De tas die ik had uitgekozen kwam netjes op tijd aan, mooie kwaliteit leer, goeie foto op de website. Maar wat schetste mijn verbazing? Het was als een echt cadeau helemaal feestelijk ingepakt met m... Toon meer
Ik heb een mooie tas aangeschaft bij Bagsz.nl voor de verjaardag van mijn vrouw. Het hele proces is bij hun zeer goed geregeld met een goede communicatie via emailbevestigingen. De bestelling was... Toon meer
Het cadeau voor mijn dochter, een prachtige laptop Cowboysbag, bestelde ik 1 dag voor haar verjaardag. Prachtig ingepakt - met een aardige attentie en een persoonlijke noot - ontving zij het pakketje... Toon meer
In eerste instantie werkte er iets niet in de website, de korting werd niet verrekend. Savonds binnen een half uur reactie op mijn mail. Het euvel werd snel verholpen en na bestelling was de levering... Toon meer
Goede en snelle service!! Netjes verpakt
Top service. goed en snel. heel leuk dat handgeschreven briefje!
En leuk zo een presentje.
Goede ervaring dus kom zeker terug!
Mooie tas, super service!
Erg blij met de nieuwe tas, geweldige service. De tas was goed verpakt met nog een extra cadeautje en een geschreven persoonlijk kaartje.
Ik ga hier zeker vaker bestellen!
uitstekende service!
Niks op aan te merken, goede overzichtelijke site, snelle levering en zelfs een tweetal attenties erbij! Leuk!
Supergoede service!
Snelle levering en heel klantvriendelijk! In het pakketje zat niet alleen de tas, maar ook een persoonlijk bedankkaartje en een klein presentje! Heel leuk gedaan en ben heel blij met de tas!
Handtassen en meer!o
Mooi elegant goede kwaliteit leer of ander materiaal,foutje wordt vriendelijk behandeld.
Super!
Makkelijk besteld via de website, betaald via i deal, snel geleverd, netjes verpakt met handgeschreven kaart erbij en extra kado-tje!
Bedankt Team Bagsz!
Een nette en snelle service.
Het was een echt cadeautje om te ontvangen, samen met glitter confetti en een leuk presentje. :)
Snel, persoonlijk....echt een aanrader!
Binnen 1 dag de tas binnen, schitterend verpakt, een handgeschreven kaartje erbij en de tas voldoet aan alle verwachtingen! Dankjewel Bagsz.nl
snel en attent
Tas op vrijdagmiddag besteld, zaterdag om 10u 's ochtends geleverd! Inclusief handgeschreven persoonlijk kaartjes en twee kleine cadeautjes. Volgende tas zal ik zeker bij Bagsz proberen te zoeken.
Goed verlopen 🙆
Het was een super leuke verpakking, het plaatje kwam niet realistisch overeen met de tas zelf en hij was toch aan de prijzige kant dus dat was een beetje jammer. Leuk dat er een cadeautje bij zat en geen verzendkosten waren ook mooi meegenomen, zal voor de volgende keer wel deze site bezoeken.
Bagsz is Top!
Super mooie tassen, goede service en snelle afhandeling!
Bedankt weer, erg blij met mijn nieuwe tas.
Fantastische service!
Ik heb voor de eerste keer een tas bij Bagdz.nl gekocht en ben meer dan tevreden over de levering en de service. De tas was ingepakt als een kado met een klein presentje er extra bij. Toen ik merkte dat er een kleine beschadiging op de tas zat werd dit keurig en naar tevredenheid opgelost.
Ik zou Bagsz echt bij iedereen aanbevelen, super!
super bedrijf en super goeie service
Aanrader goeie service en zeer klantvriendelijk
perfect
zeer snelle levering, mooi verpakt met leuke verassingen.
Geweldige service
Heb de octopustas besteld en binnen 1 dag in huis.
Een supermooie tas die heel mooi ingepakt was met nog een extra kadootje erbij.
Snel geleverd en mooi ingepakt, dus erg leuk om te krijgen!
De artikelen waren leuk ingepakt en er zat een handgeschreven kaart bij, erg leuk om zo te ontvangen!
Geweldige tas, geweldige service
Op zondag een geweldige tas besteld, € 20,-- voordeliger dan op andere websites. Disndagmiddag het pakketje in huis. En dit was echt een cadeautje, heel leuk verpakt, een aardige kaart erbij en nog drie leuke presentjes. Ik kijk sowieso weer bij Bagsz als ik op zoek ben naar een tas.
Prima service!
De door mij bestelde tas voldeed niet aan mijn verwachtingen. Kleur en leersoort niet goed te beoordelen op de website. Ik mocht de tas geheel kosteloos retourneren. Aankoopbedrag en kosten retourzending werden direct terugbetaald. Top!