Aveny - Smykker & Ure Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I forbindelse med at skulle købe vielsesringe, har min forlovede og jeg haft en ekstraordinær god oplevelse med at handle hos Aveny i RC:). Personalet var meget hjælpsomme og tålmodige med os:). De f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aveny, Rødovre - det er helt sikkert den skønneste service ever. Vi talte mest med Christina, men alle, uden undtagelse bidrog til en skøn oplevelse - et unikt højt serviceniveau, smilende og smittend... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overraskende god service i form af gaveæske vedlagt samt lille aveny gavepose. Samt retur label og bytteregler vedlagt for nemt overblik. Bare gennemført når man bestiller gaver online. Der var li... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Køber stort set altid mit guld i aveny Rødovre centrum. Bestilte dog fra jeres outlet denne gang og fik 2 ud af 3 den 3 skrev i at den var på Nørrebro afd og derfor ik ku levere den da de havde meget... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel
  2. Sieraden reparatieservice
  3. Horlogereparatieservice
  4. Horlogerie

Geschreven door het bedrijf

Aveny er et eksklusivt dansk smykkebrand, som har over 60 års erfaring indenfor salg af smykker og ure samt reparationer. Vi har 2 butikker i Storkøbenhavn samt en webshop, hvor du kan dykke ned i vores univers af eksklusive og elegante klassikere. Vi er eksperter indenfor guld, sølv, diamanter, smykker og ure. Du vil derfor altid kunne få kompetent vejledning, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til valg af smykke eller ur.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk service

Gik spontant ind i butikken i Rødovre Centrum for at købe et par herre armbånd, og fik en fantastisk betjening af Laura i butikken - da der ikke var lige den størrelse jeg skulle bruge i butikken, gik hun ned og afhentede i den anden butik.

Kan kun anbefale butikken, der var god service fra Laura med en ærlig mening om hvad der passede mig, en god stemning og tid til betjeningen.

2 juli 2023

Kære Peter,

Tusinde tak for din fine anmeldelse :-)
Vi er så glade for at høre om din oplevelse og, at du kom hjem med lige de armbånd, som du ønskede.

Vi har delt din anmeldelse med Laura og hun blev rigtig glad!

Vi ønsker dig en skøn weekend :-)

Perfekt køb

Perfekt køb. Købte 2 par 3 mm perleørestikkere på webshoppen til en god pris og en fin kvalitet til prisen. Leveret under 2 døgn efter.

15 juli 2023

Hej Hanne

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Vi er rigtigt glade for, at høre at perleørestikkerne lever op til kvaliteten og pakken kom hurtigt frem.
De bedste hilsner Louise, Aveny

Fantastisk betjening

Sofie i Rødovre Centrum hjalp med det smukkeste køb - tusind tak for helt igennem professionel og god betjening. Hilsen Pernille

15 juli 2023

Kære Pernille,

Tusind tak for at dele din seneste oplevelse med os.

Vi er så glade for at høre om din oplevelse og vi vil sørge for, at sende den videre til Sofie :-)

Vi ønsker dig en dejlig og solrig tirsdag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Urmagerservice langt under middel...

Urmagerservice langt under middel...

Skulle have taget nogle led af mit ur, og da jeg havde fået smidt mit eget værktøj væk og skulle bruge uret på dagen, blev det Aveny i Rødovre Centrum mens jeg havde andre ærinder.

Ekspedienten mente der skulle to led af lænken og jeg stolede på hun havde et trænet øje. Derefter informerer hun mig om det skal koste 200,- (50-100% over øvrig markedspris). Jeg kommer 30 minutter senere for at afhente uret og en anden ekspedient sætter det på mit håndled. Selv om vi begge tydeligt kunne se der skulle et led mere af, spillede hun mig en plade med at det sad helt perfekt. Jeg havde ikke tid til at vente yderligere 30 minutter, så jeg lod som ingenting og gik hjem og bestilte et urværktøj på nettet. Det tog mig sådan ca. 1 min at justere lænken så den sad perfekt ved at tage et led mere af.

Det er mig en gåde at man kan yde så dårlig en service, især når jeg var den eneste kunde i butikken og der stod to ekspedienter bag kassen. Det må bl.a. være grunden til man tager overpris for et så simpelt stykke arbejde.

Kommer ikke i den butik igen og håber oprigtigt at denne anmeldelse kan medvirke til at personalet reflekterer over sit serviceniveau.

Lars, Vanløse 8/7/23

24 juni 2023

Kære Lars,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din seneste oplevelse med os.

Vi er utrolig kede af at høre om din oplevelse og vil derfor meget gerne i kontakt med dig, så vi sammen kan finde en fælles løsning.

