Bagsz.nl Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

De tas die ik had uitgekozen kwam netjes op tijd aan, mooie kwaliteit leer, goeie foto op de website. Maar wat schetste mijn verbazing? Het was als een echt cadeau helemaal feestelijk ingepakt met m... Toon meer

Ik heb een mooie tas aangeschaft bij Bagsz.nl voor de verjaardag van mijn vrouw. Het hele proces is bij hun zeer goed geregeld met een goede communicatie via emailbevestigingen. De bestelling was... Toon meer

Het cadeau voor mijn dochter, een prachtige laptop Cowboysbag, bestelde ik 1 dag voor haar verjaardag. Prachtig ingepakt - met een aardige attentie en een persoonlijke noot - ontving zij het pakketje... Toon meer

In eerste instantie werkte er iets niet in de website, de korting werd niet verrekend. Savonds binnen een half uur reactie op mijn mail. Het euvel werd snel verholpen en na bestelling was de levering... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super!

Snelle levering, met een enthousiast kaartje erbij!
Mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe tas!

12 januari 2015

Top product top prijs en top service

Bestelling was snel binnen. En wat ik erg leuk vond is het persoonlijke kaartje. Dat maakt dat ik toch eerder bij jullie koop dan elders. Buiten t feit dat ik een heel scherpe aanbieding had.

6 januari 2015

uitstekende service!

Vlak voor kerst nog een tas besteld. De bestelling was nog op tijd en zat mooi verpakt met een extra kadootje. Vriendelijk en zeer goed geholpen.

30 december 2014

Helemaal super!

Ik heb mijn tas net iets voor kerst besteld en ben er super blij mee! Hij kwam binnen als een kadootje! Helemaal ingepakt met allemaal extra dingetjes erbij en kerst sterretjes. Ik voelde me helemaal jarig en werd er blij van. En de tas was precies goed :)

28 december 2014

Goede communicatie en service

Vragen betreffende een online-bestelling werden snel en naar volle tevredenheid beantwoord. Het bestelde was mooi ingepakt en voor transport vervolgens in een stevige doos verpakt.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

26 december 2014

Goegkoper en top service!

Afgelopen weekend een tas voor mijn dochter als kerstkado bij bagsz besteld omdat de tas daar het goedkoopst was. Woensdag kwam de tas aan heel mooi ingepakt met ook nog een zakje chocolaatjes en een verrassing kado erbij!!! Super tevreden over bagsz! Ik kende het niet maar Zal zeker nog een bestelling plaatsen.

17 december 2014

Snelle levering met een kleine cadeautje erbij. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit. Dat maakt het net wat persoonlijker.

14 december 2014

Super snelle en leuke sevice

Snelle levering.
Erg mooi verpakt, was gewoon leuk om open te maken en het toppunt vond ik toch wel het persoonlijke kaartje dat erbij zat en een gratis cadeautje. Een pakketje waar je erg blij van wordt!

10 december 2014

snel,makkelijk,vriendelijk,top

Fijn om eerst te kijken en dan te betalen zonder extra kosten, snelle levering, heel leuk de pepernoten en lipbalm erbij en natuurlijk het persoonlijke geschreven kaartje erbij top ben zeer tevreden!

8 december 2014

Geweldige service!! Duidelijk en snel.

Snelle service en ook persoonlijk. Ik wilde een tas bestellen die uitverkocht was. Ze hebben geprobeerd de tas te bestellen bij de leverancier en mij via de mail op de hoogte gehouden. Helaas is de bestelling niet gelukt, maar kreeg ik bij de andere tas die ik besteld had een persoonlijk geschreven kaartje.
Aanrader, tas is ook van mooie kwaliteit leer.

15 november 2014

Superblij met mijn cadeau!

Wat een verrassing toen ik de doos met mijn Octopustas opende. met zorg ingepakt, zelfs met een strik er om. En nog een paar kleine extra cadeautjes: armbandje, lipbalsem en handgel, allen ook apart ingepakt en als klap op de vuurpijl ook nog een persoonlijke met de hand geschreven kaart van Milou (team Bagsz). En een snelle verzending natuurlijk!

5 november 2014