Barrelsauna Reviews 164

TrustScore 3 uit 5

2,9

Vorig jaar september 2022 sauna besteld en vooruit betaald(geen andere betaal optie) helaas na 20 weken nog geen gehoor na vele telefoontje en mails en loze beloftes en toezeggingen hebben we hal... Toon meer

In december sauna besteld. Deze is niet geleverd ondanks vele toezeggingen. Ontbindinsformulier ingevuld eind juli. Ondanks vele toezeggingen geen terugbetaling ontvangen. Mailtje gekregen ivm ‘overn... Toon meer

Beste, Het bedrijf Barrelsauna.nu B.V. is recent (mei 2024) failliet verklaard. In november 2023 nam ons bedrijf een deel van de activa en passiva over, waaronder de productiefaciliteit, het webdomein www.barrelsauna.nu en een lijst met lopende bestellingen waarmee ons bedrijf een leververplichting is aangegaan. Overeenkomsten welke reeds aan het adres van Barrelsauna.nu B.V. waren geannuleerd zijn niet overgenomen. Helaas bleek ook de lijst met lopende bestellingen niet compleet en hiervan is de leververplichting niet over kunnen gaan. Ons bedrijf heeft helaas geen verplichting noch capaciteit om huidige gedupeerden schadeloos te stellen. Wij betreuren deze situatie en hebben begrip voor de frustratie van gedupeerden. Het webdomein www.barrelsauna.nu zal voorlopig blijven bestaan, daar het in beheer is van ons bedrijf en niet langer van de inmiddels failliete Barrelsauna.nu BV. Er is geen verdere relatie tussen Barrelsauna.nu BV en ons bedrijf Bij vragen kunt u contact opnemen met ons via het telefoonnummer op de website. Met vriendelijke groet, De nieuwe eigenaren

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Goede ervaring na overname

Ben normaal niet van recenties schrijven. Maar na moeizame start, overname van barrelsauna.nu. Was het nog even spannend of ik nog ooit iets geleverd zou krijgen. Inmiddels bijna jaar gelede de sauna mogen ontvangen. Kwalitatief top.

Vorige week is sauna kachel kapot gegaan, stellen direct vervangend toestel voor. Zodat hopelijk voor de feestdagen de sauna het weer doet. Complimenten

16 december 2025

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk. De sauna lekt aan alle kanten. Ik heb zelf anderhalve dag gewerkt om extra bitumen overal aan te brengen en zaken af te kitten. Bovendien: veel beloven en dan niet nakomen. Dat de nieuwe eigenaren beter zijn? Ik geloof er niets van . Ze reageren NIET op herhaaldelijke emails. Levering van starterset: dit zou later gebeuren, nalevering. Ik heb hem nooit meer ontvangen en nooit meer iets van gehoord.

1 maart 2024

Nieuwe eigenaar is TOP!!!

Augustus 2022 een sauna besteld en betaald bij barrelsauna.nu . Heel veel beloven en daarna niet de afspraken nakomen. Uiteindelijk bleek dat wij niet op de lijst stonden die bij de overname aan HTS , door barrelsauna.nu beschikbaar is gesteld. Na overleg met de nieuwe eigenaar (HTS) is door hem bemiddeld en uiteindelijk hebben we nog wat bij moeten bij betalen. HTS was niet verplicht te leveren!!! Maar uiteindelijk begin deze zomer het pakket hier afgeleverd. Nadien bleek de levering niet geheel compleet. Na contact direct door HTS hersteld.
Veel lof en complimenten voor Jeroen en HTS. Happy Timber Solutions bv is geheel te vertrouwen!. Pas op met de oude eigenaar Dennis F.
HTS en Jeroen….. veel dank.

4 juni 2024

Superfijne club vakmensen

Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf.
Inmiddels hebben we al 2 hottubs en een sauna hier gekocht en dat is ons enorm goed bevallen. De afspraken worden goed nagekomen en we werden altijd goed op de hoogte gebracht van de fabricage en levering. We overwegen een nieuwe aankoop en vanzelfsprekend beginnen we hier bij deze club vakmensen.
Dik tevreden.
Meer dan tevreden.

