Benudirect

Er is geen kontakt mogelijk uren tel. In de wacht met vreselijk muziekje een zeer klantonvriendelijk bedrijf en de nieuwe eigenaar bakt er ook niets van ga kijken of ik naar een ander bedrijf kan over... Toon meer

Contactformulier voor incontinentie kan beter. Gewoon een inleggers die meer ml aan kan, kunnen aangeven is er niet. Geeft continu discussie. Waarom terug gebeld worden? Dat werkt niet. Kan via WhatsA... Toon meer

Ik ben al enige tijd bezig om mijn moeder in te schrijven voor incontinentie materiaal. De website is heel erg onduidelijk. Er is geen interactie. Ik hoor niks en sta momenteel 24 minuten in de wacht... Toon meer

Het materiaal is prima. Ook het wijzigen online van de bestelling werkt goed. Nu heb ik na het vragen van advies een product gewijzigd, maar het bevalt niet. En dan komt het probleem : zie maar eens i... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Elke keer mis met hulpmiddelen…

Elke keer mis met hulpmiddelen bestelling intussen wel declareren bij de verzekering terwijl ik het niet kan gebruiken!! Klacht ingediend maar de verpleegkundige heeft een aantekening gemaakt dat het 2 weken uitgeprobeerd moet worden. Vreselijk communicatie je kan zelf op de formulier maar beperkt je zinnen kwijt.
Nou mij zijn ze kwijt lekker naar een ander apotheek.

20 februari 2024

Drama bedrijf

Drama bedrijf. Advies: Niets bij bestellen. Verkeerde spullen ontvangen toch wem tlv je eigen risico. Niet bereikbaar. Oplichtersbende!!

12 februari 2024

Heel slecht bedrijf

Heel slecht bedrijf. Ook heb je niets nodig wordt het automatisch naar je opgestuurd. Je kan niets wijzigen in de artikelen die je wel of niet nodig hebt. Verschrikkelijke onoverzichtelijke website waar je gelijk de weg kwijt bent. Snap niet dat ze de naam Benu Direct mogen voeren omdat de associatie met de apotheek Benu snel gemaakt is en dat is niet terecht. Ook zijn ze niet telefonisch te bereiken. Ik zou zeggen opheffen die hap !

5 februari 2024

Alles is slecht bij dit bedrijf

Alles is slecht bij dit bedrijf, de website, aanmelding, personeel. Snap niet dat grote verzekeraars met dit bedrijf in zee gaan. Zeer klant onvriendelijk. Schande dat dit bedrijf mag werken voor vaak doodzieke mensen. Ze sturen spullen waar je niets aan hebt zonder overleg. Geen telefoonnummer op de site. Is het je gelukt om een account aan te maken dan kun je daar niets mee. Niets wijzigen, niets vragen. Chatbox snapt je vraag nooit. Ik zeg; Hulpmiddelen gewoon weer terug naar de eigen apotheek, dan kun je tenminste normaal in overleg en kijken wat er nodig is. Daar bestaat dit toch voor?

15 november 2023

Waardeloos

Constant levering van medicijnen die ik al een jaar niet meer nodig heb. Personeel is niet aardig eerder nors altyd zeuren regel het toch op de benu app.
Hoe regel je dat als die app niet eens opent? Wat een waardeloos gedoe allemaal.

21 september 2023

Benu Direct onbereikbaar bij problemen.

Benu geeft aan dat we vanzelf een e-mail krijgen voor de herhaalservice maar dat systeem werkt niet. Op mijn Benu staat de vorige levering die al 3 mnd geleden is geleverd nog op leverdatum onbekend. Dus komt er geen nieuwe levering van inco materiaal en zijn we genoodzaakt het zelf aan te schaffen. Dus je wordt opgescheept met een website die niet werkt en bellen of mailen gaat ook niet.

