Kvaliteten overskygget alle de andre gode ting. Så som den gode stemning, de rare barberer og den gode service. Har brugt Bahez i 4½ år nu, og det kommer ikke til at ændre sig!
Outstanding inside design together with very good energy from the Barbers which create a great atmoshphere. Besides that, while having a good faith to your hair or having a clean shave you can enjoy a... Toon meer
I dag fik jeg den bedste barbering, jeg har oplevet i mange år. Skæg og hår blev ordnet med præcision, varmt håndklæde, noget at drikke og en professionel, rolig atmosfære. Jeg har længe været i t... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Bahez Barbershop er stedet hvor mænd kommer for at blive klippet eller barberet af en fagmand med passion for faget.
Jernbamegade 19 , 4700, Næstved, Denemarken
- Info@bahez-barbershop.dk
- www.bahez-barbershop.dk
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ders Personlighed & service
Da service er tårnhøjt. Man føler sig altid velkommen, og de er gode til at læse en, så man altid får det bedste resultat. Jeg er endnu ikke gået derfra og tænkt, at det ikke lige er mig. Ham jeg bliver klippet af er en super sej ung fyr ved navn Zaki. Han gør et perfekt job, og der er ikke noget at sætte en finger på. Kan kun anbefale at tage derop en tur, og tro mig, når man går ud derfra, er man som en ny mand.
Altid god service og dejlig stemning.
Altid god service og dejlig stemning.
Er kommet hos Zaki en del gange og han skuffer aldrig 10 ud af 10 herfra! :)
Kvaliteten overskygget alle de andre…
Kvaliteten overskygget alle de andre gode ting.
Så som den gode stemning, de rare barberer og den gode service.
Har brugt Bahez i 4½ år nu, og det kommer ikke til at ændre sig!
De er sindsygt gode til at forstå hvad…
De er sindsygt gode til at forstå hvad du mener og de kommer med forslag til at hår stil
Uden tvivl den bedste frisør i egnen
Uden tvivl den bedste frisør i egnen. Altid en god oplevelse
Jeg vil gerne indgive en klage over min…
Jeg vil gerne indgive en anmeldelse over min oplevelse hos jer.
Jeg mødte op uden tidsbestilling og sagde pænt hej ved ankomst. Jeg havde den forventning, at jeg ville blive kaldt ind, når der blev en ledig tid, da det ikke blev oplyst, at dette ikke var muligt.
Jeg ventede i ca. 40 minutter, hvorefter jeg fik at vide, at der ikke var tid til mig alligevel, og at jeg skulle have bestilt tid på forhånd. Det undrer mig, at dette ikke blev gjort klart fra starten, så jeg kunne have undgået at spilde min tid.
Samtidig oplever jeg, at der reklameres meget for jeres salon, hvilket giver indtryk af, at man kan møde op og blive betjent. Derfor virker det misvisende, når man i praksis ikke kan få en tid uden forudgående booking.
Jeg håber, I vil tage denne feedback til jer og blive bedre til at informere kunder tydeligt ved ankomst, så lignende situationer kan undgås fremover.

Antwoord van Bahez Barbershop ApS
Altid god service og de har styr på…
Altid god service og de har styr på deres håndværk Bibek og Zaki mange tak for altid flot skæg og hår 👍10/10
Dårligste frisøroplevelse i 40 år
Dårligste frisøroplevelse i 40 år – færdiggjorde ikke klipningen
Jeg har i dag haft en oplevelse, som jeg aldrig har prøvet magen til i de 40 år, jeg har gået til frisør.
Jeg blev klippet af en ung, dansk fyr, og lad mig starte med at sige, at jeg tidligere har fået fornuftige klipninger af andre frisører i salonen. Men denne oplevelse var desværre langt under niveau.
Frisøren klipper meget systematisk modsat af, hvad jeg er vant til. Da jeg specifikt påpeger, at han ikke skal tynde ud i håret, da det allerede er tyndt visse steder, svarer han, at han ikke kan klippe top og sider sammen uden tyndesaks.
Det er i min optik et tegn på manglende kompetencer, da jeg utallige gange tidligere har fået klippet samme frisure af dygtige frisører uden brug af tyndesaks.
Da jeg for anden gang venligt, men bestemt, beder ham om ikke at tynde ud, bliver han "mobsed" og nægter at klippe mig færdig. Jeg må forlade salonen med en halvfærdig klipning.
At nægte en kunde at færdiggøre en klipning, fordi man ikke kan håndtere faglig feedback, er dybt uprofessionelt.
Jeg kommer desværre ikke igen, før der er styr på personalets kompetencer og kundeopførsel.
Super god oplevelse som altid!
Fra forvirring til selvtillid - endelig et skæg med selvtillid.
I dag fik jeg den bedste barbering, jeg har oplevet i mange år.
Skæg og hår blev ordnet med præcision, varmt håndklæde, noget at drikke og en professionel, rolig atmosfære. Jeg har længe været i tvivl om, hvordan mit skæg skulle formes, og de fleste steder jeg tidligere har været, har jeg ikke fået reel rådgivning om stil, pleje eller vedligeholdelse.
Bahez tog sig tid, gav ærlig vejledning og leverede et resultat, der lå meget tæt på det, jeg ønskede. Da jeg selv tidligere har forsøgt at rette skægget til, var der nogle begrænsninger, men resultatet blev markant bedre, end jeg havde forventet.
Sidste år var jeg hos en anerkendt barber i Prag, og siden da har det været umuligt at finde samme niveau – indtil nu.
Fremover vil jeg nyde at køre 56 minutter hver vej for at få den her oplevelse.
Mega god oplevelse hos Bahez Barbershop…
Mega god oplevelse hos Bahez Barbershop 💈
Bliver normalt klippet af Bibek, men han havde desværre ikke tid i dag, så jeg blev klippet af Magnus i stedet – og det var seriøst virkelig godt. Magnus var mega flink, chill at snakke med og super professionel. Klipningen sad lige i skabet, og jeg følte mig virkelig godt behandlet hele vejen igennem. Næste gang bliver det helt klart enten Bibek eller Magnus igen. Kan klart anbefales 🙌
Har aldrig fået sådan en dårlig…
Har aldrig fået sådan en dårlig klipning! Der var åbenbart kommunikationsproblemer, da han kun snakkede engelsk, og tydeligvis ikke forstod hvad jeg sagde. Jeg havde lige været his en anden frisør og få permanent. Så går jeg op til Bahez for at få en fade, og så røg mine krøller. 650kr for permanent, og 200 for en klipning lige ud i skraldespanden.😡
En rigtig "HERREFRISØR"
Jeg har nu kommet hos Bahez igennem nogen tid og det er hver gang en god oplevelse.
Det at komme hos ,hvad jeg vil kalde en rigtig "HERREFRISØR" hvor man også kan få klippet/ordnet skæg, blive barberet, få fjernet hår i næse og øre ....det er bare noget særligt. Der er i det hele taget en god atmusfære. En rigtig herresalon.
Dygtige barberer
Dygtige barberer, fantastisk atmosfære og altid glade smilende medarbejdere.
Perfekt klipning
Perfekt klipning , er altid tilfreds og vender glad tilbage ,bliver altid klippet af Bahez som er meget dygtig.
Super dygtige i mødekommende og…
Super dygtige i mødekommende og professionelle medarbejder går altid der fra tilfreds og glad for resultatet. Lækre omgivelser
Fantastisk sted!
Føler mig altid velkommen
Føler mig altid velkommen, de er super professionelle, og de kan deres håndværk!
Stor fornøjelse hver gang!
Lees meer over geverifieerde reviews.