I forbindelse med at skulle købe vielsesringe, har min forlovede og jeg haft en ekstraordinær god oplevelse med at handle hos Aveny i RC:). Personalet var meget hjælpsomme og tålmodige med os:). De f... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Aveny, Rødovre - det er helt sikkert den skønneste service ever. Vi talte mest med Christina, men alle, uden undtagelse bidrog til en skøn oplevelse - et unikt højt serviceniveau, smilende og smittend... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Overraskende god service i form af gaveæske vedlagt samt lille aveny gavepose. Samt retur label og bytteregler vedlagt for nemt overblik. Bare gennemført når man bestiller gaver online. Der var li... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Køber stort set altid mit guld i aveny Rødovre centrum. Bestilte dog fra jeres outlet denne gang og fik 2 ud af 3 den 3 skrev i at den var på Nørrebro afd og derfor ik ku levere den da de havde meget... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Aveny er et eksklusivt dansk smykkebrand, som har over 60 års erfaring indenfor salg af smykker og ure samt reparationer. Vi har 2 butikker i Storkøbenhavn samt en webshop, hvor du kan dykke ned i vores univers af eksklusive og elegante klassikere. Vi er eksperter indenfor guld, sølv, diamanter, smykker og ure. Du vil derfor altid kunne få kompetent vejledning, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til valg af smykke eller ur.
Contactgegevens
København , Denemarken
- info@aveny.dk
- www.aveny.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dårlig kvalitet
Jeg fik et par diamant ørestikker i gave , har tabt begge øreringe nu indenfor en uge pga. låsene i ørestikkerne var så ringe , skulle hele tiden holde øje og gå og trykke låsene ind . Er så ked af jeg har mistet dem . Så hold øje med deres dårlige låse !

Ubeskrivelig Dejlig oplevelse at blive… Rødovre centrum 136
Ubeskrivelig Dejlig oplevelse at blive ekspederet af Sahara. Hun er helt Fantastisk. Dygtig ,empatisk , super venlig. Helt sikkert jeg vil handle der igen.
Sahara bør have ekstra løn for hendes ekspertise .
Mange k.h. Rachel Klampenborg

Antwoord van Aveny - Smykker & Ure
En guldsmed som ikke gider at tage min ordre?
Jeg var hos Aveny i City2 den 14 nov-22 og indleverede to guldringe, som jeg ville have lavet om til en ny ring.
Jeg måtte ringe i torsdags (24 nov) og rykke for tilbuddet
En meget venlig ekspedient (med røde ører) lovede mig, at guldsmeden ville have en pris til mig i dag mandag 28 nov.
Jeg har netop talt med endnu en venlig ekspedient, som kunne informere, at de stadig ikke havde fået en pris/et tilbud fra guldsmeden.
Så stopper min tålmodighed, og jeg har nu bedt om at få mine ringe tilbage, og så vil jeg finde en anden guldsmed, som rent faktisk gider at tage min ordre.
Kan bestemt IKKE anbefale Aveny til guldsmedearbejde!

Antwoord van Aveny - Smykker & Ure
Black Friday tilbud eksisterer ikke !!!
I forbindelse med Black Friday har jeg bestilt en ring, som det “pludselig” viser sig, at Aveny ikke kan levere alligevel.
Det samme gjorde sig gældende ved Black Friday i 2021.
Jeg ved ikke, om jeg skal kalde det falske tilbud eller rigtig dårlig forretningsmoral overfor sine kunder :-(

Antwoord van Aveny - Smykker & Ure
Min første øv-oplevelse endte godt
Opdateret:
Jeg har i dag hentet min nye ring med den først bestilte og helt rigtige og smukke gravering i.
Butikschefen håndterede min henvendelse til UG, og kan se frem til flere besøg af mig som kunde.
Jeg har handlet meget i Aveny Rødovre og altid været tilfreds, men mit seneste køb skuffede mig meget.
Jeg bestiller en signetring i guld og spørger til, om de kan gravere på den. Det bekræfter den venlige sælger. På bestillingssedlen tegner hun nøje det bogstav, jeg har vist hende, et meget tydeligt billede af, på min mobil.
Da jeg modtager ringen, ligner det på ingen måde mit bestilte bogstav, men mere et helt andet, hvis ringen vendes den anden vej. Jeg spørger den anden sælger, som informerer mig om, at de kun graverer 4 faste typer fonte. Så sidder jeg tilbage med 2 tanker:
1) den første sælger burde have informeret mig om de begrænsede fonte, i stedet for at tegne mit specifikke ønske og efterlade mig i troen om, at jeg fik mit smukke bogstav
2) den der graverede ringen burde have kontaktet mig, før der blev graveret noget andet end det ønskede.
En (dyr) øv-oplevelse

