Jeg kontaktede babyshowers kundeservice inden køb af en vare fra deres webshop, da jeg havde læst mange dårlige kundeanmeldelser på Trustpilot. Jeg fik svar tilbage indenfor få timer, hvor kundeservic... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte en BH som havde lidt længere leveringstid end normalt hvilket jeg var klar over. Men da der var gået de maks 7 dage og ordren ikke engang var sendt endnu, kontaktede jeg dem. Blev mødt af en... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
For leverandører: Hvis du er leverandør, skal du ikke sende nogen ordre uden forudbetaling. For kunder: Du har ingen garantier, da produkterne ikke er betalt og er i en tilstand af stjålne varer... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte skuffer for 8 dage siden (3/4). Pengene blev trukket samme dag, men jeg har endnu ikke modtaget et tracking nr. til GLS. Jeg har flere gange henvendt mig til deres kundeservice uden svar.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
OBS!! VI ER NYE EJER AF BABYSHOWER pr. 01.08.2025 og vil gerne fører Babyshower op til next level. ALT TIL GRAVIDE, NYE FORÆLDRE OG DE SMÅ • barnevogne og klapvogne • dåbstøj og dåbegaver • babytøj • legetøj • børnemøbler • gaver - også personlige • sikkerhedsudstyr • amme/pusle/bad • madkasser og drikkedunke med navn - Og masser af andre produkter og herlige ideer til mor og baby. Hvad med f.eks. en pusleplade, en pakke stofbleer, et dåbsflag eller en smart rejseseng? Kom og kig på vores store udvalg.
Haslevvej 430, 4100, Ringsted, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg har af 2 omgange forsøgt at kontakte virksomheden. Ingen respons! Første gang er virksomheden forsøgt kontaktet d. 14/06-2024. Det er simpelthen under al kritik!

Antwoord van Babyshower
Har forsøgt at kontakte virksomheden vedr. en returvare, men ikke hørt noget. Deres mail eller telefon nummer eksistere ikke længere..
Jeg har endnu ikke sendt varen retur, da jeg for nu ikke tror på jeg vil modtage pengene..

Virkelig dårlig kundeservice.
Jeg har modtaget forkert farve lagen til kravlegård.
Jeg har kontaktet dem d. 12 og den 17 juni, men INTET hørt.
Jeg står stadig med et grønt lagen, i stedet for det jeg har bestilt i Dusty Rose som fremgår af min ordrebekræftelse!

Antwoord van Babyshower
Lagde en ordre for 14 dage siden. Jeg fik en ordrebekræftelse og pengene har været reserveret på min konto. Jeg har rykket på mail, da jeg ikke hørte noget efter en uge. Nu er pengene ikke længere reserveret men jeg har heller ikke fået yderligere at vide fra virksomheden ift. min ordre. Er den mon annulleret uden at jeg er blevet informeret?

Antwoord van Babyshower
Bestilt produkt for 2 uger siden.
Rykket for svar for 1 uge siden.
Stadig ikke noget svar i dag.

Antwoord van Babyshower
Simpelthen det dårligste sted jeg har (forsøgt) at handle hos.
Får ordrebekræftelse d. 24 April.
Har INTET hørt fra Jer siden.
Elendig service.
I svarer ikke en gang ved henvendelse pr mail. 🤮😠

Antwoord van Babyshower
Bestilte en ordre d. 19. april om morgenen.
D. 22. april skriver jeg en mail og spørger, hvornår jeg kan forvente min ordre, da den haster lidt.
I dag d. 26. april har jeg hverken fået respons på min mail eller ordren er sendt.
Meget useriøs virksomhed, find et andet sted at handle, det gør jeg!

Antwoord van Babyshower
Mandschauvinistisk kundeservice, HVIS man får forbindelse til kundeservice!
Jeg bestilte i god tid bånd med navn til dåbskjole og modtog noget der lignede ”rynkebånd”, da broderingen havde rynket båndet sammen.
Ringede flere gange i ”åbningstiden” uden held, til sidst lykkedes det at få forbindelse med en Jan, som gerne ville se et foto, hvilket jeg sendte straks. Han ville sende fotoet til ”konen på Fyn”, som lavede dem. En uge efter havde jeg stadig intet hørt, sendte mails og forsøgte at ringe utallige gange. Fik endelig Jan i røret igen, som foreslog, at jeg strøg dem! Og sagde, at han ville tale med sin kollega om det. Efter endnu flere mails, fik jeg endelig en mail fra Jan, med tilbud om at få refunderet 50%. Jeg skrev tilbage, at jeg ikke havde noget bruge bånd til, som så ud som de gjorde og at jeg gerne sendte dem retur, mod at få mine penge tilbage. Hørte intet igen. Ingen svar på mine mails og telefonopringninger.
Men! – da min MAND ringede til ham, blev han pludselig medgørlig, efter først at havde forsøgt på at sige, at han lige ville se foto og vende tilbage! Erkendte han, at båndene var noget rynket – Han undskyldte sig med, at han sad alene med det! (altså, der var INGEN kollega).
Fik endelig en aftale om, at få penge retur, SÅ SNART han havde modtaget varen retur. Men måtte dog maile til ham igen, før det skete, 45 dage efter jeg startede min reklamation. Det kostede mig 69,- kr. i porto og dåbskjolen var i brug den 21. april UDEN navn!
ALDRIG MERE Babyshower !!!