Du må derfor meget gerne kontakte vores kundeservice på info@aveny.dk

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag :-)

Virkelig dårlig service!

Virkelig dårlig service i butik i Rødovrecenteret. Afleverede en ring, der skulle laves større; ventede en måned uden at butikken kontaktede mig, hvorefter jeg hentede ringen igen uden nogen ændring. Kan ikke anbefale denne butik!

17 juni 2023

Hej,

Jeg er utroligt ked af at høre om din seneste oplevelse. Vi vil meget gerne i kontakt med dig, så vi sammen kan finde på en fælles løsning.

Du må derfor meget gerne kontakte vores kundeservice på info@aveny.dk :-)

Jeg ønsker dig en dejlig mandag.

Ekstremt højt serviceniveau: Cecilie Bibser

Af flere omgange over det sidste halve år har jeg besøgt butik Aveny Rødovre Centrum (butik 12), hvor jeg er blevet ekspederet af Cecilie Bibser. Cecilie har et utroligt godt energiniveau og forstår at sætte sig i kundens sted, så man virkelig føler sig værdsat.

Cecilie har været med til at vælge forlovelsesring(e) og har tilmed repareret en sølvhalskæde som andre smykkebutikker ikke kunne/ville reparere … og det var endda uden ventetid og til en fantastisk god pris!

Jeg kan klart anbefale Aveny Rødovre Centrum (butik 12) og endnu mere anbefale Cecilie “Superservice” Bibser, hvis usete høje serviceniveau er helt uvurderligt!

1 juni 2023

Kære Rasmus,

Tusinde, tusinde tak for at dele dine oplevelser med vores kollega Cecilie samt vores butik med os. Det varmer så meget at læse alle de rosende og flotte ord du skriver om hende samt den service, som hun og butikken leverer :-)

Vi har naturligvis delt din anmeldelse både med Cecilie samt butikschefen og de blev rigtig glad for dine fine ord samt, at du har taget dig tid til at skrive til os.

Jeg ønsker dig en skøn dag og en solrig sommer.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rettede op på misforståelse tak

Der var hurtige svar når man ville købe . Men så snart der var betalt kom der ingen svar mht returnering og føler stadig jeg mangler svar og har flere hundrede kroner tilgode for et køb.

Tak for i reagere her . I må meget gerne svare på mine mail fra 26 januar 1 og 10 feb . Det er fra Samme mail som da jeg købte og betalte varen . Så undre mig i ikke kan finde mig og min klager nu . Og ikke har svaret på 3 rykkere fra Januar og feb md .

Update. Tak for i reagerede på denne henvendelse og vi fok løst misforståelserne og jeg fik mine penge retur . Jeg fik løst mine frustrationer til fuld tilfredshed og har ændret holdning til jeres service . Tak for det

10 februari 2023

OPDATERET

Kære Steffen,

Jeg er glad for, at vi fandt frem til årsagen til hvorfor du ikke har modtaget svar på dine henvendelser, da du har fået sendt dem til den forkerte mailadresse.

Vigtigst af alt, håber jeg, at du er glad og tilfreds med den løsning vi sammen fandt frem til.

Jeg ønsker dig en dejlig weekend :-)

Kære Steffen,

Mange tak for at dele din seneste oplevelse med os.

Vi er kede af, at du ikke mener du har fået svar på dine spørgsmål vedrørende din returnering.
Jeg har forsøgt at finde frem til korrespondancer imellem dig og vores kundeservice, men jeg kan ikke finde frem til noget.
Du må derfor meget gerne kontakte vores kundeservice og uddybe nærmere, så vi sammen kan finde på en fælles løsning :-)

Jeg ønsker dig en dejlig weekend.

Bedste service!

Virkelig fine smykker og god kvalitet for pengene i deres egen serie.
Men de 5 stjerner får de for uovertruffen god kundeservice. Tusind tak!

20 maart 2023

Kære Josephine,

Tusinde tak fordi du har lyst og tager dig tid til at dele din seneste oplevelse med Aveny! :-)

Vi bliver simpelthen så glade for dine søde ord - det betyder rigtig meget for os og vi er så glade for, at det er den oplevelse, som du sidder tilbage med.