0 stjerner til Aveny Rødovre centrum
Benyt IKKE Aveny i Rødovre til at få repareret/ændret smykker. Jeg valgte, at Aveny i Rødovre centrum skulle lave min forlovelsesring 1 størrelse mindre. Det er en klassisk ring i hvidguld, med en rødguld (rosaguld) fatning i toppen med en diamant. Efter næsten to ugers ventetid kan jeg hente ringen, som nu er i fuld hvidguld, da værkstedet har rodineret hele ringen inkl. fatning. Butikken beklager fejlen, og beder min kæreste sende billede af hvordan ringen oprindeligt har set ud, og tager den så ind til reparation, så de kan rette deres egen fejl. Efter 1 uge mere kan ringen afhentes, og nu er fatningen guld- og ikke rosaguld. Butiksmedarbejderen kan på trods af at hun arbejder i en smykkebutik ikke kende forskel på guld og rosaguld. Selve ringen er mat i stedet for klar hvidguld og selve formen på ringen var ved en fejl blevet bøjet mere firkantet i stedet for rund, som den ellers oprindeligt var. Billedet af ringen, som skulle sendes til butikken, er desuden blevet printet i sort/hvid, så værkstedet ikke har kunne se, hvilken farve ringen oprindeligt var (hvilket man ellers skulle tro var meningen, siden de ville have et billede af den oprindelige ring). Alt i alt har Aveny i Rødovre formået fuldstændig at ødelægge designet på min forlovelsesring på trods af, at de alene skulle gøre den 1 størrelse mindre - rimeligt uimponerende, for at sige det mildt. Ringen er nu fortsat i butikkens varetægt, så de forhåbentlig kan rette op på deres fejl. Forløbet har været fuldstændig uacceptabelt og uprofessionelt, og jeg vil på ingen måde anbefale andre at få repareret smykker hos Aveny.

Antwoord van Aveny - Smykker & Ure
Dejlig oplevelse Aveny Rødovre.
Har idag været forbi jeres butik i Rødovre, hvor jeg er kommet igennem mange år:) Skulle have ombyttet min solitaire ring.
Blev betjent af en jeres “nye” medarbejder, hvis navn jeg desværre ikke fik. Hendes initialer er CH. Hun var simpelthen så sød og fagligt meget kompetent.
Rigtig dejlig oplevelse:)

Antwoord van Aveny - Smykker & Ure
Fantastisk service Hos Aveny i Spinderiet Valby har jeg…
Hos Aveny i Spinderiet Valby har jeg haft den store glæde, at en dyr hvidguldsring der var blevet "repareret" andetsteds og derved ødelagt, blev genskabt af Wibeke.
Fra jeg trådte ind i butikken, mødtes jeg af en varme,en forståelse for min frustration og en forsikring om, at Wibeke nok skulle gøre skaden god igen.
Og det gjorde hun!
Hun fik afmonteret den perle, der ikke kun var for lille, men tillige pålimet med lim højt over og udover fatningen.
Hun fandt en løsning med en ny perle og monterede denne, så jeg i dag igen har en smuk ring.
TUSIND TAK FOR EN RIGTIG GOD BEHANDLING AF MIG OG MIN RING💖

Bestilte to ure fra Aveny
Godt personale og autentisk kundeservice, hænger ikke på træerne nu om dage.
Bestilte to ure fra Aveny, og kan kun sige Super god kunderservice. Jeg var i sommerhus og havde ikke mulighed for at hente, så afsendelses datoen blev rykket uden problem.
Super venlige og søde personale.
En klar anbefaling herfra , samt 5 stjerner🌟

Aveny Spinderiet
Jeg har været i Aveny i Spinderiet. Min forlovede og jeg skulle finde en ny forlovelsesring til mig. Servicen var fantastisk og vi kommer tilbage for vores vielsesringe!
Jeg var i Aveny i Rødovre centret
Jeg var i Aveny i Rødovre centret, og skulle købe flere gaver. Jeg blev betjent af en der hedder Tina og hun gav sig virkelig tid til at hjælpe. Så det var en god oplevelse .
Skøn forretning i Ishøj
Skøn forretning i Ishøj. Vi har fået gjort en vielsesring større. Det blev gjort både hurtigere og billigere end vi havde regnet med. Personalet er helt i top. Usædvanlig venlig. Kan klart anbefales

Ikke styr på forsendelse
De har en hurtig kundeservice. Men har ikke styr på leverancen. Vare som skulle havet været sendt den samme dag eller dagen efter, blev først send da jeg skrev at jeg ville annullerer min bestilling. Og derefter fik man en besked at Pakken var blev sendt igår. Hvor deres eget og postnord system har en en besked om at den først var blevet registret den følgende dag.