17 september 2023

Geen enkel begrip tonen

Ik krijg elke 3 maand een mail dat er een pakket van 10 pakken incontinentie materiaal geleverd gaat worden.
Online kan ik dit niet anders wijzigen dan naar 1 pakket van 15 stuks broekjes. (0 pakketten is niet mogelijk.)
Er wordt echter wel elke maand € 42,- gedeclareerd via de zorgverzekeraar. De medewerkster aan de telefoon zei alleen maar dat ik het zelf voor 13 weken (3 maand) geaccepteerd heb en dat dit per mand berekend wordt. Dus +/ - € 125,- voor 13 broekjes..
Belachelijk.. En ik kan domme stomme trut aan de telefoon er niet van overtuigen dat we geen andere keus hadden. Ze bleef er maar op hameren dat ik het zelf geaccepteerd heb.
Wat en ... bedrijf.. Heb mijn moeder definitief afgemeld als klant.

1 september 2023

Wat ging er mis? Alles dus. Wat een puinhoop.

Wat ging er mis? Alles. Mijn 89-jarige moeder heeft nachten wakker gelegen omdat ze de ene keer helemaal geen bestelling ontving, de andere keer stonden ze twee dagen na elkaar met een enorm zware doos op de stoep met veel te veel incontinentie materiaal. Klacht ingediend: nooit iets op gehoord. Telefonisch niet bereikbaar. Via de apotheek konden ze niks doen. Onze huisarts heeft ons gelukkig aan een andere dienstverlener geholpen zodat wij van de BENU leveringen verlost (hopen te) zijn.

7 september 2023

Bij Benudirect staat klantenservice niet in het woordenboek ...

Mijn verzekeraar stuurt me naar dit bedrijf voor bepaalde hulpmiddelen. Account aangemaakt, daarna nogmaals (om bij het juiste product te komen ...). Reden aangegeven waarom ik product met lengte 'd' wil hebben. Er kwam keurig respons dat alleen producten met lengten 'a', 'b' en 'c' leverbaar zijn. Zelf gecontroleerd dat product met lengte 'd' op internet gewoon verkrijgbaar is, bij vele aanbieders.
Op mijn verzoek om met één telefoontje het product met lengte 'd' in huis te halen, kwam een soortgelijke respons als de eerste keer. Heb het benodigde product nu (voorlopig) uit eigen zak aangeschaft bij een andere aanbieder op internet. Benudirect is zeker een 'aanwinst' voor mijn verzekeraar: dit bedrijf is in staat tot het reduceren van het aantal binnenkomende nota's !

14 april 2023

Slecht bereikbaar

Slecht bereikbaar, eindeloze wachttijden aan de telefoon. Sinds 1 maart 2023 een nieuw telefoonnummer dat nergens op hun site is terug te vinden, ALS mensen van 80+ met inco sowieso internet gebruiken. Resultaat is in ieder geval wat wij telefoontjes van inco gebruikers krijgen wanneer hun bestelling eindelijk komt, of waarom ze zoveel geleverd krijgen. Wat een bedrijf. Het is goed dan BENU zo gek is BENU direct in leven te houden, anders waren ze al lang failliet geweest.

6 april 2023

Telefonisch altijd onbereikbaar

Telefonisch altijd onbereikbaar, letterlijk 5x meer dan 90 minuten aan de telefoon gehangen en gaf op.
Bestellingen lopen ook niet; zowieso nooit op tijd, soms 1 bestelling gesplit in 2.
Je kunt er niet voor kiezen om ze bij een afhaal locatie te laten brengen en PostNL brengt ze naar de andere kant van de stad(?) terwijl ik hier 5 locaties in de buurt heb.
Voor meer/andere klachten zie google reviews.
Beter geen klant worden dus.