Antwoord van Babyshower
Købte en baby højstol d 3.3.24 som havde en fejl og fik svar d 11.3.24 at jeg fik en ny fremsendt men siden har jeg intet hørt og har rykket og sendt en mail men får ingen respons - Kan slet ikke anbefales at handle der med en så dårlig kundeservice = Ikke eksisterende.

Antwoord van Babyshower
Jeg kan desværre ikke give forretningen mere end 1 stjerne. Jeg havde købt en drikkedunk til mit barn, der skulle være drypfri. Desværre viser den sig efter kort tids brug, at den er alt andet end drypfri og pusletasken er helt våd grundet vand. Jeg skriver med det samme til forretningen, men hører ingenting fra dem. Jeg har rykket flere gange, men jeg har stadig intet hørt. Jeg har endda også forsøgt at ringe til dem, men de tager ikke telefonen. Det er nu 1,5 måned siden, at jeg reklamerede uden, at de har vendt tilbage. Jeg vil derfor anbefale andre, at vælge et andet sted for hvis ulykken er ude, så kan du godt skyde en hvid pil efter at de vil være dig behjælpelige.

Antwoord van Babyshower
Varen, jeg købte, blev efter det par dage stadig ikke afsendt, så jeg kontaktede kundeservice - og blev mødt af super kompetent, vidende og ærlig service!
Blev mødt af telefonsvarer - men som lovet på hjemmesiden blev opkaldet besvaret samme dag alligevel.
Ordre og betaling annulleret, mens jeg var på telefon med dem.
Så selvom de ikke kunne hjælpe med varen, der ikke var på lager, får den personlige kundeservice 5 stjerner!
Bestilte en vare for fire uger siden. Fik i første omgang afvide at den var forsinket til efter påske og siden da har jeg forgæves forsøgt at få fat på dem. De holder ikke en ajour med forsinket leveringstid og det er mildest talt frustrerende at de ikke engang svarer på mine henvendelser. Nu står jeg og mangler madrasser til mine tvillingers senge. Og ved ikke om jeg skal regne med at de dukker op inden jeg skal føde, eller om jeg skal finde en anden løsning. Hvis bare de kunne formå at holde en opdateret på levering eller som minimum, reagere på kundens henvendelser.

Antwoord van Babyshower
Super fin service hele vejen igennem! Vi elsker den nye seng til vores søn - TAK!
Jeg bestilte en vare tilbage i december 2022, som jeg stadig ikke har fået.
De holder ikke en ajour med længere leveringstid, og har flere gange været i kontakt med dem, hvor de først sagde at den var i restordre, og ville komme til februar 23, men den er stadig ikke kommet!!!

Antwoord van Babyshower
Jeg betstilte en underkjole lyserød i onsdags , men da den fredag ikke var kommet blev jeg nervøs om den ville nå frem til den 31 marts pga helligdagene .
Jeg ringede derfor til jer , og fik fat i jeres søde lagermand - der var alene på skansen og havde travlt . Men alligevel var han så sød og “priorterer” min pakke så den forhåbentlig ville nå frem. Senere fik jeg en besked fra postnord min pakke var registreret , og idag skulle den ankomme .
Tusinde tak for denne fantastiks service og hjælp. Så kan min datter blive fin på dagen .
Kh Tina
Bestilte to drikkedunke på tilbud med navn tirsdag formiddag - og allerede torsdag eftermiddag lå de klar til afhentning i postnord pakkeboks.
Wow siger jeg bare 👌 især fordi det var et sats fra min side, da min datter har fødselsdag søndag og jeg var i dårlig tid ift at bestille.
Så tusind tak babyshower - virkelig fine produkter også 👌
Meget behjælpelig ift. retur efter black friday. :-)
Bestiller noget bestik til min søn med gravering, det kom hurtigere end forventet og er lavet til ug. Jeg er fan.
Der gik lidt tid, men det var i forhold til få produkterne til Dk. Hertil en god oplevelse.
Da jeg pakker produkterne ud, så opdager jeg de har en mindre transport skade fra fragten.
Herefter kontakter jeg babyshower på mail vedr skaden. Her bliver jeg tilbudt 50% rabat på produkterne, hvilket jeg accepterer, og forventer at få pengene retur. Der sker ikke noget og jeg bliver så efterfølgende kontaktet og får nu at vide at babyshower alligevel vil lave en komplet ombytning, men først efter Black Friday... I starten af 2024 har jeg atter kontaktet babyshower, dog uden svar.

Fin og hurtig handel ...
100% tilfredshed herfra
Mvh J I
Lees meer over geverifieerde reviews.