Vi ønsker dig den dejligste weekend!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har virkelig absurd mange smykker…

Jeg har virkelig absurd mange smykker fra Aveny så ind imellem er der også noget af det der skal repareres. Jeg har nu haft de samme smykker til reperation 3 gange pr. Smykke. Og lige lidt hjalp det ?? Det drejer sig om et armbånd som hvor låsen går op og kuglelåsen så falder på jorden. Det tær jeg jo ikke bruge for evt vedhæng triller jo også af og bliver væk. Har mistet et på den måde. Så det armbånd er i smykkeskrinet så er det min broche. Hvor nålen/ låsen åbner dig og jeg taber brochen. Då gæt hvad? Jep. Brochen liggger på 3 år i smykkeskrinet. Sammen med armbåndet. Jeg har faktisk også en ring jeg fik sat en ny smukkestes i. Men den er også faldet af igen. Tja. Mega ærgerligt. Penge ud i wc’et. Brochen. Armbånd og ring var gaver. Jeg er ked af når mine smykker ikke bliver brugt

24 maart 2023

Kære Susanne,

Mange tak for din henvendelse.

Vi er rigtig kede af at høre, at du oplever, at flere af dine smykker fra Aveny er gået i stykker.
Jeg kan ikke umiddelbart finde frem til, at du har forsøgt at kontakte os vedrørende dine smykker, men vi vil naturligvis meget gerne hjælpe dig, så vi kan finde frem til en fælles løsning.

Du skal enten være mere end velkommen til at medbringe dine smykker samt kvittering i én af vores forretninger og hvis smykkerne er købt gennem vores webshop, må du meget gerne skrive til vores kundeservice på info@aveny.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Rigtig god torsdag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet i aveny 136 rødover…

Jeg har handlet i aveny 136 rødover centrum. Jeg følte mig som diamanten i en smykker. Salgsassistent Laura gjorde det super godt. Jeg glæder mig til at købe i butikken igen.

20 maart 2023

Kære Bushra,

Tusind tak for at tage dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os i Aveny!

Vi sætter stor pris på dine søde ord, og vi glæder os til at dele dem med ekspedienten samt at se dig i vores forretning igen :)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke serviceminded butik i Ishøj

Ikke serviceminded butik i Ishøj. Jeg havde fået en fødselsdagsgave fra butikken som havde været købt på tilbud. Desværre var det ikke i en farve som jeg går med. Jeg kommer ned i butikken en lørdag og spørger meget pænt om det så kan være muligt at bytte med et af de andre tilbud til helt samme pris, da det jo ikke vil have nogen påvirkning på dem. På trods af at det var voksne mennesker i butikken så turde de ikke at udføre denne handling uden chefens vurdering og chefen var ikke på arbejde. Så det blev et nej. Kedelig oplevelse da jeg ikke kan se hvorfor at det ikke skulle være muligt for butikken.

18 maart 2023

Kære Heidi Nicoline,

Mange tak fordi du henvender dig til os. Vi er utroligt kede af at høre om din oplevelse og vil derfor meget gerne i kontakt med dig, så vi finde frem til en fælles løsning.

Du må rigtig gerne kontakte vores kundeservice på info@aveny.dk, så vil vi tage hånd om sagen.

Jeg håber, at du får en dejlig tirsdag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort udvalg og god service.

Stort udvalg og god service.

Min fortrukne smykkebutik.

5 december 2022

Kære Lars,

Tusind tak for dine søde ord om Aveny! Vi sætter stor pris på dem - det varmer meget.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig mandag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En stor tak skal lyde til Tina fra…

En stor tak skal lyde til Tina fra Aveny i Rødovre Centret, den store butik som ligger ved Irma. Hun har ydet en service ud over det sædvanlige. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

1 maart 2023

Kære Tine,

Først og fremmes tusind tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse hos Aveny med os.

Dine søde ord varmer meget, og vi glæder os til at dele dem med forretningen og ekspedienten:)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lyver for kunden, til de har fået pengene

Normalt er jeg glad for at handle i aveny. De har rigtig gode produkter og for det meste en fin service. men det jeg nu har oplevet er ikke iorden!!
I løbet af det sidste halve år har jeg overvejet at få det 3 hul i ørene. Jeg har været inde i butikken i Rødovre 3 gange og hørt om de kunne skyde dem i der hvor jeg ville have dem, og vist dem stedet, samt forhørt mig om helingstid mm. Alle 3 gange har medarbejderen forsikret mig om at det ikke blev et problem at få dem skudt i, og forklaret mig om helingstid mm. Min kæreste er derfor så sød at købe et gavekort til mig, så jeg kan få lavet de huller jeg så gerne ville have. Da vi i dag kommer ned i butikken i Rødovre centeret, for at få dem lavet, informerer de mig om at nu kunne de lige pludselig ikke lave hullerne alligevel, og at jeg skal gå til en piercer fordi det er for tæt på min brusk.
Det er helt fair at man siger at man ikke vil lave det, og at man skal kontakte en piercer.
Men det er ikke iorden at love kunden 3 gange at man kan lave det, og man så ikke kan EFTER de har købt gavekortet til ens butik. De har fået pengene men jeg har ikke fået produktet, og nu skal vi betale yderligere et andet sted for at få det lavet, som i oprindeligt have lovet mig at lave. Det er simpelthen ikke i orden, og jeg overvejer seriøst om jeg skal fortsætte med at handle i Aveny, og hvis jeg gør bliver det i hvert fald ikke i Rødovre centeret fremadrettet!

