aveny gavepose. Samt retur label og bytteregler vedlagt for nemt overblik. Bare gennemført når man bestiller gaver online. Der var li... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg besøgte Aveny i Rødovre Centeret, da jeg ville købe en bestemt halskæde. Prisen skulle undersøges, da det ikke er en lagervare, og jeg blev ringet op dagen efter, hvor jeg fik en pris på ov... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel
  2. Sieraden reparatieservice
  3. Horlogereparatieservice
  4. Horlogerie

Geschreven door het bedrijf

Aveny er et eksklusivt dansk smykkebrand, som har over 60 års erfaring indenfor salg af smykker og ure samt reparationer. Vi har 2 butikker i Storkøbenhavn samt en webshop, hvor du kan dykke ned i vores univers af eksklusive og elegante klassikere. Vi er eksperter indenfor guld, sølv, diamanter, smykker og ure. Du vil derfor altid kunne få kompetent vejledning, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til valg af smykke eller ur.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse at handle hos jer

God oplevelse at handle hos jer og de fineste varer.

17 december 2024

Kære Pia,

Tusind tak for dine 5 stjerner. Vi er så glade for at høre om din oplevelse :-)

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse

16 december 2024

Kære Anne,

Det er vi bare så glade for at høre - tusind tak for at tage dig tid til at skrive din anmeldelse :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er så tilfreds med mit køb hos…

Jeg er så tilfreds med mit køb hos Aveny. Hurtig levering og fin service.
Produktet kan jeg ikke bedømme, da det var en julegave.

6 december 2024

Kære Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse - den er vi rigtig glade for :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe stjerne til den sødeste…

Kæmpe stjerne til den sødeste ekspedient hos jer i Rødovre centret, desværre kan jeg ikke se hendes navn på mine bonner ( købt 22/12 kl 10:29 og kl 10:38 )
Sød, hjælpsom, smilende, jeg var så glad efter en tur i butikken.

22 december 2024

Hej Jette,

Tusind tak for at dele de søde ord! Vi sørger for at give vores butik i Rødovre besked.

Rigtig god jul 🎄️

Køb af julegave

Det er nemt og så er der masser at vælge i mellem

11 december 2024

Hej Mikhael,

Tusind tak for at dele de fine ord! Det er vi rigtig glade for :-)

God jul 🎄️

Super hurtig levering

11 december 2024

Kære Jette,

Tusind tak for dine 5 stjerner - vi er glade for at du er tilfreds med vores levering og håber du bliver rigtig glad for dit køb :-)

Rigtig glædelig jul!

Perfekt som altid

Perfekt som altid, forsæt endelig den gode kundevenlige tilgang I har, til ordenlighed....

6 december 2024

Kære Flemming,

Tusind tak for dine 5 stjerner - dem er vi så glade for! :-)

Rigtig glædelig jul!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overraskende god indpakning mm. online

Bare gennemført når man bestiller gaver online.
Der var lige gjort det ekstra ud af det, som hvis man besøger butikken selv.
Der er langt mellem den service online.
Skriver stort set aldrig anmeldelser. Men her vil jeg gerne rose den fine oplevelse.

9 december 2024

Kære Signe,

Tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Vi lægger stor vægt på at gøre online shopping nemt og personligt, og det betyder meget for os at få denne feedback. Det er fantastisk at vide, at du følte dig godt taget hånd om, selvom du handlede online. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen :-)

De bedste hilsner, Rebecca Aveny,

Handel

Alt OK lige fra bestilling til modtagelse

29 november 2024

Kære Gina,

Tusind tak for dine 5 stjerner :-) Dem er vi super glade for!

Rigtig glædelig jul.

Kære Aveny

Kære Aveny
Endnu en gang fin og personlig betjening.
Vi holder 39 år i dag med køb af nye ringe, min mand kunne ikke møde op, hr. Parkinson drillede igen i dag. Intet problem, vi kunne komme med ringene, hvis der var noget som ikke passede, med fuld retur ret. Vores ældste barnebarn på 14 år gav os ringende på passede. I betyder meget for os, tryghed, top service, altid faglig og god vejledning, føler sig velkommen og set, fik min første ring som var design efter oldtidsfund og ur hos jer af min mand lige efter vi blev kærester. Alle vores køb gemmen disse årene, både til vores børnebørn og os selv, altid fin service, aldrig problemer. De bedste ønsker om Aveny består kh M og B
Vores nye ringe passer og så fine,mangler lige at få graveret i ringene 🫶

5 december 2024

Kære M og B,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de fine ord – det betyder meget for os.