8 maart 2023

Waardeloos

Waardeloos! Slechte communicatie,onaardig, lange wachttijden voor je iemand te spreken krijgt.Miin moeder mocht niet meer dan 3 broekjes per dag gebruiken, nu bij andere leverancier 5.respectloos

2 februari 2023

Ben ik er voor Benudirect,

Of is Benudirect er voor mij. Waarom mijn verzekeringsmaatschappij (VGZ) Benudirect aanbeveelt, is onbegrijpelijk. Als je naar hen belt, krijg je een introductiebandje van 3 min. Daarna een keuzemenu van 8 opties en vervolgens krijg je na 18 min. wachten niemand aan de lijn! En al het andere dat hier onder staat beschreven is 100% waar. Waardeloos bedrijf!

22 januari 2023

wat een slechte klantenservice…

Wauw wat een slechte klantenservice heeft benu diterect zeg! Ik probeer al dagen telefonisch contact op te nemen met de klantenservice, maar helaas zonder succes! Na 3 keer meer dan anderhalve uur in de wacht te hebben gestaan heb ik het opgegeven. Helaas is er geen andere manier om contact op te nemen met ze. Dit is echt niet te geloven. Hier zal ik ook in het vervolg geen hulpmiddelen meer afnemen.

12 januari 2023

Klantonvriendelijk en niet geschikt voor senioren

Geprobeerd om incontinentiemateriaal voor mijn moeder te bestellen. Een klantnummer had ze al van een eerdere bestelling en de producten zijn bekend. Telefonisch alles bij elkaar uren in de wacht gestaan en de website is de meest klantonvriendelijke ooit. Chatten met een robot die niets begrijpt. Formulieren vallen tijdens het invullen uit en ga zo maar door. En na uren ergernis geven wij het op. Wij zijn geen senioren en handig met een computer maar dit slaat echt alles!! Heb nog overwogen een klacht in te dienen maar dit zal dezelfde rompslomp geven

15 december 2022

Weigeren hulpmiddelen

Met een machtiging van de huisarts incontinentiebroekjes besteld. Belt de verpleegkundige van benudirect: ik stuur u de inleggers. Nee, ik wil broekjes.
Die strijd won ik al niet. Ik moest en zou het een week moeten proberen.

Na een week weer gebeld,: ik kan er niets mee: te dik, te onhandig, veel te lang, te groot, kan niet onder mijn kleding.
Zij hoorde echter in mijn relaas geen enkele aanleiding waarom ze broekjes zou moeten sturen. Maar wat wilt u dan horen? Nee, dat vertel ik u niet.

Zorgverzekeraar gebeld: zit in basisverzekering, er zijn geen voorwaarden aan verbonden.

Benu Direct weer gebeld. Hun antwoord: Of ik maar even de zorgverzekeraar wilde vragen of ze dat zwart op wit wilde zetten. Nou nee mevrouw. Als u iets wilt weten moet u zelf maar bellen met de zorgverzekeraar. Dit is gewoon basisverzekeringswerk. Afijn, toen vond ze het nog even nodig om mijn zorgverzekeraar onderuit te halen.
Maar ik kreeg geen broekjes.

Vraag op de website Benu Direct uitgezet. Werd ik teruggebeld en ook deze mevrouw zag geen enkel indicatie. Tot overmaat van ramp vond ze ook nog dat broekjes geldverspilling (!!!) was. Van ganser harte hoop ik dat deze mevrouw nooit heel ernstig ziek wordt en haar hulpmiddelen geweigerd worden op dubieuze gronden.
Maar ik krijg dus van Benu Direct geen broekjes. Ze hebben blijkbaar zo hun eigen beleid en beslissen voor de patiënt wat zij wel of niet krijgt

27 september 2022

BENU direct - zeer klant onvriendelijk

De BENU direct website is onnodig complex, helemaal als je naar de doelgroep (senioren) kijkt.
De te doorlopen stappen zijn niet duidelijk, de gevraagde informatie is niet nodig.
Mailverkeer met deze organisatie is niet mogelijk dat moet via een niet toegankelijke veilige omgeving. De toegestane lengte van een vraag die je op die omgeving kunt stellen is veel te beperkt.

23 september 2022