De tas die ik had uitgekozen kwam netjes op tijd aan, mooie kwaliteit leer, goeie foto op de website. Maar wat schetste mijn verbazing? Het was als een echt cadeau helemaal feestelijk ingepakt met m... Toon meer
Ik heb een mooie tas aangeschaft bij Bagsz.nl voor de verjaardag van mijn vrouw. Het hele proces is bij hun zeer goed geregeld met een goede communicatie via emailbevestigingen. De bestelling was... Toon meer
Het cadeau voor mijn dochter, een prachtige laptop Cowboysbag, bestelde ik 1 dag voor haar verjaardag. Prachtig ingepakt - met een aardige attentie en een persoonlijke noot - ontving zij het pakketje... Toon meer
In eerste instantie werkte er iets niet in de website, de korting werd niet verrekend. Savonds binnen een half uur reactie op mijn mail. Het euvel werd snel verholpen en na bestelling was de levering... Toon meer
Prima tas!
Prima tas, snelle levering.
Helaas was er een drukknopje kapot.
Geen knopje wat je veel gebruikt, dus heb ervoor gekozen niets terug te sturen en het 'klepje' van de hengsels af te halen.
Dus geen man overboord, maar een slordigheidje.

Antwoord van Bagsz.nl
een betrouwbare site en het vertrouwen was terecht
product voldeed aan de verwachtingen.
keurig verpakt
snelle levering
Top!
Ik heb een mooie zwarte bag besteld. Ik ben er echt blij mee. Snelle levering. Betrouwbaar. Voortaan bestel ik al mijn tassen bij jullie. Bedankt!
Feestelijke verpakking!
Maar wat schetste mijn verbazing? Het was als een echt cadeau helemaal feestelijk ingepakt met mooie verpakking en strikjes en zelfs glitter sterretjes gestrooid door de doos! Heel erg leuk bedacht, een echte persoonlijke touch.
super
Echt een cadeautje het pakketje. mooi in vloeipapier met een strikje en een kaartje. Mijn geweldige tas super blij mee. Ik hou jullie site in de gaten.
tevreden klant
de handtas die ik wou was het voordeligst bij bagsz.nl . Vlotte betaling, levering en mooi ingepakt!
Snelle levering, mooi product
De tas die ik besteld had leek een stuk groter toen ik hem thuis kreeg dan toen ik hem bestelde. Dit kwam waarschijnlijk doordat de zijkanten allemaal naar buiten gevouwen stonden, maar uiteindelijk toen ik er wat dingen in deed trok dit gelukkig terug. De kleur was precies zoals op het plaatje, erg mooie tas en goedkoper dan op andere websites. Binnen twee dagen had ik de tas in huis, op een leuke manier verpakt. Zeker aan te raden!
Snelle levering.
Het was een hele snelle levering, ook wat ik leuk vond is dat er een persoonlijk briefje bij de tas in zat.
ook was de tas heel netjes verpakt.
vriendelijk en snelle levering
Zeer tevreden.
Snele bezorging, netjes verpakt en een persoonlijk geschreven briefje, heel attent.
Prachtige tassen, uitstekende service
Mooie website, snelle levertijd en een persoonlijk (handgeschreven!) briefje bij de aflevering. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug!
Online tas besteld
Snelle levering met persoonlijke kaart, top!!
Foto's kloppen met realiteit!
Geweldige service
Super goede service. Ik heb met een vvv bon kunnen betalen. Deze kon ik naar hen opsturen en het resterende bedrag later nog overmaken. Zij hadden de vvvbon nog niet ontvangen of de tas was al bezorgd. Hebben vertrouwen in de klant. Snel en vriendelijk mail contact. Kortom; hier ga ik vaker wat bestellen!
prima webwinkel
Mooie, duidelijke site en prima service en levering. Erg persoonlijk. Bestelling komt snel, mooi ingepakt en een extra cadeautje. Leuk!
Geweldig!
Mn nieuwe tas is binnen van Bagsz!
Zo blij mee! Wat ik leuk vond is dat ze het mooi inpakken en een persoonlijk geschreven kaartje erbij doen!
Fijn bedrijf!
Super service. Had een leuke tas van burkely gevraagd voor mijn verjaardag maar hierin paste mijn spullen helaas niet, uiteindelijk met het uitzoeken van een nieuwe tas uitgekomen op de site van bagsz. Ik vind het toch altijd eng om op een voor mij onbekende site iets te bestellen maar de service was prima. Zoals al vaker genoemd een leuk handgeschreven kaartje erbij en leuk met een strikje erom ingepakt en wat sterretjes erbij. het enige nadeel was dat deze sterretjes zich als confetti verspreiden. Leuk om te zien dat een webshop toch nog wat persoonlijke aandacht aan je schenkt.