Stort tillykke med jeres 39-års dag! Vi er glade for, at jeres nye ringe passer, og vi står klar til at hjælpe med graveringen, når I er klar.

Smukt vedhæng - smuk indpakning

Meget fint vedhæng der var smukt indpakket. Eneste mangel var en størrelsesangivelse på hjemmesiden.

10 november 2024

Kære Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse - det bliver vi så glade for :-)
Og tak for din feedback, det vil jeg sørge for bliver givet videre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlige kvalitet

Ringe kvalitet

14 november 2024

Kære Jarut,

Vi er meget kede af den oplevelse, som du sidder tilbage med. Vi vil meget gerne høre hvad som ligger til grundlag for din oplevelse og du må derfor meget gerne kontakte vores kundeservice på info@aveny.dk :-)

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service

16 november 2024

Kære Charlotte,

Vi er bare så glade for, at du vil dele din oplevelse med os og, at den levede op til dine forventninger!

Fantastisk service

Har fået repareret en ring hvor der var tabt en sten. Top professionel, venlig og imødekommende service!

22 november 2024

Kære Jens,

Tusind tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os - vi er så glad for at høre, at din ring er blevet repareret og lever op til dine forventninger :-)

Louise, Aveny

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 store velfortjente stjerner herfra.

18 oktober 2024

Kære Mette

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de fem stjerner!
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse.
Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele dine tanker med os.

Aveny, Louise

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukke smykker og vidunderlig kundeservice

Jeg kan kun anbefale at købe smykker ved Aveny. Jeg modtog en pakke med to par øreringe. Det ene par var så smukt, men det andet par havde desværre en defekt og måtte sendes retur. Det hele gik nemt. Jeg fik hurtigt svar fra deres kundeservice, selvom jeg skrev til dem sent fredag aften. Jeg fik en returlabel og måtte selv vælge, om jeg ville have pengene retur eller et nyt par øreringe. Jeg handler her meget gerne en anden gang og vil også anbefale andre hjemmesiden.

En særlig tak skal lyde til Louise og Rebecca fra kundeservice. Alle virksomheder kan have produkter med fejl, men det er ikke alle virksomheder, der opfører sig så ordentlig og flot, når det sker. Tusind tak for god behandling.

1 november 2024

Kære Mette,

Vi er så glade for at høre om din oplevelse - vi ønsker altid at levere den bedste service for vores kunder, så det varmer virkelig vores hjerter, at du deler det med os.

Vi håber, at vi kan servicere og hjælpe dig en anden gang.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Makværk i Aveny.

Rettede den 17.10.2024 henvendelse i Aveny Ishøj Bycenter for at få sat ekstra led på mit Radio, Captain Cook ceramic. Jeg spurgte om det kunne lade sig gøre, hvilket blev bekræftet af ekspeditricen. Hun fik herefter ur samt pose med ekstra led og stifter. Efter 20 minutter kommer hun tilbage, og siger at det var gratis på grund af tiden! Jeg havde fra butikken set, at der var to kvinder til at forsøge at sætte led på. Hørte desuden at der blev banket med en hammer? Da jeg får uret tilbage, er stifterne ikke monteret korrekt, ligesom de stikker ud fra uret. Desuden får jeg et ødelagt led, samt bukkede stifter retur i min pose. Hvordan i alverden kan man påstå at kunne skifte et led,og derefter ødelægge både led og samling af uret ? Vær dog professionel og sig i ikke kan magte et dyrt ur og bare lade kunden finde ud af det selv efterfølgende! Vil prøve at få uret repareret hos en rigtig urmager, hvorefter regningen bliver præsenteret i butikken. Så må vi se om de vil vedkende deres fejl og tage ansvar ?
Hvis der kunne gives 0 stjerner, var det nok den rigtige karakter.
Henrik

17 oktober 2024

Kære Henrik,

Tak fordi du rækker ud til os :-)

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og vil derfor meget gerne høre nærmere. Du må meget gerne kontakte vores kundeservice på info@aveny.dk og uddybe, så vi forhåbentligt sammen kan finde en fælles løsning.

Med venlig hilsen Louise, Aveny

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en god oplevelse at finde det…

Det var en god oplevelse at finde det skønne armbånd fra Georg Jensen

15 oktober 2024

Kære Linda,

Mange tak for din anmeldelse, du har sendt vores vej.
Vi er glad for at høre, at varen lever op til dine forventninger.

Rigtigt god dag.

Louise, Aveny

Lees meer over geverifieerde reviews.