3,4

Gemiddeld

Onkunde , weten niet met wat ze bezig zijn !

BelgateQ is misschien iets beterkoop dan anderen maar zeker niet aan te raden om bij jou te komen keuren , betweters die nog nooit een stopkontact hebben aangesloten komen geoefend electriekers de les spellen , nee , bij mij komen ze niet meer over de vloer , een tip , BTV. Een meer betrouwbare organisatie !
En als belgateQ toch over de vloer komt , begroet ze met salam aleikum , zou wel is kunnen helpen

13 februari 2026

Wij hadden een EPC keuring voor gemeenschappelijke delen…

Op 24/07/2025 hadden wij een EPC keuring voor gemeenschappelijke delen. Na betaling kregen we het keuringsverslag dat tegenviel omwille van de vele veronderstellingen letterlijk 'vermoedelijk te weinig geïsoleerd' terwijl dit had kunnen vermeden worden door eens te kijken naar de reeds bestaande EPC-waarden inde lastenboeken van de eigenaars. Afgaande op de aanbevelingen zouden we op een gebouw uit 2010 een ganse voorgevel van een appartement extra moeten isoleren. Op mijn vraag voor info aan het bedrijf hebben we nooit antwoord gekregen.

24 juli 2025

Top service

Veel goedkoper in prijs
Snel een afspraak gekregen
Enorm vriendelijke man die dit kwam doen
Erg snel attest per mail gekregen (hooguit enkele uren later al)

Aanbeveling!

27 augustus 2024

Supervriendelijke meneer

Supervriendelijke meneer. Geeft ook uitleg bij wat hij doet. Duidelijke communicatie ook vooraf. Ze zijn helder voor de afspraken. Supervlot verlopen!

19 januari 2024

Snelle, vriendelijke service en correcte keuring

Binnen de week nadat ik contact opnam, stond de keurder er al. Heldere communicatie en heel vriendelijk, en dat vind ik belangrijk, want ben zelf niet onderlegd in elektriciteit. Totaal niet te 'streng', wel heel correct en professioneel, dat is mijn indruk. Ik beveel hen aan bij mijn familie en vrienden uit de buurt!

10 januari 2024

Aangeraden

Leveren het snelste een keuringsattest af en zeer bekwammen keurder Ahmed die alles grondig controleerde! Aan te raden!!!!

30 december 2023

Opgelet voor dit bedrijf

Opgelet dit bedrijf is enkel geïnteresseerd om zo snel mogelijk zoveel mogelijk afkeurpunten te vinden. Daarbij wordt vooral niet gesproken, dus een woord of een spanning vergeten op een plan, wat vaak ter plekke gecorrigeerd mag worden, is bij hen een inbreuk. Wat meer moeite (tijd) vergt schrijven ze ten onrechte op als "werd niet getoond" of "kon niet nagekeken" hoewel dat wél kon. De vraag is zelfs gesteld tijdens het bezoek of ze op die recordtijd alles hebben kunnen zien en het antwoord was ja. Ze zijn op die manier goedkoop, maar eigenlijk komen ze je het duurst te staan als het is in het kader van een immo verkoop.

1 december 2023
Toon reviews in alle talen. (14 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken