De tas die ik had uitgekozen kwam netjes op tijd aan, mooie kwaliteit leer, goeie foto op de website. Maar wat schetste mijn verbazing? Het was als een echt cadeau helemaal feestelijk ingepakt met m... Toon meer
Ik heb een mooie tas aangeschaft bij Bagsz.nl voor de verjaardag van mijn vrouw. Het hele proces is bij hun zeer goed geregeld met een goede communicatie via emailbevestigingen. De bestelling was... Toon meer
Het cadeau voor mijn dochter, een prachtige laptop Cowboysbag, bestelde ik 1 dag voor haar verjaardag. Prachtig ingepakt - met een aardige attentie en een persoonlijke noot - ontving zij het pakketje... Toon meer
In eerste instantie werkte er iets niet in de website, de korting werd niet verrekend. Savonds binnen een half uur reactie op mijn mail. Het euvel werd snel verholpen en na bestelling was de levering... Toon meer
Geweldige service
Onlangs een tas besteld bij Bagzs. Deze werd als een cadeautje geleverd. Feestelijk en netjes ingepakt. De tas ziet er mooi en degelijk uit. Goede prijs kwaliteit verhouding! Mijn volgende tas zal ik zeer zeker weer bij Bagzs bestellen!
Snelle, keurige levering met n extra twist eraan.
Snelle levering en je wordt echt blij als je het pakje open maakt door de manier waarop het ingepakt is, duidelijk met persoonlijke zorg gedaan. Top!
Perfecte levering, super tas!
Fijne levering.
Super mooi ingepakt met een handgeschreven briefje waardoor het pakketje een speciaal gevoel gaf.
Altijd spannend om bij een nieuwe website iets te bestellen maar bij Bagsz helemaal vertrouwd en snel. Aanrader!
Super leuk!
Ik kreeg de tas precies op tijd binnen. Ik vond dat hij leuk verpakt zat. Ook was het leuk dat er een 'cadeautje' in zat, de handgel. Hartstikke leuk extraatje!
Geweldige persoonlijke service!
Via de website had ik een tas besteld waarvan ik wist dat deze een weekje later pas door de leverancier binnen zou komen. In die week ben ik super goed op de hoogte gehouden, dat de tas nog niet geleverd was, wel geleverd was en uiteindelijk ook wanneer die was verstuurd.
Heb de tas super leuk kunnen ontvangen! Mooi verpakt met persoonlijk kaartje erbij! super goeie service!
Een pakje openen van Bagsz is een klein feestje
Je tas wordt bij Bagsz met veel zorg en aandacht ingepakt. Een feestje om zo'n pakje thuis te ontvangen. En de service is top!
Superklantvriendelijke winkel met geweldige service!
Ik ben erg tevreden over de service van bagsz.nl. Mijn bij hen bestelde tas bleek anders dan verwacht...... door een nieuwe manier van fabricage, dus volledig buiten de schuld van Bagsz. Omdat bij hen klantvriendelijkheid blijkbaar hoog in het vaandel staat, waren zij direct bereid het probleem voor mij op te lossen en kon ik de tas op hun kosten retourneren. Maar daar lieten zij het niet bij zitten...... Bagsz heeft voor mij bij de fabrikant geinformeerd en zo kunnen regelen dat ik alsnog een tas "oude stijl" kreeg thuisbezorgd. Ik ben uiteraard erg blij met mijn nieuwe tas en ik waardeer enorm wat Bagsz hierin voor mij betekend heeft. Ik heb voorlopig geen nieuwe tas nodig (hoop ik) maar de volgende keer ga ik zeker weer bij Bagsz winkelen!
Mooie tasjes, superservice
Bagsz heeft een mooie, gevarieerde collectie en daarnaast een super-gevoel voor service. Door mijn locatie was het mogelijk de tas op de fiets te bezorgen, nog dezelfde avond! Een hartelijk handgeschreven kaartje en de leuke attente presentjes waren de kers op de slagroom op de taart. Hier shop ik zeker nog eens!
Helemaal super!
Snelle levering en super leuk verpakt! Heel leuk dat jullie zo'n mooie tas zo leuk verpakken. Bedankt voor de mooie tas!
Supervriendelijke klantendienst met een persoonlijk berichtje bij levering. Top!
Mooie tas, leuke verpakking, snel geleverd!
Mooie sterke tas. Leuke verpakking, met een leuk cadeautje. Snel geleverd! Super
snelle en goede bezorging van mooie spullen !
De bezorging ging vlot en de tas kwam mooi verpakt en zelfs met een klein cadeautje aan. Tas stond goed beschreven op de site, kortom ik ben zeer tevreden !
Wauw, maar erg jammer dat het net niet de tas voor mij was.
Wauw wat een leuk pakketje om te krijgen.
Helaas paste mijn laptop net niet in.
Helemaal geen probleem om hem terug te sturen.
Hou de website zeker in de gaten!
Top. Goede service!!!
Verkeerde kleur besteld. Stom van mezelf maar erg goed opgelost. Top!!!
geweldig goeie service.
Zo leuk. Mijn tas werd binnen een paar dagen geleverd. Bij het open maken van de doos zag ik dat de tas met vloeipapier was ingepakt met een gezellige strik er om. Ook zat er een hand geschreven kaartje bij met een bedankje en heel veel plezier en complimenten met de tas gewenst. Hahaha zo leuk, 100% dat ik hier vaker ga bestellen helemaal top. Thank girls (en misschien boys) XxX
TOP!!
Zelden ben ik zo enthousiaste over een internet bedrijf! Klant gericht, snel en vol aandacht voor detail…echt bijzonder! Nogmaals bedankt 'Miloe'!
Geweldige service!!!
Prettig contact met Bagsz, geweldige service en blij verrast toen ik mijn bestelling uit pakte. Heel mooi ingepakt, presentje er bij, persoonlijk geschreven kaart van eigenares Milou.
Wat mij betreft koop ik daar vaker een mooie tas.
Zeer professioneel, en toch een persoonlijke touch!
Ik heb intussen tweemaal een aankoop gedaan bij Bagsz.nl, en ben bijzonder tevreden. Niet alleen werd er meteen geantwoord op een mailtje, het zijn ook steeds leuke verpakkingen met een kleine attentie én een gepersonaliseerd kaartje.
Geweldige service
Het was geweldig om het pakketje te krijgen.
Alles was ingepakt met een cadeaustrik er op.
Ook zaten er leuke 'cadeautjes'; een pakje zakdoekjes & een handzeepje.
geweldige service!
Superservice! Eerst bellen ze op dat de keur in de nieuwe levering van de tas iets afwijkt dan die van internet, of ik dan nog steeds wil bestellen. Vervolgens na de bestelling te hebben gewijzigd (andere kleur gekozen) krijg ik het heel mooi ingepakt de volgende dag al bezorgd. Met een aardig kaartje erbij.