19 augustus 2024

Het is geen slecht bedrijf en ze…

Het is geen slecht bedrijf en ze leveren hun producten maar er zijn wel verbeterpunten. We krijgen de hottub met filter en er zit weinig uitleg bij en ook op de site onvoldoende te vinden om het kastjevan het filter goed te krijgen. We zijn er wel even zoet meegeweest (en het was avonds in het weekend en je wil er dan toch ook graag in) met 5 man sterk.
Vragen bij aanschaf goede antwoorden en zeer vriendelijk. Er werd mondeling gezegd dat ze hem wel even mee achter zette en later bleek dit niet zo te zijn. Doordat het mondeling was had ik geen voet om op te staan, hier kunnen ze mij betreft helderder in communiceren. De hot tub zelf is mooie kwaliteit en de bezorgservice ook vriendelijk maar deze verbeter punten wilde ik nog wel graag doorgeven.

5 juli 2024

100% tevreden... met wat vertraging

Met wat vertraging en na enkele telefoontjes, ontvingen wij onlangs een mooi pakket dat intussen samengezet is tot een mooie sauna (de handleiding klopte niet helemaal, maar het is gelukt...).
Voor mij is het allemaal niet duidelijk wat er zich heeft afgespeeld achter de schermen het afgelopen jaar, maar ik meen te begrijpen dat jullie net als wij de dupe zijn geworden van verderfelijke bedrieglijke praktijken door ene Dennis Frijters, dat het dus voor jullie allerminst een evidentie was om de oude klanten niet in de kou te laten staan en alsnog aan te leveren wat hen beloofd was aan de afgesproken prijs... ondanks alle vervelende telefoontjes en mails...

Daarom wil ik mijn dank en respect uitdrukken voor wat jullie gepresteerd hebben!

1 juni 2024

Geleverd en inmiddels veel plezier van

Diverse keren contact gehad met Jeroen samen gekeken wat een goede oplossing kon zijn voor de bestelde sauna die nog niet geleverd was. Na ons gesprek ging het snel de sauna werd gemaakt en ik heb hem zelf opgehaald. Hij staat inmiddels in onze tuin en hebben er veel plezier van. Wat een prachtig mooi product helemaal compleet geleverd met alles erop en eraan. Duidelijke beschrijving hoe je hem moet monteren en dat is ook prima gelukt.
Jeroen hartelijk dank voor de hulp.

Jacko en Mirjam

8 maart 2024

Nog steeds wacht ik op 1800€ van…

Nog steeds wacht ik op 1800€ van Barrelsauna nu,
Dennis,Kylian or whatever jullie clubje nu heet.
Creditnota nooit betaald aan mij.
Miscchien moeten alle gedupeerden op dit forum de koppen bij elkaar steken om gezamenlijk de druk op jullie te verhogen.

19 augustus 2023

Blij met onze Hottub..

Wij zijn blij met onze Hottub.
Na een goed gesprek met Jeroen besloten om hem te bestellen.
Na 5 weken wachten werd hij geleverd.
Een onderdeel zat er niet bij, maar werd zonder problemen direct nageleverd.
Vrienden van ons inmiddels ook al een besteld.
Bedankt Jeroen voor de goede service.

29 mei 2024

Antwoord van Barrelsauna

Dag Edwin, bedankt voor de goede review. Veel plezier in jullie nieuwe hottub!

Hottub

Heel blij met onze nieuwe hottub. Correcte afspraken met nieuwe eigenaars en alles nagekomen. Nog wat vragen gehad via Whatsapp en dag zelf hier nog een antwoord op gekregen. Kortom alles tip top in orde! Heel spijtig dat dit bedrijf in een slecht daglicht wordt gesteld door een vorige corrupte eigenaar.

27 mei 2024

Antwoord van Barrelsauna

Dag Valentina, bedankt voor de goede woorden. Veel plezier in jullie nieuwe hottub!

Dennis Frijters van Barrelsauna heeft…

Dennis Frijters van Barrelsauna heeft €6000 van mij gekregen voor 2 hottubs, juni 2023. Ik heb nog steeds geen hottubs en meneer is niet te vinden. Ik ben radeloos!!!

13 mei 2024

Antwoord van Barrelsauna

Dag heer Mourmans, wij betreuren de situatie. We hebben inmiddels meerdere keren contact gehad om onze situatie toe te lichten. Deze situatie is ook te lezen in de info balk van deze Trustpilot pagina.

saunakachel

Wij hebben een saunakachel besteld bij de vorige eigenaar en nooit ontvangen.
De nieuwe eigenaar heeft deze nu geleverd zonder discussie

2 mei 2024

Antwoord van Barrelsauna

Dag Kris, bedankt voor de fijne reactie. Veel plezier met de nieuwe kachel.

VRESELIJK!!!!!!!!!

We wachten al 2 JAAR, 2 JAAR op 2 barrels!!!!!!!! Nog steeds geen barrels gezien... na ettelijke telefoontjes, Whatsappberichten, mails... NIKS... Niemand helpt ons verder... Alles betaald en niks geleverd. KOOP HIER NOOIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 mei 2024

Antwoord van Barrelsauna

Dag mevrouw Ghysen, wij betreuren de situatie. We hebben inmiddels meerdere keren contact gehad om onze situatie toe te lichten. Deze situatie is ook te lezen in de info balk van deze Trustpilot pagina.

Alles opgelost door de nieuwe eigenaar!

Ook wij hebben een sauna besteld bij de vorige eigenaar Dennis. Liegen en bedriegen, maar geen enkele afspraak nagekomen. Met de overname direct contact gezocht met de nieuwe eigenaar Jeroen. Die heeft onze bestelling overgenomen en vanaf dat moment alle afspraken nagekomen. Heel fijn dat het zo opgelost is na een jaar problemen. Nu zijn wij aan het genieten van een prachtige, kwalitatief goede, sauna!

Veel succes met de voortzetting van dit bedrijf met mooie producten.

27 april 2024

Antwoord van Barrelsauna

Dag Ralf, bedankt voor de gedeelde ervaring! Veel plezier met de Barrelsauna.

Geannuleerde bestelling

Wij zijn blijkbaar 1 van de vele gedupeerden: een hottub besteld bij Barrelsauna (en betaald) maar nooit iets geleverd gekregen. Ondanks vele beloften van Kylian. Het is blijkbaar mis gegaan toen Barrelsauna werd overgenomen door de nieuwe en huidige eigenaar (Jeroen). Zoals bij elke overname (en erfenis) neem je niet alleen de lusten maar ook de lasten over. Dat was Jeroen blijkbaar even vergeten. Ondertussen ligt er een gerechtelijke uitspraak dat Barrelsauna ons de betaalde som (+ kosten) moet terugbetalen. Er is zelfs al een deurwaarder ingeschakeld. Maar tot op heden is er nog geen cent terugbetaald.
Dus als je nog een hottub of sauna wilt bestellen: denk goed na of je dat bij dit bedrijf wilt doen.

1 maart 2024

Antwoord van Barrelsauna

Dag heer Leuwerink. Wij hebben niet het bedrijf Barrelsauna.nu BV overgekocht, maar onderdelen van dit bedrijf waaronder productiefaciliteiten en een webshop. Inderdaad zijn er voor ons onbekende lopende bestellingen achtergebleven in het bedrijf Barrelsauna.nu BV. De verantwoordelijkheid ligt niet bij HTS BV, maar bij Barrelsauna.nu BV. Toelichting kunt u lezen in de info balk van deze Trustpilot pagina.

nieuwe start

Het nieuwe team heeft een zware erfenis gekregen door de bekende problemen bij de oude eigenaar. Ze doen wat ze kunnen om alles recht te trekken en zijn naar mij zeer flexibel opgetreden (kachel aanpassen en achterwand barrelsauna veranderen.) en goede ondersteuning met de vragen die ik had betreffende installatie.

Succes aan het nieuwe team! En heb geduld voor degenen die nog moeten wachten, ze zijn er echt mee bezig!

13 april 2024

Antwoord van Barrelsauna

Dag Joan, een toffe aanpassing in jullie lopende bestelling het half ronde raam! Veel plezier ermee.

Moi spul

We zijn echt heel blij met deze nieuwe sauna in onze tuin. We zijn heel erg fijn geholpen door Jeroen

17 april 2024

Antwoord van Barrelsauna

Dag Bram. Bedankt en geniet ze!