24 februari 2023

Kære Maria,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er utroligt kede af, at du har fået modsættende oplysninger af vide og vil naturligvis meget gerne hjælpe dig.
Kan du sende os en mail til vores kundeservice på info@aveny.dk, så vi sammen kan finde frem til en god, fælles løsning? :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et stort tak skal det lyde til Maya

Jeg skulle købe en diamant ring, og valgte at tage indtil Aveny på nørrebrogade. Her blev jeg betjent af en medarbejder ved navn Maya, og hun var virkelig hjælpsom trods det tog sin tid for mig at finde en ring, så var hun meget god og lyttende og virkelig prøvede og lede efter den ring som jeg søgte efter.
Kæmpe ros til Maya for den gode service!

22 februari 2023

Kære Ayah,

Tusind tak for at dele din oplevelse med os!

Vi er meget glade for at høre om din oplevelse i vores forretning, og vi sørger selvfølgelig for, at dele dine søde ord med ekspedienten :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode kvalitets smykker de har

Gode kvalitets smykker de har, 5 stjerner

10 februari 2023

Kære Ida,

Tusinde tak for at dele din oplevelse med os. Vi er så glade for at høre din mening om os :-)

Vi ønsker dig en fantastisk dag!

Ros til ekspedient Laura

Jeg har flere gange handlet hos Aveny i Rødovre Centrum. Den store butik ved Irma, og er flere gange blevet betjent af den samme ekspedient Laura Corward som har givet verdens bedste service.
En af de sidste gange vi handlede hos hende skulle vi købe vielsesringe og var desværre lidt sent ude. Men Laura gjorde alt for at vi fik de ringe vi allerhelst ville have. Hun sørgede endda for at indgraveringen blev lavet samme dag.
Laura er tydeligvis meget kompetent og erfaren, og er oprigtig interesseret i at opfylde sine kunders behov. Hun er desuden altid smilende og imødekommende. Noget som for mig har virkelig stor betydning for oplevelsen af at købe smykker.

8 januari 2023

Kære Maria,

Først og fremmest tusind tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med Aveny.

Vi er meget glade for at høre om din gode oplevelse i vores forretning, og vi glæder os til at dele dine søde ord med ekspedienten og vores forretning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig verdens klasse service fra…

Virkelig verdens klasse service fra Helle Damkjær i Rødovre Centeret i Aveny ved tovet / pladsen. Kan kun anbefales. Hun kan vejlede og hjælpe på en helt specielt måde som vi aldrig har prøvet før.

16 januari 2023

Kære Carsten,

Tusind tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er meget glade for at høre om din oplevelse i vores forretning, og vi glæder os til at dele dine søde ord med ekspedienten og vores forretning.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har flere gange købt gaver herfra i…

Har flere gange købt gaver herfra i City2, men det bliver den sidste gang de får mine penge. Uhøflig betjening fra Lena.

1 januari 2023

Kære Marin,

Mange tak for din henvendelse.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og vi vil meget gerne i kontakt med dig, så du må gerne sende os en mail på info@aveny.dk, så vi sammen kan finde en god, fælles løsning.

Meget høj kundeservice

Både min hustru og jeg er kommet mange gange i Aveny butik 136 Rødovre Centret, vores sidste besøg var d. 14.12.22 og her fik vi atter engang en super god oplevelse, der er en rigtig god og spændende stemning i butikken med glade medarbejdere, denne gang fik vi en sublim oplevelse samt betjening af Tina Giese der som de andre gange vi har handlet i butikken har styr på tingene. Tak til jer for endnu en god oplevelse...fedt... og ikke mindst en god jul samt et godt nytår..
Hilsen Dorthe og Søren.

13 december 2022

Kære Dorthe og Søren,

Tusinde tak fordi I har lyst til at dele jeres seneste oplevelse i Aveny med os.

Vi er utroligt glade for at høre om jeres oplevelse - det varmer meget.

Vi skal nok sørge for, at jeres fine og varme ord bliver videregivet til både Tina og vores forretning i Rødovre.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.