Har i søndags i Aveny i city 2
Har i søndags i Aveny i city 2, bestilt en ring, der var i restordrer. Den kvindelige sælger talte nedladende til min partner og jeg. Kiggede på os som om vi var til besvær. Talte til os som om vi var et lille barn. Bevares, det var ikke den dyreste ring i forretningen, men magen til dårlig service og mangel på smil og hjertelig velkomst, skal man lede længe efter.
I dag kom så beskeden om at den bestilte ring var ankommet. Den korte ventetid var en fornøjelse. Dog blev jeg igen, da jeg afhentede ringen, skuffet over den manglende service. Den ekspedient der tog imod mig, havde munden fuld af mad og sagde intet til mig, da jeg gav hende bestillingssedlen. Hun fandt ringen, gav mig den i hånden og sagde: Vil du bare have den sådan?
Jeg bad om en æske og at få den pakket ind.
Jeg har sjældent oplevet så ringe en service, eller rettere, mangel på samme.
Det er super ærgeligt og jeg kan ikke anbefale andre at handle i den butik, desværre.
Julie

Antwoord van Aveny - Smykker & Ure
Aveny i Rødovre Centret - Verdens bedste guldsmed!
Hvis du nogensinde skal købe et smykker eller ur, så skal du gå til Aveny i Rødovre Centret.
Den hjælp, varme og forståelse jeg fik i forbindelse med et køb, overgår min vildeste fantasi om kundeservice!
Jeg kan næsten ikke udtrykke den taknemmelighed, jeg føler. Jeg er gået fra stor ærgrelse til stor lykke!
Tusind tak til Mille og alle dine søde kollegaer! Også stor tak til Mads Z. Jeg er for evigt taknemmelig, og kan ikke anbefale jer nok! TAK!!!!
God service!
Jeg er den første til at brokke mig, hvis tingene ikke er i orden! Så jeg synes bestemt også, at når tingene så er 100% som de skal være, så skal der også roses! Jeg bestilte nogle øreringe over avenys hjemmeside, som gave til min mor.
Jeg skrev en lille ydmyg besked til kundeservice, at de meget gerne måtte pakke den ind, hvis det kunne lade sig gøre…
Da jeg modtager pakken, er den simpelthen pakket så fint ind, og der er endda en lille fin aveny pose med som skjuler gaven. 10 point til medarbejderen der rent faktisk læser kundernes ønsker..
VANVITTIG DÅRLIG SERVICE
VANVITTIG DÅRLIG SERVICE på Aveny Nørrebro!!! Har aldrig oplevet lignende!!!
Skulle have nyt batteri på mit armbåndsur, som har et læderrem. Da jeg fik det tilbage sad remmen helt løst - det var gået itu/gået op. Da jeg konfronterer ekspedienten siger hun at det var sådan da jeg gav dem det - det kan jeg bande på at det ikke gjorde!!! Jeg havde det senest på et par dage før og det fejlede intet. Hun bliver endnu mere hidsig da jeg fortæller hende dette og siger at jeg skal lade være mere at hentyde til at de lyver (hvad hulen er det for noget?!??). Desuden kan de heller ikke hjælpe med at sætte remmen fast igen, og ej heller kan de vise på kamera at mit ur var sådan “løs/itu” på kamera.
Endvidere får jeg heller ikke nogen undskyldning eller noget - kæft det er skod service!!!!!

Antwoord van Aveny - Smykker & Ure
Fantastik kundeservice fra Katrine!
Fantastik kundeservice fra Katrine!
Ringede for at fortælle min bestilling var forsinket fra deres leverandør og ville høre om jeg ville ændre min ordre på baggrund heraf. 6 ud 5 stjerner
Aveny Rødovre centret over for…
Aveny Rødovre centret over for ginatricot!
Så dårlig en service, medarbejderen kommunikerede med andre kunder mens jeg blev ekspederet, hun lyttede slet ikke til hvad man sagde, tog 3 ringe jeg skulle have og sagde dem skal jeg have, så lægger hun den ene på plads hvor jeg så siger to gange den skal jeg også have dette hører hun først 2. Gang fordi hun har travlt med andre. Jeg spørg så om en pose hvor hun svarer “de koster 4 kroner, de kan nok godt være i den pose du har mens hun griner”
Det kommer sku ikke hende ved om jeg vil have en pose!
Har været hos hende før og få skudt en ørering i hvor mit øre blev så hævet og der gik betændelse i, måtte på skadestuen og få den ud, da der var gået så meget infektion i, at mit ene øre var 3 gange dobbelt.
Jeg skal aldrig ind i den butik igen!!